Tisdag, studentskiva och sorbet

Så var det dags att skriva en rad igen. Den ända "stora" saken som är värd att nämnas är att jag ÄNTLIGEN kommit igång på riktigt med stallet igen. Rider numera 3 ggr/veckan ute på Ekeby i Tungelsta. Kingen heter min lilla havremoppe där ute som jag hjälper till att rida. Så nu flyter allt på mer och mer bara. Skolan går bra, jag håller på med körkortet, jobbar, busar med Tuva och har mina vänner och Dennis. Kan man få det så mycket bättre? Sen att våren sakta men säkert kommer också gör ju bara lyckokänslorna bättre.

Är så glad nu när Della glider omkring och skiner! Hon utsrålar lycka och kärlek. Länge sedan man såg en sådan lycka stråla hos någon. Så det blir mycket trevligta stunder här hos Dennis och Timothy. Vi börjar likna ett litet kollektiv här haha. Så det kan gå.

Idag ska jag på Sandras studentskiva. Så nu sitter jag bara och driver tiden tills Madde kommer och ska make'a och fixa fin frisyr på mig inför kvällen. Sen blir det jeanskjol, ett svart linen och klackar. Blir nog as kalas ska ni se. Så för att driva tiden gick jag till lill ica och handlade lite tilltugg som russin, Pepsi Max och en underbart god hallonsorbet som jag njuter av i min ensamhet. För övrigt var det ganska skönt att ha en stund för sig själv här. Blir inte så mkt privat tid. Men jag som är så sällskapssjuk klagar inte i första taget, men just nu är det skönt att kunna spela hög bra rock musik och ingen klagar haha!

Nej gott folk nu ska jag ta och gå en promenad med Tuva.

Hörs,
J


Söndag, sol och påsklov :)

Det är så skönt att sitta och tänka på att man inte ska till skolan på en hel vecka. Jag ska sova så mycket jag kan nu under lovet. Jag är en sån där rolig filur som går upp vid9, senast 10 oavsett när jag lägger mig. Så attans drygt. Vi kom hem vid 5 igår och så somnade man väl en timme efter det, men ändå sitter jag vaken nu. Så sova ska bli försök nummer ett! Jag har inga roliga planer för lovet annars. Det enda är körskola i morgon, påskmiddag hos Larsson's, och jobba helgen.

Hursom, änu en helg har smygit sig förbi. Och det var en helt vanlig helg, med helt vanliga människor och helt vanlig alkohol. Precis som alla de andra helgerna. Men det har varit ovanligt mycket kapplöpning. Jag och Della rankas nog som sveriges iallafall 10 "Slöaste" personer. Men i fredags och lördags så började hon springa ikapp mig, och jag springer för kung och fosterland. Och gissa vem som vann? Jo soffsäcken Jessica! Men som sagt, det var en helt vanlig helg med allt i sin ordning.

Annars då? Jo jag är så himla glad i kropp och själ nu när solen skiner hela dagarna. Människor runt om blir så annorluna så fort våren kommer. Alla vinters problem verkar mer eller mindre försvinna. Länge leve våren, och jag hoppas och åter hoppas att det inte kommer mer snö nu. Inget mer dumt aprilväder.

Näe nu ska jag ut  solen och mysa!


image23

Var på hugget idag kom jag just på, det är ju första april!

Hörs,
J