Mys!

img_1955 (MMS)

Mys!


Nu är mitt hjärta släppt på sommabete nere...

img_6027 (MMS)

Nu är mitt hjärta släppt på sommabete nere vid tyresta by. Mycket nöjda hästar hade vi :) lilli och Dalila fick en egen hage som är oändlig. Man ser inte var den tar slut :) totte fick gå i en annan hage med två andra buspojkar. Ska bli kul att vara där i sommar med sjukt mycket fina ridvägar och fin ridbana.


stay inside.

Usch vilket tråkigt väder det är här idag.. Massa regn och kallt. Jag vill ha sommar nu! Med värme tack.

Igår hade vi en sån mysig dag. Åkte först och fixade i stallet. Sen hämtade vi lilla Maja för ett par timmars hundpassning. Man måste börja smått. Allt gick jättebra och vi busade massor här på tomten. Sötvovve! Vill också ha valpis, men har nog inte all tid för det. Många söta bilder blev det :)

Efter att vi lämnat henne så kom Emelie förbi på kvällskvisten. Vi satt och pratade hur länge som helst och var allmänt flickiga haha. Tissel tassel..

buuus!

 

Nu väntas det lite nya bilder på mig och lille grå också :) Massa kul att få se dem snart

gah!

Usch just nu gillar jag inte Klarna.com

Lär er skicka ut fakturorna!


regn..

Hej.

Som vanligt blir det glest mellan mina inlägg. Snark. Kanske ska lägga ner det här? Jaja, får se vad som händer. Jag har jobbat på som vanligt, pysslat med lilla hästen, haft Zäta ute på fotodag och filmkväll, grillat och druckit vin med alla kollegor och haft en fantastisk vecka. Massa mys.

Nu ligger jag och slappar, var och släppte ut hästarna imorse och fixade till både Dalila och Lilli. Carro har fått någon låsning i hela ryggen och kan inte röra sig :( Hon är iaf på väg till sjukan och ska in på röntgen. Hoppas det går bra <3
Jag ska nog slappa hemma hela dagen och räkna ner timmarna tills lönen hoppar in på kontot. Den är efterlängtad om man säger så!

Här kommer ett smakprov från när Zäta var ute :) Kul med nya bilder va?

Jess hjärta sin häst.


Stalldag

Mors kors!

Idag blev det en heldag i stallet med Carro. Först åkte jag och släppte ut de små djuren, sen hämtade jag Carro och vi köpte med oss frukost (läs wienerbröd och bullar) och rullade tillbaka till stallet. Vädret är ganska osäkert här hemma så vi red först innan det evetuellt skulle börja regna. Dalila har som sagt vilat hela helgen så jag trodde hon skulle vara jättestel och bråkig. Men hon var ganska mjuk i sidorna, dock fick hon för sig att det var ett antagligen skitstort monster i skogen intill volten och kastade sig hej vilt för att slippa gå där. Snark. Och sen skulle vinden också äta upp henne.. Och kråkan som skuttade omkring på volten. Jaja, bara att skärpa till sig tyckte jag. Bitvis var hon med på noterna och kändes ganska fin, men mest så höll hon ett öga på skogen och ville springa därifrån. Testade att rida henne på ett av Carros tredelade bett då jag tycker att dom hon har sen tidigare är aningen små.

Jag hann även med att smörja upp hennes träns och mina stövlar. Och mocka o fixa såklart :)

Nu ska jag snart laga lite mat och fortsätta slappa i soffan. Det behövs.

Precis när molnen svalde solen och spottade ut en massa regn på oss..

 

Lilli spanar in hönsen som var på rymmen.


life goes up, life goes down..

Hej hej. Här händer det aldelles för mycket just nu känner jag. Både bra och dåliga saker. Men men det är väl så livet funkar..

idag fick lille grå iallafall ny sko fram, då hon slet av den innan helgen. Så jag har inte kunnat rida alls, buhu! Men jag passade på att frisera henne, vilket behövdes! Så nacke, man, öron, svans och hovskägg trimmades till. Mucho tjusig blev hon. Skulle vilja ut och rida ikväll, men kan inte idag. Det får bli en heldag med massa mys och betande imorgon istället. Har utsläpp så vi börjar tidigt.

Letar för övrigt nytt jobb då OK drar ner på personal överallt. Sjukt tråkigt, men så är fallet. Så vet ni något, säg till. har till sista Augusti på mig att hitta nytt jobb. Det borde inte vara allt för svårt hoppas jag. Men det återstår att se..

Nu ska jag slänga i mig lite nybakad paj och mysa ner i soffan med min fina pojke. Han är bäst!

<3

Nu har jag varit och fyllt i min tatuering...

img_8877 (MMS)

Nu har jag varit och fyllt i min tatuering. Massa kul, vill göra många mer :) det var inte alls lika smärtsamt den här gången. La i lite mer rosa i blomman nu också. I love it!


Buhu

img_7321 (MMS)

Buhu


Buhu

img_7321 (MMS)

Buhu