Over.

Over. Finito. Slut.


Hej jag heter Jessica och jag är numer singel..

Är det någon som har en lägenhet över..? Inte..?


Olycksfågel.

Seriöst, senaste tiden har inget gått mina vägar. Igår blev jag först sparkad på låret av en viss Toddvigg när jag skulle lunchfodra, sen åker jag till jobbet, bryter nästan ryggen i ett lyft, skär nästan fingrarna av mig på köttbesticken och idag kom grädden på moset haha.

Jag och Sassa var i stallet imorse och släppte ut hästarna. När jag sedan ska  hälla Totts och Lilas hö i deras badkar (som står i en liten liten backe tydligen) så tappar jag fotfästet i all lera (!) och sätter mig på arslet. Haha jisses vad vi skrattade! Plus att jag fick en massa vatten från badkaretin i skorna. Grattis grattis!!

Undra vad som händer härnärst? Himlen kanske rasar in..?

Underbar!

Don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.
I know there’s a snake in my bed
eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

I’m trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I’ve got no place to hide,
God knows the times that I tried

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Ooooooooh, oooooooooh, ooooooooooh, ooooooooooh.

I want to be normal, I want to feel safe.
Waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light.
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.


<3


Moorlands Totilas

Alltså. Nej jag är inte efter som hittat denna skönhet nu. Utan bara fashinerad över att ju mer man studerar hästen, ju mer märker man hans perfektion i allt. Detta är den perfekta hästen. Han har numer blivit godkänd hingst, så nu är det bara att vänta och se vad för avkommor han ger. Jag skulle  inte tveka en sekund!

Håller tummarna för att de kommer till globen i november med.




VACKER!

Tänk er den här med Blue horse Matiné (L)


Kväll

Dags att uppdatera men jag har nog inget att skriva om förutom att jag är bakis. Vill hitta på mågot men vet inte vad ännu. Får se vad kvällen har att erbjuda. Kanske bara tar en promenad.




.

What to do?


Bild

Här kommer en bild till på pluttan och mig :)




Aj löv ju!


.


Du är mitt allt!


All by my self

Juste, imorgon blir jag gräsänka ända tills på söndag :/ Dennis åker till Norge.
Sen ska han till Barcelona igen den 4e i en vecka. Ännu mer gräsänka. Stackars mig :)
Näe men det är väl bra att vara ifrån varandra lite.
Då kan jag ju hoppa omkring i mina fulaste, men skönaste kläder, poppa tjejig musik och måla naglarna hela dagarna i lugn och ro :)

Eller något..

Tråååkigt!


Monster



Underbar <3


Oj..

Jag behöver på fullaste allvar färga håret såg jag nu.
 
Thank God för kepsen!


Onödig info: Jag har jättetråkigt!


Välkommen till världen Devon!

Vill börja med att säga grattis till Ditte och Dick som fick sin lille Devon imorse 05:05! Grattis grattis!!

Sen vill jag säga att nu är det höst på riktigt här. Fort går det också. Gick och diskuterade för några dagar sen om att det inte riktigt var höst för bladen var inte gula osv. Men nu är det gul/rött överallt. Massa mys enligt mig.Mitt liv rullar npå som vanligt utan vidare spänning. Det enda är väl att min hälsena börjar bete sig igen. Ajaj... Men jag vägrar bli sjukskriven, så det är bara att bita ihop, inte överanstränga den och käka antiinflamatoriskt så ska det nog bli bra.

Igår kunde jag inte hålla mig från att rida, trots det ovannämnda. Vi byggde upp lite hinder och skulle hoppa ett par skutt. Dalila var inte alls på det humöret och sårang bara förbi eller vägrade. Suck. Men men, man kan inte alltid vara på topp, right? Idag har hon iallafall vilodag, och jag ska också passa på att vila mig innan jag åker och jobbar. Fundera ut en ny bloggdesign också kanske?


Aj löv maj horsie!

Oh vilken mysig morgon/förmiddag jag har haft! Åkte till stallet vid 9-snåret och fixade alla stallsysslor. Plockade in lille hästen som fan lyckas med det mest omöjliga hela tiden. Som idag, då kom hon in med en stoooor sten (minst en decimeter i diameter) som hon lyckats pricka in under hoven så att den preciiiis fastnade med skon. Ajaj tänkte jag. Tog fram en hammare och fick banka bort den. Jisses vad den satt fast. Men ingen skada skedd.

Pysslade om henne, sen begav vi oss ut på egna äventyr för omväxlings skull. Red ner till de gula fina stubbåkrarna vid Dalarövägen och jobbade mycket i trav och en del galopp. Hon var ganska pigg och stark idag och drog hela tiden hem mot de gnäggande hästarna. Men hon skötte sig fint annars. Svettig blev hon haha. Toktant.

Nu ska jag precis åka till jobbet. Jobbar med bästa Simon idag, vem mer vet jag inte än. Kommer nog bli en kul kväll hur som!

Tjipp!


Dags för lite nya bilder?


idag var det iallafall 42.

Bloggen är ganska tråkig just nu, jag vet. Men jag jobbar en massa, tar hand om min älskade häst som nu är bra i tassarna och försöker hinna med mina nära och kära. Inget spännande liv alls just nu med andra ord.

Men jag mår bra, Dennis mår bra, katterna mår bra, hästen mår bra. Får se om jag får någon insperation här framöver, eller om det händer något wild and crazy. Då lovar jag att uppdatera på en gång!

Nu ska jag iallafall slå på en film och krypa ner i vår nya supersköna säng sänd från himlen och dricka en kopp te och bara vara för mig själv. Det behöver man ibland. Lite egentid.


Moster älskar Engla <3


mitt mästerverk är fulländat




Confido mihi meaeque virtuti ac voluntati.
Confido mihi meaeque felicitati.
Confido mihi prorsus tali, qualis sum.
Sum enim haec omnia.


jag har...

0-7a4e54285b3f79730635b6fec5d78382.png

Kolla varifrån!

jag har ju glömt visa att jag fick min bror att leda en häst :) det har aldrig hänt att han ens gått nära. Stolt!


Glad Jess, glad hest

Nu har min pålla fått nya tassar. Tur det, ska jag säga. Hon var så felskodd så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Och sne! Så jäkla sne fram. Stackars liten. Men nu är det bra. Min fina lilla häst! Ska bli så skönt att få fart på henne igen.

Skulle bara skriva det, nu ska jag se klart på film här med Dennis. Sen kommer Simon och då blir det läääskig film :D

Today

God morgon. Nattens bravader på jobbet gick bra. Var klara vid 3 dock, så jag är rätt trött nu. Men jag ska snart möta upp Jessica (som har KÖRKORT och BIL:) och leka lite med henne. Sen vid 4 så ska min bebis få nya skor bak. YAY! Kanske kan skritta ut en sväng senare ikväll då. Myspys. Sen ska hon sättas igång på allvar.
Ska eventuellt kika på film med Simon också.

Det var dagens planer.

bouw!

Okej, seriöst.

Min blogg behöver ett facelift! Den känns döende och tråkig. Uttjatad.

En sak till. När Rammstein kommer 2010 ska jag fan se dem!

Punkt.

YAY!

:)


Credo mihi et fortitudini et voluntati meae.
Credo mihi et meae felicitati.
Credo tali qualis sum. Talis sum tota.


...

Idag tog jag ett stort steg i mitt liv. Efter en mycket tragisk incident inatt så bestämde jag mig. Det tog emot först, men det går nog över...

 Naglarna måste bort!

Så när jag kom hem imorse så rök dom. Den första rök redan på jobbet igår. Och jag har ju länge funderar på att avsluta kapitlet med mina gelenaglar. Det har liksom varit en del av mig. Men på senaste så har jag låtit dom växa ut, och inte varit iväg och fixat dom. Och som sagt, imorse så tog jag fram saxen, tog ett sista farväl och kapade dom. Känns huuuur konstigt som helst! Precis som om jag kapat hela fingrarna. Buhu!

Men men, this too shall pass! Jag kommer nog över det snart. Så jag tänkte åka över till systrami sen och gråta en svätt, dricka kaffe, beklaga mig och måla de små,små stumparna till naglar jag har kvar.

Och så ska jag självklart till min pålla snart :) Monkan kommer eventuellt över sen på fika också för atts e hur vi har det! Ruuuligt!

Nu ska jag vila lite.


blablabla

Äntligen efter 2-3 års klurerier så är snart min idé för gaddning fulländad. Ska bara få den översatt till latin, sen så fort jag har en slant över så kommer den märka mig för livet. Kommer bli asnice!

Är på jobbet för övrigt. Det är en ganska seg fredag. Någon öl hit, någon öl dit. Tror det blir en lång seg natt. Men lika glad för det är jag, men gladast är nog.. gästen? :)

hade inet så mycket mer att skriva just nu. Men det var en uppdatering iaf.


hejs!

:)



Nemo enim fere saltat sobrius, nisi forte insanit



Bra: dag 33. Anus: SJUUUUK

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!


SJUUUUUUUK IGEN!

Jag orkar inte mer! Kan knappt röra mig, plus att jag haft kraftig yrsel hela dagen.

What's wrong?


32. Ett tomt Almåsa.

Jaha, jag och Karro är på ett tomt Almåsa. Gästerna har varit borta sen jag började vid 3 och kommer inte tillbaka förens vid 21-22 tiden ikväll. Gaaaanska segt. Men vi har städat och pysslat, nördat och sparat arbete till ikväll eftersom vi slutar tidigast halv 12. Men Karro är rolig så det gör inget att vi sitter här i vår ensamhet <3


Och Simon, klart jag inte skulle byta ut dig haha :)


Nu ska vi pyssla lite till..


hejs!

Stackars Dalila

Lilla grå är lite trasig för tillfället. Halt på höger bak, blödande sår på vänsterbak. Suck. Ska kolla hur det ser ut imorgon och pussa lite extra på henne. Och kanske ge en extra morot eller nått :D Undra vad hon har hittat på för att slita upp sår sådär?


Well well. Vi kommer erövra världen tillslut iallafall haha.

Dag 30!

Oh my god. Har sovit någon timme sådär. Skulle ta ett glas vin igår, blev fest fram tills imorse. Bra där. Men roligt var det och jag fick träffa massa folk jag inte träffat på länge. Tomie, you owe me pie!

Sassus lånade min bil igår så hon hämtar mig snart såska vi till stallet. Pluttan var halt igår igen. Allt på grund av en dålig hovslagare. Jag blir så trött! Ska kolla hur hon mår i fossingarna idag, så ska jag leta ny hovslagare. Vet ni någon bra som inte är för dyr så hojta till!!

Senare ikväll så ska jag jobba. Inge mer spännande än så idag. Önskar Pernille lycka till på dagens folkrace tävlingar. Invigde ju mitt försts besök på folkrace igår, vilket var kul. Får se om vi hinner kika nått idag.


Nä nu ska jag vila en stund innan Sassus kommer.


Min favorit målar tånaglarna. Full koncentration.


superfin kväll igår.


28 dagar som rökfri. Jag vet, jag är grym!

Händer inte så mycket just nu, därav den kassa uppdateringen.

Allt är som vanligt nu. Jobbar (yay!), stallet sen hem och sova typ. Ett undantag idag är att jag ska på middag hos Jessica. Mucho trevligt. Kanske återkommer med bilder :)


Gullunge!


27.

Suck. Nu när jag verlkigen behöver rida mitt lilla monster till häst
ordentligt så ska hon tappa skor.
Why oh why!?


Hovslagaren kommer imorgon iaf..


kvällsbabbel

God kväller.

Sitter nermyst i soffan och njuter. Varit full jäkla fart de senaste dagarna. Jag blir stressad av att ha noll planer så jag flänger runt och hittar på tusen andra onödiga saker att göra haha. Men idag har jag varit i stallet nästan hela dagen. Åkte dit iförmiddags med Sass. Red på volten för första gången och hon var avslappnad och fin. Lite väl taggad, men fin. Blev lättare joggingpass där nere under tiden Sassa rensade bort stora stenar. Fixade hästen sen släppte vi ut dom i hagen ogen och fortsatte rensa volten. Sjukt bra när vi var klara. Därefter bar det av till Dåntorp där vi mötte upp världens näst coolaste Jessica som gled omkring i sin bil hihi. Premiärtur för henne sen hon tog kortet :)

Åkte sedan tillbaka till stallet igen och tog ut Dalila på en liten tur till på volten med Pernille och Totte. Ojojoj vad laddad hon var. Och fulade sig genom att försöka sticka i galoppen. Herregud säger jag bara. Tur att jag red igen. Nu har jag ett projekt iaf. Rida igenom hennes dumheter. Ska även försöka få ner henne i vikt eftersom hon är aningens för tjock. Så med Sassas hjälp ska jag försöka få henne att gå 2 pass per dag iaf 2-3 dagar. Alltså ett lunkapass i skogen och ett träningspass på volt/åker/skog eller vad det nu blir. Få lite fart på hennes kondis med. Kommer bli bra.

Nu ska jag sluta skriva om hästar. Hälften läser väl knappt ens halva texten haha.

God natt!


25 som precis blev 26.

Jisses vilken dag!

Den har hållt på i evighet och det här hänt en del, flängts massor, och telefonen har pipit sig varm. Tidigt imorse åkte jag för att släppa ut hästarna, sen köra Jonas till Dalarö, tillbaka till stallet och fixa klart allt. Åka och tvätta bilen, förbi Daniel en sväng, till Jenni som akut barnvakt under deras flytt. Tillbaka till stallet för Dalila skulle få massage. Tillbaka till Jenni. Hämta Sassa, tillbaka till stallet  IGEN för en promenad. Leka med Sassus en stund, träffar Emelie. Nu hemma. Sköööönt!

Imorgon ska jag ta det lugnt iaf. Ska ta med Sassus till stallet så hon får bli lite varm i kläderna där, sen arbeta lite lätt i skritt och trav på volten. Efter det ska jag nog hem och slänga mig i soffan och bara ligga still. Stänga av mobilen kanske. Den börjar gå mig på nerverna. Inte lätt att vara populär, inte :D Haha



Eller nått..