Hej hopp. Nu är vi hemma igen. Blev en sem...

img_8449 (MMS)

Hej hopp. Nu är vi hemma igen. Blev en semester till Finland. Mucho trevligt. I sista sekunden kon vi på att vi skulle ta en roadtrip fån Finland, genom hela Lappland och förbi Haparanda och sen hem genom Sverige. Och de var det värt! Gud så fina ställen det finns. Wow. Och en massa vilda renar fick jag se längst vägen också. Hur ballt som helst! Jag har aldrig sett en ren i det vilda innan. Kan slänga in mer bilder via data senare, nu ska jag vila


Buhbye!

-Hej då Sverige!

Ses om en vecka igen. Emma och Carro, ta nu bra hand om min ögonsten! Kommer sakna henne massor. Men nu drar vi.

Tjing tjing!

Igår hade jag och hjärtat lite egentid och...

img_5370 (MMS)

Igår hade jag och hjärtat lite egentid och grillade ute på tomten. Blev kyckling med en supergod sallad som Kubbe lagade ihop igår. Massa mys.  Imorse åkte han iväg med jobbet och kommer hem imorgon kväll så jag är gräsänka hehe. Har städat och plockat en massa fint här hemma och funderar på att ta ett glas vin i kvällssolen. Hoppas lilla Carro kommer förbi snart också. Hon ska förövrigt provjobba med mig imorgon :) hur kul som helst! Kommer bli en bra dag imorgon på jobbet med andra ord. Jag vill ut och rida också men lille grå slet av en framsko när hon busade på volten så hon är jätteöm och haltar :( fick dock låna totte en stund igår och rida en stund på volten och det gick verkligen över förväntan :) kul kul! Ska våga mig upp fler gånger och bli grym på honom. Kan man rida totte bra kan man fan rida vilken häst som helst! Men nog om det, nu blir det iaf en kaffe i solen.


Bytte till sommartassar här i veckan. Myck...

img_8173 (MMS)

Bytte till sommartassar här i veckan. Mycket tjusigt blev det. Älskar min rallybil. Fast det är en Saab haha :)


sommarbete ångest?

Hej hej.

Vet ni vad jag gör? Ligger i soffan med feber buhu :( Kände igår att jag började bki risig, sen fick jag knappt sova inatt och har haft feber upp och ner hela dagen. Så jag fick gå hem från jobbet och nu ligger jag här.. Det suger med tanke på att jag är ledig i helgen. Hoppas det försvinner snabbt.

På söndag ska jag iaf försöka rida ut med Pernille på morgonen, innan vi ska till Tyresta by och prata om sommarbete. Jag håller tummarna för att det finns något lite mindre kraftigt bete som Dalila kan få gå på hela sommaren. Jag tycker det är så jobbigt att hon blir så tjock, det är inte bra för hennes små pinnar till ben. Vill ju faktiskt att hon sa få hålla i många år till utan en massa problem med benen. Förra året gick hon ute i knappt 2 månader och blev överviktig väldigt snabbt. Har någon bra tips för hästar som blir sin dubbla storlek under sommaren så meddela mig! Sommarbete ger mig ångest, jag vill ju att hon ska få ha sommarsemester utan att bli fet som sagt. Hjälp!


vovvevakt

Jaha, dags att uppdatera igen då.

Sitter för tillfället i Brandbergen och är hundvakt till lilla Maja, svärmors nya valp. Huuur go som helst :) Vi var ute på en promenad i 30 min tidigare så hon ligger helt utslagen här nu så då kan jag passa på att blogga! Blev inget rida idag eftersom Sofie var ute och skulle mysa med lille grå. Men imorgon ska jag ut och mysa är planen. Och massor i helgen eftersom jag är ledig då.

valpbus <3

 

MysMaja <3



Och snart åker jag och hjärtat mitt på en liten minisemester i en vecka. Ska bli så skönt att komma bort från allt. 24e sticker vi och kommer tillbaka på Dalilas 15 årsdag - 1 maj. Sen händer det nog inte så mycket mer på ett tag framöver. Jobba jobba jobba... Usch tänk att man ska göra det hela livet? Småless redan nu faktiskt. Kanske skulle gå ner i timmar till en 75% tjänst? Fast då får man ju inte lika mycket i lön haha. Jobbigt det där.

Jaja, nu ska jag brygga lite kaffe och försöka vakna till liv.

Byggare Bo...b...Jessica?

God kväll!

Allt väl? Jag sitter och slökollar på bingolotto, tittar på hus och funderar på livet i största allmänhet. Funderar också på om jag ska hoppa något litet studs med Dalila imorgon, ska nämligen träffa pörnille i stallet imorgon bitti och hon ville hoppa nu när volten är smält, mjuk och fin. Hum, tål att tänkas på.. Men jag måste fortsätta rida in mina cavallostövlar och jag tvivlar starkt på att jag kan hoppa i dem, eftersom jag får köttsår i knävecken bara av att rida lite dressyr i långa läder haha. Ska man vara fin får man lida pin.. Eller?

ajaj.. men liite bättre har de blivit. Jag kan hoppa upp på Dalila ganska normalt (alltså lyfta på benet mer än 5 cm från marken)



Dalilabusan mår bra i övrigt. hon fäller, är lite för tjock och annars glad för livet :) Min medryttare var ute och busade med henne idag så det blev eb hästledig söndag. Så när jag är hästkedig så hittar jag oftast på andra dumheter. Idag skulle jag såga i mitt nya badrumsskåp, själv, med en sticksåg. Och jaaa.... jag tycker personligen att jag hade talang. Kubbe däremot tittade skeptiskt på mitt stackars skåp, sedan på mig och sa inget mer än ; Men bejb då.. Vad han menade med det har jag ingen aaaning om :) Bildbevis kommer här.

Fantaskiskt duktiga jag :)