Då så..

Nu flyr jag! Åker till vårt underbara landställe. Hörs på tisdag!


ADJOU!

King

Ville lägga upp en bild på min söta Kingen :) En bild från i sommras/höstas någon gång. Ska fixa fram bättre bilder sen. Tuva fick följa med också.

HEJ "KING KONG"



Tuvisen

Oändlig glädje

Jag längtar tills jag får träffa Della, Timothy och deras Alexian! Usch vad jag längtar! Kommer inte kunan träffa dem förens efter nyår, vilket nog blir bra ändå. Dels är jag förkyld och vill absolut inte smitta dem, sen så gissar jag på att de vill ha tid för sig själva och lära känna Lillkillen och komma in i familjelivet. Men jag längtar!

Idag har jag förutom att ha alla mina tankar hos dem hunnit handla på Coop, vart i stallet och ridit, fikat med Jenni och Engla, middag hos Mats och Ellis och diskat all disk! *Duktig Jessica* Kände att jag ville få bort disken innan vi åker i morgon. Ska ju åka till landstället med Dennis, Sassa och kanske David. Vet inte om jag har nämnt det innan, men hin stackars vovve är jätte jätte skotträdd. Så då flyr jag ut till skärgården en bra bit utanför Norrtälje och myser där. Jag har köpt en massa godis, läsk och chips och god mat. Vi ska äta potatisgratäng och fläskfilét på måndag. Yummie!

              
Engla och jag busade idag :) Bild nr. 3 är bara för härlig! Vi satt och "pratade" och la på hela tiden - med varandra :P       Engla - Kärlek!

Nu ska jag nog hoppa i säng och sussa kudde.

God natt!

Ett mirakel!

Vi har fått ett mirakel till jorden. Den 28/12-2007 klockan 23:00 föddes Daniellas och Timothys mirakel Alexian. 10 krystningar och han tog sitt första andetag! Jag är så glad att tårarna bara rinner! Kan knappt vänta tills jag får träffa dem.

Välkommen till världen Alexian, och grattis till världens bästa nyblivna föräldrar!


Nu händer det!!

Kan ni förstå?! Vi har precis kört in Della och Timothy till förlossningen! Deras lille är på väg ut till stora världen och ta sitt första andetag! jag är så glad att jag knappt vet vad jag ska ta mig till! Sitter hemma hos Sassa och hennes david och smuttar på champagne. AAAH! Snart får vi träffa lillen som gömt sig inne hos Della i 9 långa måndader. Och precis som jag sa, så kommer han tidigt. Han var beräknad den 5 januari, men kunde inte vänta. Så nu i denna stund jag skriver så är han påväg. Hoppas det går snabbt och bra för dem.

Alla mina tankar är hos er!

Ses snart!

:) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 
 

Milda makaroner

Kollade nyss runt på lite bloggar och hittade denna sida. Fy vad snabbt allting ökade. Kolla in den.
Nu ska jag bege mig till jobbet och sitta och göra absolut ingenting!


Kolla här!





Over and out!

Gos

Oj vad min Dennis är duktig. Medans jag sitter vid datorn och kikar på bloggar så bäddade han rent säängen med våra nya, fina påslakan :) Dutti Dinnis. Så nu ska jag hoppa ner i myssängen och dricka lite gott kaktuste i våra nya gigantiska tekoppar (vilket är soppskålar med handtag), som vi fick av Dennis föräldrar. Jag har alltid velat ha riktigt stora koppar, så det löste hon. Tack snälla Mats och Ellis!

Vill bara bjuda på denna roliga video också, som Della visade mig. Hur kul som helst!





Enjoy!

god morgon

Ingen snö över julen. Det tycker jag förstörde hela stämningen. Men jag had en jätte mysig jul iallafall. Och så hade jag varit snäll i år med för jag fick många fina julklappar. Kan lista upp dem senare.

Så nu är det bara nyårsafton kvar, sen är det ett helt nytt år och en varm sommar som väntar. Jag ska åka ut till Dennis föräldrars landställe med min lilla älsklings hund Tuva. Det är nämligen så att hon är EXTREMT skotträdd och man får ut henne cirka 3-4 ggr på en vecka när folk smäller dygnet runt. Och hon är 9 och ett halft år så jag vill vara snäll mot henne och hennes hjärta. Så då flyr vi ut till landet på lördag för att fira nyår i lugn och ro. Sassa ville följa med, kanske emelie, sen får vi se vilka som vill. Hur mysigt som helst att slippa stressen över att försöka hitta någonstans att vara vid 12 slaget, bli besviken för att ingen blir som man har tänkt, hamna på en fjortisfest med massa främmande folk och sedan blir det slagsmål och man ska krångla sig hem mitt i natten.

Då ska jag sitta i stugan på landet med eldspisen igång, smutta på mitt vin och äta en god middag med dem som vill följa med och tänka på alla andra :)

Lite mysigt låter det väl? Landstället ligger stax utanför norrtälje på en liten ö; Brokholmen. Det är nog min fristad. Det åker inga bilar på ön, då det inte finns en enda väg. Det är nog inte mer än ca 20 stugor där heller och så finns det inte en massa stressat folk. Blir alldeles glad av att tänka på det bara :)

    
Jag och Della ligger och sover middag i soffan som vanligt, sen grillar vi nere vd "lillkåken". Storstugan syns i bakgrunden.


Nej nu måste jag fixa mig och hoppa i stallkläder. Ska ut och mysa med Kingen.

Adjou!

24 december

GOD JUL!




Nu ska jag fixa mig och ha en trevlig jul med min släkt först, sen med Dennis släktingar. Plus att min söta mormor fyller år idag med :) Grattis mormor!

Nej nu ska jag mysa i mitt mysiga kök med alla tända ljusen :)

Spion

Hurra! Vår volvo låter inget! Så nu kan jag återgå till mitt arbete som spion :D Vi ska bara försöka fixa de sista felen i morgon med som är: blinkers, överväxel, tuta och sist men inte minst ruta. Sen är den som ny ^^ Eller något. Hur skönt som helst att ha en (någorlunda) fungerande bil igen. Så vi får se när det blir en egen bil för min del. Har ju en hel del pengar att spara ihop om bilklassen jag tittar på är 15-20tusen. Kan låta lite i en dels öron för en bil, men är en förmögenhet i en fattig students pluska! Men den som spar, hon får. Haha!

Så tusen tack Dennis och Dennis pappa Mats! Jag ska ta kort på "skönheten" och slänga upp sen. Min bil och jag har ett mycket krångligt förhållande. Lite av en hatkärlek. Men just nu älskar jag min gamla goa 740!

Som en fisk

Nu har jag kvicknat till i huvudet. Det är hur skönt som helst. Kommer knappt ihåg att jag var hos tandis i morse :) Spännande, spännande. Jag gav mig iallafall iväg till Haninge C innan idag och skulle försöka handlas julklappar, med resten av kommunens invånare. Men jag försökte peppa mig själv utanför med att sätta på bra musik i öronen, tänka glada tankar om alla stressade personer och sedan försöka gå lugnt och shoppa.

PAH! Vilket skämt! Jag förstod nog inte vad jag gav mig in på. Jag kände mig som en av alla fiskar som fastat i fisknätet och som panikslaget försöker hitta ut (eller hitta julklappar) för att sedan kunna andas lugn igen. Men jag har mig själv att skylla. Det är ju alltid jul den 24 December och jag är sent ute. My bad! Jag ska göra ett nytt försök i morgon och se om jag kan få shoppingsällskap också. Det hela blir kanske roligare då. Trots att jag älskar min telefon så är den inte så värstans social. En annan Fröken Ekholm gav sig också ut i julruschen idag så,  I feel you, Jessica! Hittade henne på google när jag skulle söka på mitt eget namn (varför skulle jag söka på det? Don't know). Kul att läsa en annan Jessica Ekholm's liv :)

Nej nu ska jag busa med mina små busfrön till katter och städa lite, när jag ändå inte har något vettigare för mig.


Hörs,
J

abcde...

Och här nedan ser man resultatet av tableter i kroppen. Det går inte värstans bra att svava. Wel well ni förstår säkert. Nu ska jag vila!


ADJOU!

Thank God It's Friday!

Kom nyss hem från atandläkaren. Förra besöket blev en tabbe, då de "lugnande" tabletterna nte hade någon verkan förutom på min balans haha. Men nu fick jag dricka något och det funkade, jag kunde ta bedövningsspruta 2 ggr! Så nu är jag svullen på ena sidan och är lite efter i huvudet bara. Men jag gjorde det så HURRA!

Idag så ska jag försöka ta mig ut och köpa julklappar för hela slanten. Det sköna är att jag vet på ett ungefär vad jag vill ge alla, det som är mindre skönt är att alla i Haninge kommun kommer säkert panikhandla nu, eftersom det är lön idag. Vi får se hur de blir helt enkelt. Bli inte rörvånade om det står något i stil med "´19 årig tjej slog ner flertal personer i ett köpcentrum - dom störde mig" eller liknande :)

Så nu ska jag lägga mig i min mammas säg (är på besök hos henne), tycka synd om mig själv och sedan via upp för shoppingen.

Over and out

Rädda mig

Jag vill springa så långt bort just nu att ingen hittar mig. Jag fruktar verkligen det som komma skall. Och det är två saker. Idag är det ett besök hos den hemska tandläkaren. Då jag är så rädd så ska jag få lugnade innan, så att de kan lägga bedövnings sprutan. Och det är den som är det stora problemet. Sprutan. Jag får en sådan panik varje gång. Men det är lite skönt att vet att det är eventuellt sista besöket hos dom på länge!

Den andra saken är nog snäppet värre. Jag måste byta ut/ta bort min p-stav som sitter i min arm innan januaris slut. Och eftersom jag vet hur det kändes att sätta i den så vill jag aldrig mer göra om det! Men jag måste. Hur det ska gå till vet jag inte. Jag får alltså panik, hyperventilerar, skakar, gråter och håller på att svimma hela tiden. Det är sjukt jobbigt, eftersom jag vet att tex blodprov i fingret inte är farligt men jag flippar ur ändå. Så jag får alltid be om ursäkt innan för mitt kommande beteende :( Och det värsta är att jag vet inte hur jag ska kunna bota det.

Usch nu måste jag klä på mig och gå mot bussen :(

Hörs sen!

Fascinerande

Måndag morgon, ja eller kanske tillochmed förmiddag och fröken Ekholm sitter hemma. Det känns aningens bekant? Jo kanske för att det har hänt ett ex antal gånger nu. Jävla mig ibland! Men idag var det ingen idé att stressa till skolan iallafall eftersom det är städ dag och alla har säkert redan gått hem. Så istället har jag läst en del bloggar och funderat lite. Jag kom på att det finns för lite bloggar om helt vanliga liv. Jag har klickat och klickat, men det är bara en massa modebloggar om vad folk tycker om Paris Hiltons olika klänningar.Om någon vet en bra alldaglig mysblogg, hör av er!

Idag så lyser solen och på onsdag är det lov. Allt känns lite extra bra idag. Jag har hunnit skriva med Jenni på msn och fått höra om hur hennes dotter Engla tyckte om luciafirandet på dagis. Hon är världens sötaste, men har humör. Engla hade tydligen blivit jätte arg mitt i allt och skrikit mamma, sedan slitit sig från fröken och rusat. Jag tror hon blev sur för att hon inte var en pepparkaks gumma :) Jag ska få lite nya bilder på henne idag.

Jag ska försöka smyga ut till stallet idag också med min spionvolvo. Nej juste, den är ju inte så tyst! Gah! jag blir galen. Jag får inte riktigt åka omkring sådär heller, men idag måste jag till stallet och ta en promenad med Kingen i skogen. Hur skönt som helst.

Ska bege mig innan solen försviner

    

Engla-Kärlek

ADJOU!

VARNING!!

Okej, jag skojar inte nu. Jag är helt 100% allvarlig när jag skickar ut denna varning. LOVA MIG ATT ALDRIG (!) titta eller ens läsa något om "2girls1cup". ALDRIG! Det är det vidrigaste ni någonsin kommer att få se, och ni vill inte se det. Jag blev precis lurad att se den, och jag kommer nog få uppsöka terapi efter det här. Folk har spytt av ren reaktion.



Så jag varnar innan fler hinner se detta; kolla ALDRIG på 2girls1cup.





Usch jag vill spy!


Oh my..

Jag måste ha en ny bil :( Eller inte måste, men jag skulle jätte jätte gärna vilja ha en ny fin bil som inte låter som en hel parad av trasiga Epa traktorer som saknar en fungerande överväxel och blinkers som inte funkar. PLUS en bil som inte har en trasig ruta också. Men det är bara att börja spara pengar så kanske jag har råd att köpa en efter studenten.

Kära studenten, snart är det dax. På onsdag blir det jullov (thank you lord), sen är det bara ett halvår kvar i skolan. För er som inte vet så fick jag plugga upp mina betyg efter nian på IV, så jag går ett år extra. Och det känns. Det känns jätte jobbigt! Men snart är det ljusare tider så tiden går snabbt. Och jag har redan beställt min studentmössa :) Det ska bli så jävla kul!

Nej, nu ska jag poppa lite bra musik och städa lite kanske.

Over and out!

Ledig söndag

YAY! En dags ledighet! har jobbat som ett svin nu i flera dagar. Men det värsta var i fredags. Började i skolan kl 09:00 och fixade inför julbordet. Sprang på julbordet och så, slutade halv 4, gick direkt ner till rudan där jag skulle jobba på en julfest. Serverade och stod i baren. Visst, det var ganska roligt, men fyfasiken vad jobbigt det var. Vi slutade vid 02:00, efter 16 timmars arbete och en lunchrast på 20 minuter. Fick iallafall skjuts hem av jojje, tvärsomnade och gick upp 12 dagen efter för att åka och jobba julbord på stadshuset. Så idag ska jag göra så lite som möjligt!

Annars? Jo min käre mormor har kommit till Sverige. Jag och mamma hämtade henne i tisdags morse vid finlandsbåtarna. Har dock inte hunnit träffa henne så mycket ännu, kanske ska åka dit sen idag. Hade en plan på att åka till stallet med Sassa och rida ut en sväng med hästarna, men hon har inte ringt ännu :(

Well well nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på tv.

/J

Why, oh why?

Jag förstår inte en sak. Vad i hela friden är det som lockar alla att vilja läsa folks "modebloggar"? Jag skiter i allafall vad "Emma, 16 år" har på sig dag för dag. Och att de lägger upp bilder på sina klädval varje dag med en himla massa konstiga poser. I don't understand. Really, I don't. Och de fyller sina bloggar med vad de önskar, vad som är det senaste i deras garderob och vad dom har ätit. Seriöst, vill folk veta vad en del äter dag för dag, PLUS se bilder på det? "Idag har jag ätit denna fina sallad med endast grönsallad. Kolla så fiiin den var". Och så ser man en bild på den. Är det verkligen det folk vill läsa nu för tiden? Visst, min blogg är inte någon speciellt intressant blogg för en del. Jag skriver mest bara för att skriva och den handlar mest om mitt liv. Men det är såna bloggar jag tycker om att läsa. Helt vanliga bloggar om helt vanliga liv. Jag orkar inte med alla som försöker bli någon slags trendsättare via sin blogg. Det behövs inte fler, världen är tillräckligt ytlig och utseendes fixerad för min del.



TVI!

Gott & blandat

Nu har jag lyckats fixa internet till min dator så jag ska passa på att slänga in mina bilder. Bilder fårn konserten finns vid det inlägget lite längre ner. Har även bilder på min gran och katterna :)

Idag var jag med Della på MVC och fick höra lillkillens hjärtslag! IIIH! Det slog jätte snabbt tyckte jag, men bebisars hjärta slår snabbare än våra fick jag lära mig. Det var hur häftigt som helst! Det är så nära, så nära nu. Sen mötte vi Sandra som körde oss upp till Willys så vi kunde handla och så. Och nu sitter jag hemma och funderar på om man ska städa lite. Jag har satt på en skön spellista med musik så snart kommer jag nog igång.

Nä, hade inget vettigt att skriva om idag så nu ska jag bjuda på lite gott och blandat med bilder. Tänk på att jag fotograferar med mobilkamera, så det blir inte världens bästa.

                   

Våra två sötkissar ligger och myser i mitt knä, vår fina julgran, min lilla söta mamma med en mycket liten kundvagn (den var pytte), och min sötmamma igen :) 

Andra advent

Lucka 9 i chokladkalendern


Tänkte snabbt passa på att skriva ett litet inlägg igen. Det är nämligen såhär att min bärbara data, a.k.a Dennis andra bärbara har gått sönder, men det överlevde jag eftersom jag hade en stationär i sovrummet. Men den la av för ett par dagar sen. Och Dennis dator som jag sitter vid just nu är hans jobbdata, och gissa om den är upptagen mycket :) Men här om dagen så fick jag liv i den inne i sovrummet, but guess what? Jo, då har mina två satanister till katter haft ner routern - i vattenskålen! Så för att göra en lång historia kort, jag är datorlös! jag får hålla tummarna för att den andra bärbara går att laga!

Annars är allt som vanligt med skola, jobb och ytterligare mer jobb. Och Kingen. Och Dennis. Och Sajko & Killer. Och vänner. Lite så.. Men snart är det jullov och då är jag ledig från jobben också! HURRA! Men idag har jag hunnit åka och handla 2 julklappar, adventsfika hemma med mamma och Dennis, vara ute i stallet och leka en stund med Emelie. Igårkväll satte jag även upp våran finfina julgran. Dock i plast, med tanke på kissemissarna. Men den är hur fin som helst, ska slänga upp en bild på det med sen, kanske nästa gång jag kan roffa åt mig datorn? Även bilder på katterna, konsteren och så.

Hur som haver, byxan skaver..

.. nu ska jag krypa ner i soffan med min söta Dennis och kolla på I, robot



Dags för lite snö nu känner jag...


Jävligt jävla bra!

Igår när jag stod nere på jobbet så ringde Tomie mig. Lite förvånat så svarade jag, och han undrade lite om vad jag gjorde, när jag slutade och så. Ett två tre frågar han om jag vill följa med och se The Hives konsert med honom! Han hade fått två gratis biljtetter efter att han hade gjort ett jobb, och ingen orkade (?!) gå med honom.Självklart att jag ville det! Så jag hade 30 minuter på mig att stänga och kila upp till tåget och möta honom.

Väl inne vid globenområdet satte vi oss på någon bar mitt emot Anexet och tog 2 öl och 2 Jäger för att komma igång lite. Så jag var hur taggad som helst och hur glad som helst när vi knatade in sen. Och gissa om det var folk! Det var publikrekord där inne haha! Så vi stod och hoppade, sjöng, skrek och apploderade ikapp. Fyfan vilket drag det var. Bästa händelsen på året tror jag. Dom rockade stenhårt, och det var jäävligt, jävla bra!

    


Annars så sitter jag nere på jobbet just nu och har beställt min studentmössa, och ska försöka plugga lite. Ska skriva om fördommar. Hur jobbigt som helst. Men det blir nog bra. Jag ska jobba extra en hel del nu också, både här på rudan och på Stadshuset. Det är både kul och bra, för det blir ju extra pengar :)

Well well

/J