fredag

Jag mår jätte dåligt :( Var länge sen jag mådde sådär. Kanske åt för lite igår? Well well. Min plan ikväll är att ligga i soffan och försöka få i mig vätska och loite mat kanske? Inge mer än så.

Nä, nu mår jag nada bra igen...


Tors

Gutten morgen!

Känner mig fortfarande på bra humör idag. Blev en massa extra glad när Dennis kom hem igår med. Plus att jag hittade kläder att ha på mg så jag slapp leta överallt efter kläder att tvätta :) Har fortfarande inte fått bukt på det sen vi flyttade in.. Så snart behöver vår klädhög ett eget rum. No fun, at all!

Det kommer nog bli kul att gå på personalfest ikväll, plus att ena extratjejen fyller år. Grattis Karolina!
Kommer sova kvar där ute eftersom jag jobbar i morgon. Så det blir inge uppdaterat där emellan. Men skriver nog en rad innan jag åker. Nu är det dags att åka och klacka om skor och hoppa in på bolaget.

Tjipp!

^^

Hej hopp!

Har precis kollat på film med Dennis och Jonas. Smällde i mig en massa godis så nu har jag ont i magen :/ No good. Har flamsat runt med Jessica idag (för ovanlighetens skull :) och köpte lite kläder och smycken. Eller tja, två tishor, en väst och smycken. Kommer bli snyggt i morgon. Måste bara upp och klacka om mina skor så är jag redo för kvällens bravader. Men det gör jag såklart i morgon.

Jag har suttit ett tag nu och kan inte avgöra om jag ska klippa mig igen eller om jag ska låta det växa ut? Kan någon hjälpa mig? Vad är finast?

               
Hittade ingen mer bild på mig i långt hår på den här datorn. Men iaf, långt VS kort? Svårt val... Ignorera att jag är så gudomligt snygg på alla bilder ^^

Min kärlek

Oh, Dennis är på väg hem! Saknar min skrutt en massa. Fast han har bara varit borta sen i Lördags, men ändå..
Idag ska jag nog flänga runt en del. Luncha med Helena, åka och rida, köpa en fin tröja till personalfesten, lämna in klackar till skomakaren, och en massa mer saker. Och självklart träffa Dennis efter 4-5.

Nä nu ska jag duscha och stila till mig.

Morgonstund har guld i mun

God morgon!

Sitter här med tända ljus och äter frukost. Frukosten är den heligaste måltiden enligt mig. Det är viktigt att äta ordentligt på morgonen, så står man sig bra resten av dagen. Plus att jag ocg Dennis brukar hinna stta ner tillsammans och mysa på morgonen. Sen har jag alltid perioder av vad jag ääter. Nu är det lättvanilj yoghurt med russin, solroskärnor och linfrön som rockar. Gott att ha i hallon också (om man kommer ihåg att tina dem såklart).l Men Min och Jessicas senaste frulletrend är marmelad! Hur gott är inte det? Jag har iaf inte ätit det på måååånga år. Så nu smårostar jag en macka, på med lite smör sen massa aprikosmarmelad. Utan bitar såklart :) Och så dricker jag alltid te eller kaffe på morgonen. Oftast blir det lite grönt te.

Så ni vet :) Har ni några frukostritualer? Eller hoppar ni den helt?



Hur som, ska snart åka och hämta Sassa, som ska låna min bil medans jag är på jobbet. Hennes katter ska till veterinären. Och vi har städdag på jobbet idag. Så  efter jobbet ska jag till stallet och rida, och slutligen träna efter det. Kanske hinner med en snabbsol på jobbet innan jag åker? Hoppas, hoppas!

En pärla

Så var man hemma igen. Provred tjejens 5åriga fuxvallack som var suupergo! Dundermysig att hålla på med, supersnäll och framförallt stabil att rida. En liten pärla. Jag är ganska nöjd med  in insats, kunde dock sträckt mer på  mig och drivit fram han bättre till handen. Men hur lätt är det att bara hoppa upp på en ny häst, framförallt en unghäst? Tjejen verkade också nöjd så jag hoppas hon ringer här framöver. Blev lite stressigt då hon skulle iväg till skolan. Men jag hoppas, hoppas och hoppas lite mer att jag kan börja rida den. Kommer nog bli bra när man känner hästen också.

Ska snart åka och kika på när Emelie rider lektion på Farris (hennes häst), sen vettetusan vad man ska göra.

Provrida

Jepp, i morgon ska jag provrida ett 6årigt halvblod på Dåntorp. Ska bli kul :) Eventuellt ska jag provrida hennes 5åring också, men vi får se. Hur som, det ska bli jättekul! Så ni får hålla tummarna att det går bra.

Det var mest det jag ville berätta, ska kolla på film nu.

,.

Nyss hemkommen från jobbet och borde sova. men jag är lite uppe i varv så jag går och småstädar och piffar. Sådär klockan halv 4 på morgonen. Bra skit. Jag svängde ju förbi Hem ljuva Hem där Jessica jobbar ibland och småshoppade lite. Blev en del ljus och ljushållare och en ny duk till köket. Hann inte roffa åt mig så mycket mer eftersom jag skulle till Häringe och jobba sen. Och det gick bra. Lugnt och fint.

Men nu är jag ledig tills på tisdag då vi har städdag på jobbet (Almåsa). Sen jobbar jag inte för ens fredag igen. Kommer nog bli skönt att få vara lite ledig nu. Komma ikapp här hemma med allt som ska göras. Bland annat döda den HEMSKA blå fondväggen i köket. Den ska bort, bort, bort! Bleh.,..

Nä nu ska jag koka lite te och tända ljus och somna i soffan med en film. Men inte med tända ljus, Har hört att brandkåren redan varit här nere på valla för någon timme sen. Creepy.


God morgon


Humangus semlus

Vad glad man blev imorse av att kika ut. Sol, sol och åter sol plus en massa snö. Snön tycker jag igentligen inte om, men om solen lyser så är det ganska mysigt.

Igår i stallet så hade jag noll insperation och det slutade med att Jessica fick rida ut ett varv med Raddan. Hon var pigg (som vanligt) men skötte sig bra då hon inte fick några dampanfall. Men alla 10 gångarter hann hon med :) Skulle ta en bild, men hon stod inte stilla utan trampade runt och såg ut som en åsna. Så nytt försök i morgon!

Efter det åkte vi hem, gjorde oss i ordning och hookade upp med Daniel och Zabine hemma hos mig och Dennis. Jag fick också den stora äran att skjutsa Daniel till Bromma. Taggade till tusen på vägen dit i bilen och hade jätteroligt, men sega som få på vägen hem. Fattar inte varför det alltid är så? Hur som, Vi avslutade kvällen på värdshuset där vi träffade Ante, Mickis, Skåne och Henke. Jag tycker det är så skönt att bara sitta ner i lugn och ro och umgås och prata strunt med vänner. Så enligt mitt tycke var kvällen bra. Hör du det Jessica? Den var bra! :)

Idag händer inte så mycket mer än att jag jobbar. Ska stila till mig snart så jag eventuellt hinner åka till Hem ljuva Hem och shoppa lite :) Är inte hemma för ens i natt någon gång efter 2-3 så vi kanske hörs då eller så skriver jag en rad i morgon.


MYS!


Haha! Har ni sett en större semla? Observera att det är två normalstora i kartongen till höger :)


.

Händelserik kväll på jobbet igår, må jag säga. Var hemma lite innan 02. Seg som få idag. Ska till stallet vid 12 och eventuellt skritta ut en liten bit. Ska leka med Dennis ikväll också eftersom han åker till Spanien i morgon.

Ska ha med min digitalkamwra och ta kort på vad som än dyker upp idag :)

Bad day

Igår vaknade jag av att solen lös i mitt ansikte. Blev på strålande hunmör och skjutsade upp Jonas till Kompassen. Därefter svängde jag förbi Ellis och lämnade resväskor och tog en fika. Efter det plockade jag upp Jessica som skulle ut med sin mammas vovvar, så då passade jag på att dammsuga rent i min bil (vilket behövdes). Efter det bar det av mot stallet. Och precis då sätter mina bromsar igång att ila och snissla igen. AAAAH, hjärnblödning!! Jag tvärvänder, bränner upp till Mitsubishi Center och är helt övertygad av att nu kan dom äntligen höra gnället. För er som kanske inte vet så har jag lämnat in min bil 4 ggr för bromsarna, redan samma dag som jag hämtade den. Och när killen i verkstan sedan tar sig en tur så vad händer inte då? JO; bromsjäävlarna låter inte! Som vanligt! Åh, pinsamt. De måste tro att jag är dum i huvudet eller något. Så jag kör ett varm med verkstadsgrabben med, och som sagt. Inte ett ljud. Åker argt därifrån och vad händer i stallet? Jo GNISSEL!! Där fick jag lust att köra rakt in i en vägg! Men jag vänder, bränner tillbaka mot Länna och bromsarna låter jätte mycket hela vägen. Fram till rondellen där verkstan ligger. Där blir det tyst. Så jag åker omkring i området i 40 min och försöker få fram ljdet så att de kan fixa det. men icke. Så jäkla typiskt.

Ni kan kanske förstå att vid det här laget var jag bra irriterad. Åker och hämtar Jessica i stallet och åker hem till henne. Tar en kopp te och slänger på Mannen som kunde tala med hästar. Så himla fin, men tung film. Haha vi satt båda två och höll oss från att gråta :) Allt kändes lite bättre efter det. <åker och handlar med Mamma på Coop också, och hon köper massa godsaker till mig. Tack! Så dagen slutade lite bättre iaf.

Det som händer idag är att jag ska jobba 15-stängning. Hoppas att det blir ganska tidigt idag. Så innan det ska jag nog inte göra så mycket. Eller, vi får se vad som händer.


Dumma bil. Fast jag älskar dig ändå!

YAY!!!

Wohoo! Köpet av lägenheten gick igenom! Så innan den sista mars äger jag och älskling vårt hem. Underbart! Underbart!! Så nu är vi ganska glada och sitter hemma hos oss och dricker några glas vin.

Ett litet tillägg innan jag avslutar.
Krav från Jessica; säga något snällt om henne.
Så då kör vi: Jessica, du luktar BAJS!

Och från Daniel; att inte säga något dumt om han
Okej; Daniel, du luktar också BAJS!!


Haha, humorn ligger på en mycket låg nivå just nu.


Tjipp

So far, so good.

Okej, nu håller vi tummarna på att jag inte kommer må dåligt. Var som sagt på jobbet igår när en illamående attack slog till med besked! Åkte hem och vilade till 23:30 då det hade släppt. La mig och skulle sova och då slog det ttill igen. Men  nu mår jag bra, sitter och äter frukost och dricker te. Hoppas inte jag kommer bli sjuk. Funderar på om det kunde varit ett lättare panikångestfall? Men det tror jagt inte.

Well well, ska jobba idag, sen stallet eftersom jag inte kunde rida igår. Efter det ska jag nog bara vila.

VAd ska ni hitta på idag då?

bleh

Ligger hemma i soffan och mår inge vidare. Mår illa som en gris och häning. Hoppas det går över snart iaf.

Det var det jag ville få ur mig, att ni ska tycka lite synd om stackars mig :p

Jo en sak till; JAG VILL HA EN HÄST!

ABC & HLR

Så, dags att åka på utbildning heela dagen med jobbet. Hela dagen kommer gå åt ABC och Hjärt och lungräddning. Inte allt för roligt, men mycket nyttigt. Tror dessutom att det kan bli ganska kul med de på jobbet. Om vi kan sitta helt inne i en diskution om en ananas (!) där vi googlade, wikipediade och ringde 118118 (som ska ha svar på allt) så blir nog det härockså roligt. Ska visa er vad vi hittade angående ananansen sen haha!

Kommer inte vara klar förens 16 idag. Ska nog sola och sen åka till stallet.

Hörs sen

14 Februari

Att det är alla hjärtans dag idag tänker jag inte heller prata om. För jag ska ju mysa loss på jobbet där det är fullsatt till taken ikväll. Kommer bli en låång natt. Men det kommer bli kul att jobba. Ja juste, vet ni vad vi fick igår? En korg med en lapp "Till personalen på alla hjärtans dag <3" Så fick vi varsin chokladask. Mitt jobb är snart för bra för att vara sant! :)

Nog om det. Ehm.... ja.. nu hade jag nog inge mer att säga. Kan bjuda på två bilder istället. Jag och Daniel var förbi Häringe slott.


Ibland får man lov att bjuda på sig själv, helt enkelt.



Min vän Daniel blev bästa vän med riddaren. Grabbar!


Nu känner jag mig småbitter :/ Ska ta och städa och se om det känns bättre. Det eviga jävla städandet alltså!

Oj

Jag är trött. Som aldrig förr. Sitter hos Jessica med ettglas vin, kommer nog somna när jag går hem. Bara så ni vet.


Over and out.

Stupid cat

God morgon.

Tänker inte ens nämna att det är fredag den 13:e idag. Så ni vet.

Vaknade för en stund sen. Sitter och bråkar med min dumma katt Killer. Han är på sitt värsta humör och går och puttar ner saker, biter på sladdar, hoppar överallt där han inte får. Jag blir galen! Dumma dumma katt!!

Jagbörjar ju inte jobab föerns 16 idag s jag ska städa upp här hemma inför helgen. Kan vara skönt att komma hem till ett rent och fint hem. Kommer nog åka förbi stallet och säga hej till Babbelur också. Ska/kan inte rida förens söndag. Länge sen jag hade flera hästfria dagar på rad! Men jag ska iaf ut och gosa lite idag.

Nä, ska ta och jaga ikapp min olydiga, jävliga katt. Usch vad jobbig han är när han är på sånt här retsamt humör. GAH!

Eller tar du hela själv? VA?

Hej hopp.

Kom hem för en liten stund sen. Min dag har inte varit superspännande, men jag tänkte dela med mig iallafall. För det är väl det man ska? (dela med sig, eller snåla? En vanlig fråga får man tåla! Om du har ett äpple vill du dela den med mig.... Den låten dök upp i mitt huvud :) Började dagen med att jobba. Var lugnt och skönt idag så allt flöt på. Åkte och tog en snabb kopp te med Daniel, åkte och plockade upp Helena vid tåget, fick för mig att Helena skulle ta hål i tungan så vi bränner in till söder. Men eftersom äckelungen drar till Dominikanska den 26e i en månad (!) så tyckte inte dom att det var en bra idé med tanke på läktid och bakterier. Så vi får försöka när hon kommer hem igen :) Efter det åkte vi till Tungelsta och tog en kopp kaffe och kikade film hos Dirks föräldrar. Och nu sitter jag här. Wie?

Ska försöka hålla mig vaken lite till eftersom jag jobbar 16-slut i morgon. Och slut kan vara allt i från 01, 02 till 03. Yay. Likadant på lördag. Men jag är glad ändå. För en kul grej som jag möttes av på jobbet idag är att vi ska ha peronalfest vecka 9. Perfekt att lära känna alla på bekvämt och privat sätt, och inte bara jobb. Och lappen var så jäkla skön; Personalparty! Lite mat och mycket vin! Precis som det ska vara!

Nä nu ska jag kolla på tv, eller nått.

Up, up and away!

Det jobbigaste med att gå upp på morgonen måste nog vara att hoppa in i duschen. Eller nej, inte hoppa in, utan snarare hoppa ur duschen sen. Det är så jääkla kallt så man bara drar sig för att slippa kliva ur. Burr.

Sitter här och fryser med en kopp te. Ska snart fixa håret och snabbsminka mig. Börjar inte för ens 9 idag, vilket är sköönt! Har typ inga planer alls för idag. Kanske träna, annars vettetusan. Skulle behöva storstäda här hemma, men vi får se hur mycket jag orkar. Man kanske skulle passa på att träffa ,lite kompisar?

Får se sen. Dags att snygga till sig och åka! Ha en bra dag, och ge mig kanske ett tips eller två på vad man kan hitta på. Film räknas inte so,m ett tips!

Seg

Usch det är så mycket som snurrar i huvudet. Det som snurrar mest äår allt kring ombildningen av vår lägenhet. Vi ska ju köpa den och det ska tydligen vara klart i slutet på mars. Så det är en sjukt massa papper som ska skrivas på, springa på möten och blaha. Men det är lite kul ändå! Vi ska ju faktiskt köpa vår lägenhet tillsammans :) Vuxenpoäng till mig!

Igår så töntade jag runt massa och fördrev tiden. Träffade Jenni en snabbis, åkte och pussade på Helena och Dennis på jobbet, åkte till stallet och sen tränade jag. Har småträningsvärk idag. YAY!

Idag gick jag upp innan tuppen (härliga 04:30) för att åka och jobba. Jobbet gick bra och jag älskar det bara mer och mer för varje dag. Jag som var beredd att ta första bästa skitjobb, slutar med att hamna på den bästa arbetsplatsen man någonsin kan ha. Känner mig lyckligt lottad där. Sen var jag förbi stallet och nu sitter jag här. Typ. Är sjukt seg. Ska sätta mig med Dennis och kolla på lite framtida kök. Dags att börja planera renoveringen :) AAAAHHH, galet Jessica, galet!

Valkyria

Okej. Filmen var helt okej. Men de flesta trodde att den skulle varit ännu bättre. Hände liksom inte så mycket. <det var en handling som hela filmen gick ut på (i princip). Att placera en bomb. Så lite besviken blev jag allt. Men det var kul att åka iväg och hitta på något! Men om ni planerar in en bio snart, välj en annan film.

Annars idag så lekte jag med Sassus och Carro. Vi börnade ut till Dalarö i solen och Sassa fick köra hem. Fick även ett gulligt berlockarmband av henne sen :) Eller ja, lite tjat så hihi.

Var även förbi stallet som vanligt, Longerade Raddan i ca 30 min sen red jag barbacka. Duktig häst! Fick även tummen ur och rycka hennes man.

Imorgon är det stallet på förmiddagen, sen freetime innan träningen. Känner mig supernöjd med att jag kommit igång ordentligt nu. 3 dagar i veckan no matter what. Go Jessi, go Jessi!


Redo för bio :)


Ignorera det fina ärret katterna har märkt mig med och kika på det fina armbandet :)


Grattis igen Sassa till körkortet!


Ska hitta på något nu, Fick en massa energi.

Over and out.

Bio

Jag och Jonas ska åka och kolla på Valkyria på bio nu. Det var år och dar sen jag var på bio så det ska bli roligt :)

Hoppar in senare och skriver en rad.

Hej.

Hej, jag heter Jessica och jag har blivit sämst på att blogga.

Men det blir så ibland. Mycket att göra och så. Hursom, ska åka till stallet snart och rida, sen ska jag nog handla lite (tommt här hemma) och sen är det träning som står på schemat. Och ikväll är det DennisOchJessicaTid. Vad vi ska göra är inte bestämt ännu. Dennis får bestämma idag :)

Nu ska jag ta och klä på mig och åka förbi Jessdica på en kaffe.

Dingdong

Hej hopp.

Sitter hemma och ska snart slänga mig i duschen och snygga till mig lite. Ska äta middag hos Jessica vid 8 sen ska jag och Daniel nog ut på äventyr. Men vi har noll planer, brukar bli roligare så :)

Känner mig småkrockad i huvudet. Är trött, men lite pigg och blää... Hoppas jag blir övertrött snart för jag hinner inte sova något nu. Får leka rockstjärna och bara köra på iaf. Gick ju upp 04:30 :/

Ledig tills på onsdag iaf.

Nu är jag tom på ord, märks det?

Svart som natten version 2.0

Jaha då var man uppe igen. Gick bra på jobbet igår, fast jag var bra trött efter 12 haha. Efter jobbet så la jag mig och solade en stund på relaxavdelningen på jobbet. Crazyass skönt! Ska nog ta en massage i stolen idag med.

Efter jobbet mötte jag upp Sassa och Carro för att sedan åka till Rudan och träna. Och efter det så drog vi plus Daniel förbi Sassus och drack lite te. Hoppade i säng vid 21.

Det var min dag i korta grag. Idag ska jag jobba till 14 igen, sen hem och vila och förbereda mig för kvällens bravader. Jag och Daniel ska inta "kaosmode". Och då ska vi inte ha kaos som i kaos, utan en annan sorts kaos som bara vi kan ha :) Svårt att förklara, men kul som fan har man. Dessan är iof också duktig på att inta kaosmode.

Hur som, skriver en rad efter jobbet sen. Dags för lite smink.


Tjillevippen


Svart som natten

Okej. Det är mitt i natten... blä. Gick ju och la mig tidigt igår. Kunde jag somna tro? NEJ! Låg och vred mig till minst halv 11. Suck. Men jag har vaknat flertalet gånger inatt och tittat på klockan. Det är så skönt när man har det i kroppen hela tiden att man inte vill eller kan försova sig, att man vaknar automatiskt till och från. Kanske är den inre väckarklockan? För idag vaknade jag 10 min innan alla andra klockor skulle ringa.

Sitter och dricker en kopp te, en enerigidryck och kämpar med att få i mig en macka. Går sådär kan jag också tillägga :) Börjar känna mig ganska pigg och vaken nu också. Har ju varot uppe i 30 min.

Nää, dags att sminka sig lite och sen bege sig kanske? Bra idé.

After eight

Så, nu är klockann efter 8. Dags för Jessica att hoppa i säng och sova. Ska ju upp med tuppen i morgon. Wish me luck!!

God natt gott folk!

Today

Vet ni vad? Min vän Sassa tog sitt körkort igår! Fyfan vad glad jag blir :) Så medans jag jobbade fick hon låna min bil och glida runt med hela dagen. Grattis gumman!!

Gick super att jobba igår med. Var hemma halv 2 inatt :/ Crazy ass seg nu och måste hålla igång hela dagen så jag kan lägga mig tidigt. Börjar nämligen 06 i morgon! Vilket betyder uppgång kl 04:30. Var ett tag sedan jag klev upp med tuppen. Men det kommer gå bra.

Planer för idag är stallet, hemoch städa sen sova. Skulle behöva träna idag med :/ Kul va?

Hästar, jobb och naglar

Sitter med en kopp te och lyssnar på mysig musik. Har varit ute och frysigt hela dagen! Åkte förbi Emelie på Ekeby idag, fick till och med rida hennes häst ett par varv. Snacka om att jag vant mig vid Raddans små symaskins steg! Vilket steg han hade :) Men Farris var supertrevlig och jag kunde nog fortfarande rida dressyr *skratt*. Saknar Ekeby och ska nog sätta upp lapp i ridhuset och se om någon behöver hjälp? Och om någon som läser vet någon som behöver hjälp så finns jag här :D Ska börja leta en häst som jag kan träna dressyr och mysa i skogen med.

Imorgon ska jag jobba  min förstsa middag/kväll på jobbet. Kommer nog bli superkul. Åh, jag är fortfarande alldeles lyrisk över min nya drömarbetsplats! Tusen stenar har lossnat från mitt hjärta och jag kommer ha en garanterad inkomst varje månad. För er som inte vet så har jag ju bott hemmifrån sen jag var 16 eller 17. Så då gick jag i skolan plus att jag alltid haft en massa extrajobb vid sidan av för att kunna betala hyran och kunna leva. Och det är inte mycket pengar jag har haft att röra mig med varje månad. Så nu är det slut på det!

En annan sak som jag funderat på en massa fram och tillbaka är min framtid. Om jag ska plugga vidare på ånågot eller hoppa på en ny kurs och utbioda sig till något. Och en utbildning som jag funderat på en massa mycket är nagelteknolog. Inte för att sedan jobba med det på heltid (men vem vet) men att kunna ha som extraknäck. Sitta hemma eller åka runt och göra tjusiga naglar på vänner och bekanta. Skulle tycka att det var supermysigt. Plus att jag älskar att pyssla med naglar! Men annars vet jag inte. Har ni några förslag eller ideér på vad man kan utbilda sig till? Har ni n ågra drömmar? Tell me, tell me!


Snack.

Alltid när solen skiner så blir jag på bra humör. Får liksom en massa ny energi! Himla skönt.

Idag ska jag ta en promenad med Babbel ut i skogen och njuta av solen. Efter det ska jag nog träna (i brist på annat att göra under dagen). Blev bara 50 minuters träning igår så det kan jag nog göra. Sen igår så hoppade ju Carina hästarna. Oh, Babbelur blir så himla glad av att få hoppa! Hon blir som 2 år på  nytt, det gamla vraket :) Så medans hon hoppar Jojs så rider jag fram Raddan. Och vad händer när vi travar fram i hennes friska tempo? Jo, hackamoret går sönder (!) så där travar jag på henne med tyglar som bara hänger och enda kontakten jag har med henne är öronen vid nackstycket haha! Så det var i princis bara att hoppa av i farten och leda hennes nos till läktaren där Jessica hade varit och hämtat det nya tränset :) Bra där, bra där!

Efter stallet åkte jag hem moch fixade till mig, sen åkte jag och Dennis iväg på en "date" tillsammans och gick ut och åt. Jag åt chinamat och han tog en black and white. Och ni kan aldrig gissa hur glada vi båda blev och hur skönt det var att hitta på något.Bara vi två. Jag blev sådär superlycklig så man nästan kände sig berusad haha :) Men vi ska försöka göra någotf själva varje söndag när det blir såhär tokigt med endast "hej och hejdå" stunder om dagrna.

Dags att svida om och åka till tottohästen.


Söndag

Usch det är lika kallt ute idag som igår. Sitter och funderar på om jag ska åka och träna en timme eller så. Känns så glest mellan dagarna plus att jag inte kan träna på tisdag eftersom jag jobbar. Någon som ska med? Lite senare ska jag och Jessica till stallet också. Och efter stallet ska jag och Dennis äta mat och gå på bio!

Nu blir det en kopp te och en runda i GuitarHero.

Ska försöka ta lite mer bilder framöver!