off we go.

God morgon!

Sitter redo för stallet en snabb sväng. Hinner bara mocka och göra mat, för sen idag åker vi på kickoff med jobbet och kommer hem imorgon :) Ut til NBarnens Ö i norrtälje är siktet på, sen vet vi inte så mkt mer. Men det blir bra..

Sålde min älskade lilla Colt igår med. Känns lite konstigt, men fan så nöjd jag är med den nya. Sån jäkla skillnad på bil och riktig bil. Nu är det bara att sälja vinterdäcken till den också.

Kommer eventuellt mobilblogga en del. Gick inte innan då jag uppdaterade luren o mina inställningar försvan- Men det är fixat nu :)

Ha en fin fin dag nu!

Hej min nya älskling

God kväll.

Precis hemkommen efter en fartfylld dag. släppt ut hästar, pysslat hemma, fixat med flyttstädningen i Ösmo, hämtat min NYA BIL (!!!!) och sen käkat kinamat. Det är nog en massa till som jag hunnit klämma in. Fika med Carro tex.. Och imorgon blir det stallet och kika på tävlingar, sen rida ut och sen jobba. Och åka en extravända med bilen. Asmysig att köra, går utav bara helveta och är superbra. Gillar den redan skarpt. Fick ner priset på den för att en ruta ska bytas. Och nu ska den bara tvättas och vaxas upp, putsas lite sen tona rutorna så är vi redo för allt :) Ska ta lite bilder sen när jag kommer ihåg det med.

Näe, är trött och mår lite mysko, ska krypa ner i sängen medans Kubbe, Stoffe och Johanna spelar Wii och dricker vin.

Jag vet. Nu ÄR jag gammal. Pallar inte kröka och har en kombi. Plus att vi bor på landet med alla mormödrar. Pension nästa? Näe dags att styra upp det här.

En annan dag.

Nattinatt :)


Haha jag visste inte att poliser gjorde pr...

img_3312 (MMS)

Haha jag visste inte att poliser gjorde privata ärenden som att köra sin båt på arbetstid i arbetsfordon :)


Ny bil på gång!

Wiiiie! Haha nu är otåliga Jessica i farten igen :)

Jag har ju gått och funderat på en kombibil ett tag. Men igår så tog jag tag i saken och värderade min bil, letade annonser och hittade ett riktigt kap! Ska åka och kolla på en Skoda Octavia ikväll :D Den ser ruskigt fräsch ut och har gjort alla servicar. Hoppas att det är nått att ha. För då säljder jag min bil i helgen och köper denna. Behöver ha en större bil, speciellt med dragkrok, vilken den här har. Så jag kan dra transport själv osv. Slippa låna bil hela tiden. Och få plats med allt i den :) Känns awesome!

En sån :)


Fräsch å fin, på bilderna iaf.

Turbo och grejs i den moahahah.

Så det är kvällens planer. Sen ska jag rulla till ångestösmo och fixa med flyttstädningen som vi lejt bort. Annars händer inte mycket idag. Carina ska rida idag, så imorgon fpr jag äntligen rida igen! Längtat som faen! Inte ridit sen i måndags ju. Och imorgon är det full fart med lokal hopptävling i stallet också så då blir en runda i skogen alldeles utmärkt.

Näe nu ska jag slöa vidare här i soffan ett tag till. Behövs kan jag säga.


Småsnack

Tjena tjena.

Här sitter jag och poppar crash test dummies och får lite nostalgiska minnen. HAr betalat alla räkningar och varit duktig. Måste åka till ångestösmo bara och hämta en räkning som antagligen hamnat där. Sen förbi stallet och lämna stallhyran. Och sen jobba. Har även hunnit åka en vända med släpet och lämnat saker hos monika som vi ¨lånade till kräftskivan som kubbe styrde upp här i helgen som var. Ocg duschat. Är hästledig annars ända till på lördag. Känns skumt. Eller ja, inte helt ledig, ska släppa ut de små djuren imorgon och på fredag. Men ifortsättningen blir det nog att jag betalar fullhyra och skippar fodringar. Känner att all ledig tid jag kan få ihop är välkommen. Annars är det ju som sagt full fart på mig dag ut och dag in :)

Träffade bästa Zäta igår också! Sjukt roligt, saknat dig en massa Zätis! Synd att båda var sega som rövar bara haha. Så kan det gå Men zäta fick rida min lilla älskling och jag agerade fotograf. Lyx att ha ett så ljust ridhus, bilderna blir asbra verkligen! Mer sånt, tack! Och Lilla Dalila skötte sig super. Skönt att dampet ¨håller på att försvinner. Hoppas jag.

Näe nu ska jag fixa till mig innan jobbet och sen susa iväg. Hoppas ni har en fin dag, trots vädret!


Yay! Jag fick ett Nintendo Wii idag :)

img_0265 (MMS)

Yay! Jag fick ett Nintendo Wii idag :)


Trotsålder?

Hej hopp.

Idag blev jag som 11 igen. Trotsig och jävlig. "Du ska inte rida på en vecka och ta det lugnt". Sure, hann inte mer än komma ut i stallet idag innan jag satt upp i sadeln. Tog det visserligen ganska så lungt, skrittade att varv på slingan i gott sällskap av Göte. Men allt kändes bra i huvudet så vi travade lite också. Och sen lite galopp på volten.. Fy mig! Men allt gick bra och huvudet mår bra. Ska dock inte rida förens i helgen nu tror jag. Måste försöka ta det lungt så det försvinner snart.

Senare idag kommer mitt hjärta hem med ett Nintendo Wii till mig :D YAY! Han köpte med lite olika spel som han trodde jag skulle gilla haha. Typ mario. För jag hittar inga rologa tvspel till xboxet som vi har. Och jag råkar gilla tvspel. Så var det med det.

Mer än det här så hade jag nog inte så mycket vettigt att tillägga. Ska hoppa in i duschen och fixa mig innan jag ska åka och jobba igen. Har kvällspass hela veckan.

Näe in i duschen nu!


Gillar att hösten är smått påväg. MYS!


hjärnskakning 2.0

Hej hopp.

Nu har det hänt saker ska jag berätta. I fredags när jag skulle ut och bara mysa med min älskade lilla häst så hände det en liten olycka. Vi skrittade runt travbanan pigga och glada och skulle sedan avsluta lite lätt på travbanan. Då blev Dalila tokrädd för något och smällde upp sitt huvud på mitt ansikte samtidigt som hon halvt reste sig och gjorde en helvändning. Jag satt kvar, men kastade mig av när jag fått stopp på henne eftersom det ringde något otroligt högt i huvudet plus att jag inte hade känsel i underkäken och kände att det kom massa blod ur munnen på mig. Så jag sätter mig på huk och spottar ur blodet, kollar min näsa så den är hel plus att alla mina tänder sitter kvar. Allt var i sin ordning förutom att jag hade bitit mig i läppen, därav allt blod. JAg blir sittandes en stund av yrsel och illamående innan jag vinglar tillbaka mot stallet och parkerar in dalila i boxen. Ringer min stackars chef och gråter att jag inte kan jobba. Haha tur att man till och med i chock tänker på jobbet? :D

Åker hem och l'gger mig på soffan och mår som ett as. Bestämmer mig sedan att lyssna på läkarnas råd och åka in till akuten. Snälla Emelie hämtar mig så rullar vi in för att utesluta eventuella blödningar man kan få i huvudet av kraftigare slag. Men allt verkade lungt så vid 2 tiden på natten åker vi hem igen.

Mår sisådär nu. Småont i huvudet fram och tillbaka, balansen spelar mig spratt mellan varven osv. Men annas mår jag bra. Dalila mår också bra såklart. Ska undvika att rida på ett par dagar, får se hur det går? Men det blir på med gougetygel vare sig jag bara ska skritta ut eller rida ordentligt ett tag nu så det inte blir en favorit i repris.

nog om det, ska snart åka och jobba. Skulle kanske behövt vila idag med, men ingen kunde ta mitt pass så jag hoppar in och tar det lungt iaf.  Sen blir det filmmys och köra lite med pöjken min haha.

-hjärtat kan jag få te?
-babe, kan jag få massage? Jag har ont..
-kubbe, kan jag få lite mat? jag ska ju inte anstränga mig :D


Oh, loves it!


Tokiga lilla häst <3


bilder på älskade lyan

Så, nu fick jag äntligen tummen ur och tog lite bilder här hemma för den intresserade (jenni;)

Observera att vi endast bott här två veckor och är inte färdiguppackade och så. Lite sterilt so far, men iaf.

Sååå, här har ni. Min drömlägenhet!

Köket(bild tagen från dörren)

 

Observera min nya bästa vän på bänken till vänster.

SodaStream som kan göra energidrycker <3<3<3

 

dörr ut mot vardagsrum

 

ljuuust och fint! Nya vardagsrummet.

 

Tvmöbel, dock inga sladdar rätt dragna utan bara tillfälligt uppsatt..

 

fishies och vinkyl.

 

:)

 

Sovrum, bara garderober till vänster.

 

tillfällig tvmöbel i sovrummet tills vi fått upp tv'n på väggen.

 

Badrummet har fått en liten färgklick

 

Hall

 

Jepp, såhär bor jag nu. Det slår skitösmo BIGTIME! Utsikt to die for gör fan allt. Bästa läget i Haninge haha. JAg kommer aldrig flytta härifrån. Aldrig.

 

Nu ska jag göra ett nytt försök att rida. Var där imorse och m,ockade och fixade foder, men segade ihop och orkade inte rida. Nu lyser ju solen också, dags att passa på. Imorgon blir det inflyttningsfest i form av kräftskiva ute på tomten här med. Grannarna plus konstfacket som har sina lokaler utanför ska tydligen också ha uteparty imorgon. Kul att se hur det slutar :D 2 fylleslag på en och samma tomt kan inte bli annat än askul!

 

Nu kör vi!


fishie!

God morgon.

Åh vad skönt det är att bara ta det lugnt ibland. Första morgonen på länge där jag ligger kvar hemma och bara slappar. Jag har legat i soffan och jäst sen kl halv 8 :) En kopp te, nöt och frukt mix och mysig musik. Gillas! Ska passa på att slappna av lite medans jag kan, för snart är det full fart med jobb, stall och allt runt omkring igen. Har ju haft långledigt = lör,sön,mån,tis. Så imorgon blir det full fart igen. nästa lediga dag blir nästa vecka nån gång.

Hemma böjar det bli superfint! Vet inte om jag sa det innan, men vi köpte även ett akvarie haha. Eller Kubbe tjatade, och jag gick med på det om jag fick välja en cool fisk. Synd bara att de coola fiskarna jag ville ha krävde en hel bassäng då de blev en halvmeter stora haha. Vi får se vad det blir för fiskar. Ska inreda akvariet imorgon är tanken.

Ska snart ut till min älskade lilla häst. De senaste dagarna har jag spenderat extra mycket tid med henne från marken och umgåts. det är så lätt att glömma attd e behöver den sociala biten också! Så vi har badat, betat, busat och lydnadstränat i rundcorallen och ridit också såklart. Idag ska Helen från jobbet komma ut och hälsa på oss, får se vad vi hittar på då. Annars är Dalila fortfarande inte rikigt sig själv ännu. Hon är pigg och allert men lite för nervig fortfarande och blir arg nu när vi ska börja kräva lite mer av henne. Älskade ston va? :) Blir nog bra när hennes kompis Lola kommer tillbaka från betet sen,så hon får umgås och busa i hagen.

Well well, nu ska jag vila en stund till och sen bee mig mot stallet.

Vill ju ha!


..hej

Lever. Fullt upp. Ingen tid att skriva, inget att skriva om :/


Jag mår bra, Dalila mår bra och härjar på, Kubbs mår bra och vi äääälskar vår nya lya. Börjar bli riktigt fint efter lite shopping som ny gigantisk soffa, tvmöbel, mattor, soffbord och ja typ allt :)

Bilder kommer såsnart det är rent och inga kartonger kvar haha.


Idag fick Dalila sällskap i hagen av stall...

img_0232 (MMS)

Idag fick Dalila sällskap i hagen av stallkatten olivia. Hon låg och sov brevid hennes vattenhink :) sötmisse


God kväll. Eller ja vad det nu blir. God n...

img_6807 (MMS)

God kväll. Eller ja vad det nu blir. God natt? Ligger hemma i vår nya soffa i vårt snart helt nya vardagsrum och njuter. Var förbi Ikea och direktmöbler idag och shoppade loss. Blev ny soffa, soffbord, tv möbel, lampor, mattor, tallrikar, glas och en galet massa mer saker. Otroligt fint kommer det bli. Nu är ena hörnan klar, resten av lyan är full med kartonger och pack påsar. Mer bilder kommer senare. Dags att sova nu, upp och släppa ut hästar står på morgondagens schema. Nattinatt


Hej hopp. Sitter hemma med Emelie och ska ...

img_0222 (MMS)

Hej hopp. Sitter hemma med Emelie och ska äta lite lunch innan vi ska jobba. Var i stallet för en stund sen och fick hjälp av Emelie igen. Denna gång red hon först för att Dalila har varit ett monster nu ett par dagar. Hon fick några utbrott och hade sig men blev tillslut asfin. Hoppade upp efter och jobbade lite övergångar och hörnpasseringar. Duktig häst. Men det är mycket att jobba med nu. Många lektioner och hård ansträngning så kommer det bli bra. Men du har jag fått lite hjälp på traven och vet var jag ska börja. Nice! Juste, Dalila tyckte sin spegelbild var mycket konstig haha. Älskade häst


Hej!

God morgon. PAssar på att skriva lite medans jag har tid. Jo, vi har ju som sagt flyttat tillbaka till Haninge Kommun, äntligen! Vi fick min drömlägenhet i Österhaninge. Det är så sjukt fint, kan inte beskrivas med ord. Bilder på lägenheten kommer när det inte står en massa kartonger och påsar all over the place. Tar sin tid att få ordning när man samtidigt jobbar, tar hand om hästen och pojken sin. Men vi har massa tid på oss :)

Var iväg här om dagen och kollade på soffor också. Hittat två stycken olika sm vi velar mellan. Ska åka och kika en sista gång och se om vi kan bestämma oss för en av dem. Feting soffa med divan blir det iaf. Och det finaste bordet ever. Kommer bli sjukt fint här. Det är det redan förvisso.

Min lilla häst har fått extra vilodagar den här veckan i och med all packning och flytt. Hon gillar det nog haha. Men ska ut vid lunch idag och rida en sväng. Slingan och kanske liten sväng i ridhuset. Får se vad vi hittar på. VAr och släppte ut de små liven imrose, men åkte hem emellan och ska göra frukost till min karl nu när han vaknat tänkte jag <3  Efter allt detta så ska jag jobba. Såklart.


Oh ja juste, överlevde alla dunderåskan som var och härjade igår? Shit vad läskigt det var. Från pissmörkt till att det kom 4 blixtar på rad och hela himlen lystes upp en gång i minuten. Såg flertalet feta blixtar på himlen, ganska häftigt ändå :) Men mest läskigt!

Sneakpeak på vardagsrummet


En bit av köket. Älskar utsikten vi har åt tre olika håll <3


Fönstrena högst upp på gaveln är våra :)


God morgon.  Ja vad vore mitt liv utan hun...

img_0208 (MMS)

God morgon.  Ja vad vore mitt liv utan hundra projekt? Sitter just nu i ett kaos kök med kartonger och saker överallt. Vi bestämde oss för att flytta redan imorgon mesans jag är ledig och alla som ska hjälpa till har semester. Hihi jag är ju inte direkt olycklig över att vi flyttar tidigare. Skönt att spara in tid och pengar på resväg redan i orgon :) yay! Men men igår var jag uppe med tuppen och åkte till stallet vid 7 snåret. Fixade all markservice och red sedan iväg en sväng runt slingan med Karin som har stallet. Vi avslutade med galoppträning på rundbanan och herreguuud! Hahah min häst är llite mangas just nu. Skrittar på som om hon gick på tjack med spetsade öron, travar i frisk takt och är jäääättemodig överallt. Tvekade inte en sekund på att springa först. Och sen i galoppen.. Jo där bockar vi och sparkar och ser allmänt glad och busig ut. Redde ut det ganska bra genom att driva på henne en massa. Så flöt hon på i lugn galopp sen och verkar så tvärnöjd med livet! Boxen har hon inte tuggat på ännu heller. Nice. Men nu i veckan och helgen blir det lite vila för henne om ingen kompis kan rida. Måste ju flytta och få ordning. Men nej, nu ska jag till ica och köpa sopsäckar.


Hej hej hallå. Haha ja det här med att j...

Hej hej hallå. Haha ja det här med att jag snart döper om mig till Jessica flyt Ekholm håller jag fast vid. Idag fick jag och älsklingen lägenheten i Österhaninge!! Så jäääävla glad! Den var så sjukt jävla fin och mysig. Ljus, luftig, utsiken ska vi i te ens prata om :) niiiiice!! Åh så om 2 veckor bör det av dit <3 äntligen komma tillbaka i Haninge. Nära jobbet och Dalila och alla vänner. Vi har sjukt stor tomt att nytja så räkna med massa grillmys framöver :) nu blir det till att börja organisera inför flytten med att packa smart och hyra flyttbil. Tur att jag jobbar på OKQ8 :)