Blue Hors Matiné borta

Tråkig nyhet :(


http://www.tidningenridsport.se/NyaDebatterVisa.aspx?m=45208&m1=45243&threadId=321095

Ze Kitchöön!

Kom ju på att jag skulle slänga in före och efterbilder på köket.

Så här kommer dom. Dock hittade jag bara en förebild på mitt grå, stela fula kök. Men med lite smådetaljer blev det en viss skillnad :)


Urk...


Efter:






Fick äntligen upp en gardin :D Ser bättre ut IRL.


Mysmatta



Med små steg så börjar det bli massa mysigt här hemma. Nice!


Hej mitt vinterland 2.0

God morgon!

Jaha, så kom det mer snö. Typiskt. Får se om jag får ut bilen från parkeringen om en stund. Gårdagen rullade iväg snabbt. Jobbade, blev en timme sen då skolbussarna körde fast, åkte och plockade upp baby, storhandlade, köpte skor (uggkopior), gardiner, dukar och en plastfilm att pimpa upp köket och köksbänkarna. Tidigare var bänkarna grå/vita, nu är de träfärgade. Ser såå mycket fräschare ut! Ska visa före och efter bilder sen. Igår fick vi även hem GuitarHero5 med gitrarr, så vi satt och spelade tills klockan blev för mycket haha.

Dagen idag blir jobb, sen hem och pyssla vidare. Kanske tvätta? Snark. Ska förbi pållan på vägen hem sen och pussa på henne :D Har en massa morötter till henne med.

Men nu ska jag fixa mig och sen åka. Hejs!


Jag vill till värmen!!!!


Finally!

Imorgon är det löning. Imorgon ska alla räkningar betalas. Idag är dagen då jag ska sitta, eller ligga och skaka av ångest över hur jag ska få det att gå ihop. Men vet ni? Jag är glad, taggad och nöjd! Har suttit med min babe i Ecxel och gjort upp budgeten bra nu. Och vi kommer ha en bra månad, trots alla odds! Varför sa ingen det här till mig för ett par veckor sen? :D

Anyhow, Rösten min är totalborta. Kan knappt prata, men de små ljud jag lyckas få ur mig är skrattretande, tydligen. Men det gör inget. Jag är glad ändå. Jobbet är massa roligt, ska gå på jakt efter ett skrivbord imorgon och inreda lite :) Vet inte riktigt med vad än, pärmar, papper och pennor kanske? Får småkika på de andras haha.

Das vass alles. Eller hur det blir. Nu ska jag fixa te och slå igång en mysig film. Morgondagen blir kul-jobb, matshopping och pållan! YAY!

Så är det!

Visst är det typiskt att man blir sjuk nu precis när jag börjat på ett nytt jobb, och inte innan när jag drällde hemma som arbetslös? Mitt i prick, verkligen! Snark..

Ja, jag sitter då hemma och snorar, ont och svullen i halsen, feber till och från och snurrig i huvudet. HAr legat inne och vilat hela helgen iallafall, så jag blir bra i veckan och kan jobba! Ska även vara ute hos min älskade häst en massa. Kan snabbt förklara lite kring medryttare och så eftersom en del undrat.

Jo, jag fick ju skaffa medryttare på Dalila eftersom jag blev arbetslös. Arbetslös=noll inkomst. Så jag behövde ekonomisk hjälp. HIttade min första för ett tag sedan - Sofie. Hon rider 1-2 ggr i veckan, beroende på sitt arbete och det funkar superbra! Och nu har jag precis hittat en andra - Erica, som rider 3-4 dagar i veckan och hjälper mig med stallhyran. Det leder ju till att jag för tillfället får väldigt få dagar att rida själv, men jag får ju behålla pållan min. Och nu har jag ju ett jobb, men kommer inte sparka dom. Nu i början för att jag ska kunna få in nya rutiner i livet så kan det vara skönt att få lite extra hjälp. Men tillslut så blir det ett par dagar var för dem.

Mitt allt

Dalila trivs verkligen med båda och är nöjd och glad so far! Skulle hon visa minsta tecken på stress eller nedstämdhet så är det ju självklart att jag ser till att hon blir glad igen! Hon är mitt allt, inget ska få henne att må dåligt.

Men så ligger det till. Hur som, ska snart åka ut till stallet med Kubbe och plocka in alla de små djuren. Ska passa på att pussa massa på Lilisen och ge henne en morot extra. Sen ska jag hem och pussa på min fina, fina Kubbe och somna till en film. En ny, spännande arbetsdag står ju på schemat imorgon!



Peace out!


quickie!

Hej hopp!

Ska snart ut och busa med min pålla och Pörnille. Hoppas vi kan rida på en längre sväng idag! Har ju haft medryttare ute nästan hela veckan så det ska bli kul att få leka med min stora kärlek :p

Ska försöka ta bilder idag och skriva när jag kommer hem, om lite ditt och datt.

Hajs!


dag 2

God morgon!

Ville bara säga att jag lever efter gårdagens jobb, allt gick bra och det är jättekul! Ska snart åka och jobba iogen. Får skriva mer efter jobbet idag, b´ville bar avisa ett livstecken!


Hugs!

F*ck yeah!!

Hej jag heter Jessica och jag fick ett heltidsjobb som elevassistent på en skola i Bagarmossen idag!
                                                                    IIIIIH!


Jag är så glad! En stor sten har lättat från mitt hjärta. Och det ska bli så spännande att jobba med något som jag aldrig gjort förut. Jag ska jobba med elever främst i åk1-6. Fritids och svenska, och eventuellt en del matte. Massa kul! Och jag kommer få mitt egna skrivbord i lärarrummet, hur vuxet och stort känns inte det? :D Lilla Jessica liksom? Skönt också att äntligen hittat ett måndag till fredag jobb, endast dagtid, men ändå så blir den ena dagen aldrig den andra lik. Kommer nog bli superkul, plus att jag kommer nog växa en hel del i mig själv.

Och på tal om annat, hästar :)
Var ju Dalila-ledig idag då min nya medryttare är ute. Men inte blev det pålle-ledigt för det. Nej nej! Jag och Zäta åkte ut och busade med Monicas små islänningar. Skrittade ut en sväng i djupsnö barbacka. Massa mys att få snacka lite skit och umgås med henne. Ska ut till min stjärna imorgon iallafall <3

Nej nu ska jag slänga på en film och förbereda mig för min första arbetsdag som är redan imorgon!





Bloggen kommer fortsätta byggas på. Så ursäkta röran igen :)




hihi ponnibuuus


Skulle försöka få med alla på bild, men min pålle gick iväg, Zäta hoppade av och Menja var bara söt!


HAHA juste, Carro hittade en egen stil att spela GH på igår :D


Det sjuka var nog att hon spelade bra sådär med!


Ursäkta röran..

Vi bygger om bloggen!


Och vinnaren är...

Japp det går undan när man ligger in :) Har ändrat lite på temat här hemma så mycket det gick. När jag inkasserar med stålar sen så blir det total makeover vill jag lova!

Hur som;


Före-bilder
(små bilder är klickbara)


Jag vet, det var stökigt :/




Efter-bilder





Observera att det inte är dammat eller något. Men tänk vad lite tyg kan göra? :)


Vilket tycker ni var bäst?


Pimp out!

Ja, det är inte bara bloggen som ska pimpas upp. Även mitt hem ska få sig en omgång idag. "Temat" här hemma har varit lite höstmysigt, ganska mörkt och varmt sådär. Men nu vill jag ljusa upp det hela, och än så länge kan jag bara använda mig av tyger. Men det kommer nog bli en stor skillnad när det är klart!

Före och efterbilder utlovas!

Delete!

ÅH! Vad jag HATAR när man skriver ett inlägg och sedan råkar radera det! GAH!


Pust.. så.. Nyss hemkommen från nynäs. Var på möte med arbetsförmedlingen. Gick bra. Ska till stallet och rida ut med Ullis, ena medryttaren i stallet. Sen hem och äta middag.

En kul sak är att på onsdag så ska jag på intervju som elev assistent på en skola. Jag håller alla tummar att jag får det för det verkar otroligt roligt och givande. Plus att jag kommer nog växa en del som individ. Skönt med ett måndag till fredag jobb, då jag hinner med både Kubbe och Dalila. Stackarna får ju inte bli lidande av att jag bara jobbar kvällar på nån restaurang annars. Kul att testa på något nytt också! YAY!

Nej nu ska jag bege mig mot pållan <3 Fortfarande inga tips på vad man kan göra över helgerna, som int ekostar skjortan?




Jo en sak till, haha! Ny bloggdesign blir att vänta. En aningen "hästigare" design, lämpligt va?

Tråksöndag

Jisses vilken seeg söndag. Men det är ju bra att ta det superlugnt ibland med. Var i stallet imorse och släppte ut hästarna och mockade lite snabbt. Åkte sedan hem och kröp ner med min babe igen, då Jessica skulle låna Dalila idag. Gårdagen med medryttaren gick superbra föresten! Glömt skriva om det tror jag? Dalila var hur avslappnad som helst, fast hon var mongo med mig innan. Sjuukt pigg har hon varit de senaste dagarna, men de passar verkligen. Plus i kanten är att Erica (medisen) gärna vill träna och bli duktig. Super! Jag ska ta tag i träningen så fort jag får ekonomi och tid för det. Har ju fått upp en bra kondis och en del muskler nu så nu är det bara latmasken som ska bort haha.

Men men, nu ska jag stila till mig för Kubbs och jag ska snart över till Jimi och Mikko på en fika. Våra enda Ösmovänner sofar. Jag har ju Karro också såklart <3 Efter det blir det nog film, som vanligt.

Har ni något tips på vad man kan hitta på såhär i fattiga tider på helgerna? Kolla på film, spela tvspel och Yaty är det enda roliga vi kommit på so far. Tips uppskattas!

var bara...

0-1c4b985fd52f349a24dacbc13fd9e979.png

Kolla varifrån!

var bara tvungen att tjuvstarta :)


Juste..!

Hej på er nya läsare som hittat hit de senaste dagarna, vilka är ni?


Min fina fina Dalila


Lördag

God morgon.

Jag kan börja med att säga att jag numer kommer få hjälp för min ångest, så att jag kan fungera som vanligt folk. Bra bra. Så får vi hoppas att allt blir bättre.

Anyhow, idag är det lördag. Gårdagen gjorde jag inget, idag ska jag till stallet och möta Erica (min nya medryttare) och visa henne hur allt går till i stallet. Efter det får vi se vad som händer. Bara ta det lugnt vore en bra idé.


Ångest.

Suck..

Kom inte iväg till jobbet igår.. För mycket dåliga saker hände igår, orkar inte ens gå in på hälften, men jag fick kraftig panikångest och låg och grät hos mamma. Jag måste verkligen söka hjälp för min ångest, det här går inte!

SKIT!


Men ialafall, annar sär allt fint. Var i stallet imorse och släppte ut de små djuren, kom hem för ett tag sen och ska äta lunch. Ska fortsätta söka jobb och finslipa mitt personliga brev. Jag SKA ha ett jobb, och det är snarast! Den som kämpar skall vinna.


God morgon!

God morgon!

Idag står det provjobb på schemat. Känns bra. Hoppas det är ett jobb för mig och att jag får det. Då ska jag jobba röven av mig och spara pengar och belöna mig med en resa sen. Tagg!

Hade en tjej ute som provred Dalila igår, vilket gick bra och de båda verkade trivas med varandra. Dalila var noll stressad eller så. Känns bra faktiskt! Hon ska få komma ut igen och få känna på henne ordentligt, det är ju alltid lite svårt första gången. Men jag fick låna Tettes nya pålle Skipper och rida med ut en sväng. Han en en 100% westernhäst så vi pratade ju inte riktigt samma språk haha. Men det gick bra och Pörnille hjälpte mig iaf. Myspålle.

Idag blev det inget stall då jag måste flänga runt nu på dagen för att hinna med allt innan jobbet. Ska förhoppningsvis in till nynäs, förbi min mamma och sen hooka upp med Helena i handen. Full rulle idag! Måste även springa till Ica och köpa hem lite mjölk. Snark. Varför finns det inte mjölkbilar som det gjorde förr?¨Smidigt att få hem ny mjölk på trappan varje morgon. Kanske vore en affärsidé? Haha!


Lite ditt, lite datt..

God morgon.

Intervjun igår gick bra, ska in och provjobba imorgon. Måste bara hitta en vit skjorta att jobba i. Någon som har en till låns? Ska jobba ett par dagar och se om det är något för mig, och om det är det så får jag jobbet. Känns bra. Lite jobbig adagar och tider bara, är ledig ons och tors sen jobbar man fre, lör sön mån tis 15-21. Hej jag heter Jessica och kommer inte ha ett liv! Sk akolla om dom verkligen menar att jag ska jobba vaaaaarje helg, jag är ju också människa?

Igår när jag var och red pluttan så var hon sjukt taggad. Stack ut till ängarna vid motorvägen och travade lite. Sen "snubblade" hon in i en galopp och drog heeela ängen med mig. Dumma häst. Vände sen, traaaavade tillbaka, fort gick det men hon travade snällt. Skuttade ut i djupsnön så hon fick ta i lite extra och göra av med energi. Sen traskade hon på glatt hem. Ska införskaffa ett par boots nu när hon är broddad också. Hon skrycker och trampar upp små sår. Jobbigt!

Idag ska jag evetuellt in till nynäs, hitta en vit skjorta som sagt, och träffa en eventuell medryttare.

Vill verkligen ha en ny blooggdesign nu med. Med en fin header med Dalila o mig kanske?


Smutshäst <3


Intervju igen

Dags att åka på ännu en intervju. Denna gång i Tyresö. Närmare än Heron som hade för dålig lön och blir smidigt när jag kan börja åka bil igen. Heltidstjänst med bra lön. Får se vad de erbjuder.

Efter det kommer storebror över på middag och lite spelande :) Mys!

Nu måste jag stila till mig.

Hajjdou!

Måndag

God morgon.

Blev ingen medryttare igår, det had eblivit missuppfattning och hon trodde jag menade nästa söndag. Så kan det gå! Så jag sadlade pluttan och gav mig ut på en tur själv. Hur mysigt som helst för Dalila verkade så glad. Traskade på i friskt tempo, öronen fram och lagom kallt. Stack ner till åkrarna brevid motorvägen och galopperade en hel del. Dalila sträckte ut på benen utan att försöka dra ellöer nått. Så duktig! Mötte en cross som härjade men allt gick bra. Älskade häst!

Ska ut lite senare idag och rida ut en sväng idag igen. Jobba lite sidvärtes på vägarna och få igenom halvhalter står på schemat. Ska fortsätta söka jobb och bränna förbi nynäs med mer papper sen.

Nu bli rdet frukost och försöka planera dagen!


Klapa snelhest!


Provridning

Snart dags att åka till stallet. Ska komma ut en eventuell medrytatre och provrida idag. Så nu håller vi tummarna!

Skriver en rad när jag kommer hem sen!


Lycka!


Terapi nästa?

Precis kollat på Paranormal Activity...


FY! LÄSKIGT!!

Nu ska jag förska komma över den här hemska filmen.. Blir säkert terapi haha!


En och en halv..?

Hej hopp.

Igår åkte jag och Kubbe in till Söder för att ta ett glas vin med bocken, vän till Kubbe. Det var massa lugnt och trevligt, satt och babblade halva natten. Sen offrade grabbarna sig och sprang till Burger King mitt i natten och hämtade hem mat. JAg blev för seg för att åka hem så vi sov kvar. Först försökte vi trängas och sova tillsammans i Bockens ena soffa. Men jag blev totalmosad och skuttade över och sov i den minsta lilla soffan jag någonsin sett. Men en prasslande sovsäck. Väckte halva stan bara jag rörde mig lite haha.

Åkte hem imorse, fick bajsont i hälsenan igen.. Blev inge stall idag, snälla Carro fixar. Tack!
Ska snart skicka pojken min till Ica för att införskaffa mjölk så det blir pannkakor gjorda! Mums! Sen ska vi nog se Paranormal activity, eller hur det stavas. Vi har skjutit upp den filmen jättelänge nu, men efter Bockens goda recention så måste jag se den! Time to go.

Tjipp!




P.s Dagens roligaste kommmentar:

K  -Vem är det?
J   -Enok..
K  -Enokenhalv?
K&J - HAHA!


Pulsa snö :)

Åh vad mysigt det har varit idag! Slänger in några bilder, kommer sjukt mycket mer sen.


Tack Zäta! <3




Nacken börjar bli biff!


Gissa om hon var laddad? Haha hängde knappt med där i sadeln :P






Här tar hon i! :D


Min vän Zäta

Åh vilken mysig dag det här kommer bli! Ska ut till min finaste häst, i det finaste vintervädret med massa SOOOOL och träffa favorit Zäta som ska med och plåta mig och Dalila på åkrarna. MYS!

Jag kommer dock se ut som en köttbulle på bilderna med tanke på hur kallt det där. Måste ju pälsa på sig ordentligt.


Lite olika bilder Zäta tagit. Hon är grym!








Totte och Pernille.

Det var bara lite utav bilderna jag hade p min dator. Ni ska se dom riktigt fina! Muchos duktiog tjej!


Blablabla?

Idag var jag in till nynäs och fixade med en massa papper. Sen förbi med Jenni för att fixa med mer papper. Kom hem, fick mat, fick samtal om att ena jobbet vill ha mig på en gång, men lönen är på tok för liten. Jag är 21 år och VÄGRAR jobba för den lönen som var under 90 kr. Ångest, för jobbet var mysigt! Ska löneförhandla och se vad vi kommer fram till. Skulle ju också in p en annan intervju idag, men min hälsena pallade verkligen inte. RIngde och frågade om jag kunde komma nästa vecka och det gick bra, bara jag ringde så. Ska även få ut en tjej som ska provrida Dalila på söndag. Hon verkar väldigt amitiös och possitiv. Känns bra so far det med. Allt om allt så känns det som om jag är på rätt väg igen. Tappade bort mig ett tag, men är snart back on track!

Imorgon ska jag ut till busan och ta en mystur med lite gas över åkrarna tror jag. Tokan behöver få göra av med lite energi nu. Vi har legat på "latsidan" ett tag, jag har inte haft fullt så mycket tid för henne. Bad, bad Jessica!

Men nu; dags för filmmys <3


Tjoooock heeest en varm sommardag <3


Neerds!

Jahapp, har fortfarande sjukt ont i hälsenan. Kan inte stödja på foten utan att det gör sjukt ont. Hoppas det 'r bättre efter helgen. Ska försöka vila så mycket jag bara kan.

Idag måste jag dock in till nynäs och lämna en massa papper, sen in till stan och gå på en till arbetsintervju. Är ett café inne i stan. Kan vara bra att ha lite alternativ. MEn efter det blir det till at thoppa hem och vila och spela spel :) Har så sjuukt mycket roliga spel nu hihi. Dels har vi alla nintendo 64 spel :D

Kolla bara vilka nördar vi är när det kommer till kritan...


Jess spelar nintendo på datorn och Kubbs spelar Xbox.


Klart man har laddat med godis, julmust och äppelpaj :D


AJ!

F*cking jävla hälsena!!


Bildbomb

Har ju inte bloggat så br ade senaste dagarna, men jag har tagit en hel del bilder, så nu kommer det en bildbomb från mina senaste dagar. Enjoy!


Jag var hos Emelie och Sebbe och blev indragen i deras kärleksproblem - Monopol.




Vädret var konstigt




Jenni, Engla och Rocky var över på midddag - Flygande Jakob.
Jag har nog dolda talager inom mat..!


Dalila blev vaccinerad och skulle gå en promenad


Simon följde med oss på en sväng i kylan.


Diskuterar något..
Observera hur miniliten Dalila ett tu tre ser ut!


Simon fick åka en bit tillslut. Modigt!


Jaa, när man är full är mycket roligt tydligen.. Hetland var nyårsnattens grej.


idag saknar...

3e6e74820ed707e2c030528bdad92ffb.png

Kolla varifrån!

idag saknar jag min gris lite extra mycket. Men jag vet att lilljessica tagit bra hand om henne idag :)