Måndag, körskola och en massa annat

Så var det underbara måndag igen :/ Idag är det en del som står på schemat som körskola, upp till handen en stund, packa ihop mina kläder hos dennis, städa upp efter mig, åka hem till mamma och packa min väska sen sova typ. Jag måste ta 07:55 tåget in till stan i mogon :( Usch usch sen ska jag sitta i 9 timmar på den där attans bussen. Men jag ska ladda med en bra bok, min och broders mp3 med massa musik och sen kanske en till bok :)
Men det går nog bra ska ni se!

Mina tvä favoriter kommer hem på onsdag också så jag missar ju dom. Dennis är i Litauen och Della i England. Men jag får träffa dem på lördag kväll istället. LÄNGTAR!

Nej nu ska jag koka te och sen städa.

Hörs,
J

Lov :)

Jaha så var det sportlov då. Jag jobbar nu i helgen men sen på tisdag åker jag ner till skåne och kommer hem på lördag igen. Ska ner och träffa bor min :) Ska bli jätte kul!

Nu ska jag hitta på nå kul.

Hörs,
J

Söndag, bakis och jakten på mat

Jaha så var den underbara söndagen här. Vi var ute på station och valla värdshus igår och det var mycket trevligt. Åkte till Station vid 7 och mötte Zabine och hennes familj. Så det var kul att träffa dom igen. Men full som en kastrull blev man tillslut. Men vad gör man? :)
Det värsta är att jag är hemma hos Dennis och behöver så desperat få mat i magen men dennis har typ bara pasta hemma, och alla hemkörningar och sånt öppnar ju inte för ens vid 12 snåret :( Så det får bli snabbmakaroner och någon pastasås.

Nej gott folk, nu måste jag ta och laga mat.

Hörs!

Måndag, bra musik och körskola

Jag sitter hemma hos Dennis och lyssnar på en massa bra musik! Måste nästan be alla lyssna på Stone sour - Through glass, Blue October - Hate me, Plain White T's - Hate (I really don't like you) och Skillet - Whispers in the dark! Så jävla bra :) Veckan har rullat på som den ska, mer eller mindre. Jag har nu flyttat hem till mamma igen. Känns ganska mysigt ändå att bo med familjen. Men jag har bara sovit hemma 2 dagar sen jag flyttade i Tisdags. Så inatt blir det att sova hos mammsen :)

På onsdag är det Alla hjärtans dag. Jag hade så mycket emot den innan jag träffade Dennis. Jag bokstavligen hatade den! Hur knäppt det än låter eftersom det bara är en dag i almenackan. Men det gjorde jag hur som. Så för ett tag sen så var jag "rädd" att få sitta där ensam igen medans alla ens vänner och bekanta myser hemma med pojk/flickvännen eller bästa kompisen. Och känna den där känslan av obehaglig ensamhet. Och ta det inte fel nu att jag är rädd för att vara ensam, för det är jag definitivt inte. Jag bara föredrar att sitta hemma, eller någon annastans med den person jag älskar och bara vara för den stunden. För det hinner man inte med längre. Det är så mycket annat som händer runt omkring en hela tiden. Så personligen tycker jag det är en bra dag på det viset så man får lite kvalitetstid. Sen å andra sidan så vet jag hur det är när man inte har någon och alla andra är upptagna och mysiga. Då sitter man där och hyser agg mot alla kärlekspar som pussinussar och äcklar sig. Så det blir lätt olika åsikter just om ´den 14 februari. Men just i år så ser jag fram emot den :)

Jaha, nog om det. Idag ska jag hursom gå ner till Grönlunds och köra min första lektion med dem. Det kommer nog gå jätte bra men jag är lite nervös iallafall. Jag har kört lite mer nu på sistone. Var så modig att jag körde från jordbro till tungelsta, från tungelsta till Ica maxi i haninge. Och fy bubblan för de två filiga rondellerna! Men med övning kommer färdighet, så jag ska fortsätta vara modig på vägarna.

Well well. Nu ska jag lägga mig och mysa lite med Dennis innan han börjar jobba och jag ska duscha.

Hörs!


Måndag och funderingar

Har inte haft tid att skriva på länge så here we go.
Det har väl inte hänt allt för mycket på sistone. Jag och Dennis har det stabilt och är som nykära. Det är en sån mysig känsla just nu. Vi är som nykära fast vi känner varandra jätte bra. Ganska skumt men härligt :) Så vi tar det fortfarande nice and easy framåt.
Här hos Sofie har Emma och hennes mamma flyttat tillbaka. Jag känner att jag kanske ska backa undan lite eftersom det finns 2 sovrum, ett som är sofies och ett som jag har och nu är vi 4 stycken. Och det är ju deras hem mer än mitt på det viset så jag vet inte vad jag ska göra. Marjo har sagt att jag inte behöver flytta och att vi får plats, att det löser sig. Och jag trvis ju jätte bra här och allt. Men det känns som att man ska flytta på sig och ge rum till deras familj. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska prata igenom det nu när Sofie kommer hem. Men det löser sig nog på ett bra sätt :)

Annars är det ganska stabilt läge. Jag har bokat in en körlektion nu nästa måndag så jag kan ta mitt förbaskade körkort snart. Skolan har jag slarvat med en del på sistone. Det har blivit lite mycket "stanna hemma för att jag är trött". Där ska jag bättra mig!

Helgen har varit jätte bra :) Har vart hemma hos Dennis hela helgen och myst. Var nere på valla värdshus i fredags och drack lite öl, var hemma i lördags och mös och igår var jag och Dennis och handlade lite saker som en ny mysig morgonrock :)

Så nu ska jag hitta på något annat än att datanörda!

Hörs!