Still alone!

Dennis har inte kommit hem ännu.. det har ju bara gått 4 dagar. Men dom har internett där nu så vi har kunnat prata lite på msn. Tycker att jag har klarat mig ganska bra iaf! Jag och sofie satt oss på bussen (!) för att åka till willys och handla. Det är okej att handla på Coop om man åker buss, men till willys är det en bit att gå. Men det gick suveränt! Jag har hunnit städa lite i min ensamhet också. Och igår var sofie över och åt middag med mig, sen var jag och tog en cider med Api på Station. Det var så skönt att komma ut och bara sitta och snacka med någon. Men sen skulle han och angelina festa vidare så jag tackade för mig och gick hem efter som jag ska till skolan.




På fredag är det äntligen dags! Jag ska ut med sofie och en massa andra och tokröja! Jag och sofie jobbar till typ halv 9 så vi duschar och fixar oss på jobbet. Sen får vi sådan lyx att anders både kör in och hem oss. Då ska vi snabbt förkröka i bilen på väg till stan :) Planen är att fört gå till Viper room och kolla av läget och så. Skulle det vara så jävla tråkigt där så rör vi nog oss mot Mera eller nått sen.

Idag då? Jo nu sitter jag här och smuttar på en latte som jag gjorde och myser. Ska snart möta sandra och sen gå till skolan. Annars ska jag nog inte göra så mycket tror jag. Får se ifall någon gtrevlig prick hör av sig. Annars ska jag bara sitta här och mysa i mn soffa. Det blir mycket mys nu när hösten kommer och det är lite kallade och mörkare. Längtar bara ill julen! iiih!

Well well people, Jess needs to go to school
Later!

Fan!

Hur ska jag klara mig? Dennnis åkte precis iväg för att vara i litauen i 1 eller 2 veckor! Kände nu hur beroende av varandra vi är. Vi träffas typ jämt, bor tillsammans och så vidare. Jag kan inte ens komma på en gång vi har vart ifrån varandra i en vecka :/ Haha jag får det att låta som om han aldrig kommer tillbaka eller nått :) Men jag tycker bara att det är sjukt jobbigt.. Så vi får se om jag överlever eller inte.

Annars är jag irriterad på att jag gick upp tidigt för att jag trodde tt jag började 11, men nej nej jag börjar 12. Var inte hemma för ens vid 4 inatt. Jag och Jennifer var på Mera och partade loss lite :) Jag hade iaf skitkul. Roligare än de flesta utgångar på sistone! Men whatever, nu ska jag äta frulle och titta p tv.


Hare,
J

Fredag.

Ganska mycket har hänt denna vecka. Men det finns några höjdpunkter. Jag har övningskört och för första gången körde jag från jordbro hem till mig! Jag är faktiskt jätte duktig. Della har också börjat köra nu. Hon var ockskå jätte duktigt och sen på kvällen efter att vi kört klart satt vi och var som beroende av bilarna och kunde inte prata om nått annat. Sen Så var sofie på jobbintervju med in chef igår. Vi har haft det lite jobbigt eftersom alla dom andr atjejerna aldrig kommer och så, så gick jag till chefen och sa att jag vet ejn tjej som behöver jobb och henne kan man lita på. Så dom gick in på hennes rum och redan efter 10 minuter kommer dom ut igen. och gissa vad? Jo hon fick det och ska jobba med mig på måndag kväll :)

Och idag är det underbara fredag! Ska till skolan på en lektion sen ska jag jobba några timmar bara. Förhoppningsvis så ska jag och sofie äta kinamat och dricka lite öl ikväll också innan man beger seg ut på dumheter :) Men vad som händer har jag ingen aning om! finns ju krogen som nödutgång annars.. men vi får se.


Ska koka lite kaffe nu för min käre mor och Fredrik ska komma hit. Fredrik ska måla om min ytterdörr och mamam är sällskaps sjuk.

Over and out!

Lördag

Klockan är snart 10 och jag är redan uppe. Det jobbiga är att jag vaknade redan vid 8 av nån anledning. Var på nån hemmafest i Trollbäcken igår, var trevligt folk och så där. Det första som händer är jag när jag och della kliver innanför dörren så känner vi igen en hel del folk. Det visade sig att dom hade vart hos mig och festat i januari när dennis fyllde 20, och att dom var vänner med han :) Sen satt vio och drack och sjöng hela kvällen och så. Och idag kan ni kanske gissa vilka konsekvenser det hade.. Jag har ingen röst kvar! Sen vart jag tydligen alla brusars Gud på nått vänster. Alla satt och öppnade sina små hjärtan och berättade en massa saker deras vänner inte visste om, frågade om dom kunde hångla med nån snubbe(?) och så vidare. Tillslut kommer en svartsminkad tjej och säger "Är det du som satt och hade en alvarlig diskution med *****?" Jo visst svarade jag och så blev hon helt uppot väggarna. "HERREGUD! du lyckades ju prata in en hel del på honom ser jag. han beter sig helt anorlunda där ute nu! hur lyckades du?" HAHAHAHA! Seriöst! Ena tjejen behandlade mig som om jag vore hennes idol eller nått :) Well well..

Idag då? Jo med tanke på att jag är hes och inte kan prata som folk så blir det nog hemmasittande om jag inte hittar rösten igen. Och nu ska jag försöka sova en timme till.

Jessica has left the building!

Torsdag

Fortfarande sjuk... Tji fick jag när jag stannade hemma från skolan i tisdags. Har feber, ont i halsen och huvudet. Mycket jobbigt. Ska ligga och kurera idag så man kan hitta på nå roligheter i helgen. Får ju min lön i morgon :) Och så kanske Tom och Göran ska komma förbi här och fika eller käka middag. Får se hur det blir. Ska bjuda Jenni och lilla Engla på taco's nån dag med när jenni har tid. Mycket blir det. Ska försöka städa lite nån dag med. Var så pass duktg i morse trots min feber att jag diskade :)

Nej gott folk ska lägga mig i soffan och dricka blåbärs soppa och tycka synd om mig själv :)

Hare!

sjuk

sjuk

Jag känner mig döende! orkar inte vara sjuk! tvi vale! 





Hemma från skolan.

Idag är det tisdag. Jag är hemma från skolan, så det känns lite ångest. Har inte vart borta på ett bra tag nu. Direkt när jag vaknade så ringde jag in mig sjuk och gjorde frukost. Det som ger mig ångest är att jag inte är så sjuk.. Jag skulle ha servering idag och i morgon men jag har inte hunnit fixa nya serveringsskor ännu, och min lärare kommer halshugga mig om jag kommer en dag till utan skor. Ska köpa det nu på fredag för då får jag lön :) Annars ska jag städa lite idag tror jag, och kanske ta en långpromenad med min lilla älsklingsvovve Tuva till stallet. Jag har inte vart där på sjukt länge nu.

baby


Igår var jag i skolan och sen åkte till jobbet. Så jävla trött på att hela tiden få hoppa in kvällar och antingen stänga för att vissa inte dyker upp, eller hjälpa de nya att stänga då de inte kommer som dom ska och lär sig i tid. Ska jobba ikväll med, men det är ingen fara. Cecilia ska stänga och har jobbat typ en vecka. Ganska trevlig tjej! Skulle övningskört med mamma idag, men får skjuta upp det till i morgon.

Snart är det den 17 september. Hoppas alla vet vad dom ska rösta på. Jag vet iaf. Ska rösta moderat! Skulle kunna rösta i princip på vad som helst bara vi slipper G.P i riksdagen. Men moderaterna har en hel del bra saker att komma med och dom vill skaffa fler arbeten, sänka skatter och fixa fler bostäder bland annat. Det är de frågorna som jag känner är viktigast för mig och mina nära. Vi behöver ett jobb för att kunna betala en hyra och ha nån stans att bo. Finns mer att dra upp om tiden fanns till. En annan sak är alliansen! Styr Sverige tillsammans, inte gå och ta en egotripp som Göran. Han tyckte att han skulle styra själv. Så trött på den gubben. Han gör tabbe efter tabbe bara.Usch!

Ska fixa mig nu och ta en prommis!

Over and out!

11 September.

Idag är det 5 år sedan World trade Center blev Ground zero. Det känns som om det var för två år sen eller nått. Läskigt hur tiden kan springa iväg. För vissa av oss är denna dag en vanlig dag, för andra rena rama mardrömmen. En tanke åt de drabbade! Det är en helt vanlig dag för mig, förutom att jag och Dennis har vart tillsammans 16 månader idag. Så det är ju trevligt.



Jaha, annars är det en helt vanlig måndag. Skulle gå till skolan och ha bageri lektion idag men kan inte gå :/ Mina skor är hos Della i sundbyberg och jag har hennes klackskor som för övrigt gav mig skavsår och blåsor. Och inte en chans att jag tar på mig flippflopp heller! Det är ju isbjörnar ute. Brr! Men jag vill ju till skolan. Det är jobbigt att missa lektioner och så kan det lätt li en vana för mig, som det var förr. Så hur gör man i en sån här situation? Har bara massa sandaler och kilklackar hemma så det funkar ju inte att lalla omkring i skolan med. Får se vad jag kommer på! Dags för frukost!


Over and out!

Mälarhöjden

I fredags var jag hos mats och ellis och åt kräftor :) Var jättemysigt! Jag var dock lite trött så vid 12 tiden uppsökte jag deras unbderbara soffa och la mig och tittade på Bakom stänga dörrar. Den var ganska bra faktiskt. Vaknade utvilad dagen efter (igår)  Och gick till jobbet. Var tvungen att jobba över pga att det var nån av de nya tjejerna som inte hört av sig eller inte dykt upp så jag var tvungen att stänga.

Efter det så åkte jag hem till Della och käkade lite tacos :) Så satt de andra tjejerna och krökade och spelade ölspel men jg var i stort sett nykter hela kvällen. Sen hittar dom en efterfest i Mälarhöjden, så vi åker dit. Millan skull enånstans men dök inte upp, Malin skulle hem så då åkte jag, Tina, Åsa, Della och Tanja dit. Festen var i nån stor villa och det var skit kul! Så mcket olika personligheter fö en gångs skull och inte bara massa dumbos som klär och beter sig lika dant. Åkte hem med sista tunnelbanan sen. Skulle kunnat stanna längre om dte gick.

Idag blir det till att jobba. Börjar 12 och jag måste gå på jakt efter lite mjölk. Dennis vill inte åka :/ Stackars Dennis har vart sjuk fram och tillbaka i över en månad nu. Men jag har tur som klarar mig.

Nej gott folk, fullt ös, medvetslös!


106437-2

Fredag

Yes! Så var en vecka till avklarad i skolan. Fredagar är den bästa dagen på hela veckan, tycker jag. Idag ska jag hem till mats och ellis och käka kräftor och mysa. Får se ifall jag hhinner köra nått idag också. Körde ju med mor min igår. Jag är fan riktigt duktig! Körde innefrån idustriområdet i jordbro hem till mamma. Jag var ute i trafiken! Men det gick så bra så!

Solen skiner lite idag. Det var så skönt att inte vakna upp och se att det regnade iallafall.
Haha Dennis köpte nån stor svart garderob igår, utan att veta var han ska ställa den. Det är ju lite fullt här hemma. Så nu ligger den i bitar på köksgolvet. Får se vad vi hittar på med den för den är ju skitfin.

Nej nu måste jag ta en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs :) (fastnade för det stycket i låten Glassigt)!

Hörs!

Övningskör

Igår var det första gången som jag övningskörde med mamma. Hon kom och hämtade meg och så åkte vi ner ill jordbro industri område. Jag började på en parkering där för att känna på växlar och koppling typ. Så efter en halvtimme där så visar det sig att jag är naturbegåvad :) Så körde jag runt lite på vägarna där, men självklart var det typ ingen trafik! Jag var faktiskt jätte duktig och stressade inte upp mig som jag sett många göra. Ska köra idag efter skolan också.

Idag är vädret skit. Ska gå till Rudan för att ha utomhus idrott :/ Känns som om jag kaaanske skippar det. Så har jag prov i naturkunskap också, vilket jag inte har pluggat ett skit på. Och det räckte med att gå ut med Tuva på baksidan så blev jag blöt! Hatar verkligen regn! Usch!
jag får återkomma senare om hur dagen blev. Simma lungt!

Herregud!

Tror inte att jag har vart så här trött i hela mitt liv! Jag har suttit ner sammanlagt en 45 minuter idag bara. Började skolan vid 9 med servering. Fick stå i baren och slita. Den slutade vid halv 3 och då var det bara att byta om till kock kläder och börja nästa lektion i dietmatlagning som var från 3-6. Är det ens mänskligt att gå i skolan så länge? Efter skolan gick jag till bussen och åkte till jobbet. Skulle hjälpa en ny tjej att stänga så jag åkte hem från jobbet vid 9. Så nu är jag trött som ett sviiiiin! Ska ta och kolla på Walk the line nu och somna som ett barn :)

Får se vad morgon dagen har att bjuda på då! Later!

Tisdag

Så var den här veckan igång då. Sitter och småfryser framför datan med en kopp te och ska fixa mig för att gå till skolan. Tror att tisdagar kommer ta kål på mig. Börjar klockan 9 och slutar 6. Är det mänskligt? Nej jag tycker inte det. Och sen efter skolan så måste jag jobba idag för de nya tjejerna på jobbet kan inte stänga själva och det ska tydligen den ena göra. Så då är jag inte hemma för ens vid halv 10 ikväll. Och på hela dagen har jag haft en halvtimmes lunch. Tror du jag kommer dö eller? Men men vad gör man?

Det känns som att hösten är på väg nu. Solen skiner men det är småkallt ute. Luften är annorlunda. Kallare och friskare på nått vis. Jag längtar bara till julen så jag får göra julstämning här i min och dennis lägenhet :)

Så gott folk nu ska Jessica äta frukost och gå till skolan! Over and out !


märkligt...

Jag förstår inte hur man kan vara så blind ibland. Jag förstår inte hur en männska som verkade vara en av de finare människorna kan visa den totala motsatsen av hur de brukar vara. Hur de kan bli som en helt ny människa? På 2 dagar såg jag sidor av 2 människor jag hoppades på att slippa se. Sen när jag ifrågar sätter dem så blir det samma reaktion; man vänder på steken och skyller på mig med usla comebacks, vänder på frågan och ungefär säger "detsamma". Stå för era handlingar istället för att försöka prata undan det. Men det är väl så att man är för snäll, helt enkelt. Står ut med så mycket skit av andra, men sen när man säger ifrån så passar det inte. Det som är det roligsate i den har situationen är nog att när jag gett dom sanningen och ifrågasatt om det var mitt fel trots allt, så får jag inget svar. Det blir knäpp tyst! Haha det är nog det som är mest skratt retande. Klarar inte av att be om ursäkt och erkänna sina fel och svaga punkter. Jag blir bara så trött på situationen av att ens vänner agerar som 13 år när de känner sig trängda i ett hörn av sanningar. Det är vidrigt rent av! Jag ska bli försiktig med människor istället. Det är inte värt att öppna sig för folk som verkar lyssna men när det kommer till kritan så vänder de ryggen.

Ni vet vilka ni är och jag hoppas att ni ruttnar som människor för hur ni håller på. Jag klarar mig själv!