Är det sant? Håller min stora dröm i li...

Är det sant? Håller min stora dröm i livet på att gå i uppfyllelse? Drömmer jag? Just nu är jag så glad, chockad, lycklig så jag nästan tappade andan för en stund. Snart kan jag kanske skrika ut det till hela världen. På onsdag ska vi sätta oss och prata igenom det hela. Mitt hjärta vet det självklara valet. Hoppas det kommer funka! Snart är kanske Dalila min. Min alldeles egna häst. Oh mitt hjärta exploderar nu. Over and out.


Nu är jag i chock. Men det blir nog bra!

img_0034 (MMS)

Nu är jag i chock. Men det blir nog bra!


Jag har den bästa pojkvännen i världen. Ta...

img_0088 (MMS)

Jag har den bästa pojkvännen i världen. Tack hjärtat!


Åh vilken dag det var igår! Roadtrip till ...

img_6807 (MMS)

Åh vilken dag det var igår! Roadtrip till Småland med mamma som flyttade dit igår. Känns konstigt, har nog inte fattat det än. Zäta åkte med somchafför också. Tur det säger jag bara! Att köra hundra mil på en dag gör jag aldrig mer! Men vi passade på att åka till Börjes och shoppa! Underbart. Jag köpte lite småsaker som ridbyxor, nya bakskydd, remontgrimma, handskar och så. Zäta gick mangas och shoppade loss :) haha. Vi åkte även förbi Gränna och köpte polkagrisar. Vägen hem höll på att ta kol på oss dock. Jisses var trötta vi var! Men det gick bra :) snart ska Zäta hämta mig och vi ska rida ut :)


Åh nu vill jag ha fint väder igen! Vill ut...

img_0047 (MMS)

Åh nu vill jag ha fint väder igen! Vill ut och rida i det fina vädret ju :(


Sitter med mormor i solen på dalarö och sk...

img_6807 (MMS)

Sitter med mormor i solen på dalarö och ska äta våfflor :) just nu älskar jag livet!


Alltid uppe innan tuppen..

God morgon!

Fan, idag har jag ont i knäna och i sittbenen. Inte van att rida i westernsadel.. ajaj.. men men kul var det! Idag är jag stalledig. Fast jag kommer ju åka förbi och pussa på min pärla iallafall haha. Annars ska jag bara hjälpa mormor uträtta lite ärrenden. Sen jobba. Den här veckan är lugn med jobb. Jobbar 14-22 mån tis, och sen några timmar på söndag med. Och på fredag bränner vi ner till småland också! Woohoo!! Fick snilleblixt här om dagen och kom ju på att Monkan har volvo kombi jag fick låna. så slipper vi och djuren trängas i min lilla skruttbil :) Nice. Kanske man kan gasa på lite på vägen ner också.

Nu ska jag fortsätta (hör och häpna) städa! Vaknar av mig själv varje morgon innan 7, pigg som en lärka numer. Så jag har redan hunnit diska, dammsuga, vika tvätt, damma och plockat av haha.


Jag tror inte att det här är hälsosamt :)

På fredag drar vi! Fast i annan bil nu då. Zäta, klipp o klistra ny bild :D


Idag var jag ute på en tur i skogen med Pe...

img_6807 (MMS)

Idag var jag ute på en tur i skogen med Pernille på totte, Erica på Dalila och jag fick låna skipper. Det var jätteroligt! Kul att rida western :) fick även prova totte på volten sen, och det gick sådär. Bra i trav, kaos i galoppen haha. Är inte van med sånna krutpaket. Men men övning ger färdighet. Nu sitter jag hos mamma och mormor och fikar och ska snart åka hem till  min älskade kubbe. Försökt uppdatera en del med det funkade inte :/ konstigt


Mitt hjärta fick beta igår. Mycket nöjd :)

img_6807 (MMS)

Mitt hjärta fick beta igår. Mycket nöjd :)


Hahahahaha fick visa leg på Willys för att...

img_0020 (MMS)

Hahahahaha fick visa leg på Willys för att få köpa piggdricka! Ser jag så liten och menlös ut nä r jag är sjuk?


Fy faaan för att gå upp såhär tidigt, med ...

img_0004 (MMS)

Fy faaan för att gå upp såhär tidigt, med feber på köpet :(


Sitter hos Jenni på fika. Ska snart möta C...

img_0016 (MMS)

Sitter hos Jenni på fika. Ska snart möta Carro och sen åka till stallet. Hoppas på lite sol! Kom igen nu då :)


Farväl..

Good bye my lover, good bye my friend... You have been the one, you have been the one for me..!







Idag försvinner min lilla rosa minilaptop. BUHUUU! Har ju bara haft den på lån so far men det kommer snart en ny hihi. Tills dess ska jag försöka använda min iphone  mer och uppdatera  via den med nya fina bilder, vad sägs som det?

Juste, visst är det kul att vara uppe med tuppen på ens lediga dag? Ska iväg och släppa ut hästar :p


Time to go.

Så nu har jag äntligen fått igång mobil bl...

img_0005 (MMS)

Så nu har jag äntligen fått igång mobil bloggen. Så nu blir det massa uppdatering haha. Har en del bilder att lägga upp så idag blir det kanske bildbomb. Hämtade iaf min nya sadel idag. Dalila skulle fått vila men jag var tvungen att provrida sen en snabbis! O h herregud vad bra man satt! Nu jävlar ska det trimmas.  Fick även med ett blått schabrak, sadeltvål, överdrag och en keps haha. Jisses. Dalila kändes verkligen superfräsh med den. Men sadelgjorden kommer nästa vecka. Så det tar nog några dagar innan hon vant sig in med allt det nya och så. Kommer en bild från stav sen. Kunde inte ta så mkt bilder när vi provade sadlar men min Medryttare tog några.


Blogg haha ja såhär kan man också sova :)

img_0013 (MMS)

Blogg haha ja såhär kan man också sova :)


Feels like christmas <3

Iiiih, imorgon får jag hämta min nya sadel :) Åh spännande, spännande! Kunde hämtat den idag, men var  ju på jobbet :) Så imorgon kommer jag blogga upp bilder på skönheten. Måste bara kolla mina inställningar, det går inte att mobilblogga med nya luren? Mucho konstigt :p Sen jobbar jag på som vanligt efter stallet.

Näe, var nog bara detjag hade på hjärtat nu. Ska ta och öppna en cider och mysa loss lite, fredag och allt äör det ju :)

ha en trevlig kväll! Och håll outkik imorgon:D

Globus tekna

Såhär ser den nya sadeln ut :) Happy puppy! Otroligt skön och gav ett strålande stöd överallt. Och att jag sedan måste köpa en sadelgjord för 1700 kr känns ju sådär. Men den stannade på plats och gled inte fram och nöp som alla andra gjordar jag testat. Perfekt. Som sagt, den här är som klippt och skuren för henne. Plus är att bomen g¨r att värma om för en billig peng. Så på fredag hämtar jag den. YAY! För övrigt var dalila hur duktig som helst när vi åkte. Gick in i transporten utan några problem. Älskade.

 

En s.k fransk gjord.


Broken.

Usch för att drömma mardrömmar, som känns så verkliga. Drömmde att det var tisdag och jag ska släppa ut hästarna i vanlig ordning. Dalila stod och bankade och lät mer än vanligt så jag gav henne foder och fodrade vidare. Hon slutar inte låta, så jag blir lite irriterad. Släpper ut första hästen och ska sen öppna hennes box och ser att höger framben bara hänger! Får panik och ringer alla jag känner och vet inte vad jag ska ta mig till. Sen vaknar jag av att jag skriker efter Kubbe. Fick verkligen samla mig imorse och fundera om det var på riktigt. Panik!!! Men jag har inte släppt ut hästar idag och Dalila mår bra. Läskigt var det iallafal.

Ska snart ta och städa upp lite här hemma. Sen åka och jobba. Hoppas att min lur ska komma innan jag åker till jobbet, men jag kännermig skeptisk. Återstår att se.

Hur som, ville bara berätta min sjuka dröm..



Älskade häst <3


lite ditt, lite datt.

Ligger hemma i sängen och kollar på Whipeout. Min vän Izza var med ocj kämpade igenom banan hahaha. Duktig tjej :D Ibland är det barea så skönt att ligga i soffan eller sängen och göra ingenting. Ska fixa lite söndagsmys sen och kolla på någon bra film.

Juste, jag har en County Competitor Spring tee sadel tillsalu. Det är en 17" fit 4 (vid bom) med svängd bom (passar inte raka ryggar) i utmärkt skick! Nystoppad och underbar att rida i. Man sitter som en smäck. Kontakta mig på [email protected] om intresse finns.Penantiskt skött, inte en skråma. Har haft lädrena under kåpan så inte ens märken efter stigläder.

 

Ska jobba hela veckan nu också så det kansk inte blir någon fantastisk uppdatering. Fst vem vet, kan ju blogga och surfa i min nya telefon imorgon :D Hihi Längtar ihj'äl mig. Är verkligen som ett barn som väntar på julafton när jag väntar på saker jag vill ha. Allt ska hända nu, helst igår :p Men men.. Imorgon kommer den, annars jäääävlar..

 

 



Iphone3gs

Vet ni?

Imorgon kommer min älskade Iphone <3 hihi kan knappt hålla mig tills dess :)

Sett en massa roliga saker jag ska klicka hem till den. Men nu måste jag åka till jobbet. Ville bára visa att jag lever :P




update

Hej hopp. Sitter hemma hos mamma och äter lite lunch. Tänkte att jag skulle skriva en rad, det har ju gått ett tag nu.. igen. jaha, vad händer nu då? Jobbar massa på macken and I love it. Ska åka och prova sadlar hos lillhästen i stav på tisdag. Hittar jag någon som passar så tar jag med den hem. S¨det så. Har även beställt en Iphone. Skulle bara se om jag fick ta den på avbetalning, och det gick. Så nu är den på väg hem. Så det kan gå.

Har varit i stallet med Carro nu på morgonen och lekt ned hästarna. Red ut en sväng och de skötte sig galant trots stormvindar. Duktiga djur. Red ju även Carros nordistravare igår. HAHA jag har aldrifg suttit på en travare förutom Totte, så det gick ju sådär. Hon var ganska stel och ville inte alls ta min vänsterskänkel. Småseg i munnen var hon också men lossnade ganska fint tillslut och släppte efter såpass att man kunde svänga och rida på serpentiner *skratt*. Men det var helt annan häst än vad jag är van vid om man säger så.

Ska snart åka och jobba också. Jobbar hela helgen, plus in och utsläpp av hästar imorgon. Full rulle. Därav kass uppdatering och kass på att hinna med att leka med alla mina vänner... Men det löser sig.


Nu sk avi fika lite här, ha det bra!

söndag

God morgon, god morgon! Nu händer det en massa saker här i livet ska ni veta. Jag har försökt mobilblogga under flera dagar också, men de vill inte komma in? Ska kolla inställningarna sen. '

Igår var jag iallafal ledig. Åkte till stallet och skrittade ut en sväng på Dalila Red ett pass på volten sen och avslutade med några pyttesmåskutt vilket Dalila uppskattade. Jag har fått låna en gammal brun allroundsadel tills jag sparat ihop till en ny. Ingen skönhet, men sitter faktiskt som en smäck! Skönt. Vilken skillnad på hennes rörlighet det blev emd sadelbyte. Stackarn den andr ahar ju klämt in bogarna på henne, inte konstigt att hon gått och skutit på dom.. men inge mer sånt. Ska kolla när jag är ledig och kan ¨åka till sadelprovaren. Får hitta en bra modell, sen spara pengar.

Idag ska jag till stallet. Vi ska harva volten, kanske vårstäda stallplan lite och sen grilla :D Massa mys. Efter det ska jag åka och jobba några timmar. Trivs verkligen på jobbet! So far det bästa jag någonsin haft. Hoppas att det kommer bli långvarigt..

Nej nu måste jag hoppa i lite kläder och bege mig mot stallet. Blir att åka kommunalt idag :)