That's the way...

Ah-a, ah-a, I like it!




Så jävla gullig! Kan du låta bli att dra på smile-groparna? Nej, jag tänkte väl :)

Glad vs besviken

Jag är så glad! Vi ska flytta den 1a september! Det är ju om 4 och en halv vecka hihi! Lyckan just nu är stor. Dags att börja packa och så. Sen blir det skönt att vi kan städa när lägenheten är tom, eftersom de nya som ska flytta in här inte kommer fören den 1 oktober.

Men jag känner mig lite låg också. Delvis för att Statoil inte ringt mig ännu, vilket han sa att han skulle. Blä... Men jag kanske kanske kan fixa ett annat jobb. Ska prata om det i morgon, så får vi se om jag pallar det också. Så lite blandade känslor just nu.


Wie/blä nu ska jag nörda vidare.

Tick-tack, tick-tack...

Sitter med spänning i hela kroppen just nu. Vill bara att han ska ringa NU, men det dröjer säkert till ikväll bara för det. Gah! Men som tur är så har jag lite pyssel att ta itu med här nere idag, såsom städning, plocka bland alla varor som kom nyss, äta glass i solen och dricka massa kaffe.

Var uppe vid 6 i morse för att sedan börja jobba med Helené från stallet vid 7. Skönt med lite extra lättförtjänta pengar mellan varven. Och på tal om pengar, i morgon får jag in min försenade lön! Wohoo!

Najj, nu vill jag ha kaffe!

HajjHajj




Påminnelse åt mig själv:

Göra naglarna                                                     Lördag kl: 09:00
 



Modig tjej

Idag tog jag mig mod och ringde till Statoil, där jag var på intervju förra veckan. Jag presenterade mig artigt och undrade om de hade fattat något beslut ännu. Nej, det skulle han göra senare idag då det var en intervju kvar så han skulle ringa i morgon. "Okej, då hoppas jag på det bästa så hörs vi i morgon!" svarade jag väldigt trevligt. Så HOPPAS att de ringer i morgon med bra besked! AH vad jag är nervös nu!

För övrigt så är jag geting-bombad här nere på jobbet idag. Fick lov att stänga alla dörrar och fönster för att de ska hålla sig ute. Äckliga små ättriga getingjävlar! Små och arga är dem som jag har besök av. Blä. Så ni kan ju gissa om jag håller på att dö av värmeslag idag eller inte.



:)



Della och jag töntar loss i en park i England. Fyfan vad jag vill dit igen.

Ny vecka

Så har en ny vecka börjat. Ska jobba hela den här veckan, alltså måndag-söndag plus att jag ska ta jessies måndag och tisdag. Så jag sitter fast nere på jobbet i 9 dagar nu. Men något kul ska man nog hinna göra ändå. Så fort jag får min lön (!?). Dumma Haninge Kommun hade missat att della ut min lön så den kommer inte förens på fredag, om jag har tur. Känns ju bra när man har en hyra och räkningar som ska betalas. Ångest.

Igår var det grillmys hos Helena och Dirk ute på Dalarö, vilket var supermysigt! Vi avslutade kvällen med GuitarHero och Nintendo Wii Fit. KUL :)

Nu ska jag fortsätta jobba och hålla tummarna för att Statoil hör av sig inom de närmsta dagarna.


Hajjdou

Bleh

Känner för att skriva en rad, men har inget att skriva om. Knepigt. Det enda är väl att vi var på Station igår, alla vi som gick på Riksäpplet. Emelie följde med också, vilket var kul! Idag händer det nog inte så mkt mer än att försöka komma ut i solen lite, kanske åka och titta på en soffa vi vill ha till nya lägenheten och så. JAg vill förbi Larssons och svalka mig i deras pool sen med :)


Nej nu ska jag sluta skriva på detta onödiga inlägg, och äta engelsk frukost med min pojk!


Bajjbajj

Uppdatering

Intervjun gick jättebra! De skulle höra av sig så fort som möjligt, det var 2-3 personer till som skulle in på intervju, så jag behövde inte oroa mig sa han :) Hoppas, hoppas att jag får det! Det känns som om jag har en bra chans iaf. YAY!

Sen idag så ska jag leka med Sassa också. Handla, äta pizza i solen sen stallet. Mys mys om inte annat. Jag känner mig så himla glad idag. Well well ska ta och slita mig från datorn nu.


Tjipp!

Håll tummarna!

För idag ska jag på arbetsintervju på Statoil Danderyd som nattsäljare. Har sökt 3 jobb, och det var det här jag ville ha mest. Jobba 3 nätter, ledig 6 dagar osv. Kommer bli rik, eftersom det är fet ob :) Plus att jag ev kan ha Rudan kvar.


HÅLL TUMMARNA!

Ahmagad!

Idag var vi och tittade på vår nya lägenhet. Den var så fin! Jag höll på att smälla av, allt var perfekt! Ljus, luftig, fina väggar, allt var super. Malin har verkligen gjort ett kalasjobb med den. Känner hon som har den nu, för de som inte vet. Vill flytta nu, nu, nu!

Jag är kär. Jag älskar vår nya lägenhet. Jag är så glad.
Vi kommer bo så fint älskling!

Ska testa och se ifall jag kan

MMS

Ska testa och se ifall jag kan mobilblogga. Och det kunde jag tydligen! Hörs sen.


To do:

* Stallet och rida Raddan
* Beställa tid för Sajkos kastrering
* Hämta Della
* Åka till Haninge Centrum
* Lämna Della
* Hem och duscha
* Åka till nynäs och äta middag på någon restaurang med Larssons MUMS
* Komma hem och däcka


När man listade allt så såg det genast ganska lite ut. I mitt huvud känns det som ganska mycket, kanske för att det finns en liten tidspress. Men då känner man att man lever.


Igår så lekte jag med Jenni nästan hela dagen, vilket var super supermysigt och måste göras om snarast. Vi brukar inte leka själva på det sättet. Efter det kom Helena, Dirk och Stefan förbi på en kaffe/glas vin. Och när dem åkte så kom Jennifer, Ante, Mickis och Tomie förbi också. Hela kvällen slutade med shots-tävling typ haha. Jag tror Ante vann ^^ Men när de åkte hem så slängde jag mig på sängen, heeelt död, efter att ha varit vaken sedan 07:00 med massor av saker att göra.


Well well, måste till tottohästen nu. "Min" dator får inte användas för tillfället, därav kass uppdatering.

But it's alive!

BLÄ

Gud vad segt det blir på jobbet när det regnar! Inte en människa på över en timme nu. Så vad gör man då? Letar fel, funderar på om man ska möblera om, byter en miljon glödlampor och nördar vid datorn. Och leta jobb såklart!

BTW, om någon skulle vilja ha ett överdrivet lugnt jobb med bra timlön och jobba 3 dagar i veckan så skrik till. Ska försöka se om det är någon som vill ta det om jag nu skulle ha tur och hitta ett jobb med omedelbar anställning. Kan ev. bli varranan helg också. Så ett slappt jobb med bra betalt finnes (om jag inte skulle kunna ha kvar det här och ett annat jobb samtidigt vill säga. Odssen känns ganska små)

Nu ska jag lista ut hur man buter ett lysrör hihi.

Paow!

Hej hej hallå.

Sitter hemma och har ap tråkigt :/ Sitter och väntar på svar från en tjej som söker medryttare. Hoppas hoppas att jag får komma ut och titta på hästen, då det är nära och bra, en trevlig raskorsning, inte gammal som gatan osv. Mailat lite med henne innan idag och hon verkar trevlig och vettig :) Så håll tummarna.

Efter jobbet åkte jag ut till Tant-Raddan. Plockade in henne från hagen, tvättade av såren, fixade henne och red en sväng. Var på utevolten i solskenet och skrittade och travade barbacka. Hur mysigt som helst! Plus att stressfian höll sig lugn och fin idag med. Framsteg? Kanske.

Annars?
Jag vill flytta nu
Jag vill hitta en bra fin häst att satsa lite på
Jag vill flytta
Jag älskar min bil
Håller tummarna för mina vänner som kämpar med körkort
Ska sluta skriva nu och hitta på något .)


Hajjdo!

Jag kan flyga, jag är inte rädd..!

Hihi blev påmind av Della nyss att vi ska planera att bruka min födelsedags present som jag fick av familjen Larsson. Nämligen en flygtur med två kompisar! Hihi hur coolt är inte det? Ska åka med Della och Dennis. Vi får flyga från Västerås till var vi vill under en timme. Det ska bli jätte häftigt iallafall. Så jag ska ringa piloten senare idag och se om han kan flyga oss nästa helg. Tänkte att man åker upp mot Dalarö och så sen in mot Haninge igen. Få se sina hemtrakter från luften. Crazy Daisy.


Sitter nere på jobbet just nu. Inte så spännande kanske. Helena ska komma förbi på en kaffe snart också. Alltid kul med lite sällskap. Efter jobbet ska jag kolla så raddan har fått skor och eventuellt rida. MYS!

En annan sak är att jag vill flytta nu, nu, nu. Usch jag har inget tålamod. Det ska bli så kul att få köpa massa nya saker och göra fint i vår nya lägenhet sen!


Well well nu sk jag leta jobb...

BOOOOOOORING!

AH! Jag har så tråkigt att jag snart smäller av! Skulle rida idag med den dumma hovslagaren hade inte haft "tid" att slå på skor. Men han hade tid att sitta och grilla. Usch! Så nu har hon stått i 5 dagar plus att honb står inne i boxen då hon är jätte ömfotad utan skor. Så i morgon har hon stått inne 2 dagar. JÄTTE DÅLIGT! Ångest ångest ångest! Men vad ska jag göra? Får sätta igång henne lite sakta i morgon och se hur hon är.

Så vad gör man en måndag kväll om man har skit tråkigt? Biljard kanske? Bio? Nej för ingen kan följa med. Blä.


Men jag mår bra annars. Är bara sjukt uttråkad och understimulerad elelr något.



Flytt och jobbsök

Blä. Sitter nere på jobbet och det är inga människor här. Tråkigt. Jag har passat på att leta nytt jobb nu ockå. Vi ska nämligen titta på en lägenhet på Vallavägen om någon dag. Hihi så den är vår bara vi tackar ja till den! Är så jäkla glad! Och Della ska också flytta ner till Valla snart. Så nu är vi två glada som soltrålar. Vi ska titta på en stor 3a på 86 kvadrat. Hoppas att den är fin. Men med tanke på att det blir mer i hyra så måste jag leta nytt jobb. Försöker som sagt få heltid på en bensinmack eller nått. Har sökt två statoil jobb nu iaf. Hoppas någon av dem hör av sig.

Raddans (hästen jag rider) ägare är bortrest nu i två veckor med så jag har tanten för mig själv. Ska ut idag efter jobbet och rida och mysa lite. Får se om vi kommer någonvart nu när jag rider ensam på henne. Hoppas det iaf.

Well well nu ´hade jag inte så mycket mer att säga än så. Ska tråka ihjäl på jobbet nu. Eller städa lite kanske? Får se..

Tjipp


Hemma igen


Kom hem från landet igår. Jag vill tillbaka! Men men, ska man jobba så ska man jobba. Har 11 dagar framför mig då jag ska jobba. Kommer bli lite lill-tråkigt, men what the hell. Det blir pengar hihi. På tal om pengar så håller jag på att spana efter ett nytt jobb. Timmarna nere vid Rudan räcker inte riktigt till så då får man leta nytt. Har tänkt mig bensinmack i första hand. Typ Statoil, då det är bra betalt och man kan jobba dygnet runt. Plus att det är nog ganska likt det arbetet jag har; ta betalt av kunder samt plocka varor och städa. Tycker iaf det verkar mysigt :) Så jag har sökt lite och nu ska jag vänta på svar. Tompas chef skulle byta station nu också så han skulle snacka lite med henne och se om jag eventuellt kan börja där. Det ultimata skulle vara om jag samtidigt kunde ha kvar rudan jobbet :) Så himla mysigt!

Så förutom att jobba och leta nytt jobb så vet jag inte riktigt vad man ska göra de närmaste dagarna. Får se hur allt blir.


Hej och hå!



 


underbara landet

så var man äntligen ute på landet. åkte ut all by my self igår. kan säga att solen skiner, det är lagom varmt och jag ligger och steker med en öl hihi :) fick jag välja så skulle jag nog bosätta mig här hela somrarna. men tyvärr så går det icke. får se sen vilken dag jag åker hem. är ledig tills på torsdag. ville mest meddela att jag lever :) ska steka vidare nu och ladda mobilen. hej och hå!

Yepp

Hej jag heter jessica och jag är 20 år.

Hur känns det då? Det känns bra, för min del iaf. Skrev nyss ett långt inlägg som jag råkade radera :( SUCK! Rabblade upp mina fina presenter, så det orkar jag inte skriva igen. Kanske gör det sen.

Hur som haver så skulle jag åka till landet idag. Men icke, då jag känner mig risig och Ellis har en tendens att alltid bli sjuk om jag mår halvt om halvt. Så då är det lika bra att stanna hemma. Dennis ville åka till ikea och titta på köksstolar sen och Sofie ville leka. Saknar henne, så det blir nog en sväng förbi täby tror jag :) Woho!

Nej, nu ska jag fixa mig och åka till stallet, sen åka till täby (tror jag).

Tjipp!


1988-07-02




Ja må ja leva, ja må ja leva...!





Hemma

Oh, min bil är hemma! Den är min. Inte någon annans. Jag älskar min bil. Den är så bra. Den är bäst! Jag är lyckligast i världen.


Well well, nog tjatat om det. I morgon fyller ju en viss fröken år HIHI. Så idag är det ganska mycket som ska fixas.

* Åka och göra naglarna kl 9 på Dalarö
* Köpa hem städgrejer plus kattsand
* Boka tvättid (!)
* Städa upp hela lägenheten
* Städa lite till
* Planera morgondagen
* Evenuellt åka och köpa in saker för morgondagens aktiviteter :)
* Pussa och tas hand om bilen
* Ansöka om parkeringsplats

Sen finns det tusen och åter tusen saker, men det får vänta. 

Nej nu ska jag klä på mig och åka och fixa naglarna.


Tjingeling!