Hej då Skoda! Numer har jag ingen bil hihi

img_3688 (MMS)

Hej då Skoda! Numer har jag ingen bil hihi


ffs

Jag är less på människor. Människor som ska vara oseriösa med bilköp. JAG HATAR ER. Sluta slösa min tid.. Morr!

Nog om det. Jag är trött och lite småtjurig. Ville bara meddela att vi lever. trots glesa inlägg.

Punkt.

Var är våren?

Jag är så less på snö nu. Behöver verkligen vår nu nu nu! Men i förrgår fick jag och Dalila tillsammans med Pernille och toktotte vinterns myyysigaste ridtur i solen i en massa mjuk snö <3 Vi travade och galopperade hur mycket som helst och hästarna var så sjukt nöjda. Mycket trevligt. Vi försökte med en fvorit i repris igår men vi höll på at frysa fast i sadlarna plus att dalila var så sjukt muppig och okontaktbar så det blev en timmes tur i kylan iaf. Totte stod mest och hoppade på stället och tyckte att vi skulle rejsa :) Underbara djur.

Idag bestod dagen av att flytta Carro till Handen. Det gick sådär, precis som allt annat som hon och jag gör haha. All misslyckades, men ett par goda skratt blev det och tillslut sutade det med att hela carros lägenhet står parkerad på Ok macken i ett släp. Så kan det gå, inga mer detaljer där inte ;)

Nu ska jag och hjärtat hoppa ner i ett bad och sen kolla på en mysig film.

Peace!


Jag hjärtar min fina pojke en massa mycket...

img_3820 (MMS)

Jag hjärtar min fina pojke en massa mycket. Du är bäst, koooba!


Fy satan vad med snö! Jag ser snart inte u...

img_9858 (MMS)

Fy satan vad med snö! Jag ser snart inte ut genom fönster för all snö blåser upp från åkern utanför. Och då bor jag 3 våningar upp haha. Körde fast med bilen igår kväll och idag är det mer snö och ingen plogbil har varit här ännu. Bajsdåligt!


Sååå nu funkar det igen :) woho!

img_7967 (MMS)

Sååå nu funkar det igen :) woho!


ny bil?

God morgon.

Idag tycker jag att vi alla håller tummarna. Jag har nämligen lagt ut min bil på blocket och idag ska det komma en kille och titta på den. Hoppas hoppas! För om han köper den så åker jag och hämar min nya snygga volvo ikväll, woho! Så det så.¨

Igår var det en segis dag. Var hemma och pysslade, låg och slappade i soffan, var i farsta och åt på BK, Tvättade och putsade på bilen och sen ett par drinkar på Station men lillebror och Emelie. Mycket trevligt. Det var förvissso ravemusik heeela kvällen, men det överlevde jag :) Vår kära vä Jonas, aka Bocken kom också förbi, mucho roligt att träffa honom.

Nu ska jag leta fram alla papper på bilen så jag är redo att bli a med den.



Ha en fin dag!

what?

Men på riktigt? Jag har mmsat in huur många inlägg som helst? Mysko. Ska försöka få till det igen iaf.