nattuggla

hej hopp, sitter på ett av mina objekt på jobbet och har precis konstaterat att nattjobb i sig inte är så farligt jobbigt, men att just den här tiden, mellan kl 2-5 så står tiden stilla, jag lovar! Jag försöker hitta på saker att göra, sprida ut mina uppgifter över hela natten men ändå så står tiden stilla.. men om jag har tur inatt så kommer det 2 kollegor och dricker kaffe med mig en stund. Jag träffar ju inga människor här (peppar peppar) och om jag skulle göra det så är det med största sannolikhet personer som inte är behöriga här. Men hitills ha allt varit superlugnt alla gånger jag jobbat. Och det tackar jag för.

Skönt är iaf att nu är det bara 4,5 timmar tills jag får åka hem. YAY (?)


mera naglar.




mer naglar

Här är resten av naglarna



Turkos glitter

Sandra testade ny färg idag :-) bilder på samtliga kommer imorgon. 

Skadade naglar

Fick en knepig kund för några dagar sedan som hade ganska skadade och väldigt korta naglar. Lite småknepigt men tillslut väldigt bra :-) och ju mer de naturliga får växa, ju finare kommer de bli. Måste komma ihåg att ta före och efter bilder :-) 
 

nails by me

Zandra myrdahl

inte som alla andra barn.

Haha det slog mig nyss, vilken skön kombo jag är; en väktare som fixar naglar.. Någon måste ju vara lite udda också ;-)

nails by me

Helenas fina :-)


nails by me




nails by me


ödla

Hej säger Lillfisen :-)


Som att vänta på julafton, igen!

Åååååh, fröken otålig här. Väntar på att få hem allt som behövs för att börja göra proffsiga gelenaglar hemma. Mitt ena paket har anlänt, men det stora, viktiga med typ allt material, uv-lampa osv har inte kommit ännu, buhu.. Ska bli himla kul att lära sig och ha som ett eventuellt "hobbyjobb". Jag hoppas verkligen att det kommer idag! Jag har inget tålamod när det kommer till att vänta på saker jag vill ha typ nu nu nu, helst igår haha.

Så om någon av er vill ha tjusiga naglar så har jag snart ALLT! Glitter, tippar, stenar, you name it. Så skrik till om ni vill fixa. Kostar inget under tiden jag lär mig ;)

Såhär fint kan jag förhoppningsvis snart göra :)

:)

Skön sovstil?


2013

Yes, nytt år, nya äventyr. Jorden gick inte under. Skönt. Mitt nyår var helt perfekt. Vi var hos oss hela kvällen med trevligt sällskap och massor av god mat. Stövlade upp till gropen vid 12 slaget och smällde raketer. Enkel, trevlig nyår. Idag är jag ganska seg så det blir nog soffläge resten av dagen. Ska ju upp och jobba imorgon också.
Jag och Marie innan middagen
Min supergoda pepparkaks/limecheesecake
.
Middagen bestod av toast skagen, oxfile med potatisgratäng och cheesecake. Smarr!
Dagen till ära så lockade jag håret och det blev massa fint. Bra att jag inte fick en enda bra bilf på det dock. Här är ett misslyckat försök till en egobild iaf. Haha tar ju aldrig kort ¨på mig själv :)