Growing up

Solen skiner och jag är fortfarande inte bra. Febern börjar lugna ner sig (thank god) men halsen är hur risig som helst. Ångest? Ja. Missar det sista i skolan tack vare detta. Men det är iallafall en vecka kvar nu. Det är sjukt! Känns som om det var igår man satt på Vikingaskolan med tjejerna och lekte med de långhåriga trollen och allt var det var. Haha och nu är det en vecka kvar i skolan för min del. Tänk då på att jag gått ett år extra :O helt galet. Sen är det bara att bege sig ut i "vuxenlivet" och jobba. Vilket jag redan gjort i flera år nu men iaf :) Tror inte att jag kommer hålla på med servering på heltid efter skolan. Det är aldelles för tungt och stressigt. Deltid/extra kan jag tänka mig, men inte mer. Vi får se vad fröken Jessica hittar på efter skolan.

Måste försöka åla mig ner till jobbet snart. Ingen av tjejerna kunde täcka upp för mig idag så det finns inte så mkt val. Well well.

Later

Pläh!

Usch. Jag har legat i feber sedan måndags eftermiddag/kväll. Sov hela tisdagen i princip och har haft jätte ont i halsen. Hatar verkligen att vara sjuk, så Dennis fick köra hem mig till mamma så jag fick bli lite ompysslad :) Imorse mådde jag snäppet bättre så jag kunde stå på benen och hoppa i ett varmt skönt bad också. Sen har det pendlat lite upp och enr under dagen med febern, men det är mycket bättre nu. Har dock jätte ont i halsen fortfarande.

Men jag lyckades stappta iväg till Willy's för att handla in bland de sista sakerna för mottagningen. Kunde inte köpa salladsgrejer bara, det skulle ju ruttna på 8 dagar :/ Få hinna med det en annan dag. Men som sagt, nu är det inte långt kvar. Är lite orolig över min klänning? Var håller den hus? Kommer den inte i morgon kommer jag gråta blod. Och om den inte kommer alls så ska jag peronligen åka ner till säljaren och skälla så det skriker om det!

Så snälla klänningen, kom i morgon tack!

Ska pyssla om hemmet lite nu, för ovanlighetens skull ^^

Tudeloo

En larvig tvåa

Glömde ju säga att min skruttibangbang Volvo gick igenom besiktningen med endast en larvig tvåa: Handbromsen!
Haha odödliga plåtbil. Men det är hur skönt som helst, då den kan rulla ett tag till. Trodde dock att det skulle vara sjuttielva andra fel på den med. Iallafall några ettor. Men nej. En tvåa. En larvig tvåa.


Heja Volvo friskt humör!

Feber?

Varför har jag feber som kommer och går hela tiden? Mycket jobbigt är det iallafall.

Kom precis hem efter en lekdag med Della och Alexian. Det shoppades bebiskläder och käkades på donken. Mycket trevlig dag om vi räknar bort alla människor, huvudverk, feber (?) och det mindre bra utbudet på bebiskläderna. Kanske låter som en hemsk dag, men den var mysig ändå. Nu ska jag vänta på att min vän alvedonen gör sin verkan så jag kan plugga bort den sista uppgiften jag har. Sen ska jag nog hämta Dennis och Jennifer på jobbet.

Skulle vlija städa också. Bli klar med det jag påbörjade. Och kanske be om hjälp med planeringen av min student mottagning. Känns lagom stressigt just nu. Men som sagt, 10 dagar kvar nu. Ett år sent, men what the fuck?


Najj, nu ska jag vila lite.

Tjipp!

10 dagar kvar

Nu jävlar. Nu är det 10 dagar kvar tills studenten! 7 dagar kvar om man räknar bort helgen. Det är ingenting. Sen ärä det ingen mer skola för min del. Satt och funderade på det igår. Vad i hela friden ska jag hitta på efter skolan? Jobba såklart, men var då? Måste ju få en heltidstjänst någonstans. Knepigt.

Hur som haver fick jag ångest i morse och stannade hemma. Sämst, jag vet. Ska se om det känns bättre snart så jag kan kila iväg till skolan ändå.

Kan säga att skolbalen var sjukt rolig också. Alla var jätte jätte fina och maten var jätte jätte god. Och baren var billig hihi! Efter balen gick alla ner till Station såklart. Till och med lärarna var med och festade. Och gissa om de kunde festa? Riktiga partydjur skulle jag vilja påstå! Ingen dansade så mycket som vår mentor :) Hejja Cho!

Well well. det som händer i veckan är att jag måste köpa in det sista till min mottagning, städa hela lägenheten, städa lokalen för mottagning, eventuellt färga och slinga håret :O Lite så. Men det är skönt att ha saker att göra.


Ska ta och göra det sista med plugget nu, sen träffa Dellhoe kanske.

Hajjdo!






PS. Håll tummarna för att min lille bil går igenom besiktningen!

Soon, very soon..!

Så... Torsdag idag. Försovit mig till skolan vilket är ångest och jag behöver vara på serveringen. Vet inte varför jag har så svårt att komma upp? Ska försöka lägga mig mycket mycket tidigare om kvällarna nu. Se om det funkar. Jag menar, på studenten ska jag upp 05:00 för att ha champagnefrukost 07:00 och vara i skolan 08:00. Det går ju inte att missa haha.

De senaste dagarna har jag inet gjort så mycket mer än att plugga och jobba. Betygen sätts ju i morgon så idag är sista dagen för pluggandet. Woho! Det jag har kvar att göra är att:

* Läsa "entimmesboken" på 70 sidor
* Hitta ett stort motiv i boken, lyfta och beskriva hur det motivet behandlas, tex rättfärdighet, rätt och fel.
* Skriva en kort jämförelse till litteraturanalyserna jag gjorde igår (kommer gå snabbt)
* Skriva dokumentäranalys om självmordsbombare, minst en A4-sida

And then.. no more!



Ska bli skönt att lämna in allt idag. Och för att fira detta sen så är det ju vårbal i morgon :0 Leeskit. Men jag har hittat en snygg klänning i Helenas garderob som jag ska låna. Kommer nog bli asfint.

Ska även fortsätta storstäda idag. Vände upp och ner på sovrummet igår och röjde upp lite snabbt. Sassa dampade loss i badrummet hon. Så nu är det bara köket och TV-rummet kvar som ska bli rengjorda.

Nej nu ska jag ta och läsa lite.



Bajj


Värdelös

Ibland är jag bara för värdelös. Varför kan jag inte gå upp ur sängen på morgonen för? Nej jag ska ligga kvar och sova, vakna för sent och inte kunna gå till skolans servering efetrsom jag redan missat allt. Suck. Så idag straffar jag mig själv! Jag får inte gå ut för ens minst hälften av pluggandet är gjort.

I veckan som kommer händer det nog inte allt för mkt, d et enda är på fredag då vi har vårbalen i skolan. Ska bli trevligt. Måste bara hitta en balklänning haha. Någon som har en till övers?

Nej jag har inte riktigt tid att sitta här nu. Måste plugga.

Tjing tjong!

IT'S MINE!

Jag fick den! Kommer vaa snyggast i stan hihi. Ska nog börja buda lite oftare, ganska spännande :) 335 kr fick jag den för. Så det blev billigare än vad jag räknat med. Men klänningen är min. Nu är jag gladast i stan.

Hittade även en tuff t-shirt som della skickade bild på förut, som vi inte hittade någonstans. Den här;



Hittade den på en engelsk webshop.  Det är en svart katt som heter Killer :) Jag har en Killer hemma. Ska kolla ekonomin och eventuellt klicka hem den. Har ju en slant över i budgeten hoppas jag.


Så Jenni, jag har fastat!

Ajm in lööööv!

Okej gott folk. Jag har hittat en asfin klänning jag vill ha på studenten. Hittade den först på en hemsida, där den var slut på lager. Hittade den igen på blocket, dock i pytteliten size. Men nu hittade jag den på tradera och jag ska fasiken kamma hem den! Så ikväll ska jag sitta bänkad och buda haha. Vill ni se? Här är den:





Hoppas jag får den! Kommer ha den finaste klänningen då :)


Tillbaka till pluggandet...



resultatet...!

Och hur gick det praktiska provet som jag har fruktat i 3 års tid? Precis innan våra gäster var jag stencool och tyckte att det var no big deal. När gästerna satt sig vid borden exploderade mitt huvud och allt kändes fel. Men Sofie och jag stöttade varandra som faen! Och gissa hur det gick?

MVG! Skit ner er haha! Vi är så jävla bra, Sofie och jag. Vi var ytterst få som fick högsta betyg rakt igenom. Ytterst få. Men vi fixade det. Perfekt uppdukat, perfekt vinrekomenation, perfekt serveringsgång, allt. Vi är bäst, jag och Sofie. Utan henne hade jag aldrig gått kvar, utan mig hade hon aldrig gått kvar. Och snart står vi där. Mössan på huvudet och tårar i ögonen. Jag blir så stolt över oss!

Så vi knatade ner till Station och tog ett par glas vin för att fira våran dag. Det hela började i kaos, med att jag och Sofie vart utan typ allt. Vi saknade bestick, tallrikar, glas, allt. Jag blev flyförbannad i samband med stressen och var så sjukt nära på att knata hem. Men hon sparakde mig i baken och peppade in i det sista. Och resultatet talar ju för sig själv.


Vi är bäst, Sofie!

Torsdag

Hej hopp. Sitter och är lite smånervös. Jag har nämligen mitt praktiska prov i servering idag. Så det kommer vara massa gäster och massa folk som går runt och dömmer. Men jag fixar det. jag kan det här, jag är professionell!

Sen så har jag fått bita i det sura äpplet med. Betygen sätts redan nästa vecka så nu blir det att sitta uppe 24/7 med plugg för att få slutbetyg. Så det blir massa kaffe kaffe kaffe. Men snart är det slut!

Och sen i sommar ska jag jobba och vara lite ledig. Kommer jobba 7 dagar i rad, sen ledig 7 dagar osv. Ska försöka åka massa till landet och bara vara och bli solbränd och snygg :)

Nej nu ska jag ha en mental serveringsgång och sedan plugga och hinna stryka kläderna.

Wish me luck!

Ångest





Ångest ångest ångest...





Igår, idag.

Hellu. Känner att jag skulle behöva skriva en rad, fast jag vet inte riktigt om vad. Så jag kan ju börja med att berätta om gårdagen, som var ganska kul. Det börjar med att jag vaknar av att Dennis säger något om att ska jag ha skjuts till skolan så ska jag vara klar på 30 min. Så självklart flyger jag upp ur sängen (lat som jag är), kastar upp håret, på med närmsta kläder och sticker iväg. Allt för att slippa gå i kylan haha. Åker iväg till skolan, får en bunt papper som måste göras för att få betyg i vissa ämnen och skriver sedan dryckeskunskaps provet. Hade suttit hela söndagen och pluggat inför det och jag kunde nästan allt :) Det var bara en fråga jag lämnade tom.

Efter provet knatar jag och Sofie ner till Rudan och äter en glass i solen. Vi skulle nämligen se en skolteater där nere också. Teatern var ganska rolig faktiskt, lite flummig såhär :) Knatade till jobbet efter, och mamma, Jenni och Engla kom förbi och fikade. Underbara Engla var lite tjinkig till en början, men blev snart glad efter lite bus och någon enstaka glass.

Åker förbi Della efter jobbet som jag enligt planer skulle skjutsa in till en studentskiva. Väl hemma hos henne så kom vi av någon underlig anledning på att kolla om jag kunde följa med. Och självklart fanns det en biljett över. Så vi race'ar hem, kastar min snabbt in och ut i duschen, på med kläder fixar håret och sticker. Tog bilen eftersom jag ändå skulle vara nykter. Så snabbt som ögat hann jag bli klar för fest.

Men gissa hur länge jag fick leta parkering inne i stan en tisdag kväll då? Tror vi höll på i 40 minuter innan jag gjorde en egen hemmabyggd parkering uppmot en trotoarskant typ. Men jag klarade mig utan böter höhö. Så där sitter jag och iaktar alla människor man känner, och alla andra som bara blir fullare och fullare. Haha det var nästan gruppsex på dansgolvet tillslut! Get a room, ffs!

Vid okänd tid bestämmer vi oss för att åka hem igen. Vi hade lite svårigheter att minnas exakt var vi ställde bilen så vi promenarade på med en chipspåse och en Cafe cooler i högsta hugg som Snygg-Della köpte på 7eleven.

Hela kvällen slutar med att jag är hemma halv 4, pigg och glad. Solen började typ gå upp :) Men jag är vaken och glad nu ändå. Ska snart bege mig mot skolan för en lektion, sedan jobba.

Kanske kommer på något roligare att skriva om sen.

Hajjdo!

Ny vecka.

Hej och hå. Nu är det en ny vecka igen. Tiden springer iväg känns det som. Och gissa om jag har haft en kanon helg? Självklart! Har nästan brännt mig i solen lite också :) Måste börja bygga på bränna nu tills studenten. På tal om det så sitter jag och skriver inbjudningar och planerar lite inköp och så. Det blir mycket att hålla  reda på. Men jag ska försöka att inte missa något haha.

Sen idag så ska jag plugga inför det stora provet i Dryckeskunskap. Måste fixa det om jaf ska få betyg :/ Så det ska jag syssla med resten av dagen iaf. Och resterande vecka ska jag jobba och plugga så mycket jag bara kan. Måste hinna träna lite därimellan också. Men det blir nog bra!

Well well, ska se om det är lite lillvarmt i solen idag. Kanske kan plugga ute? MYS!

Tjipp!

Grattis på 3-års dagen

Idag fyller jag och Dennis 3 år. Grattis till oss :) 3 galna år med massa roliga minnen :) Keep on rocking!

Nu ska jag vila lite från solen sen ska vi ut och grilla ikväll igen.


Ja må vi leva, ja må vi leva...!





Jag älskar dig, Dennis Larsson

Gutten morgen!

Idag ska det bli så jäkla roligt! Della har kommit hem från England och ska ju med på min skiva ikväll! Och vi ska rocka strumporna av oss totalt! Dellica's going to city. Men nu innan det så ska jag in till skolan och servera lite. vill eller orkar inte alls idag, men jag måste. Skulle hellre vara hemma och välja kläder till ikväll, men det får jag göra sen under denna ljuva stress.

Sen ska jag sätta mig ner och skriva ut inbjudningar till studenten till alla nära och kära. Men förväntar er inga brev haha, jag skriver sms och mail istället. går så mycket snabbare så :)

Måste också skriva en stoor krya-på-dig kram till Görans Pia! KRAM!

Kryssningen

Juste! har ju inte berättat om min sjukt roliga kryssning :) Får ta och skriva en rad senare om det. Den rockade iallafall!

Heiippa

Planering

God morgon. Sitter och väntar på att Dennis ska bli klar så jag kan lämna han på jobbet. Jag behöver bilen idag för att köra hem all glass jag får ta hem! Wiiiie! Eftersom vi måste köpa in årets nyheter av GB så få r vi dela på all glass som fanns kvar, och det var massor kan jag meddela. Så om ni vill ha lite glass, skrik till :)

Den här veckan händer det inte så himla mycket. Eller nu ljög jag! Kom på att min studentskiva är i morgon. Ska bli ganska kul faktiskt. Plus att Dellhoe kommer hem ikväll och ska med ut och festa i morgon. Så det kommer nog vara det roligaste på hela skivan! Sen kanske jag ska jobba till helgen, men det är inte säkert. Måste sätat mig och råplugga och planera min studentmottagning och allt. Skicka ut inbjudan och so on. Börja planera inköp och allt vad det hör till. Ska bli kul att planera själv, men lite stressigt tror jag.

Har även kommit fram till att jag inte ska leta ny häst förens efter skolan. Jag känner mig själv och vet att om solen skiner så åker jag hellre till stallet än går till skolan. Jag har inte råd att missa mer nu. Och då menar jag det, bokstavligen. Så de här 3-4 veckorna som är kvar måste jag ligga i och pallra mig iväg. Inga ursäkter.

Nej nu ska vi ta och åka så jag hinner till jobbet innan skolan. Ha en trevlig dag :)

Tjingeling!

Jag vill ha en båt!

Jag har kommit fram till att jag vill bo på en kryssningsbåt. Sjukt jävla roligt, men nu är jag sjukt jävla sliten haha!

Skriver en rad senare, ska till Farsta med Jessica!

bajjbajj!

Soumi

Finland, here I come!