Fredag

Helt otroligt! Det är fredag, klockan är över 12 och jag sitter hemma. Det var ett tag sen det hände. Men orsaken till det är gårdagen. Jag har känt mig mer död än levande idag. Jag och Api skulle ner till Station och ta ett par öl och snacka typ. Men det vart 3 kannor öl för mycket. Så min dag har sett ut som så: Legat i soffan. Jag skulle igentligen åkt och handlat och så men jag kunde inte röra mig.

Nu låter jag säkert som en grovt alkoholiserad ungdom, vilket jag inte kan hålla med om. Jag är inte värre än många andra ungdommar. Folk dricker mer eller mindre varje helg. Sen finns det vissa som kanske kan sitta hemma och ta det lugnt en hel helg, men jag är för rastlös för det tror jag. Jag drabbas av lättare panik om jag sitter hemma för länge.

På söndag är det nyår. Jag har inte så stora förväntningar över vad som kommer att hända. Känns lika bra. Men jag kommer ha en av sveriges finaste klänningar! Ska låna en av Helena eftersom jag inte lyckats hitta en fin. Så det känns ju bra iallafall.

Nej gott folk nu ska jag uppsöka min sköna säng och sova.

Äntligen



Jullov!

Lite snö kom det med :)

Måndag

Så var en ny vecka påbörjad. Och som vanligt kommer Jessica inte iväg till skolan. Inte Sofie heller. Men det kanske inte är så konstigt efter vårat lilla missöde inatt. Halva natten satt jag och Sofie inne i hennes rum och var panikslagna. Vid halv 1 så bestämde jag mig för att stänga av datorn och gå och lägga mig. Så jag går och släcker ner och allt det där. Och vad ser jag då? Jo, att ytterdörren är öppen! Vi hade garanterat låst den och hängt på kedjan innan! Jag drabbas av panik och vågar inte röra dörrhelvetet så jag smyger in och väcker Sofie. Tillslut går jag ut i hallen och stänger dörren snabbt och går in igen. Det värsta av allt är att det är massa inbrott här i husen och poliser sätter upp lappar om skärpt uppmärksamhet och så vidare. Och i telefonen sitter Niclas och stressar upp en. Dumbom! Men vi överlevde natten iallafall.

Det känns skönt för övrigt att en ny vecka kommer. Tror att jag är på väg åt rätt håll. Ska åka över till Dennis någon dag och hämta de sista sakerna tror jag. Måste julshoppa också. Får se vad som hinns med.



Everybody's changing
And I don't feel the same.

The break up

Så var det slut. Jag och Dennis kom fram till att gå skilda vägar som vänner. Nu bor jag hemma hos Sofie. Det känns konstigt. Men det var nog det bästa då ingen av oss mådde bra på sistone av det här. Ville inte att vi skulle fortsätta försöka, eftersom de senaste försöken inte gett några resultat. Ville inte ta chansen att det skulle bli helt fel och vi blir totalt osams. Han är ändå en såpass stor del i mitt liv.

Så nu får man ta nya tag och hamna på fötter igen. Ta det dag för dag.

Så är det




Det där var fan droppen!



                                                                                                                           Inte ens en ursäkt? Blir så jävla ledsen


Onsdag

Varför ska det alltid dyka upp nya problem? Varför ska alltid en sak dra ner så mycket annat? Varför ska hela min värld rasa samman? Eller är det bara jag som gör det? För många frågor, för lite svar. Jag vet snart inte ut eller in. När man försöker reda ut en saker så skiter sig nått annat. Jag vet att livet inte är någon dans på rosor och att det har sina svackor. Men just nu vill jag inte ha allt skit om mig som jag har. Jag har nog inte modet att ta tag i en del saker just nu. Inte orken i kroppen för att sen få ta smällar tillbaka.

Jag ska nog skita i allt just nu och bara fokusera på mig själv och mitt liv. Jag ska inte leva mitt liv som andra vill ha det utan leva det så jag mår bra, vilket jag inte gör nu. Jag tror jag bryr mig för mycket om vad andra ska tycka och tänka om mig. Men allt är inte så lätt. Det känns som om det är så många hållhakar folk har på mig. Att om jag skulle göra så som jag känner så skiter sig nått annat. Men jag vet att innerst inne är jag stark och klarar av mer än det här. Jag har gjort det förr! Börjar tro mer och mer på att ensam är stark. Och det som inte dödar en, stärker en. Så jag ska fan ta och fixa allt nu. Jag vill bara må bra igen. Jag vill ha det som förr. Allt var bättre förr. Man gick i skolan, hade sina bästa kompisar och hade kul på dagarna. Nu går allt bara på rutin och har inget större värde. Man gör allt bara för att man ska. Men det blir nog bra tillslut.

Nog om allt, var bara tvungen att skriva av mig lite. Ska nog avsluta med något bra som att jag har världens goaste hund som ligger och tittar kärleksfullt på mig :)

Over and out!


Desperat försök till julstämning

Igår var det första advent och min bror fyllde 22 år. Jag och Dennis var på rusta och införskaffade oss ljusstakar till köksfönsterna. Blev jättefint. Efter Jobbet kom mamma och Vicky över och åt första advents fika med pepparkakor (som jag bakade), lussebullar, kardemumma kaffe och lite glögg. Så det var så mysigt så. Jag fick en julblomma och en chokladkalender av mor min också, men min otroligt busiga och glupska hund åt upp min kalender :( Så jag ska nog köpa en ny. Man blir aldrig för gammal för sånt!

Jag sitter och fördriver tiden just nu innan jag ska ner till körskolan och gå på teorin. Har 4 lektioner kvar sen är den slut. Ska se om jag hinner köra med mamma i morgon också.
Annars händer det inte så mycket i mitt liv, utöver det vanliga med skola, jobb och körkort. Deppen är nog på väg bort med. Inatt ska jag se om jag kan somna utan att ta de där jävla sömntabletterna också. Vill inte äta dom, men vad finns det för val om man inte kan sova om nätterna?

Måste bara säga att detta är nog världens mysigaste tröja, alla kategorier! Har en i svart och ska nog köpa i fler färger. MUMS!


Myströjan!