Förlåt!

Oj,förlåt för askass uppdatering. Men ni vet hur trött man är när man har nytt jobb? Och sjutusenelva andra saker att göra. Klockan är nu iaf 04:48 och jg ska snart kasta på mig skor, sätta mig i bilen mot jobbet. Ska få lära mig öppna idag så jag börjar 05:30. Macken öppnar kl 6. Men jag är fan pigg och glad!

Ville bara visa livstecken, måste hälla i mig mitt te nu.. Skriver en rad senare idag.

Ha en fin dag hörrni!

Gah! Måste hitta bete!! Hjälp!

Skrääääp!

Blä! Jag har fått en fet skruv som sitter rakt in i mitt stackars bildäck! Jädra skräp. Min vanliga verkstad hade inte tid idag, och verkstaden här i Ösmo svarar inte på telefon. Kanske ska åka förbi med en tår i ögat och se om de kan hjälpa mig? :)

Måste ju få ur den och laga innan det blir punktering och jag måste köpa ett nytt däck. Bajs.



Skruvhelvette!!

Och vinnaren är...

Jessicas handvispade maränger är klara! Mycket kärlek i dem vill jag lova. Fula som stryk blev dem, men jisses vad goda! Ni vet sådär lagom kladdiga i mitten, frasiga utanpå. Duktig tjej!

Skratta inte åt de stackarna nu bara. Lova!

En stund innan vispen gick sönder haha

 

Trött, sliten och ASSNYGG jessica hejar på sina maränger.

(kanske skulle photoshopa mig smal och snygg, skratt)

 

De första stackarna

 

Platt AB

De andra blev lite bättre. Vispade lite mer på dem.

 

Vem fan behöver gym när man kan vispa maränger? :D

 

 

Lägg märke till min grymma mobilkamera. Snygga bilder!


Baka baka liten kaka..:!

Jag känner inte mina armar. Ajaj. Fick för mig att jag ville baka. Men upptäckte snabbt att jag saknade en massa saker för sockerkaka osv. Tills jag kom på maränger. Goda fluffiga maränger! Sätter igång, och kommer snabbt på att jag inte har en elvisp. ÄH! det är ju bara vispa för hand en stund. Såhär 40 minuter senare ångrar jag mig nästan haha. Orkade inte vispa mer så det fåår bli platta stackars maränger. Men förhoppningsvis smakar de gott ändå.

Bilder utlovas på de platta stackarna.


hemlis.

Hej hopp.

Blev tidig hem fårn jobbet idag. Fick sluta redan 18:00. Tur var det fö rnu har jag storstädat hela lägenheten, vilket behövdes! Det är verkligen superfint här hemma när det är rent. Vill som sagt bara köpa lite nya prylar så skulle det bli asfint.Nytt överdrag till soffan, hyllor, tavla och ny matta. Sen måste jag ha en ny sadel, dressyrstövlar.. ja det blir billigt det här *host*

Imorgon händer det lite grejer. Ena saken, som jag hoppas så mycket på skriver jag mer om när det blir mer säkert. Tills dess får ni sitta ovetande, men hålla alla tummar iaf. Efter det blir det stallet och mysa med min älskade häst <3 Sen hem och äta mysmiddag med min fina Kubbe. Och vila en massa inför premiärjobbet på OKQ8 på måndag. 12-22 blir det då. Längtar verkligen. Det är ett jobb jag funderat på och velat ha ett tag nu. Just att jobba på mack. Passar mig nog perfekt.

Näe nu ska jag ta min kopp te och kolla på film.

Älskade <3



YAY MF!

JA, JA, JA! ÄNTLIGEN!!! HOPPAS, HOPPAS!

Åh vad spännande! Håll tummarna nu förifaen!






bla bla blaaa

Hej hopp. Blev inget inlägg imorse, sorry for that. Sitter hemma i soffan och är mer eller mindre astrött. Myser brevid min pöjk med en kopp te och lyssnar på TOKMYSIGA Melissa Horn. Om ni inte hört henne förut, så lyssna! Hur mysigt som helst verkligen. Ny obsession kanske? Kanske. Är hästledig idag med. Ganska skönt med tanke på vädret, men jag saknar min gospålla. Tur att jag ska ut imorgon.

Jobbet idag gick bra. Men gissa om man fick känna om man levde? Ojojoj, tror halva stockholm, utan att överdriva, var där idag. Shit. Galet, galet. Gissar på lika mycket folk imorgon med om vädret håller i sig såhär skruttigt. Jävla snö. Jag var ju mer än redo för våååår! Planerade in första öl och grillkvällen ju. Får se om vi kan hålla tidsplanen iaf.

Q8 ringde idag igen och har redan gjort ett schema till mig. YAY! Taggad till tusen! Snacka om helvändning på den fronten. Arbetslös med noll motivation kvar, till att snart sitta med 3 jobb haha. Älskar det. Sk aju som sagt in på en till intervu imorgon 08:00. Sen får det vara nog med jobb haha.


Näe nog om det. Jo juste en sak till! Är det någon som har eller har ridit med ett par Mountain Horse Classig High Rider? Funderar på¨att köpa ett par sånna när plånkan tillåter. Men vill veta om de är okej eller skräp. Vill inte slänga allt för mkt pengar på stövlar nu när jag inte tävlar högre klasser och så. De jag har är ett par Treadstone stövlar, men de är lite för låga i skaftet. De var rena fyndet när jag köpte dem! Nya för en 500lapp tror jag det var jag betalade. 75% rea. Lovely.

De jag har nu. Helt okej slit och släng stövel.


Fail

lustigt. Jag försökte mobilblogga igår, men det gick ju sådär ser jag? well well kan skriva en snabb rad nu innan jag springer till tåget. Eller nej föresten, skriver när jag sitter på tåget. Har småbrådis, så datorn får åka med.

Tjipp!

Ett jobb till, sadelproblem och så vidare

HAHA min goda vän Zäta har gjort en bild. Tror det kommer se ut såhär när vi åker till Börjes Tingsryd om en månad? HAHAHAHA jag döööör :D

Jätteroligt tycker jag! Passade min trötta humor just nu :D

 

Nåja. En bra nyhet är att jag nog fixat ett till jobbi dag, YAY! Var på intervju igår på OKQ8 i Handen. Och de ringde redan idag och ville ha in mig imorgon. De struntade i de andra intervjuerna för jag är grym helt enkelt. Snyggt va? Så på måndag ska jag jobba där första gången. Spännande. En mindre rolig nyhet är att Dalila börjat få lite ont i ryggen igen. Inte jättefarligt, men hon ömmar. Så Sophie i stallet som är hästmassör bland annat kände på henne och kollade när jag red idag. Tyckte att Dalila gick emot lite väl mycket idag, trodde nästan hon var halt eller nått först. Men då såg Sophie att sadeln inte passar längre nu när Dalila gått ner i vikt och musklat om sig. Så det är ju bra att vi kommit till muskler och mindre vikt, skräääääääääp att sadeln inte passar längre. Så nu blir det en massa tömkörning så hon slutar ömma. Sen barbacka eller med westernsadeln. Får spara pengar till en ny sadel helt enkelt. Sophie skulle köra ut oss till stav för provning sen när det är dags. Bajs..

 

Men men så är det med det. Kanske går det bara att stoppa om sadeln? Får se vad dom säger på stav helt enkelt.


Vill ha!

På riktigt! Jag vill ha ett par nya läderstövlar. Jag vill, jag vill, jag vill! Och ett par ridbyxor. Dags att spara pengar? Jo. Så var det en massa andra saker jag ill ha också. Knepigt.



Måndag igen

Så var man äntligen hemma igen. Intervjun gick bra (hoppas jag:) och jag hann med allt jag skulle. Bra skit. Sitter och går igenom alla bilder från lördags, och det blev en del haha. Men har valt ut ett par nu iaf. Bland annat på min och Dalilas partner in crime.

Snyggo Totte!

Bebisen min

Imorgon blir det stallet och eventuellt rida igenom ett dressyrprogram. Dags att börja sätta upp lite mål framöver. Få se om vi kanske blir så modiga att vi startar någon liten tävling snart. hihi spännande!

 

Nog om det. Nu ska jag kika på Tv och slappa en stund.


Måndag hela dagen

God morgon!

Idag blir det full rulle. Möta mamma, förbi stallet och fixa lite, åka och hjälpa mamma storhandla, arbetsintervju, förbi Zäta och hämta resten av bilderna från lördags, kanske förbi Monica på en fika och så vidare. Kul när det händer saker :D Bästa är att jag inte har någon som helst tidspress nånstans. Jo intervju kl 14;30 that's is. Kommer bli asbra. Och solen skiner ju. Lovely.

Nu ska jag föna mitt hår och stila till mig. Hoppas ni får en superbra måndag!


Tagg tagg tagg!


Promenix

Jag och Kubbe gick ut på en mysig promenad imorse. Knatade ner mot Körunda golf och konferens. Hur mysigt som helst. Solen sken mellan varven och så. Knatae förbi Ica på vägen hem sen och hookade upp oss med lite chips. Blir en KubbeJessica dag idag. Massa mys.

Bilder från promenaden iaf. Håller på natt få alla 400 bilder från igår. Det tar ett tag så håll ut!

Vilopaus :D

 

Mitt hjärta. Dags att raka sig? Skratt <3


bilder

Här kommer lite bilder från igår :) Mer kommer senare.

Stackars trådarna fick stryk i vintras.

 

 


Geeks

Ja som sagt, idag vart det fotografering i stallet. Det blev jag, Pörnille och Ulli. Zäta fick såklart rida på Dalila med så jag kunde ta fina bilder på dem med :) Och oj vad fin Dalila blev i grönt schabrak och lindor :) Bilder kommer eventuellt upp senare ikväll. Längtar till om några veckor när det börjar bli grönt och torrt så man kan fotta på någon fin äng :) Blev ridbilder på volten idag. Roligt det med! Var ju ett tag sen det blev nya bilder på min lilla stjärna.

Åkte även förbi mor min efter stallet och fick lite god mat och sorbet. Massa mums. Sen hem och städa. Blir mycket städa när man bor två personer på 39 kvm haha. Efter städnningen så fastnade jag framför datorn. På tal om det så kommer evetuellt min nya mini pc hem i nästa vecka. Om vi har tur. Denna gång blir den inte rosa haha. Utan vit. Fräscht.


Näe nu ska jag slita både mig och min karl från datorerna och mysa ihop lite. Trevligt en lördag när båda är hemma.

<3

Nörd 1 <3

 

Nörd 2 :D

 

Slapptask :)


Smala Kissie? HAHA

HAHAHAHAHA varför envisas folk med att photoshopa sig smala? Blir ju bara pinsamt som när den här bilden kommer ut :D

http://www.privesthlm.com/izza/ Kolla inlägget med smygfottade bilden på Kissie. Yeah right att hon är så smal som hon gör sig på sina bildr hahahah. Man ska ju vara nöjd med sig själv, är det inte så? Jag skulle aldrig få för mig att fixa bilder som hon gör. Roligt är det iaf!"

Snyggve!


Helg!

Jaha, så satt man på tåget på väg hem då. Skönt. Jag är stalledig idag, ska hem och städa bara. Sen imorgon är det photoshoot med min älskade häst och Zäta, YAY! Blir annars en lugn helg. På måndag har jag en till arbetsitervju, likaså på fredag nästa vecka. Vafaen, finns det inga heltidsjobb så får man ta många extrajobb haha. Blir nog bra.

Jaa, det  var nog det stora hela jag hade på hjärtat just nu. Kanske skriver en rad senare.

Ha en fin dag!


It's alive, yeees

God afton.

Blivit lite glest med inlägg nu igen ser jag. Sorry for that. Jobbet flyter på. Är ganska (läs mycket) trött när jag kommer hem. Är så mycket att ta in första vecka och så. Men det går bra. Min lilla Kubbe mår också bra, är så kär så jag spricker mellan varven :D Underbart! Och min lilla häst mår också bra. Hon är pigg och har lite vårkänslor, haha. Allt är bra helt enkelt.

Ska jobba torsdag fredag nu också. Sen på Lördag ska jag äääääääntligen träffa Zäta och ta vårbilder. YAY! Annars händer det nog inte så mycket.

Jo juste, har hittat adoptivmamma till Killer och Sajko nu <3 En gemensam vän till mig och min bror, Marie, ska ta hand om dem :) Och hon flyttar förövrigt till Ösmo nu i Maj. En till kompis här i skogen, plus att mina bebisar bor nära. Lovely.


Nu ska jag kolla på Bless the child. Verkar sjuukt läskig. Återkommer imorgon om hur den var, för den intresserade.

Ha en fin käll allihopa!


Hej!

Tycker att det är roligt att det poppat upp en hel del nya läsare! Hoppas ni gillar bloggen :) Haha. Skriver ju mest en massa trams om min vardag och pålla, är det någon speciellt ni vill att jag skriver om? Måst eju vara lika artig som de andra bloggarna och fråga iaf.

Mer kommentarer tack!

Har inga bilder på den här datorn så det blir en begagnad idag igen.


Premiär för skogen

Hej hopp. Gick upp innan tuppen idag med. Släppte ut hästarna, åkte sedan hem till Pernille och fick hjälp med att sätta på mina sommardäck. Bilen ser verkligen fräsh ut med sommarfälgar! Sen åkte vi till stallet och stack ut på en långpromenad med hästarna. Red runt till Alby först och sen över till Högsta. Blev en massa klättrande och trampande i skogen då vi skulle se var stigen till Tyrestaby gick. Självklart hittade vi inte haha. MEn vi kom tillslut in på Högstabanans område där vi även hittade en stooor vattenpöl som vi lekte i haha. Massa kul. Det blev en underbar vårtur i strålande sol, med premiär för skogen iår. Och Dalila skötte sig strålande! Fick något vårkänsloryck en gång och hoppade som en ponnybus, men vafan, är det vår så är det. Inget av dumheter alls. Älskade häst <3

Imorgon ska jag först till stallet på morgonen med Ulli och Martina. Efter det ska jag hem och tvätta för att sedan på kvällen åka in till stan och gå på min lillebrors studentskiva! Ska bli en massa roligt. Jag ska dock hålla mig skapligt nykter eftersom att jag jobbar på tisdag. Får se hur det går haha. 

Nu ska jag fortsätta vila lite. Är galet trött..


Vårkänslor? Japp!


Totilas forsätter ta världen med storm <3

Jag får gåshud. Nära till tårar i ögonen så fint det är. OMG, finns inga ord som kan förklara den här gudagåvan till häst. Sjuuuukt! Kolla precis vid 3 min. <3 Nu svimmar jag..


Happy puppy

Var nöjd med allt som livet ger, och allting som du kring dig ser..! *Sjunger vidare*

Jo, idag är jag glad. Jobbade ju inne i gamla stan idag, och det gick bra. De är supersnälla, mysigt ställe med lagom mycket att göra. Passa mig perfekt, plus att det bara är dagjobb. Kan bli lite kvällar när de har inbokade fester och det ä rju bara kul. Hoppas de blir nöjda med mig och att jag får så mycket timmar som möjligt. Ska jobba å tisdag och onsdag igen, sen får vi se hur de lägger upp schemat.
Är för övrgt helt stalledig idag. Behövdes, då jag la mig ganska sent igår, jobbade idag och det är mycket att ta in på ett nytt jobb de första dagarna. Är lite övertrött just nu, så därför är jag fortfarande vaken haha. Men imorgon ska jag ut på morgonen och släppa ut de små djuren, sen byt atill sommardäck på bilen, sen tillbaka och leka häst med Pörnille och Totte (dalilas pojkvän). Blir nog till att tvätta sn på kvällen. Men så får det bli.

Nu sk ajag gosa ner mig med min underbara karl och mysa. Han var ju som sagt ute igår och sov hos en kompis så jag har saknat skrutten en massa!

Hoppas ni har haft en bra dag också!

<Får ta en gammal bild, har inga bilder på den här lilla rosa datorn.


Fredag i all ära

Så var det fredag ja. Intervjun gick som sagt asbra. Ska in och jobba imorgon. Ägarna var hur mysiga och trevliga som helst. Riktigt varma och jordnära människor verkar det vara. Så jag fick bara bra känslor i magen efter. Skönt! Sitter iallafall hemma i min ensamhet ikväll. Kubbe skulle in till stan med en kompis på ett par öl, och jag får stana hemma eftersom jag ska upp sjukt tidigt imorgon. Segt värre när tågen bara går en gång i timmen på helger haha. Roar mig med bra musik, tända ljus och ett glas vin. Och surfar på en ROSA mini-laptop. Haha ite min grej att den är rosa, men iaf. En Acer mini är det iaf, assmidig. Perfekt att peta er i handväskan när man ska åka till jobbet osv. Glo på nån film på tåget. Tar ju en timme att åka. Får låna den av en kollega till Kubbe. Ska känna efter om det är värt att köpa en eller om jag kommer trötta och sakna min vanliga. Det tror jag iof inte. Men vem vet?

Juste, åkte förbi Skutan idag med mammas kanin Gunnar (som tydligen var en tjej, dock otur att döpa om djur). Mamma ska ju flytta till mindre och hade inte plats för ninen. Så de på Skutan tog tacksamt emot henne! Där får hon det bra. Blev välkomnad av en massa tjejer som nog blev kära direkt. Skönt.

Aja, nu ska jag glo på nån film eller nått. Tjipp!


är jag...

086cdca6451cdf6286a4d91f8ab0525d.png

Kolla varifrån!

är jag grym eller grym? Ska provjobba imorgon! Och går det bra så även tisdag onsdag och helgen efter. Mycket nöjd jessica! F*ck yeah!


sitter på...

10ddb1927598846d5a70ab61b0cdc484.png

Kolla varifrån!

sitter på tåget mot stan nu. Är lite smånervös vilket bara är bra. Jag presterar bättre då. Var i stallet imorse med Carro och trimmade dalilas öron, hovskägg och Pysslade om henne. Vi konstaterade att jag snart borde få pris inom jobbsökning. Men vill man något tillräckligt mycket så fixar man allt. Och jag ska ha ett jobb snart! Så det så! Önska mig lycka till nu.


min häst...

0-76d3cc33680e3d58e05d0b42810b53eb.png

Kolla varifrån!

min häst pussar lite våldsamt ibland!


Håll tummarna nu!

Okej nu håller vi tummarna för mig, då jag har en inervju imorgon! Spännade!

YAY!

God morgon!

Gutten morgen! Alles gut? Här är det bra. Ska förbereda mig för tvättstugan snart. Efter det måste jag in till Nynäs och fixa lite pappersarbete. Sen får vi se vad jag hittar på. Inget stall idag heller, då medryttaren rider. Söka jobb såklart, och börja kolla efter sommarbete. Letade lite igår, fanns inget haha. Är jag sen, eller tidig? Får la se hur det slutar.

Vad ska ni hitta på idag då? Ge gärna tips på vad man kan göra om dagarna när man är arbetslös..

Peace!

Länge leve uteserveringar!

Mucho gammal bild. nyfyllda 18 år i england.


Adoption av Killer och Sajko <3

Okej. Det tar emot, men jag måste hitta nya adoptivföräldrar till mina svarta (s)katter. Det är två kolsvarta kissar vid namn Killer och Sajko. Dom är riktiga partners in crime, med så sjukt stora personligheter! Fråga vem som helst som har träffat dom :) Inte en dag går utan att dom bjuder på skratt. Deras magar är överkänsliga mot spannmål och konserveringsmedel så de funkar dock inte på vanligt foder, utan måste äta Pro Plan light, som kostar runt 500 kr säcken. Jag vill att de är kvar som innekatter helst, så de inte springer bort eller blir påkörda och helst i stockholm så jag kan hälsa på dom! Det är verkligen 2 superkatter! Kasterade båda två, snart 2 år. Vet ni någon som är intresserad så släng iväg ett mail till [email protected] eller en kommentar här på bloggen.

Den som adopterar dessa två kommer inte ångra sig <3

Killer är en soffpotatis :)

 

Killer th, Sajko tv

Sajko <3

Sajko, Killer

K

S


Ledig = stress

Idag är jag helt hästledig. Inga fodringar, ingenting. Gah! Så har jag inget jobb heller. What to do? Städade här hemma igår, så då kanske det blir tvättstugan. Det behövs, om man säger så :) Annars vettetusan.

På fredag ska iaf min fina vän Zäta följa med till stallet och ta nya bilder på mig och Dalila! HOppas, hoppas på fint väder! Då ska vi nog posa i det nya schabraket hihi.

Bild från i höstas mnär vi hade photoshoot på stubbåkern.

 


Tips!

Tips för er som surfar med firefox och vill pimpa upp webläsaren lite. Finns massa roliga teman att välja bland och inget krångel eller installationer alls :) Sånt tycker jag iaf är kul!


http://www.getpersonas.com/en-US/

Jag vet att jag är en kämpe.

Ibland får man verkligen känna att man lever. Vet inte hur mycket Gudarna ska testa mitt tålamod. Men jag vet ju att det som inte dödar, gör en starkare. Men nu får det snart vara nog? Det enda jag vill just nu är att få börja jobba ASAP! Helst igår. Jag måste ha något att göra. Jag måste få anstränga mig. Jag måste tjäna pengar. Där ligger min största ångest just nu. PENGAR! Äckliga smutsiga pengar man måste ha till allt. Finns det en värre stressfaktor än pengar? Tror inte det. Min bror har ju adopterat mina två bebisar (katterna) och de måste ju ha specialfoder som kostar massor. Och nu har han inte råd att ha kvar dom. Och jag kan INGET göra. Jag har knappt råd att ha kvar mig själv. Give me a break! Finns det inte fonder att söka för stackars ungdommar som kämpar men ingenstans kommer? Till kämpar som mig? Känner ni till någon så tveka inte på att skrika till. Eller om det finns ett jobb. Vet nog ingen som har den arbetsmoralen som jag har. Det kan jag säga.

Nej nu ska jag städa vidare.


Min älskade Killer och Sajko <3

Så man blir mörkrädd!

Nu blir jag mörkrädd! Får man ens rida på pelham utan varken delta, dubbla tyglar eller kindkedja? Utan alltså bar pelham, med enkel tygel fäst i nedre ringen?


Ajaj säger jag..!

Ska fixa inzoomad bild, utan att hänga ut någon. Mest nyfiken på om man får det. Jag googlade och fick svar ur TR:

http://www.gymkhana.nu/kommitte/bettreglerSverige.htm

Nedan beskrivna och avbildade bett är tillåtna. Inga andra varianter eller kombinationer är tillåtna. Avbildade bett är överdragna med gummi eller läder är även godkända. Till betten på bilderna 1 och 8 ska alltid deltatygel (enligt bild 2) och kindkedja användas.

Kindkedja ska även användas till bett 1, 8 och 9.
Pessoabett får användas med eller utan delta.
Pessoabett med endast en nedre ring får även användas.

 

Bild 1, 8 och 9 är pelham.. kolla länken.

 

 

Vet någon bättre så skriv gärna!


WTF?

Okej, jag höll på att ramla baklänges när jag vaknade imorse och skulle fixa te, och slänger ett öga genom flnstret. VADÅ SNÖ?! Minst en decimeter snö, all over the place! Igår var det vår och grönt ju? Ska jag börja gråta nu eller genast? Ska ju ut och rida idag... Snark.

Ville bara klaga lite :) Ha en fin dag i snökaoset! <3

Modefluga?

Är det någon mer än jag som lagt märke till att remontgrimman har kommit tillbaka i hästmodet? Har lagt märke till det ett tag, funderar själv på att testa Dalila på en, inte för modet utan för funktionen. Men nu de senaste dagarna när jag kollat på olika tävlingar på tv, läst tidningar och surfat ser jag den mer och mer. Lite smygandes sådär. De flesta tycker att den är ful, och använder den inte av den anledningen. Jag tycker inte heller den är så smickrande på alla hästar, men om den fyller en bra funktion, ger mindre tryck på kindtänderna, behövs inte dras åt som engelska och achennosgrimmorna, vilket gör att de små söta djuren kan röra käkarna på ett annat sätt. Jag ska som sagt se om jag kan låna en och testa hur Dalila reagerar. Finns olika anledningar till det. Men att testa skadar ju inte? Jag hoppas att det blir någon skillnad, och om den funkar bättre så struntar jag i hur ful den är. Man ska ju inte bara gå efter skönhet och mode när det gäller våra djur, som dessutom inte kan tala om när något är fel/obehagligt.

Vad har ni för nosgrimmor, och varför?


Nog om det. Hade iallafall en supermysig långritt med min gammla klasskompis Emelie Jansson och hennes 6åriga pålla. Det var hur roligt som helst och inget konstigt fast vi inte har träffats sedan 9an :D Red ner till jordbro gravfält, upp till västerhaninge och sedan genom rondellen ner mot Dalarö/österhaninge igen. 2 timmar i solen blev det men 2 jätteduktiga hästar! Ska lätt göras om snart igen.



Emelie och hennes Pärla :)


Begagnad bild på mig och min plutta


Möta upp gammal vän

Dags för en uteritt med en gammal klasskompis; Emelie Jansson. Hon har sin pålla en liten bit ifrån mig så vi ska hooka upp idag på en uteritt!

massa mys, skriver mer sen!


Jag avskyr...

29b3e29d7a524d4231a765dc623a55.png

Kolla varifrån!

Jag avskyr sl! Har haft en strålande vårdag med fika, öl på ett tak på söder och strålande sol. Sätter mig på tåget hem. Det går sönder i Tungelsta, en bebis skriker bakom mig så min hjärna blöder, trött som ett svin är jag plus att jag är sjukt hungrig. Bajs! Varför, varför är det bara tågen mot nynäs som går sönder? Jag tror vi är förföljda av en förbannelse. Skit sl! Oj vad dom är skyldiga mig för sveda, värk och förseningar. Så det så. Annars är allt bra på det kalla mörka tåget :)


Nu är det vår på riktigt

Glad påsk då! Vaknade för en stund sedan. Funderar på vad man ska hitta på idag. Behöver verkligen städa här hemma. Har min medryttare i stallet idag, så är hästledig. Förutom att jag har insläpp ikväll. Skulle vilja åka till Dalarö och äta våfflor, rida ut med kubbe eller nått annat kul.

Får se var vi slutar. Nu ska jag äta lite frukost och glo på TV.


var ute...

0-5e82a54de71edacff6d4c762f27cd391.png

Kolla varifrån!

var ute hos min fina i morse och red ut barbacka! Massa Mys blev det.


Juste! Fick...

3c547d543a33a163a12204b58a604dd9.png

Kolla varifrån!

Juste! Fick hem denna fina inbjudan till min fina vän Izza waljus bröllop! Blev så glad! Ska bli kul att gå på bröllop i sommar och vara med på deras stora dag! Grattis till er!


Vår

Wiee, känner mig massa glad idag! Varit i stallet och testat nya pannbandet och Dalila blev sååå fin! Dök förbi Jenni och Engla på fika också. MAssa trevligt. Och nu har jag ätit vårens första glass och hämtat mitt nya schabrak som är assnyggt. Tack för att det andra inte fanns :) Ska ta och småstäda här hemma lite, sen får vi se vad kvällen erbjuder. Småsugen på att ta en öl eller något. Finns det någon frivillig där ute?

Här kommer en bild på schabraket iaf.

Bättre bild utlovas :D men det är ju tanken som räknas :)