Snart, snart

Kom precis på att det är så nära nu. Min efterlängtade student. Bättre sent än aldrig, får man väl säga :) För varje dag som går så blir det bara färre och färre dagar kvar. Så snart står jag där :) Det slog mig när jag satt och pratade med Della. Och så är det ju såhär att när man vill att något ska komma så kan det kännas lite segt, men när man ser på det i efterhand så gick tiden jättesnabbt. Men snart så.

Fredag idag iallafall. Solen skiner. Ante och mickis flyttar ifrån vårt älskade kollektiv idag. Så vi får se vad det blir för nya grannar :) Det som står på schemat idag är att sluta må illa hela tiden, åka till stallet och pyssla med King Kong, hälsa på A & M i nya lägenheten och sen, förhoppningsvis: Dricka ÖL! Har inte vart ute elelr gjort något kul på helgerna på evigheter nu. Alltid massa jobb eller praktik. Eller nått annat skit som förstör. Men idag då jävlar. Jag ska ta en öl vare sig jag mår illa eller inte. Wei!

Nej nu ska jag försöka få tiden att rinan lite snabbt och sen väcka Sassa som sussar i soffan.

Kan även meddela att ni som inte hört Raised fist låten inläggen under; GÖR DET! Den är kung (L)


Adjou

Raised Fist - Perfectly broken




First came the shock then came the pain.
Then came the waves and washed the pain away.
The TV, magazine and DVD,
You ego wannabe, want to be on TV.
Secondly, and remember this perfectly,
that even though you disagree
I feel free to tell everyone about you and me
and the stupidity, that lays deep within.

Sitting here in my locked up living room.
Trying to find a good TV-show to consume.
But as I lay my pride aside,
fury rises inside.
And I can't hide that I'm angry,
and I must admit that I feel sorry,
For you and everyone around you.
Call it friendship or not.

I remember this perfectly,
even though that you disagree.
(You can take these lines and make them open up
your eyes or you will stay blind.)
And I must admit that I feel sorry
Disappointed and totally broken.
(You can take these lines and make them open up
your eyes or you will stay blind.)

Do you have a problem understanding me.
I'm begging you, almost down on my knees.
You have to agree that we need to let it be.
Secondly, and remember this perfectly,
that even though you disagree
I feel free to tell everyone about you and me
and the stupidity, that lays deep within.

I remember this perfectly,
even though that you disagree.
(You can take these lines and make them open up
your eyes or you will stay blind.)
And I must admit that I feel sorry
Disappointed and totally broken.
(You can take these lines and make them open up
your eyes or you will stay blind.)
[x2]

I remember this perfectly,
even though that you disagree.
And I must admit that I feel sorry,
and totally broken.

Killer piller

Usch jag får ångest. Min älskade Killer ligger uppe på min garberob och kikar ner på mig. Men han har inte den blekaste om vad jag håller på att planera. Måste nämligen ringa och boka en tid för kastrering till han idag. Jag känner mig så hemsk som ska lämna honom till en främmande människa som sedan ska operera honom. Bort med manligheten, bara sådär. Och tänk om något skulle gå fel? Usch det känns skit jobbigt. Trodde verkligen inte att jag skulle bli såhär känslig med katterna. Det känns bara så hemskt. Stackars min Killer.

Sen en vacker dag är det dags för Sajko att åka in också. Blä för det här med hankatter! Men revirmarkerar dem så finns det ingen annan utväg.

Annars? Det är onsdag idag. Det är löning för min del idag. Så lika snabbt som pengarna komemr in ska de ut igen. Så idag har jag varit duktig och betalat mina räkningar :) Sen så är inte min dag så mycket roligare. Det enda som står på schemat nu är att åka till jobbet sen vid 3 tiden. Kanske ska plugga lite om ingen gullig vän kommer och spelar kort med mig! Efter det blir det kanske stallet, om vädret tillåter.

Måste tipsa om Raised Fist's nya låt - Perfectly broken. Underbar!!

hard work work

Lov! Lov! Lov! Hur skönt är inte det? Skulle varit ännu skönare om jag hade lov från jobbet också. Men icke. Ska ner och jobba senare idag. Innan dess så blir det nog till att städa (för ovanlighetens skull) och pyssla här hemma. Jag skulle vilja åka till stallet men Dennis ska ha bilen plus att jag inet hinner åka kommunalt eftersom jag som sagt ska jobba sen. Well well..

Annars då? Jo det mesta rullar på. Kom att tänka på att jag måste ha ett heltodsjobb i sommar :S Eftersom skolan är slut då så kommer jag inet få studiebidrag och allt det där. Så jag måste få in en fet löns å jag kan betala hyran. Känns lite stressigt. Helst av allt vill jag bara vara ledig sommaren ut, och sen jobba. Tycker att det skulle jag ha förtjänat. Men vi får se hur det blir med den saken. Usch.

Nu ska jag studsa in i duschen och dra igång litre bra musik sen städa.


Later!

Morrn morrn

På sista tiden har jag och Sassa spenderat mycket tid tillsammans och det är sjukt kul. Det beror på att hon ofta sover här när vi ska till stallet and so on. Och något vi haft för oss under senaste dagarna är ju städmani! Why oh why? Men så igår fick vi ett ryck till och åkte hem till mats och ellis och lånade deras garageuppfart och städade bilen. Vi tvättade den (vilket behövdes, den var typ svart), tvättade lite till (allt för hand med svamp), dammsög ur den och slängde massa skräp sen dammade vi av inne i bilen. Och på vägen till jobbet köpte vi en Wunderbaum som luktade jättegott men inte så starkt. Så nu måste vi ha Sveriges fräshaste volvo!

Efter jobbet fick vi uttråkningspanik och åkte och plockade upp Jennifer. Vart skulle vi? No idea. Men vi hamnade tillslut på McDriven i Södertälje haha.  Sen åkte vi hem igen. Så tips om ni inte har något för er: Städa ur bilen om ni har, ring någon vän eller fler och åk till ett McDonalds far far away. Vi höll oss sysselsatta i 4 timmar :)

Och så har vi en dag idag med. Det är en torsdag idag. Jag ska lämna dennis på jobbet för att sedan åka och handla i lugn och ro :) Ska bli mysigt att knata omkring med musik i öronen och bara vara ifred. Ingen stress alls. Efter det ska jag lämna bilen till Dennis igen, ta tåget till jobbet för att sedan, ja gissa det ni, jobba. Håller tummarna för att Jenni, Engla, Della och Alexian kanske kan titta förbi. Annars får jag ägna mig åt att läsa en bok som skulle vart klar igår. Ligger på sida 46 av 290. Måste bli klar efter lovet nästa vecka iaf. Suck.

Nej nu ska jag skutta in i duschen och göra mig lite fin

Have a nice day!


Good girls!

Jag och Sassa har varit sjukt duktiga idag. Vi har storstädat heela lägenheten uppifrån och ner idag. Jag tror inte att det har varit så här rent. Någonsin. Vi satte även upp en hylla ovanför sängen igen och ljusstakar i hallen som man har värmeljus i. Jätte fint :) I cirka 5 timmar höll vi på att städa och skura överallt. Så nu skiner det här hemma.
Vi var nyss och åt på pizzahut också. Hur gott som helst! Så vi är även mätta och belåtna i vårt rena hushåll :) Vi ska kolla på Saw 4 ikväll också. Riktig mysdag helt enkelt. Det enda som återstår att göra just nu är att tända alla ljus och sen sätta mig med en kopp te och bara  njuta.

Adios!

Tips

Kan ni ge mig tips på nya roliga bloggar? :) Vill hitta nya spännande människor att läsa om.

Annars då? Sitter helt trött framför datorn och funderar på vad man ska göra av denna dag. Ska nog försöka städa lite och få det fint här hemma. Och en annan sak är att vår Volvo funkar igen :) Dennis och hans far lagade den igår wiihoo! Så nu går den snabbt och allt funkar igen. Men det är fortfarande en grej kvar att göra. Rutan. Efter det hemska inbrottet så måste vi köpa en ny ruta. Får se när vi får tummen ur och göra det. Nu ska jag ta och vila lite till, helt trött sen igår!


Later!

Le Tired!

Oufh. Äntligen hemma. Och galen den här helgen har varit. Jag har legat i hårdträning med King Kong (Kingen) och idag var det våran debut i dressyrprogram på annat stall och annan plats. Allt gick så bra och det var grymt kul! Längtar till nästa tävling där som är den 16 (?) mars. Då är det på riktigt och ska bli sjuuukt kul.

Är helt död i kropp och själ känner jag. Ska bli skönt att ha en helt ledig dag i morgon. Jag ska göra absolut igenting. Skönt komemr det bli med. Planen jag har nu är att gå på jakt efter mat. Pizza eller någon liknande. Svullomat är precis det jag behöver för att få ett värdigt slut på denna helg.

Och tillåt mig att bryta ut i asgarv...

HAHAHAHA!

Sassa tappade sin telefon i en skurhink med vatten nyss i mitt badrum och vad gör hon? Hon stirrar, svär, skriker och stirrar mer. Sen går hon ut till mig och säger vad som har hänt.

-JAG HAR TAPPAT MIN TELEFON!

-Plocka isär den då? Då torkar den..

-Den ligger fortfarande i vattnet!! JESSICA!!! FAAAAAAAN!

-Men idiot ta upp den då??

-Nej den luktar illa!!!!

-HAHAHAHA JÄVLA CP, ta upp den och ta isär allt och spara simkortet då!

-Nej jag slänger den....

2 minuter senare:

-JESSICA!!! Alla mina nummer är borta! FAN!

-Men Sassa, ta ur simkortet och leta efter en annan telefon?

-Nej, det luktar illa. Jag skaffar nytt istället.

HAHAHAHA så smart är min vän Sassa. Men jag älskar henne ändå :)


Alla hjärtans dag

Torsdag idag. Och alla hjärtans dag är det med. Jag vaknade av att Dennis ville att jag skulle gå upp och  äta frukost med han. Jag var inte på mitt bästa morgonhumör så jag mummlade om att det var tidigt och sen slumrade jag om. Flera gånger försökte han få upp mig. Tillslut vaknade jag till liv och klev upp. Då har han dukat fram frukost i köket och så hade jag fått en ny stor och fin tekopp som det stod "God morgon, snygging" på och sen var det hjärtan på. Jag blev alldeles glad :) Så gjorde vi te sen kröp vi ner i sängen igen och tittade på en massa Two and a half men avsnitt. Dennis mådde illa och kände sig sjuk dock. Så det blir nog inget speciellt för oss idag. Tråkigt. Men man kan ju gå ut och mysa andra dagar också.

Sitter nere på jobbet i min ensamhet. Sassa var förbi en stund och spelade lite Vändtia sen skulel hon åka hem till sin karl. Sitter och funderar på vad man kan fördriva tiden med. Jag har en bok som snart ska vara utläst, men den ligger i min trasiga Volvo och gör ingen nytta alls där. Så jag har noll kul att göra. Och inte är det någon som har tid att komma och ta en fika heller :( Men men en dag själv på jobbet ska man väl klara av?

Well well nu ska jag nog leta upp lite roliga bloggar och fördriva tiden med.

Till sist: Jag älskar min underbara älskade Dennis så mycket att jag inte ens finner ord för det. Du är det bästa i hela vida världen och jag har en sådan tur att jag har dig vid min sida här i livet. Du är bäst Elsklo :)

Jessica & Dennis 11/5 - 05

Aldelles lila..

Jag är riktigt taggad inför Söndagen som kommer nu. Eller hela helgen om jag ska vara ärlig. Okej, jag ljög. Hela vecka n ska bli mycket spännande! Jag åker ju iväg med Kingen för första gången på Söndag och sen är det dressyrkurs fredag och lördagen innan. Plus att jag ska träna hela veckan också. Sen kommer ju det här mysiga med att vi ska fixa iordning han, packa alal saker som ska med, pyssla och borsta och allt vad det blir. MYS!

Helgen som var har varit helt okej. I fredags var det stallet, sen hem och tog det lugnt. Lördags Satt vi hemma hos Mats och Ellis och spelade Guitar Hero III och tvättade eftersom vår tvättmaskin är trasig. Närmare kvällen bestämde jag mig för att ta ett par öl. De var nog de godaste ölen på länge :) Daniel skulle iväg på någon födelsedags fest sen som jag och sassa följde med på. Inte för att det var kul alls där, men ändå. Vi drack några öl, tyckte att det var skönt att komma iväg och sen åkte vi hem. Igår så blev det stallet. Men vi lunkade bara ut i skogen Kingen, jag och Sassa. Och jisses vad pigg han var. Jag hoppade som tur av han efter ett tag då jag red barbacka och kände att han taggade till (skulel han få ett ryck när jag rider utan sadel så ramlar man garanterat av). Sp leddevi han och PANG sa det så fick han ett ryck och studsade och busade :) Så kul att se han glad.

En annan sak som hände igår var att jag nästan bröt min tumme. Och det var i tvättstugan (haha..?). Höll på att vika en massa kläder och så. Sen tog jag ut ett påslakan som gömde massa kläder och skulel sedan slänga in det igen i tumlaren. Och vad  händer? Jo, Jessica är så duktig att hon tar i allt vad hon kan för att kansta in påslakandet Samtidigt som min tumme är mitt i och  ett två tre slår jag tummen min rakt in i kanten. Det gjorde så ont så jag höll på att dö. Fick panik när jag stod där sen och höll om tummen. Jag vågar inte titta, tänk om den är av. Sitter nageln kvar? Blöder det?  AJ VAD ONT DET GÖR! Gick sedan efter is för att kyla ner. Isen smälte på nolltid och min stackars tumme pulserade och blev jätte jätte varm och svullen :( Sen tittade jag på den. Under halva nageln typ så är det aldeles lila. Och ömt. Men nageln sitter kvar. Fattar inte. Så idag gör det lite lillont om jag trycker med tummen. Och det är fortfaande lila. Stackars mig!


Nu ska jag leta mat och sen börja bege mig mot stallet.


Hörs,
J

När vi ändå är i farten...

... så lägger jag upp bilder p de två sötaste människorna på hela jorden! Tänk om de blir kära sen :) Det är ju trots allt 1 och ett halvt år emellan :D

Ladies and gentlemens, I'll give you...

Engla och Alexian!!

   

Latisar



Killer när han var liten :) Sen är det Sandras sötkisse Miller också. Charmtrollet nummer ett!

Och en nytagen bild på mina lata bajskatter :)

image77

Thank God it's friday!

Idag är det fredag :) Jag är nog inte ensam med att börja mitt inlägg så. Jag skulel ha varit på praktiken nu, men jag tog mig en ledig dag. Behövs i vilket fall som helst ska jag meddela. Skulel behöva städa, diska och sen börjar det bli akut med att tvätta. Men där kommer ett problem. Vår tvättmaskin har gått sönder, och vi har inga nyklar till tvättstugan :O What to do, what to do? Har ni någon idé så säg till. Ska se om någon granne har nyklar, annars får man åka och tvätta hemma hos någon. Knepigt.

Nu är det bara en vecka kvar tills träningen på Blåkulla med Kingen :) Red igår och han var jätte pigg och fin. Hur kul som helst! Tog även lite söta bilder på han i förrgår när mamma var med i stallet. Hon tyckte det var jätte kul trots att det var bäcksvart och lera överallt. Mammsen, du ska få följa med när det är ljust ute också :) Hur som helst är jag ruskigt taggad inför tävlings träningen nästa söndag! Kul kul!!

Igår var jag uppe i Haninge centrum. Har inte varit där på evigheter kändes det som. Det jag var på jakt efter var ett minneskort och sen en adapter till mobilen så att jag kan ha mina gamla sonyericsson lurar. Samsung har inga bra lurar. och jag hittade allt till ett mycket bra pris på Teknikmagasinet. var även förbi skomakaren och kollade vad det skulle kosta att byta dragkedja på ridstövlar. FRÅN 200 kronor (?!) per stövel. Vilket skämt. Så nu är nästa projekt att leta upp en bra och hyffsad billig skomakare.

Well well ska ta och slänga in lite bilder under dagen också, på Kingen, katterna och sen får vi se vad vi hittar.

Over and out!

Hur som haver, byxan skaver..

Sitter och har precis ätit massa gott till frukost. Väntar på att Dennis ska bli klar så att jag kan köra han till jobbet. Han ska nämligen på middagsträff med någon angående jobbet, och jag ska hämta han därifrån ikväll ifall han skulle känna för att ta ett glas vin till maten. Någonstans inne på östermalm ligger det. Men jag har printat in vägbeskrivningen nu så det blir nog nemas problemas!

Das Volvo is still broken :( Så nu äår jag billös och handikappad. Ja, jag vet. Det är bortskämt att åka bil överallt. Och inte vidare bra för naturen. Men när man en gång har börjat skämma bort sig själv så blir det såhär sen. Men jag kan åka buss haha! Föredrar dock att sitta ensam i bilen utan främljingar och störande folk och åka när det passar mig, slippa vänta vid bussbyten och det ena med det sjunde. Det blir en frihet.

Här kommer min bil historia

Det som hände för er som inte vet är att jag pratar med min Dennis i telefonen och åker precis ut på motorvägen från stan. Klockan kanske var runt 12 på kvällen/natten och så ser jag att stereon börjar slå på och av sig själv. "Märkligt", tänker jag och stänger bara av den. Sen så upptäcker jag att hastighetsmätaren lägger av så säger jag till Dennis att "jag tror inte att bilen mår så bra. Lyckat att jag ska åka hem utan att veta hur snabbt eller långsamt det går". Precis egfter det så börjar hela bilen hoppa! Jag fick lättare panik och la i en lägre växel men den hoppade fram ändå. Och vad händer sen? Jo bilen tvärdör! Så jag skriker i panik på Dennis att bilen är trasig (fråga mig inte varför jag skrek) och slänger på luren. Snabbt siktar jag in mig på väggrenen så jag inte står mitt i vägen.
 
När bilen tillslut stannat så ser jag att jag står på en avfart precis brevid Globen. Inte det bästa stället att stå på med en bil vars varningsblinkers  inte blinkar, utan bara lyser. Så jag hoppar lite försiktigt ur bilen och har hela tiden i huvudet att det är lördag, folk kan vara onyktra i trafiken. Så jag dyker ner i bagageluckan och letar fram min varningstriangel som sedan var ett projekt i sig att få upp stadigt i snökaoset. Jo för självklart snöade det sjukt mycket!Sen sätter jag mig i bilen igen med bältet hårt om kroppen och känner hur jävla kallt det är. Jag har endast nylonstrumpor, klackskor jeans och en tröja plus min kappa. Altså ingen varm skön dunjacka med ett par varma skor. Jag smsar alla jag kan komma på som har bil elelr körkort och ser om någon kan komma och dra mig och bilen hem.

Men vad händer? Jo det är ju som sagt lördag och hur många var nyktra? NOLL! Så i en timme och lite till sitter jag där ensam och rädd och smsar för fullt. Sen ringer Dennis och säger att jag ska ta en taxi hem och lämna bilen där. Vi skulel hämta den dagen efter menade han. Så Det går jag med på eftersom jag börjat tappa känsel lite här och var. Så jag ringer taxi 020 som har en telefonkö på cirka 10 minuter.

Precis när jag kommer fram hos taxibolaget så ser jag i bakrutan något jätte stort som blinkar med oranga lampor. Jag lägger bort mobilen och kollar. Då kommer en kille från vägassistans och knackar på min bildörr. Jag får förklara vad det är som har hänt sedan ska han kolla på bilen. Snäll som han är så fick jag sätta mig i hans stora och jätte varma bil. Sen kommer han och säger att vi haft ett stort oljeläckage och att generatorn är trasig. Så det blir bärgare hem. Men hur skulle jag kunna hosta fram 1500-2000 kronor? Haha det är ju typ min lön lixom. Så jag sitter och upprepar att jag har inte råd och att vi planerar att hämta den i morgon. Men han berättar att den inte kommer stå kvar i morgon eftersom den står så farligt till. Så bort ska den hur som haver.

Han ringer sedan sin bärgar kompis som kommer och lyfter upp Volvon så vi kan åka till ett bättre ställe än motorvägen att prata på. Efter ett tag så säger snälla bärgarkillen att det billigaste han kan gå ner till i pris är 900 kronor, utan kvitto. Och då måste vi ha kontanter också. Och från cirka 2000 till 900 är ju lätt taget plus att jag bara vilel hem. Jag var helt försörd efter mitt missöde. Och jag kan erkänan att jag även satt och grät, hjälplös sonm jag var ett tag. Så när vi börjar åka hem är klockan 02:00. Fattar ni hur trött, kall, arg, ledsen och förbannad jag var då?

Så vi lämnar bilen i Kvarntorp hos Dennis föräldrar sen kör han hem mig. Halv 3 var jag hemma efter att slutat praktiken vid halv 12. Tror att jag somnade ganska snabbt sen, och kom inte upp till praktiken dagen efter. Skulle varit där 11. Så Dennis ringde och sa att jag låg hemma och vilade efter en natt fylld med drama.



Nu har jag lite snabbt berättat vad som hände mig och min äckliga Volvo på Nynäsvägen (73an). Nu i efterhand så var det gaska ironiskt och en gnutta roligt :) Men jag längtar efetr en ny bil!

Ska ta och fixa mig nu och bege mig iväg. Sassa om du läser detta så har jag bilderna på Miller nu :)


Buhbye!

Time's running away

Okej nu är klcokan jätte mycket och jag hinner inte skriva allt som jag hade planer på att skriva idag. Men som tur är så blir det en ny spännande dag i morgon. Då ska jag nog sätta mig ner och skriva om mitt missöde inatt. Della trodde att Volvon har besegrat mig, men icke! haha vi har inte satt våran sista potatis ännu. Volvon ska repareras så att vi kan ha den ett tag till, men förhoppningsvis kan vi köpa en ny bra och sist men inte minst: en FIN bil om cirkus 2-3 månader.

Dennis företag rullar på stadigt nu och det är jätteskönt. Jag blir så stolt och samtidigt lite förundrad när jag sitter och surfar på olika sidor och bloggar. Ett två tre dyker det upp massa reklam, forum och komentarer om min Dennis företag. Eller hans tandblekningsmärke. Det känns lite overkligt att det är hans grej, om ni förstår. Så om ni skulle stöta på hans sida eller reklam så vet ni vems det är :)

www.provatandblekning.se  och sen www.stellawhite.se


Jag älskar dig!



Missöde på motorväg 73

Haha okej. Jag har en hel bok att skriva om igår! Jag kan fresta er med att berätta små grejer.

1. Kaos på praktiken (hade ett stort sällskap på 340 gäster, bland annat Carl-jan om ni vet vem det är?)

2. Vilket var det mest spännande : Biljäveln gick sönder på motorvägen i jämnhöjd med Globen mitt i natten. Jag satt där ensam i kylan och var förtvivlad i nästan 2 timmar! Skapade lite kaos sedan.

3. Fick åka bärgarbil runt halva stan...

I'll tell you more about it later. Ska åka till kvarntorp och se om vi kan flytta på volvon som står på gatan där nu. Sandbilen kommer inte fram.

Fuckingjävlaångestskitpruttnördkuk Volvo!!!

Fredag

Nu har dagarna gått sådär läskigt snabbt igen. Det är fredag, snart ny vecka. Men som ni kanske vet så är mina helger inte allt för roliga just nu. Måste ju praktisera fredagar, lördagar och söndagar för att få ett betyg i servering. Jag ska igentligen ha det måndagar, torsdagar och fredagar. Men måndagar är restaurangen stängd, torsdagar måste jag jobba så jag får pengar och sem kan jag på fredagar. Och det finns inga andra dagar som jag kan ha praktik på.

Så ner jag att klockan har tickat iväg och jag måste skynda mig på!

Hörs sen!