Lördag

Igår var vi ju på Englas 2 års kalas. Det var hur trevligt som helst ocvh tårtan som Calle hade gjort: to die for :) Så idag ska vi grilla med Familjen Vass/Lamb. Ska också bli trevligt. KAn nog inte stanna för länge dock, då vi är hund/hus vakt åt Dennis föräldrar.

Okej, tänkte ge lite fler ledtrådar om min hemlis nu.

Den kommer på måndag! Då blir den min! Bara min!
Den är helt sprojlans ny.
Den är röd.

Kan ni gissa?


Okej... Jag fyller ju faktiskt år på onsdag. Så min födelsedags present blev....



EN SPROJLANS NY FUCKING MITSUBISHI COLT 1,3 5D ELEGANCE 2007!!!!!"




Min bil som för övrigt ska hämtas av mig på måndag är modell som den grå, men färgen är röd metalic. Sen är det tonade rutor, alufälgar och en hel lista med extra utrustning. Den är så himla fin! Ska ta egna bilder på den sen så ni verkligen får se hur den ser ut. Jag älskar min bil! Och jag längtar tills på måndag kl 15:00.


JAG ÄR LYCKLIGAST I HELA VÄRLDEN JUST NU.

Ja må hon leva...

Ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år! Javisst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst sks hon leva uti hundrade år! HURRA HURRA HURRA HURRA!!!



Grattis på 2 års dagen världens bästa Engla Pengla :) Och grattis Jenni och Calle som fyller 2 år som världens bästa föräldrar också. Och i samband med detta så ska jag självklart på kalas idag efter jobbet. Kommer bli så mysigt så. Sen i morgon blir min gudson Alexian 6 månader, så då blir det grillning och massa skoj :) Hihi.

Funderar på om jag ska ta och berätta vad det är jag hållt lite hemligt? Det är ju klart till 100 % nu så jag borde kunna säga... Ska fundera en stund till hihi. Men jag kan avslöja att jag är världens lyckligaste person just nu! Jag är så himla glad! IIh spricker nästan bara av att tänka på det :)


Tell you more about it later...

gah!

gissa om jag vill berätta:) gör det på snart allt är klart till hundra procent. sitter på jobbet nu för övrigt och surfar med min älskade mobil som är igång igen. därför kan det se konstigt ut och jag vet inte hur man ändras ord i t9 bland annat. men ni fattas nog ändå hoppas jag. gah gissa om jag spricker snart!

OMG

Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg.


Jag drömmer. Jag måste ju drömma? Herregud.


Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg. Omg.

Förr skulle jag inte klara det.

Min telefon är för tillfället ur funktion. Eller inte själva telefonen, utan simkortet. Har beställt abonnemang som antagligen har kommit idag med samma nummer, så då slutar mitt att fungera. Det känns lite lill-jobbigt, men what the hell. Kan nog vara skönt att vara mobillös ett tag. Och skulle det vara något så finns jag ju nere på jobbet. För ett tag sedan skulle den här situationen skrämt och stressat upp mig som aldrig förr. Jag gick ingenstans utan mobilen, hade alltid fullt batteri, svarade alltid. Råkade jag glömma den så åkte jag hem igen bara för att hämta min älskade mobil. "Tänk om någon skulle hända någon eller nått?" Ja då finns det alltid någon annan som vet var eller vem man är med. Idag så kan jag glömma den hemma, batteriet kan dö (vilket händer ganska ofta, orkar aldrig ladda den) och jag kan till och med  bara låta bli att svara om jag inte orkar prata för tillfället! Detta mitt herrskap skulle jag aldrig ens komma på tanken att göra innan.

Vilka problem va? Haha! Nej men det är skrämmande hur beroende man blir av vissa saker. Som tillexempel att finnas tillgänglig för alla 24/7. Det är stress, om inget annat. Men så är dagens samhälle uppbyggt.

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen bege mig mot jobbet.


Hajjdo!

Hej och hå.

Nu är jag tillbaka. Tillbaka efter att ha varit kalas sjuk, firat midsommar och varit ledig. Så jag är tillbaka i verkligheten, med jobbet, stallet och allt därtill.

Jobbar hela veckan ut nu, ska åka förbi stallet idag och på fredag också. Sen kommer det en massa födelsedagar snart. Engla fyller 2 på fredag, Alexian blir ett halvår på lördag, onsdag nästa vecka fyller jag 20, efter det fyller Dennis pappa år. Haha kommer bli dyrt det här. Tack gode gud kommer lönen på fredag. Och då ska jag åka och fixa mina naglar igen :)

Ska försöka jaga rätt på bilderna från min student också någon dag :) Usch nej, nu ble det ett onödigt inlägg igen.


Men ville bara säga att jag lever! It's alive!

boom

Känner mig halvlåg just nu. Hoppas det går över. Ska iallafall kila över på middag hos Larssons nu. Ska se om jag kan leka med någon vän efterd et med. Är ju ledig hela veckan så jag kan hitta på massa skojjs!


Tjing

Ge mig!










Jag vill ha sol och åka ut till landet!!


Myspys gånger två

Igår var det en helmysig dag. Likaså idag. Jag fick först sällskap av Vass/Lamb till stallet. De satt och mös i skuggan medans jag jobbade som ett as med Raddan. Kände mig tillslut helnöjd med henne, då hon kunde slappna av bitvis och gilla läget. Inte alls samma stress som de gånger innan. Superkul var det. När jag pysslat om all utrustning och borstat av henne så begav vi oss hemmåt för att göra oss redo att gå ut och ta ett par öl. Men jag har ganska svårt att hålla mig till ett par öl sådär. Vi satte oss på värdsan, Della och jag och började kvällen med en drink hihi. Efter en stund så kom vi fram till att de stängde 10 så vi begav oss mot stan. Jag vet, det var en söndag, men what the hell! Är man ledig så är man ledig, right? Vi stapplade in till stan och letade efter något som var öppet till ganska sent. Det hela slutade med att vi knatade in på Anchor. Och det var så sjukt roligt och så sjukt roliga människor. En hel del britter, en amerikan som kände Dave i The foo fighters och var manager för The Donnas och så vidare. Vinnaren i FCZ raggade på mig (tokångest)? Tjejen vid spelbordet bara stod och skrattade ihjäl sig åt det haha.

Galet kul kväll. Galet mycket öl och självklart kunde jag inte hålla fingrarna borta från mina Hotshots :D

Med tanke på att vi var hemma vid 4 snåret i morse så blev det inte mycket till sömn då jag lovade att hjälpa Della med Alexian idag. HAHA kan jag tillägga. Åkte dit halv 9 i morse, fortfarande full typ, kraschade i hennes soffa, gick och köpte pizza, somnade i hennes säng. Typ så. Men det var en helmysig dag idag med. Har lekt en hel del med min söta Gudson. Slänger upp bilder i morgon tror jag.

På schemat inför morgondagen står det först stallet på morgonen, sedan middag hos Larssons. Ellis har fyllt år så vi ska fira henne nu, eftersom hon var på landet hela helgen.


Peace out 

Mors kors

Hellue.

Kände för att skriva ett sånt där onödigt inlägg idag. Jag ska snart bege mig till familjen Vass/Lamb för att leka med Della och min gudson Alexian :) Den ni, gudson! Sen ska dom följa med ut till tottohästen också.

Jag köpte ett par nya ridstövlar idag. Galet, tokbilligt fynd må jag säga. Ett par läderridstövlar som kostar 2200 i nypris reade Ekeby ridsport ut till 75% rabatt! Så de blev mina för ynka 550 kronor. Anledningen var att butiken stängde och igår var sista dagen men jag smet in idag när de packade undan allt. Jätte fina är dem.



Ska även passa på att sälja mina andra läderstövlar som jag köpte för ett tag sedan. Så behöver någon ett par fina ridstövlar för en liten peng, skrik till!

Back on the fucking track!

Jag är tillbaka. Jag är på rätt väg. Jag håller på att få mitt liv tillbaka. Och den här gången ska jag vara mer försiktig. Jag ska inte fästa mig på samma känslomässiga nivå (eller försöka med det omöjliga). Den här gången ska det bli bra. Jag har ett nytt hjärta att  ta hand om!

Jag var då ute idag och provred en gammal tantalona till häst. Men damen i fråga måste ha missat att hon åldras, eftersom det var den piggaste hästen jag suttit på. Kan fylla i då att hon är 20 år (!). Jag tror att det kan bli ganska bra. Och jag hoppas att ägaren inte tänker slita bort mitt liv och mina känslor och hoppa på det, vilket hände med min älskade King Kong. Nej, så nu är jag tillbaka. Och jag är så jävla glad! Ska dit i morgon igen. Woho!

Ska ta och krypa ner i sängen nu, måste orka upp till jobbet i morgon. Ville bara dela med mig av min glädje.


See you tomorrow Raddan. Raddan-paddan, HIHI

För jag har tagit studenten...!

Fyfan vad jag är bra. Men samtidigt väldigt dålig som inte hunnit skriva en rad på evigheter nu. Men det har varit fullt upp men studentfirandet, och massa grillningar i solen och det ena med det sjunde. Men nu är det över och jag hoppar på mitt sommarschema på jobbet idag. Jobbar mån-sön 10:30-17:30 varje dag. Sen är jag ledig en vecka och så håller det på hela sommaren. Så på måndag ska jag försöka fly ut till landet (H). Hoppas att någon kan följa med bara.

Tillbaka till detta med studenten. Det var en helt underbar dag i torsdags. Det togs hundratals bilder också som jag ska försöka råffa åt mig och slänga upp. Och tack alla som kom och delade min dag med mig! Jag bet ihop hela dagen för att inte gråta, men ack så jag misslyckades vid utspringet. En helt sjuk känsla måste jag säga. Lyckan var stooor! Men jag har nog inte fattat allt riktigt. Jag ska inte gå till skolan mer. Fyfasiken vad skönt. Men tråkigt att man inte kommer träffa kamraterna lika mycket längre.

Och många undrar självklart vad jag ska göra i livet nu framöver. Mitt svar på frågan är: Ingen aning. Ska jobba lite i sommar sen får vi se. Leta jobb såklart. Men jag vet inte vad jag vill jobba med. Knepigt.

En annan rolig sak är att jag ska åka och provrida en häst ute vid Dåntorp i veckan. Ett gammalt sto, men pigg och glad för övrigt. Så det ska bli jätte roligt! Hoppas att det klickar mellan oss.

Nej nu ska jag fixa mig lite och bege mig ner till jobbet.



BajjBajj!

I morgon smäller det!

Oj herre min gud. I morgon smäller det. I morgon tar jag studenten. Känns helt satans sjukt. Men jag klarade det. Så idag är det hysteriskt mycket att göra inför morgondagen. Sofie och Helena ska komma över senare också och sova här. Vi ska nämligen ha champagnefrukost hos mig vid halv 7 i morgon. Vi och sen hela vår mysiga klass. KUL :)

Kan hoppa på ämnet studentklänning igen. Jag fick tag på avsändaren och berättade hur det låg till. Fick ett mail tillbaka där det stod att en ny klänning har skickats och ska komma idag eller senast i morgon. Kommer de inte fram så skulle jag självklart få mina pengar tillbaka. Så det känns så jävla bra. Men igår kom min mamma ner till jobbet och hade köpt en jätte söt klänning till mig. Jag har världens gulligaste mamma! Så mitt problem löste sig hur bra som helst!


Igår fyllde även min lillebror 17 år. Hans flickvän och jag hade planerat en överrasknings grillfest åt han med alla hans kompisar. Stackars niklas visste inget och trodde att alla hade glömt honom, hihi. Men icke! Utan han får en ögonbindel, knatar ut på min baksida och ett två tre sjunger hans vänner ja må han leva. Och gissa om han blev överraskad? :)

Så temat var barnkalas/maskerad. Vi grillade och hade lite femkamp och så. Hur kul som helst!

                       


Haha sista bilden: En tradition vi har i familjen är att fyller man år så kommer man inte undan att bli mulad med Mums-mums! Men stackars Niklas blev äggad också :) Grattis igen!


Nu har jag en miljon saker att göra så jag måste bege mig!


3 dagar kvar...

Och det är massor kvar att göra PLUS att min studentklänning är borta?! PANIK?? Jävla posten säger jag bara. Får ångest AB, men jag får väl råna en tant och köpa en ny i första bästa butik, när det nu ska hinnas med...

För övrigt så har jag tagit mig tid och råd idag att göra tjusiga naglar på en salong ute på Dalarö. Jätte duktig tjej och sjukt fina naglar blev det. Tack Helena för tipset. Billigt vard et också måste jag ju nämna. Så nu kommer jag vara snygg i håret och naglarna, men dock utan klänning :(

Well well inte så mycket att göra åt just nu. Ska städa här hemma igen, liten lägenhet blir mycket snabbt jätte smutsig.


Tudeloo

Bla bla

God morgon. Jag vet inte vad det är för fel på mig som går upp såhär tidigt helt utan väckarklocka? Plus att jag i flera dagar i streck har vaknar runt 04:00 och varit typ klarvaken. Mycket märkligt.

Jag är typ sjuk fortfarande. Hostar jätte jätte mycket, ont i halsen och så. Har lite lite feber som kommer till och från. Måste bli frisk tils på torsdag! Men det ska nog bli bra. Igår färgade och slingade Jenni håret på mig också. Det blev ingen drastisk skillnad men en klar förbättring :) Blev typ ljusljusbrunt med guldblonda slingor i, and I love it!


Nej, nu ska jag nog pallra mig ut i solen och försöka få lite färg. Hinner ju steka en stund innan jobbet då jag inte börjar förens 11.

Adjou