I did it.

Årets kock igår var jätte kul faktiskt. Lite rörigt och kaotiskt, annars bra. Och under förmiddagen var jag inte ett dugg nervös för kvällens parader i trappan. Men, när vi ställde upp oss för sista träningen 7 min innan gästerna skulel komma fick jag grym hjärtklappning och kallsvettning. Så jag tog några djupa andetag, sen bar det av, och det gick bra. Jag hade hopp om att klara  att gå där inför alla stirrande människor och kameror. Och jag lyckades.

Tänkte skriva lite mer om det senare, ska susa och lämna Dennis på jobbet sen ska jag till stallet, efter det så jobbar jag. Komma på en fika, Jenni? :)


Grattis ännu en gång till pristagaren Tom Sjöstedt!


Hej!


Årets kock i morgon.

Jag hade total glömt, eller kanske förträngt att det är Årets kock i morgon. 25 års jubileum på köpet. Och jag, Jessica Ekholm ska vara där. Jag ska inte vara med i publiken heller, utan jobba. Jag och några klasskompisar  ska hjälpa till under dagen. Sofie tillexempel ska gå med kockarnas mat till dommarna. Jag ska vara i Gyllene salen och hjälpa till vid sponsor avdelningen och bjuda på ostbricka och det ena med det sjunde. Sen kommer vi till det läskigaste. Paraden ner för trapporna i Blå hallen. Först var det meningen att vi "bara" skulle gå på dessertparaden, men icke. Nu ska vi gå med både förrätt, varmrätt och dessert. Så idag var vi i Blå hallen och tränade på paraden i trappan. Det är ju inte bara att gå, utan alla ska i samma takt och samma fot gå ner sådär fint som på nobelmiddagen. Och alla måste komma ihåg att börja med vänster fot, annars blir det kaos.

Så just nu sitter jag och är lagom nervös för det som komma skall. Håller på att tvätta skjortor och så. Ska fixa mina naglar lite fint också. Ska försöka bli av med all nervositet ikväll så jag kan fokusera i morgon. Det finns lixom inte plats med tabbar som att tappa en tallrik, spy av nerver eller svimma i trappen haha!

Well well det ska iallafall bli skitkul och det är ju inte vilka som helst som får vara med heller :) Vi ska jobba med eliten i morgon. Lite creds får man ta moahaha :P

Nu ska jag pyssla om mig själv så  man ser bra ut, om man nu skulle synas i TV i morgon.

Kl 21:00 på Tv4 i morgon då. Ses där :)

Hallå..?

Måste bara kolla en sak. Jag har ett antal unika besökare varje dag som troget kollar min blogg, men ingen vågar lämna komentarer. Eller är min blogg om min vardag för tråkig för att komenteras? Säg gärna vad det är. Eller så kanske ni är lite fegisar? :) Vem vet.

JO en annan sak. Mitt HOPE halsband har kommit! Hur tjusigt som helst :) Så numera har jag hoppet om halsen.
Måste studsa in i duschen nu, vi ska ha hej då middag med Jenniför som åker till thailand inatt. Hon komemr vara borta 2 månader. 2 JÄVLA månader! Fyfan, jag kommer sakna dig gullegranne. En hel del. Jag blev lite ledsen när jag ett två tre kom på det. Ville bara springa hem till dig och be dig stanna men det skulel vara egoistiskt av mig. Och slöseri på dina flygbiljetter också för den delen. :)

I'll be missing you, sweetie!


"Löl inte min bil! Ni måste sklika högle!"

Så har ännu en vecka passerat. Och snabbt gick den med. Dennis har fyllt år, jag har börjat på min nya praktikplats som är hur mysig som helst. Jag köpte även telefonen som jag visade ett par inlägg ner. Den är hur häftig som helst med touch-knappar och en massa smått och gott. Alexian har hunnit bli 4 veckor gammal och Engla är på bättringsvägar. Tiden och livet bara flyter iväg. Men det behöver inte vara något negativt! För varje dag har nya äventyr och utmaningar med sig.

En konstig sak som har vart i veckan är att jag har drömt jätte konstiga drömmar. För någon dag sen drömde jag att jag hade jätte ont i magen hela tiden tills jag och mamma bestämde oss för att kontakta läkare. Han undersökte mig och sa "Grattis! Du ska föda en bebis om 4 veckor". Jag började gråta hysteriskt och fick panik och ont i hjärtat. Jag funderade på i drömmen om jag var redo att ge ett bra liv för en ny människa. Och jag grät. Och grät. Berättade för Dennis att vi skulle ha barn om en månad. Han tittade konstigt på mig och sa tyst "Jag går ut och tar en öl". sen försvann han och jag grät ännu mera. Hur HEMSKT som helst! Varför i hela friden drömde jag så?! Usch!!

Och inte nog med det. Inatt drömde jag att jag hade missade samtal från både mamma, Ellis, Mats, Della, ja typ alla. Sen ringer Dennis och skriker att han inte kan röra på sig. Helt panikslagen. Jag frågar vad som har hänt så får jag reda på att han har krockat och blivit förlamad från halsen och ner. Min älskade skulle få sitta i rullstol i resten av hans liv. Och så grät jag sådär hysteriskt igen och fick ont i hjärtat. Jag vill verkligen inte ha fler sånna där drömmar. Jag har lika ont i hjärtat varje gång jag har vaknat. Blä!

Men nu blir det en ny vecka, nya friska tag och förhoppningsvis glada drömmar. Jag är ledig i morgon så jag ska nog kila ut till stallet och träna dressyr program. 3 veckor tills tävlingen... Sen ska jag ju hjälpa till under "Årets kock" i Blå hallen-Stadshuset på onsdag. Det kommer sändas i TV kl 21 samma kväll. Kanal vet jag dock inte. Jag ska vara på Sponsor avdelnigen och bjuda ostbricka och liet allt möjligt bland vip-gästerna först. Sen på kvällen blir det dessert parad, som på nobel middagen :D Kul kul. Hoppas dock att jag inte syns med i TV över huvud taget.

Nej gott folk. Nu ska jag leta upp en bra serie och slå på några avsnitt. Two and a half men, kanske?

Natti! 

Villa Godthem


Cupcakes

Okej, jag är inget matlagningsproffs någonstans. Jag tackar Gud för plingmat och snabbmat haha. Men lite stolt blir jag när jag lyckades skapligt med mina livs första cupcakes. Och låt nu bli att googla och se hur riktigt fina ser ut :) En sak är iaf säkert, de vart huuur goda som helst moahaha!

Enjoy!


     

Grattis älskling på 22-års dagen!

Idag fyller världens bästaste bästa Dennis år. 22 år gammal :) Vi ska fira hemma med Mats, Ellis och marcus och äta smörgåstårta och duktiga jag ska baka cupcakes! Hihi ska bli jätet roligt att dekorera och färga dem. Ska komma ihåg att ta bilder på mästerverken sen. Efter det vet jag inte vad vi ska hitta på. Får se vad födelsedagsbarnet vill göra sen.

Jag har fått en ny praktikplats nu också. Villa godthem på djurgården. Ska dock praktisera fredagar, lördagar OCH söndagar :( De har nämligen stängt på måndagar.. Men det är bara att bita ihop så får man betyg. Och nu har jag lovat min lärare att fixa det här.

Nog om allt nu. Ska städa och sen sätta igång och baka :)

Juste, ska kanske köpa en ny telefon :) Zabine har en jätetfin samsung u600 jag är lite sugen på. Får se hur det slutar.

image65


Buhbye!

Måndag, sa du?

Hej hopp. Sitter vid datorn och lyssnar på skön musik, smuttar på mitt goda äppel te och doppar Mocca peppar kakor. Vaknade för en liten stund sen, så det blev sovmorgon för min del i dag. Annars brukar jag vara uppe och iväg vid denna tid. Sandra ringde nyss och vi ska snart åka till stallet. Har märkt att det har blivit en del om stallet  på sisstone. Jag kanske är en liten stall nörd? Who knows.. Men i stallet får jag lugnt och mår bra. Plus att vi ligger i lite hård träning nu. Sen är det ju himla nyttigt att ha en hobby :)

Sen skulle jag behöva städa. JÄTTE mycket städa. Jag har ju skjutit upp det ett tag nu. MEn det är ju soligt och fint så man måste passa på att vara ute (lama ursäkter, jag vet). Men jag har en deadline med att hinna städa iallafall. Dennis, min älskade fina pojkvän fyller hela 22 år på torsdag. Hurra, hurra! Så då vill han ha över familjen och äta smörgåstårta och bara ta det lugnt. Gos, gos och gott, gott med smörgåstårta! Sen vet jag inte om jag drömde, eller om vi snabbt pratade om nytt köksbord och stolar. De som har varit hemma hos oss vet att det är med livet som insats man sätter sig på stolarna höhö. De orkade inte med alla fyllesvin som satt och gungade på dem en gång i tiden när vi hade en del roliga fester här hemma. Men den tiden är över nu. Vårt vilda kollektiv har blivit lugnt och tyst. Ingen gör speciellt mycket liv av sig, förutom på dagtid när vissa pumpar hög musik. Och jag är inte oskyldig :P

Sen, på tal om fester, så var jag, sassa och Jessica S ute på oleary's i lördags. Inte mycket folk alls, men det var hur trevligt som helst att komma ut och ta ett glas vin och snacka skit. Och jag måste nog ha slagit världsrekord i att göra mig i ordning. På under en timme hann jag gå från mjukiskläder och toffs på skallen till att ha tvättat håret, fönat och platt tångat luggen, sminka mig plus att leta fram kläder ur Jessicas garderob, eftersom vi var hos henne och Oleary's idén kom plötsligt. Ganska starkt jobbat att hinna bli klar för "utgång" så snabbt, tycker jag iallafall. Man är ju trots allt *host* tjej *host*. Så  just sånt brukar ta  lite tid.

Men kort och gott; Min helg har varit bra!Och helgens höjdpunkt måste nog vara mitt och Emelies nattliga besök på Sköndals McDrive för en ynka glass en fredag kväll/natt :)

Dags att röra sig ut i solen och pyssla med hästen!

Adjou!

Hope

Måste bara visa vad jag har klickat hem. Ska få det av Dennis i pressent eftersom jag ville ha det :) Man stödjer barncancerfonden med köpet. Klicka hem ett ni med?

Länk!!

image64

Were did the storm go..?

God morgon. Eller god middag, kanske? Sitter i köket med en kopp te och nördar på Dennis dator. Försökte få lite mysstämning genom att tända en del ljus, men förgäves. Det är för ljust ute nu så de gör ingen effekt alls. Men de får vara tända ändå.

jag vaknade av att min telefon ringde. Sassa undrade om och när vi skulle till stallet idag. Eftersom de igår varnades för en storm så planerade vi inget. Men nu när vi vaknade så är det bara lite vindar typ. Så vi kan åka ut iallafall, vilket är jätte bra. Jag och Sassa måste ligga i ganska bra nu ett tag fram över. Det är en klubbtävling någon gång i februari nere på blåkulla som vi tänkte åka till. Och ta det som en tränings tävling bara. Sen i mars så är det en lokal tävling där som vi ska starta också. Så från och med nu blir de hård träning för oss och Kingen. Men det blir bara roligt eftersom jag har nya fina läderridstövlar att träna med :) Konstaterade även att min sits blev bättre med dem? Konstigt, men sant. Så det är ungefär det som står på schemat idag.

Igår var vi också i stallet. Vi hade en pysseldag, kan man säga. Vi var där vid 4-halv 5 och började med att kratta och mocka ridhuset. Och det var bara skönt för så fick vi upp värmen i krppen också. Sen halkade vi ner till våra leriga hagar i mörkret och hämtade hästarna. Vi hann borsta och pyssla bra länge innan vi red iväg. Sassa red Mutter en liten stund bara, då han hostade lite, och jag på Kingen och tränade gallopp typ :) Efter att vi hade ridit så var vi helt själva i stallet och tvättade svansar och masserade och skämde bort dem lite. Det var en stor hit! Slutligen lämnade vi stallet klockan 9 haha.

Efter det körde jag hem Sandra till gröndal, åkte hem och duschade oc h sminkade mig lite snabbt. Då kommer Dennis hem och undrar om jag kan köra han och Ante till Oleary´s, vilket jag kunde. Skulle vara nykter ändå och träffa Emelie sen. Så jag kör och lämnar dem, åker till Emelie och kommer på att jag inte kan ringa och säga att jag var utanför. Men precis då så ringer hon. Vi går upp till Sebbe (hennes pojkvän) som har en liten fest. Emelie blev jätte glad över att jag kom upp dit , för hon kände inte någon och hade tråkigt. Så Stapplar jag in och känner typ hela bunten haha. Men det visade sig vara en liten kossa där med en stor ful näsa som bar aväntar på att bli mosad så jag tappade humöret och ville gå. Då får vi den briljanta idén att åka till... McDriven i Sköndal!! YAY McFlurry daim mitt i natten och en mysig biltur i mörkret. Så satt vi där på en parkering och snackade skit och njöt av våra glassar. Runt kvart i 2 ringer Dennis och vill bli hämtad vid Oleary´s, då de stänger 2. Så jag plockade upp dem och sen gick jag hem och sov. Slocknade som en gris.

Nu ska jag slurpra upp det sista i te koppen och sen bege mig mot tåget och plocka upp Sandra.

Ha en trevlig dag!

Synden straffar somliga med det samma

Haha glömde att skriva en hel del saker kom jag på! Igår så fick jag krupp på min bil. Den lät konstigt och en lampa hade gått sönder. Så jag och Sandra (Sassa) åkte in på Statoil för att se om vi kunde lista ut var det var för fel.Så jag öppnar motorhuven och börjar med att kolla kylarvätska. Och hej och hå så slut den var. Inte en droppe fanns kvar. Tur för mig att vi åkte in och kollade, annars kunde hela bilen pajat. Så jag knatar in, köper färdigblandat kylarvätska,  ringer Dennis och lite stolt säger att vi 2 tjejer håller på att fixar bilen själva :) Sen ska vi byta ut lampan som var trasig. Ena bromslampan bak som strejkade. Så vi byter lampa, och vad händer? Haha jo då när den börjar lysa så slutade allt annat lysa, typ vid instrumentpanelen och de andra lamporna som gör att folk ser mig bakifrån. Så vi tar ut lampan vi precis bytte. VIPS, så funkar allt igen. Så ett sista försök att laga så sätter vi den igen, men vad händer? Jo mina damer och herrar, allt slutar funka. Jag fick ett mildare dampanfall och ringer Dennis. Tji fick jag på "vem fan behöver en karl, vi kan laga bilen själva". Men jag hade tur att mina framlampor lös så jag åkte till västberga utan en enda funkande lampa bak. Och det var ett par stycken som helljusade på mig för det. No can do, no an do!

Vi kommer fram till Dennis och han kikar lite. Efter att bytt några säkringar så lös instrumentpanelen igen, dock inga bromslampor. Men bättre lite ljus än inga alls!

Men jag lärde mig iallafall att jag inte har en lysande karriär inom bilvård :D

over and out!

Calling Dr. Fellgood

Det har visst blivit lite glest mellan inläggen. Shame on me! Ska försöka ta mig tid och sätta mig och skriva ett par rader om dagen. Det är ganska skönt att skriva av sig ibland, tycker ni inte?

Så hur går allt då? Jo jag kan börja med att säga att stövlarna jag skulle åka och titta på.. står i min hall :) Like a glove, om man säger så. Enda saken, som knappt är värd att nämna är att de var lite mellanrum längt upp vid skaftet, innan knät. Men de kommer att anpassa sig efter min fot och mitt ben så sitter de säkert helt perfekt om ett tag.
Sen så har jag faktiskt ett litet bekymmer. Min praktikplats. Jag får ångest i kroppen bara av att tänka på den. Jag vill verkligen inte vara på Prinsen! Jag vill inte! Min lärare förstår inte riktgt det. Där jobbar de på ett konstigt sätt, ser sina gäster som vandrande plånböcker som snabbt ska få i sig mat och sen gå, för att slutligen kunna ta in mer plånböcker. De pratar med mig som om jag vore 5 och efterbliven. Och ja, Prinsen, jag vet hur en cheesecake ser ut! Jag går faktiskt sista året på min utbildning. Och nej jag är inte 17 år, jag är 19 och fyller 20. Inte mycket yngre än en del av er. Tack så mycket. Min klasskompis säger att de också är sexistiska. Sofie sa också det. Gud nåde er om ni skulle visa det mot mig. Usch vad ångest jag får.

Så, nog om det. Igår var Jenni, Engla och Sassa nere på jobbet och lekte med mig. Jag var dock lite trött och seg så jag orkade inte busa lika mycket med Engla som jag brukar :( Men det kommer som sagt nya dagar. Och jag blir lika glad varje gång de kommer förbi. Och samma sak när Jennifer och Daniel kikar förbi och spelar kort. Det är mysigt. Idag är jag "ledig" och ska åka till stallet med Sassa för att rida och ha ridhus skötsel. Det innebär att vi ska mocka ridhuset om det behövs, kratta bort spår och eventuellt damma av sarg och speglar. Ska inviga mina fina stövlar sen när vi rider :) Är hellre i stallet och mår bra än att åka till min ångestladdade praktik. Enda stället jag vantrivts på. Tillochmed snabbköket jag jobbade på innan var bättre!

På lör, sön blir det nog också stallet. Ska försöka hårdträna inför en tävling i februari som jag satsar på att kunna starta. Leeeskit. Sen blir det måndag. Underbara måndag! Och det stämmer inför just denna måndagen. Jag ska nämligen iväg med stadshusets personal och mötas på hardrock med en öl, knata och spela laserdoom, sen käka och dricka nått gott. Hur mysigt som helst! Och jag fick följa med. Och allt är betalat och klart av dem? Snellhestar där!

Så nu har jag suddat bort det dåliga och har flera roliga dagar att se fram emot!


It's time to feel good

Tisdag 15/1 - 08

Sitter och försöker styra upp en fika med Della, Alexian, Jenni och Engla på msn. Det blir ganska förvirrat när man pratar 3 stycken i samma ruta haha. Men nu har vi iallafall lyckats boka en fika så att alla kommer ner till mitt jobb. På så vis slipper vi stressa och så är det lugn och ro för della att amma och så, med tanke på hur lugnt det är där. Hoppas att Alexians humör blir lite bättre, han är tydligen grinig idag. Men det ska bli jättekul!

Jag kan ju meddela att jag inet fått undan det sista skiten som ska ner till förådet ännu. Men någon dag ska det allt bli av. Och på torsdag ska jag (hoppas, hoppas) köpa ett par jättefina läderridstövlar! Har varit på jakt efter ett par nu, men om jag skulel köpa nya så kostar dem ca 4000 och upp. Och det har jag inte råd med, tror det eller ej :D
Så jag har flitigt kollat på blocket efter ett par med mina mått på ett ungefär och nu har jag hittat ett par för ynka 500 kr. Hur fina som helst också. Så jag köper dem om det inte är något jätte tokigt med dom.



Nu ska jag sitta och lyssna på bra musik, vila en stund, sedan göra mig i ordning för att åka till jobbet.

Laater!

gah!

Min telefon håller på att dummar sig extra mycket idag. Måste nog börja spara till en ny :(


Sunshine through my window..

Solen skiner idag med, och jag är hängig och orkar inte gå ut och njuta av den :( Ska försöka pigga på mig så jag tillslut kan få undan sista bråtet och sätta mig med en kop te och bara vara nöjd med mig själv.


I'll give it a try

...rosor på kinden och solsken i blick...

Idag var det nästan som om våren hade kommit lite tidigt. Och jag hade så mysigt. I morse så åkte jag och hämtade Tuva hos mamma, sen åkte vi till stallet. Och gissa om tuvisen tyckte det var kul att springa med ut o skogen med Kingen och mig? Hon sprang och såg så lycklig ut och tävlade med Kingen när vi galloperade på en fin raksträcka med solen i ansiktet. Så vi var väl ute i skogen en timme eller så. Hur mysigt som helst! Och självklart tog jag inga bilder eftersom jag glömde telefonen i bilen :( Hoppas solen lyser i morgon med.

Igår så snickare Dennis ihop vår fina hylla som vi fick av Mats och Ellis. Vi passade på att slänga en massa skit och bära ner saker i förådet med, och det blev asbra! Så nu är dte småplock som måste plockas och diskas undan sen är det strålande fint här :)

Jag skulle ha följt med Dennis hem till Jessica och laga mat och vara social, men jag känner mig jätte slö och orkade verkligen inte, så jag fastade framför en film istället. Lika bra det för min huvudvärk har inte gått över ännu. Hoppas att den försvinner snart. Så nu ska jag nog   kolla på en film till eller städa det sista. Får se hur mycket jag orkar.

Jisses

Fredag. Det brukar vara en sån där skön dag när man kommer hem till middag, planerar helgen och kanske hittar på något på kvällen. Men nej nej. Jag kom nyss hem från praktikens första dag och ska planera mig in i sängen. Ska praktisera samma tid i morgon med :( Men dagen var trevlig, likaså personalen och jag tror att jag gav ett bra intryck när ruschen kom och jag tog egna initiativ och jobbade i högt tempo. Lite läskigt i början men jag kom snabbt in i tempot. So far, so good!

I morse åkte jag och Sandra till stallet och skulle rida både Mutter och Kingen tillsammans, men Mutter hade en tappsko och hovslagaren skulle ta sig an det senare. Så då blev det att vi bara kunde rida en häst. Men när vi ska ta upp honom så är det proppat i stallgången. Vi tar med oss träns ner till hagen och borstar av lite snabbt. Sen kastar Sassa upp mig på ryggen och så red jag barbacka. Kingen och jag tyckte det var jätte kul. Fast lite nervös var jag dock, för jag red utan sadel och hoppar han till så är risken stor att jag ramlar av. Och vad händer? Jag NÄSTAN ramlar av precis när jag har fattat galopp och så kommer det en hund springandes bakom och skrämde lite. Men jag höll mig kvar :) Så det här var då dagen När Jessica nästan ramlade av kingen, och första dagen på praktiken.

Igår då? Jo jag jobbade och Jennifer, Sassa, Angelica och Daniel tittade förbi. Efter jobbet så hoppade jag och Sassa in i gymmet och skulle träna en stund. Vår "stund" var från 20 över 7 till kvart över 10 haha. Men vi var ganska slappa första timmen, och stretchade sista 45 minuterna. Efter det hoppade vi in i bastun. Jag klarade typ 10 minuter, sen fick jag syrebrist. Vilken finnejävel man är då (inte..)?

Och innan allt det där så fick jag träffa Della, Timothy och deras Alexian för första gången på riktigt. Jag fick till och med hålla i det lilla livet! Hihi leeeskit :) Sen kilade vi ut på en kort promenad till pizzerian för att äta lunch. Allt gåt jätte bra, ända tills vi ska gå. DÅ upptäcker dom att ena däcket på vagnen är punkterat! Men som tur är så har jag en cykelpump som jag ska lämna i morgonbitti. Så då får jag träffa dem igen!



Nu ska jag ta min trötta och onda kropp och hoppa i säng till en film.


På återseende!

Träff med sötbollarna!

Idag är det torsdag. Veckorna går så snabbt nu tycker jag. I måndags var jag och min klasskompis Sara på Prinsen för att pressentera oss och så. Såg ut att vara ett jätte mysigt ställe! Tror att det kan bli bra. Lite läskigt var dock att han som vi pratade med satt och enbart stirrade på mig under 20 minuter, och kollade nån enstaka gång på Sara? Han kanske tyckte att jag såg trögfattade ut eller något haha! Hoppas jag kommer trivas så att tiden går snabbt. Kommer ha praktik måndagar, fredagar och lördagar :( Skulle igentligen vart på torsdagar också men då jobbar jag och kan inte hitta en annan som kan ta mina pass under 8 veckors tid. Så då fick det bli lördagar istälelt. Well well...

Annars tror jag inet att det har hänt så mycket mer. Skolan har börjat, det var både kul och tråkigt. Kul att träffa klasskompisarna och få rutiner igen (haha , eller försöka) och tråkigt att det är skola. Ungefär så. Jag hann åka till stallet igår, och det var hur skönt som helst! Och Kingen kändes riktiogt fin också. men idag är det Sassas tur. Sen har jag bara suttit på jobbet och försökt plugga lite samhälle. Har gjort kanske 7 av 30 frågor :/ Men det löser sig.

Idag blir det en rolig dag! Jag satt och funderade på om man skulle ringa Della och kolla om hon orkade leka en stund, så precis då ringer hon och funderade på samma sak. Så nu ska jag bara blogga klart, klä på mig, packa lite träningskläder sen åka hem till dem. ÄNTLIGEN får jag busa med sötbollen! Hihi vilken bra start åp dagen! Efter det ska jag iaf gå ner till jobbet och träna en timme innan jag öppnar. Har bestämt mig för att komma i form och bli snygg haha! Så finns det träningslokal på jobbet så är det klart att man passar på!

Nej nu har jag inmte tid, måste fixa mig sen börja åka. Tar en litenm stund om man åker buss, Dennis har bilen idag :) Fast det kan vara mysigt att sitta där och lyssna på bra musik :)

Adjou,

J

Hold on

Idag är det måndag. Det känns som om jag skulle ha en hel del att göra, men kommer bara på 2 saker. Ska prata om nålfobi och sedan åka och pressentera min på min nya praktikplats. Så jag har lite tid över nu på förmiddagen som jag sitter och klurar på vad man ska hitta på. Och det som plingade upp först i mitt underbara nyvakna huvud är att åka och träna! Why, oh why är träning det första jag tänker på?Fast jag tror att det skulle vara as skönt att träna en timme och sen sitta i bastun :) Ett bra tidsfördriv.

I morgon åker min mormor hem :( Och jag kan inte köra henne till båten, eftersom jag jobbar. Så det blir dennis som får ha den äran. Men hon ska komma i sommar igen, eftersom jag tar min kära, efterlängtade student då! Det är bara ett halvår kvar i skolan, sen no more! Hoppas att jag orkar hålla ut bara. Fi´ck lite ångest bara jag tänkte på att det är praktik 8 åtta veckor först :/ Hoppas tiden går snabbt och att personalen på Prinsen är trevliga. Annars kommer jag få spader. Jag ska nog börja räkna ner dagar tills jag är klar med skolan? Då ser jag att dagarna går på och att det är mindre och mindre dagar kvar. Håll ut, Jessica!

Nu ska jag brygag mig en kopp kaffe och fundera lite till på dagens innehåll!


Oh mysigt!

God morgon. Ska snart bege mig att "shoppa lite". Ska till en viss affär (Jenni får ej veta vilken :)och köpa mobilsmycke till henne och sen småsaker till min mormor. EFter det blir det kanske hem och möblera om? Slänga en massa skit? Who knows.

Mammas födelsedag igår var jätte mysig! Vi satt samlade och åt middag och allt var helt perfekt! Och mamma var jätte nöjd med dagen. Jag hjälpte henne att starta en blogg igår med, vilket mamma tyckte var kul. Hon älskar att skriva så nu har hon blogg förbannelsen över sig moahahah! Dennis kanske ska hjälpa henne att styla till den sen också. Min duktiga Dennis <3

Näe, nu måste jag göra mig i ordning så jag hinner flänga runt, sen ska Dennis ha bilen.


Heittå!

Mysdag

Idag var det en himla mysig dag. Sitter nere på jobbet och gör absolut ingenting. Får sms av Jenni som skriver att hon och Engla är på väg ner till mig. Dem kommer, vi snakcar skit och fikar, jag busar MASSA med Engla. Efter ett par timmar ska de gå hem. Med lagom timing så kommer Jenniför och Daniel ner och så fikar jag lite till. Sen när jag stänger vid 5 så komemr Dennis och hämtar mig och vi åker vidare och hämtar Jessica. I bilen bestämmer vi oss för att hyra film och äta sushi, vilket jag tycker var en briljant idé :) Så off we go to Älvsjö där Dennis möter Erik, sedan förbi donken då alla är utsvulltna. Måste säga då i samma veva att El Natcho är årets godaste hamburgare, och kostade ynka 15 kronor :) Sem plockar vi upp sushi, två filmer och läsk, åker hem till Jessica och gosar ner oss i hennes soffa. Hur mysig dag som helst! Bara en massa gos.Ge mig fler sånna dagar, tack!

I morgon fyller min älskade mamma år! Så jag och Dennis ska förbi och säga grattis och hålla tummarna på fikabrödsfronten haha! Så ska hon självklart få pressent, fast hon har sagt att hon inte vill ha något :) Busig Jessica! Efter det så får vi se vad som händer. Kanske en till mysdag? Kanske inte. Kanske blir det av att städa. Blev inget av det igår kan jag ju meddela. Jag är så duktig på att komma med lama ursäkter mot mig själv så jag slipper undan. Det kan vara att... föst ska jag kolla lite på datorn, sen städa.... eller .. ja juste nu började det där bra programet, vad det nu hette som jag alltid velat se (och så hoppas jag attd et är något bra på TV)... eller.. om jag tar en fika hos grannen kanske jag blir piggare och orkar städa mer (då menar jag självfallet att jag hoppas att jag glömemr bort att jag skulle städa efter det)... Lite så. Men när jag väl sätter igång så är jag jätte duktig och effektiv.

Men men, nuska jag försöka sova.

God natt

Ännu ett misslyckande...

...och gissa vad det var? Jo hos ungdomsmottagningen. Fick panikångest och flippade ur. Så stavhelvettet sitter kvar :( Men på måndag ska jag dit och så ska vi börja prata om min nålskräck, och se om vi kan bota den. Vi ska ta baby-steps och börja med att prata om nålar. Sen när jag och min ångest är mogen för det ska vi titta på en. Tillslut ska jag kunna hålla i en och slutligen -ta ett stick, utan ångestattack. Hoppas det slutar lika lyckligt som dom beskrev det! Men men, man kan inte alltid ligga på topp!

Idag så kom Jenni och Engla förbi jobbet igen. Det är så überkul att busa med henne. Och precis som igår fick jag en massa pussar också :) Så nu ska vi nog försöka leka så ofta vi kan. Längtar tills Alexian är lite äldre så man kan hälsa på där med och busa med honom! Får se när det kan bli. Och så vill jag självklart träffa min Dellapella också. Hoppas smärtan går över snart, Della!

Nu ska jag nog ta och städa lite, sen belöna mig själv med en gigantisk kopp te och kika ut på all snö!

Adios!

Buhu

Usch. Jag har ångest inför morgondagen. Kom på när jag var på jobbet att jag skulel ringa till ungdomsmottagningen för att kolla det här med min jävla stav i armen. Jag berättar om min extrema fobi för sprutor och allt obehag runt det och säger att jag i 3 års tid fruktat för dagen då den ska ut. För när jag satte in den så var jag helt omedveten om hur obehagligt det faktiskt var! Hon säger att dem inte kan göra mer än att ge mig ett bedövningsplåster som jag ska sätta på 2 timmar innan, och sen om det fortfarande skulel kännas lite så får man en lokalbedövning. MEN, jag har panik för hela situationen eftersom jag har satt in den och jag skulle nästan vägra att ta ut den för att det var så hemskt. Det är hemskt! Och jag har en känsla av att ta ut den är snäppet värre. Så i morgon får vi se om jag lyckas genomföra det utan lugnande i kroppen. Och jag tänker aldrig i mitt liv sätta i en igen. Nej, jag ska hålla mig till piller istället. Usch jag blir svimfärdig bara av att tänka på det. Happy thoughts, happy thoughts..

Well well, nu ska jag krypa ner i min mysiga säng och läsa skvallerblaskor och tänka på annat.

BLÄ!

Välkommen 2008

Och så var det ett nytt år, igen. Så mycket har hänt, så mycket man har gjort och självklart inte gjort. Snart tar jag den efterlängtade studenten. Ett år försent, men bättre det än aldrig :) Körkortet är avklarat. Allt är på en bra nivå just nu. Men det som glädjer mig mest är att Della och Timothys son har kommit till världen. Jag blir fortfarande gråtfärdig bara jag tänker på det! Glädjegråt :) Ska se om jag kan träffa dom snart också. Sen så har lilla Engla redan hunnit bli ett och ett halvt plus några dagar. Det finns en hel del jag skulle kunna rabbla upp som hände 2007, men jag har inte tid. Jag har mina vänner och min familj. Det kan nog inte bli bättre. Så min inställning till 2008 är med ett varmt välkomnande. Det kan nog inte bli mer än bättre just nu.

Nyårslöften då? Nej det har jag inga, för jag kan aldrig hålla dem ändå :) Har du några? Jag har försökt flera gånger men jag ger upp nu. Jag har såpass dålig självdiciplin att jag inte klarar sånt. Men men.

Nyårsfirandet på landet var hur skönt som helst. Vi åt god mat, drack lite lagom och spelade Guitar hero och en massa kortspel. Jättemysigt var det. Och lilla Tuvisen klarade av det också, då det inte smälde en enda gång innan 12 slaget. Så 7 minuter i 12 så tände vi alla lampor, satte på ganska hög musik och sen gick vi ut ssnabbt och kikade. När jag sedan kom in var hon helt oberörd och uppfattade nog inte att det var nyår. Så min plan med landet fungerade. Får se om närsta år blir lika mysig och om jag "firar" på landet igen.

Nu så ska jag iallafall ta och sova, ska upp och jobba i morgon.

Adios 2007, bienvenido 2008