Årets kock i morgon.

Jag hade total glömt, eller kanske förträngt att det är Årets kock i morgon. 25 års jubileum på köpet. Och jag, Jessica Ekholm ska vara där. Jag ska inte vara med i publiken heller, utan jobba. Jag och några klasskompisar  ska hjälpa till under dagen. Sofie tillexempel ska gå med kockarnas mat till dommarna. Jag ska vara i Gyllene salen och hjälpa till vid sponsor avdelningen och bjuda på ostbricka och det ena med det sjunde. Sen kommer vi till det läskigaste. Paraden ner för trapporna i Blå hallen. Först var det meningen att vi "bara" skulle gå på dessertparaden, men icke. Nu ska vi gå med både förrätt, varmrätt och dessert. Så idag var vi i Blå hallen och tränade på paraden i trappan. Det är ju inte bara att gå, utan alla ska i samma takt och samma fot gå ner sådär fint som på nobelmiddagen. Och alla måste komma ihåg att börja med vänster fot, annars blir det kaos.

Så just nu sitter jag och är lagom nervös för det som komma skall. Håller på att tvätta skjortor och så. Ska fixa mina naglar lite fint också. Ska försöka bli av med all nervositet ikväll så jag kan fokusera i morgon. Det finns lixom inte plats med tabbar som att tappa en tallrik, spy av nerver eller svimma i trappen haha!

Well well det ska iallafall bli skitkul och det är ju inte vilka som helst som får vara med heller :) Vi ska jobba med eliten i morgon. Lite creds får man ta moahaha :P

Nu ska jag pyssla om mig själv så  man ser bra ut, om man nu skulle synas i TV i morgon.

Kl 21:00 på Tv4 i morgon då. Ses där :)


tack för kaffet idag! det kommer gå utmärkt imorn!
håller tummarna! ska kolla om jag ser dig på tv!
ha det bäst!

2008-01-30 // 02:18:15
» jenni

Lycka till darlin´!

2008-01-30 // 10:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback