Im so happy, im so glad that i've got you!

img_4666 (MMS)

Im so happy, im so glad that i've got you!


omg



Good thins happens to good people, right?





huset mitt

här kommer lite bilder som jag utlovade till de nyfikna.

Hall, taget från ytterdörren. Badrum till höger

 

Badrummet. Dusch till vänster

 

vardagsrum

 

vardagsrum

 

min öppna spis och ingång till sovrum/sovalkov

 

sovrum

 

utanför

 

del av tomten

 

hus!

 

 

 

mitt lilla uteförråd/vedbod


Jag älskar min lilla alienhäst :)

img_5314 (MMS)

Jag älskar min lilla alienhäst :)


snooooooooooooooor!!

Klart som fan jag ska bli sjuk nu också! Feber, snor i hela huvudet och mår piss :( buhu.. Har sovit mer eller mindre hela dagen, hoppas det går över fort, helst till i morgon men det tvivlar jag ju iof på..

Ska ta och hoppa i säng igen. Och juste, jag har ju flyttat nu och är ganska bra installerad i nya huset. Kan ta lite bilder och lägga upp imorgon också, men då får ni tänka på att det mesta är provisoriskt fixat, tex min soffa.. Det kostar en hel del att starta om helt på ny kula, så det tar sin lilla tid då man tydligen inte blev pissrik av att jobba på bensinmack? Vilken blåsning... Men nya möbler kommer dimpa in med jämna mellanrum.

;)

Här om dagen så stack jag och sandra iväg ...

img_8521 (MMS)

Här om dagen så stack jag och sandra iväg med de små djuren för att bada. Hur mysig badstrand som helst och vägen dit var underbar :) ska ut till min stjärna efter jobbet idag och jobba igenom henne lite på volten, hoppas bara på att det ska sluta regna. Och att jag blir lite piggare. Jobbade 06-22 igår och öppnade idag så jag känner mig sådär lagom sliten.. Och är inte ledig för ens på tisdag. Segt!


Som sagt, mina bilar hatar verkligen mig!

img_8458 (MMS)

Som sagt, mina bilar hatar verkligen mig!


sova..

Insomnia.
Igen.
Vet inte vad jag tycker om det här nu.. Pisstråkigt blev det numer för jag har precis flyttat, vilket innebär att jag har noll att göra här hemma, ingen tv,ingen dvd, bara min minilaptop. Wiie..? Nä.. Tv kommer hem den 10e, så hoppas jag mitt normala internet och kanaler kommer då med. Tills dess ska jag kämpa vidare med att vända på dygnet igen. Fast grejen är att jag går upp cp tidigt, och somnar nästan 22 timmar senare. Som imorse, då gick jag och la mig kl 03, och klev upp kl 05 igen. Och nu är det mitt i natten och jag är inte ens trött..

Ska ta en sista godnattcigg o sen försöka somna. Igen. tredje gången gillt?

Natti :)