Nosekiss! Världens...

5a85849048f5b971f0167a60cb72f735.png

Kolla varifrån!

Nosekiss! Världens sötaste unge :)


är och...

5d6d73c768ba1ea749ad1f6482ab2a7c.png

Kolla varifrån!

är och leker med engla och jenni nu. Engla är grym på att posa när kameran kommer fram :)


24. Besatt?

Jag tror jagär lite besatt. Jag har lyssnat på Milow's album och det är gryymt! Jag lyssnar på hans ljuva stämma på repeat överallt. Är jag den enda eller är han verkligen bra? :)

Annars mår jag ganska skapligt idag. Har dock aptråkigt. Vill verkligen jobba, det suger att bara drälla hemma.. Men det är snart torsdag! Yay.


23. Grattis :)

Hej hopp.

Mycket snack om min lilla pålla just nu, men what the heck! Var ute hos henne tidigare idag och guess what? Hennes fossing var bra! YAYAYAY! Skrittade ut en sväng idag med Totte ocg Pernille. I blåååst. Med ny miljö. Kan ni gissa resten? Haha mupphästar AB. Dalila hoppade till bara vinden blåste lite för hårt på henne. Tramsisar :) Men glada jag fick rida på stjärnan. Happy.
 
Åkte sedan förbi Sassus som fyller hela 21 år idag! GRATTIS! ´Ännu en gång kom du ikapp och blev lika gammal :) Vi åkte förbi stallet sen igen för att jag hade kvällsfodringen. Visade Sassa alla saker snabbt och så. Hon ska ju börja rida Dalila ett par gånger i veckan nu. Kan vara skönt att få lite avlastning ibland. Är ju i stallet 7 dagar i veckan annars. Inte för att jag klagar, men jag vet andra som gör *skratt* Men det ska bli kul.'

Imorgon är det stallet igen såklart. Det är nog enda planen. Kanske blir filmkväll sen med. Lutar mot det.

Nu ska jag knapra alvedon och låtsas bli frisk.



Memo to self: Ring läkare



Grattis babe!!


Sjuk igen? Give me a break!

Flytten gick som sagt bra. Dalila visade liten hälta idag med :/ jag ligger i soffan med feber. Kommer jag någonsin bli frisk? Halsmandlarna är så svullna så jag får ont i nacken när jag rör mig. Bleeeh. Ska ringa doktor på måndag igen iaf. Och nu ska  jag sova.

God natt


Bild från när jag och zäta var ute med monkans islänningar :) Mys!


Observera båda våra snygag ridkläder haha. Inte riktig planerad ritt :P


glada djur...

0-3bfff422f904567155b4ec8f2685a323.png

Kolla varifrån!

glada djur i nya hagen. Glada människor med mat i magen :)


nu är...

2fb02fccb146b430e268773d14927af7.png

Kolla varifrån!

nu är vi på väg med första hästen som blev Dalila. Haha cool häst hon är. Kan säga att det inträffade en liten olycka och hon brydde sig inte :) tuff häst jag har. Skriver mer sen


22. Så var det dags.

Idag flyttar vi pållarna. Känns ganska kul, men som sagt, ganska tråkigt med. Känns lite extra jobbigt när jag vet att Monika tycker att det är jobbigt. Men jag förstår henne. Men Dalila kommer nog stormtrivas där borta och hon är i goda händer :) För övrigt är hon fortfarande halt :( Jäkla skit! Hoppas inte det är en hovböld. Återstår att se.

Kommer kanske slänga iväg ett mobilinlägg sen eftersom det här inlägget känns lite meningslöst? We'll see.

Dags att klä på sig och åka mot Solsätra.


nu står...

0a396725a4258cfe33a6b9675c81e2a6.png

Kolla varifrån!

nu står vi och fixar det sista innan flytten imorgon. Nybadade hästar och nysmorda saker.


så testar...

0-202761f04d9f6a6ef5eb80855481edb2.png

Kolla varifrån!

så testar vi och ser om det funkar nu då.


3 veckor som rökfri!

God morgon.

Vilken jäkla natt det har varit. Har inte gått och lagt mig än haha. Så det kan gå. Lekte fredag igår eftersom jag måste var anykter och fin imorgon när Dalila och Totte flyttar. Herregud vad tiden har gått fort! Sista dagen på Solsätra idag :( Känns ganska tråkigt men samtidigt kul att komma till ett nytt stall. En annan sak som är tråkig är att Pållan är halt :( Hon markerade kraftigt på höger fram efter att vi skott henne. Hon blev öm, svullen och gallig runt om och ville inte gå på tassarna. Men igår var det bättre, fortfarande halt dock och hade puls. Liite lite puls imorse med, ska kolla hältan senare idag. Ska även bada henne, sopa ur boxen och plocka ihop alla saker. Kanske shoppa lite också :) Behöver en ny vattenhink, ett ordentligt stallapotek m.m. Köpte en sånhär badrumshylla i stål (som man brukar ha vid badkaret) som jag ska skruva upp på boxen imorgon. Perfekt avlastning för småprylar.

Annars blir det nog en lugn kväll för min del. Nu ska jag försöka få igång mobilbloggsinställningarna.


19.

Varför regnar det för? Varför har jag nästan tappat rösten?

Ska snart hoppa i kläder och pallra mig till stallet. Oavsett väder och dag så måste hästen tas hand om. Jul, nyår midsommar, regn, snö, sol. Så är det. Efter det ska jag fixa mig och sen åka och jobba.

Ska försöka pigga på mig nu. Är inte helt på topp idag..


Världens finaste tjej!

18

Jisses.

Känner mig tom.

God natt

17.

Hej hopp.

Full rulle idag vill jag lova. Kom just på att vi flyttar ju Dalila på lördag och jag jobbar varje dag fram tills dess. Så det finns en del att göra vill jag lova. Men jag fick en del del gjort nu under morgonen/förmiddagen. Skönt. Ska snart hoppa in i duschen och sen bege mig mot jobbet. Tänkte simma, träna och sola innan jag börjar jobba sen vid 7.

Näe dags att fortsätta med allt nu.


Jag är fortfarande grym som inte röker! Kan jag här med kalla mig för icke-rökare? "Hej, jag heter Jessica och jag är en icke-rökare". Känsn ju rätt bra!

16. crazy daisy

Hej och hå! Har som sagt inte mått allt för bra under dagen men nu börjar det reda ut sig igen. Haha, skulle bara bli nå glas vin med Malin. Tokig kväll blev det med brottningsmatch och allt var det var :p Kul kul! Träffade även Matte aka Runken, den gamle räven :D

Sen mina kamrater, hör och häpna. Jag har precis lagat mat! Det händer aldrig vill jag lova.Tragiskt att man är 21 och inte kan/vill laga mat... Men idag/inatt blev det laxgryta med massa olika rotfrukter och grönsaker. Och gott blev det! Hade inge recept eller nått. Duktig tjej! Ska låta den stå tills imorgon så kommer den nog vara underbar.

Ska glo på nån film till nu och sova sen.


Tråkig mobilbild, men ett bevis :)

16

 
Och hur mår vi idag..? Har ju mått bättre iallafall..


Nej det är ingen vanlig dag..

...för det är jessicas 2 veckors dag, HURRA HURRA HURRA!



2 veckor är kanske inte så mycket, men det är starkt jobbat från min sida! Utan att röka alltså.

Congrats!


Nu ni, jag har tappat all sans haha

Jepp. Idag red Zäta Dalila på volten. Jag kommer förbi, tar lite bilder. Kollar på hinder. Ställer upp ett hinder till Zäta. Hon tar mod och hoppar! Jag får storhetsvansinne och hoppar upp efter. I jeans och tygskor... Höjer hindret. Hoppar 50 cm. Sen 60. 70. Sista sprången hoppade vi 80 cm! Haha Det var sååå högt och läskigt! Men kul :)

Kan säga att mitt fejs... ja, vi låter det tala för sig själv :) Ju högre, desto värre miner :)

Enjoy!






Tjockisar!

    
Småskutt ger bättre miner :p




Här tycker Jessica att det är lite väl högt :)

Går in på dag 13!

Jag är grym som inte röker!  YAY! HAr även varit nyttig idag och promenerat imorse. De ni!

Bjuder på denna!


Kom hem från jobbet nyss. Allt gick bra förutom min rethosta som drog igång. Fick ringa Dennis om akut utskjuts av mina mediciner så jag skulle kunna överleva kvällen. Men som sagt det gick bra och jag mår bra nu med. Woho, Jessica är mer eller mindre frisk!

Jobbar dag imorgon. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, beror på hur pigg eller trött jag är. Återstår att se.

Nu måste jag sova, ska upp kl 7 igen..

Natti!


Dennis ocg Dalila på promenaden imorse. Dennis ledde henne hela vägen <3
Sötisar!


Vad ser dom tro?

12. Ventilation

Memo: Lime till jobbet



Just nu behöver jag ventilera mig. Jag har så mycket olika känslor just nu. Jag är glad, stressad, frustrerad och arg. Mestadels irriterad just nu. Just nu känns det som om allt skulle bli bättre om jag fick kasta sönder något här hemma. Men det tänker jag inte. Jag orkar inte med sånt här. Inte just nu. FAN! Jag är trött på elaka anklagelser. Jag vill inte bråka. Men beter du dig såhär och säger dumma saker blir jag arg. Oh jag vill bara bort just nu. Bort i min ensamhet.
FAN FAN FAN!



Jag älskar ju dig..

11. Pepp pepp!!

Oh nu är allt på bättringsvägar! Har fått en helt ny dos av energi till livet. Var på personalmöte idag och jag vet inte vad det var, utan jag fick bara en kick att nu jäävlar ska det bli en bra höst. Städade upp baren lite och åkte sen och köpte lite juicer inför imorgon. Kom precis på att jag skulle köpt lime också. Memo to myself!

Jag ska också passa på att bli nyttig, röra mig mer nu nör jag slutat röka. Känns ju en aning mer värt det nu. Kondisen kommer jag få behålla bland annat. Plus att man går tydligen upp i vikt av att sluta röka (vilket jag redan märkt ÅNGEST) så nu ska jag göra min dagliga hemma workout, börja tänka på vad jag stoppar i mig och promenera med hästen mycket. Vafan, kan jag sluta röka, kan jag fixa detta med? Är hur pepp som helst iallafall.

Ska snart åka till stallet och möta Zäta som ska ta ut Perla på en sväng. Dalila har vilodag idag, men en promenad med mig från marken kan hon nog behöva.

I'm on a f*cking role here!


Ett stycke tjock Sajko


Mina fina!

10. Är det möjligt..?

Jag har ingen feber? Hade ingen igårkväll heller? Är jag snart frisk? Woho säger jag isåfall! Hostar dock fortfarande en hel del. Bleh. Men så idag ska jag bara ta det lugnt och bli frisk! Hejja hejja!

9. Still sjuuuk...

Jag mår å dåligt att jag inte orkar blogga. Har för den delen inget att skriva om heller, mer än hur mycket feber jag har, hur sjukt mycket jag svettas, hur svullen halsen är och vilka slembollar jag hostar upp :( 

Ja jag vet, jag är ganska äcklig.


Juste, grattis duktiga svärmor och suuperduktiga Extra till alla vinster i söndags!
Keep up the good work!

7. Mår piss!

Sjukare än sjukast idag. Bra va? Har en del saker jag måste göra idag iallafall. Hoppas alvedonen, hostmedicinen och penicilenet kickar in snart!

Och hoppas lilla Dalilas öga inte äår lika svullet idag. Det såg så otäckt ut igår, helt svullet och det rosa på insidan av ögonlocken så att säga, stack liksom ut. Bleeeeh! Men vi tvättade rent och sprutade in ögondroppar, ska kolla till henne snart och se hur det ser ut. Måste bara samla styrka att kliva upp :(


Bläääää för att vara såhär sjuk!


6. Sjukling!

Varför mår man som sämst på morgonen? Vaknade av att jag hostade så jag tror lungan nästan gick sönder. Hostade blod? Dags att gå till doktor kanske? Men jag kan ju "glädjas" åt att jag har mått precis såhär för något år sen. Minns ej vad det var då, men inte svininfluensan som alla nojjar sig över. Har inte ens några av de symptomen förutom febern. Så be cool.

Ska lägga mig i sängen och sitta i telefonkö till läkaren snart, sen ska jag nog dö någon timme. Börjar få ont i öronen med? Snark.


Gah, jag HATAR att vara sjuk!








Juste, fortfarande rökfri!

5. Nattbabbel

God kväll, god natt eller god morgon. Välj själva! :)

Har flytit på bra på jobbet idag. En liten pettitess fick mitt hjärta att hoppa högt ett tag, men om man bortser från det så var det en bra dag! Hann förbi Dalila en sväng innan jobbet. Hon fick dock vila idag eftersom hon gått 6 dagar i rad. Efter Stallet smet jag in på Datareal och tog en snabbfika med Helena. Mycket trevligt!

Imorgon ska jag rida på morgonen, sen hem och duscha och åka och jobba. Blir nog sent imorgon kan jag tänka mig. Men kul! Sen är jag ledig fram tills på lördag då jag ska hålla i ponnyridning på jobbet. Vi ska nämligen ha öppet hus då! Så ni som vill se jordens finaste ställe eller bara vill se var jag jobbar är välkomma! 

Mer info här!


Jo en sak till! Måste få tjata och berätta hur duktig jag är. Klev nyss in på dag 5 som rökfri. Fortfarande inga som helst problem! Inte minsta lilla humörsvängning, panik eller stress. Det går så jääkla bra! YAYAYAY!


God natt!

4.

Kom nyss hem från jobbet. "Hej och välkommen tillbaka till jobbet" blev det med fylleslag det första som händer. Men är det fest så är det haha :) Alla skötte sig och det var trevligt. Jag var trött men C var nog tröttast. Stackare skulle upp och jobba vid 9 igen.

Ska iaf gå och lägga mig nu. Tänkte avsluta med att säga att jag inte rökt idag heller!! Fast jag var på jobbet där jag röker som mest på dagarna. JAG ÄR GRYM! Haha!

God natt!

3

Detta är då dag 3 som RÖKFRI. Det har gått hur bra som helst verkligen. Inte haft några som helst svårigheter eller humörsvängningar. Det enda "jobbiga" so far var nyss. Telefonen ringer, jag svarar och hjärnan ber mig gå ut och röka. Panik, panik, inte röka tänkte jag och började knata runt runt i lägenheten.

Snilleblixt! Hämtar ett äpple och lägger mig i sängen och snackar vidare. Puh. Jag klarade det.

Satt en aning kaxig igår och babblade om hur lätt det var att sluta. Jag kom på det bara sådär när jag vaknade i söndags. Har inte rökt en cigg sen lördagsnatten. Och det har gått asbra. Det kommer gå asbra. Men jag ska nog inte kaxa upp mig för mycket. Om några dagar kan jag, men inte nu.

Ville bara skriva en rad om mitt sluta-röka-tvärt-projekt.


Wish me luck!


3.

Still going strong! YAY!


God morgon. Sitter och äter frukost och ska snart klä på mig stallkläder och åka till Dalila. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med henne idag om jag ska vara ärlig. Får se när jag kommer dit. Senare idag så ska jag jobba igen. Börjar vid 4. Där har jag lite blandade känslor. Ska bli roligt att komma tillbaka till jobbet, men det har varit så skönt att ha semester och bara vara! Men det blir bra det här.

Bleh, hade inget att skriva om alls idag.

Ha en trevlig dag iaf!

Lame!

Blir lite ledsen när jag får höra sånt här. Jag orkar inte ens bry mig för det är så onödigt och lågt att prata sådär bakom ryggen så att det kommer fram till mig tillslut, men inte direkt. Det är nog bara avundsjuka som ligger bakom det hela. Varför skulle man annars hålla på såhär mot en "vän"? Men jag är stolt över mig själv, det jag gör och vad jag har åstakommit med. Jag har gjort ett bra jobb, och det stör nog en del.



Men fuck it! Jag är stolt, orkar inte diskuter vidare om det här, ville bara skriva av mig.

Avundsjuka skapar otrevliga människor. Inget som jag orkar bry mig om.

Be the bigger man!

Punkt!




Min fina Dalila. Du gör mig lycklig!

2.

Prestige Silver Star

Svart allround strl 17/34
En jätteskön välvårdad sadel!
Sadeln har omvärmningsbar bom så du lätt kan ändra bomvidden för en human penning.
Bra t ex till unghästar som musklar på sig vartefter.
I verkligheten är sadeln svartare och ser fräschare ut.
Säljes pga övergång till dressyrsadel. 5500.-

ring 070 820 78 55

Släng iväg en komentar om ni undrar något!






1.

Det här går so far bättre än väntat!


Har inte så mycket att säga mer än att Sassus följde med till stallet idag. Ruligt! Red lite på volten, åkte sen förbi Herrhagen (dit Dalila flyttar om 3 veckor) Och kikade. Dom höll på att skura så fint så!

Snodde lite bilder av Pernille från vår tokiga uteritt.








Bästa vännerna!


1.




Nu ska jag ge mig fan på det här.
Ska fixa det!
Massa självdiciplin och ett bra mål så går allt.
Men so far, so good.






Well well, Har varit i stallet för en stund sedan. Dennis och Jonas kom förbi med lite Donkenmat som vi käkade på fikabänken. Sen gick vi ner till hagen så grabbarna kunde hälsa på Dalila. Dennis var mycket modig och morsade på alla 3, men Jonas nöjde sig med Totte :) Läskigt tycker han. Impad att han ens gick in i hagen. Jag gosade loss med min stjärna och Dennis tog en och två muppbilder på oss.


Pusskalas


Bus :)


Jonas i bakgrunden och mina två älsklingar!


Bebis!


De finaste jag har!


Ett stycke Toddvigg. Perla var på egna äventyr en bit bort så ingen bild på henne fick jag :(

Rubrikhelvette

Nu är jag lite trött på att vara sjuk. Fan semestern är ju snart slut :/ Segt.

Igår hände inte så mycket. Låg hemma och mådde piss hela dagen. Fick lite undanstädat mellan febern. Mådde lite bättre på kvällen sen (efter massa ipren och hostmedicin) åkte jag till stallet och skrittade ut barbacka med Pernille. Haha tänk att en skrittrunda kan bli så rolig :) Sen åkte jag hem och duschade och rullade mot söder med Kubbe och kikade på Dennis och Timpas spelning. Sen hem och kolla på Roadtrip - Beer pong. Ganska kul faktiskt.

Idag fyller världens bästa Helena 20 år! Och vi här hemma är snorisar och kan eventuellt inte åka och gratta. Känns lite dumt om man smittar ner alla man känner haha. Vi får se vad som händer. Annars är enda planen idag att åka och ta hand om min lilla Grå i stallet. Ska kanske börja packa och se över hennes saker innan flytten den sista. Ska bli roligt!

Nu ska jag se klart på Crank II (?) och vila.

happy

Min lur är igång igen!
 
Woho!

Sluta se så glad ut!

God morgon alla glada!

Jag ligger just nu i soffan och väntar på Dennis. Han fick åka upp till apoteket och köpa hem en massa grejer för jag mår inge bra alls nu. Höll på att hosta upp lungorna imorse och har lite feber upp och ner. Tråkigt, eftersom Dennis och Timpa har sin spelning ikväll som jag skulle på, och att Helena fyller 20 år imorgon. Lillskiten blir stor haha :)

Men jag ska ligga här och kurera och hoppas att jag mår bättre snart. Måste ju ut till min plutthäst också. Blir ganska lugnt för hennes del idag eftersom jag och Pernille var ute och busade med dom igår haha. Jag har fan inte skrattat så mycket på länge! Gisses! Dalila drog både en och två gånger :) Roligt sa hon! Igentligen inte okej, men vafan, vi bjöd in hästarna till bus så då får man ju skylla sig själv.

Fått lite mer bilder från Barcelona nu med. Varsågod!


Semester!


Ugga bugga


Första dagen på vårt hostel


Dennis på Alessandros pizzeria


Hej


Gissa om man blev sugen på allt där? Det var godis. nötter, torkad frukt, allt!


Och självklart massa folk


Åkte till Sitges och solade en dag. Mucho fin stad!






Hela ligan på stranden :)


Mexican-man och Alessandro


HAHA


Dennis, malin, Jesus och Luca i bakgrunden


Whooppa!


Sötnöt!


Sista kvällen var nog bäst haha


Strike a pose


Trött, sliten, full och bakfull på flygplatsen. Bleeeh.


Malin tog en öl extra och blev taggad igen haha

Ingen nätaccess!

Juste, kanske ska skriva här också, att min telefon icke fungerar just nu. Räkningarna kom inte till Barcelona. Och inte var det någon snäll själ som betalade den hemma åt mig heller...

Men den ska vara igång senare idag sa dom, eller senast senast imorgon. Men that´s why jag inte svarar.

Bara så ni vet!

Hemma!

Är hemkommen nu. Resan gick bra förutom att jag är tokförkyld så mina bihålor höll på att explodera av trycket på planet. Är fan glad ändå! Har inte sovit sen igår natt heller, men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?

Tänkte slänga in några bilder jag tog med mobilen, resten av bilderna har Malin på sin dator.


Dag ett :)





Sista natten, så jäääkla mysigt!




Vi hade en partysombrero :)





Så jääkla rolig sista kväll! Äg den!


Barcelona update 3

Jag lever! It's alive!

Snabb update innan batteriet på datorn dör och internet försvinner.

Vi har festat en del och träffat så roooliga människor från hela världen :) Galen partystad! Festen håller på tills 7-8 påmorgonen. Nice. Vi har även flyttat från den lyxiga lägenheten till ett litet hostel en bit ifrån. Ganska kul att bo här med för vi kommer ut så mkt mer och ser andra saker. Man blir inte lika bekväm. Plus att det bor massa roligt folk här med :)

Med tanke på att vi festat en del och sovit till 2 på dagarna så är jag inte så tokbrun ;( Muchos ledsen Jessica. Men lite färg har jag fått. Har grillat benen speciellt med sololja. resen har jag faktiskt haft SPF 30 på. Jenni, är du stolt nu? :)

Ikväll är det strandfester längst heela stränderna så vi ska stila till oss nu och dricka Sangria. MUMS!

Shoppat lite har jag också gjort ja.


Men livet är underbart här, vill knappt åka hem men jag saknar för mycket där hemma för att vara kvar.

*Rent kranvatten (utan galet mycket klor)
*Min säng
*Svenskt godis
*Katterna
*Dalila
*Vänner och familj

Märks det att jag är lite stressad nu när jag skriver? Haha så kan det gå. Bilder kommer när jag är hemma vid min snabba dator och mitt snabba internet. Inte för att det är så mycket bilder, men iaf.

Party on people!

"Skål och välkomna, kul att alla kunde komma!"