Duktig tjej

Yes, yes, yes! Jag har fått jobb på stadshus källaren nu! Ska åka ner till coop i veckan och säga upp mig. Lilla Sofie fick jobb på Prinsen samma dag :) Vilket jävla flyt vi har. Så aldrig mer ska jag jobba på Coop. Aldrig!

Igår var jag, Jennifer, Ante, Mickis, Daniel och Kenny ute och härjade. Började festa lite hos Daniel  och Jennifer sen gick vi till O'learys. Jag har nog aldrig haft så kul som jag hade igår. Och dansa gjorde vi. Vi fick hela dansgolvet att gunga :D

Så idag var jag inte allt för pigg. Åkte med Ellis till Hem ljuva hem och shoppade lite, sen åt jag. Sen har jag typ bara sovit hela, hela dagen. Inte allt för smart, eftersom jag inte kan sova nu :( Ska jobba i morgon så jag måste försöka få ett par timmars sömn iallafall. Har druckit lite te, får se om jag blir trött snart.

Well, well

God natt

Omfg

HAHAHA!










Det är allt jag säger.


tisdag, trött och "vakna med The Voice"

Sitter i soffan och kollar på Vakna med the voice, ett radio program på tv typ. Det är ganska underhållandenär de driver med allt och alla, olika gäster och så. Sitter och drar mig för att gå till skolan. Är så himla trött på allt just nu. Det är jobb, praktik, skola, och någonstans emellan ska man hinna ha ett liv och en fritid. Och så har vi ett prov i barteknik idag och jag kan inte ett skit. Vi ska kunna allt om Gin, Ginever, Whiskey av alla dess sorter, olika destileringsmetodr blablabla.. Är iallafall hemma idag och mår inte så bra. Ska åka till läkare och ta blodprov någon dag.

En annan sak är att jag och Dennis har hiittat en liten kattunge :) Jag stod och sminkade mig i lördags inför dopet, så hörde jag något utanför. Vi gick och öppnade dörren så stod det en rädd, blöt liten kattunge där. Han kan inte vara mer än 14 veckor. Eftersom vi skulle iväg så åkte jag till mamma med han där han fick lite mat. Efter dopet hämtade vi honom igen. han är inte blyg för 5 öre. Bara efter en timme röjde han loss hemma hos oss, sover i sängen med oss, kommer till dörren och kurrar och mjauar när vi kommer hem. Världens sötaste! Aldrig vart med om personligare katt. Vi ska iallafall ringa polisen och anmäla honom hittad, sen ska jag leta lappar och om vi inte hittar något, så ska vi behålla honom. Han trivs hos oss iaf :)

Nä nu ska jag ta och se om jag kan få i mig lite mat.

/Jessica