Jaha jaha. 2010 är snart slut och vi klive...

img_3891 (MMS)

Jaha jaha. 2010 är snart slut och vi kliver in i ett nytt år med spännande äventyr. Mitt år har varit hur bra som helst! Jag fick en alldeles egen häst, min drömlägenhet brevid min häst med världens bästa pojke, ett kalasjobb och så mycket mer! Jag har träffat många nya härliga vänner och så vidare. Känns hur bra som helst när jag tänker efter. Taggad för ett nytt år med mer spännande upptåg. Vårt firande blir först på jobbet till kl 18 sen hem och äta middag med bra vänner och firande här hemma. Kommer bli hur bra som helst. Ingen stress o panik. Så blir det taxi till jobbet på lördag haha. Kommer nog vara lugnt som fasiken då gissar jag på :) bra bra. Nu ska jag putsa klart det sista på min storstädning här hemma o sen sova. Ha en trevlig nyår och jag, kubbe och Dalila önskar alla ett gott nytt år!


dött?

Jag vet. Jag suger på att uppdatera. Men imorgon kommer det hända grejer! Haha, är nämligen ledig då, så då hinner jag skriva en rad eller mer mellan storstädningen.

Nu; sova!


Jag OCH min prickikorv vill ha sommar!

24 december

Hej hopp i julfirandet. Tar en paus mellan xbox kinect spelandet. Verkligen ett superroligt spel! Kubbe fick det av mig i julklapp hihi. Och jag fick den snyggaste klockan mitt öga skådat, så fick jag även en armaniparfym, handdukar, Jamie Olivers kokbok o lite annat smått o gott. Supernöjd är jag :)

Imorgon är planen att jag och Sassa drar på en roadtrip till småland för att fira julafton nummer 2 med min mamma <3. Dock skrivs det massa om att det är snökaos och skräp på vägarna, men om man kör försiktigt och undviker småvägar borde allt gå bra? Hoppas gudarna är med oss, jag vill träffa mamsen!

Annars är allt lugnt. Vi letar vidare efter en vovve som kan flytta hem tills oss bland annat. Och jag sitter och funderar på hur jag ska få ihop 150000 kr till denna fina pålla. Kolla länken <3 sötsaken är 3 år och huuur fin som helst. Bidrag mottages tacksamt!




Ska nog flirta extra med mamma och se om hon tycker att jag varit snäll i år :D haha som om liksom..?

Nog om det, nu ska jag fortsätta fira jul här hemma med min älskade och mysa ner med pepparkakor och julmust. Hoppas alla haft en lika mysig jul som vi :)

Jessica hjärtar sin fina fina pojkvän som ...

img_3878 (MMS)

Jessica hjärtar sin fina fina pojkvän som gav henne den här fina fina klockan. Ajm in löööv!


Dalila önskar er alla en god jul!

img_3876 (MMS)

Dalila önskar er alla en god jul!


Hej jag heter Jessica och kom precis på at...

img_3862 (MMS)

Hej jag heter Jessica och kom precis på att jag har en blogg :) har varit fullt upp här på sistone. Dels så har leo fått flytta tillbaka till sin familj vilket känns pisstråkigt! Men våra promenader funkade inte då han ville busa och kampa för mycket och vi fick inte slut på det. Var inte kul att veta att varje promenad avslutas med blåmärken på hela armarna. Så var det inte tänk :( så vi letar vidare efter en ny familjemedlem. Men vi tackar för tiden vi fick med leo, han är en fantastisk hund på alla sätt. Men vi rådde inte på det. Vad gäller lille grå så mår hon bra. Träningen ligger lite på hyllan just nu för det är pisskallt o jag har tusen andra saker just nu. Men hon dör inte av det eftersom hon inte får någon vila på sommaren. Läs mellan raderna att hon blir så tjock då :) men hon känns grymt fin iaf. Och så snart är det jul också. Kommer fira julafton hos kubbes mamma och sen åka ner till min mamma på juldagen. Roadtrip!!! Wiiie! Kommer bli kul. Nu ska jag iaf krypa ner under täcket med min godispåse och kolla på en film. Dötrött efter att jag gick upp 04:15. Bläää och god natt :)


Haha vår chillpill hund får inte ligga i s...

img_3855 (MMS)

Haha vår chillpill hund får inte ligga i soffan, men att sitta var det ingen som sa nått om :) observera hans lilla bak som sitter i soffan och bakbenen som hänger. Men vadå? 2 ben i marken räknas väl? Jag står!


Fin!

img_3849 (MMS)

Fin!


Dag 2

God morgon.

Här hemma går allt superbra med Leo. Just nu ligger han i hallen och sover som en stock. Han är verkligen huuur go som helst! Dock kan han få små frispel när han blir lite för glad vilket innebär att han hoppar och far och drar i kopplet. Men han är så duktog och slutar direkt när man säger "sitt" och avbryter honom. Sen går han så fint så. och vi har redan sett vilka små saker han gör innan han gör sånt och då räcker ett litet nej och han skuttar vidare på promenaden. Sååå duktig! Sen är det ju som sagt fortfarande under hans första dygn hos oss så det är ju svårt att se hans rätta ja just nu. Men det kommer. Han får ta den tid han behöver helt enkelt.

Natten gick fruktansvärt bra. Han (och vi) sov gott ända till klockan rinde kl 7 och det var dags att hoppa upp. då tog vi en promenad till stallet så¨han sakta får vänja sig vid dofterna och tar en sak i taget. Alla hästar var redan utsläpta så vi knatade runt inne i stallet och tittade på alla saker. Hur duktig som helst. Sen åkte vi och köpte kaffe :)

Dalila ska få en vilodag idag eftersom jag har Leo nu på förmiddagen tills Kubbe kommer hem och jag åker och jobbar. Tråååkigt, men så får det bli tills Leo har bott in sig :) och hon får ju ingen direkt vila under betet då hon blir så feeeet, så lite vintervila skadar nog inte.

Well well här kommer lite bilder från igårkväll, ska försöka ta lite mer nu under dagen.

Precis kommit innanför dörrarna här hemma.

 

Det var en låång dag för oss alla tror jag, vi somnade vid 10 snåret hela bunten.

 

snark

 

gos

 

 

 

För övrigt. Iphone suger i mörker. Då blir bilderna såhär grusiga. Men iaf. Zääääta, kom och fotta snart? :D :D


:)

Glädjerus. Leo kommer hem idag. Åker och hämtar honom kl 4.


YAY!

I och med vår nya familjemedlem så skapar jag en till kategori. Hundlivet.

/Jessica & Kubbe

melted..

Åh. Igår åkte vi iväg och träffade våran förhoppningsvis nya familjemedlem. En tredje jättebebis för min del (kubbe o dalila har jag ju redan:)  Han var såååå fin, mysig och otroligt social. Vi blev kära vid första ögonkast. Och vi hoppas att han kan få flytta hem till oss så snart som möjligt. Mys, mys, mys!

En bild som hans Uppfördare Helena Sirén tog igår.

 

Idag ska jag rida ut med Pernille och busa i snön. Sen blir det nog bara en lugn hemma-söndag för min del. Om vi inte tar en bio ikväll. Vi får se helt enkelt. Men nu sk ajag ta och plocka o fixa ölite här hemma så det är rent o fint.

Ha en fin dag!


Snälla tomten, ge mig en sån här fin somma...

img_0033 (MMS)

Snälla tomten, ge mig en sån här fin sommardag nu nu nu. Snälla ?


Snö snö snö. Sjukt mycket snö. Det är mysi...

img_3801 (MMS)

Snö snö snö. Sjukt mycket snö. Det är mysigt såhär på morgonen när man sitter inne med en kopp te men mindre mysigt att pulsa omkring i. Ska snart gå till lille grå o fixa och ta en promenad med henne. Hon hoppade med medryttaren igår och blev nog ganska slut. Hon har inte hoppat på massa länge men var jätte duktig!


du,dum

Jag vill ha lördag. Vi vill ha lördag. Nu nu nu. Men den som väntar på något gott.. Åh det känns så himla spännande och roligt! Och någonstans så känns allt redan så rätt. Lilla Leo får mer än gärna komma hit nu :) Plus i kanten är att hans kullsyskon och uppfödare brukar vara här ute vid Årsta slott och spåra tillsammans, vilket vi såklart är med på. Massa roligt, speciellt med en hund som ska ha visat så stort intresse för det. Lördag, lördag lördag. Nu nu nu.

Dalila då? Jo hon mår så bra så. Skulle ha ridit igår, men den blev en massa pyssel och gos istället då klockan tickade iväg. och likaså minusgraderna. Och idag ska medryttaren ut så jag vet inte vad jag ska hitta på. Funderar på att baka lussekatter kanske? Och vila upp mig inför en ny vecka med jobb. Och gå förbi Lille grå och ge henne lite morötter kanske :)Älskade lilla häst.

why, oh why?

Tänk att det alltid ska finnas folk som är så missundsamma? Kommentera minsta grej, påpeka, ifrågasätta... Som det här med att vi förhoppningsvis får adoptera Leo. Direkt får jag höra från alla håll om "vet du vad det kostar? Har du verkligen tid? Han är stor, tänk på det. Kan du ta hand om en hund?" Vafan! Jag råkar ha levt med hundar i hela mitt liv, jag vet precis vad det innebär. Anledningen till att min änglahund Tuva inte bodde med mig, utan hos min mamma var enkel; det var svårt att flytta på en gammal hund. Jag fick henne när jag var 10 år, alltså bodde hos mamma. Sen när jag var 18, och tuva var 10 så försökte jag flytta med henne till mig och Dennis. Men hon trivdes inte, utan började matvägra osv. Hon var ju van att bo hos mamma, med samma möbler, dofter, katter och allt. Så det är enda anledningen. Så ja, jag vet exakt vad det innebär. Och Kubbe med för all del.

Det är ju inte så att vi kom på det här igår, utan vi har diskuterat fram och tillbaka och kom fram till att adoptera en lite äldre hund eftersom det var svårt att lösa semester så vi kunde vara hemma med en valp hela dagarna. Men Leo kommer ifrån en mycket seriös uppfödare, som gör det här seriöst. Han är röntgad, mentaltestad och hela paketet. Fullt frisk med ett otroligt bra psyke. Spårtränad, utställd med placeringar och vinster. En kanonkille.

Vi längtar efter vårt lilla tillskott i familjen så vi spricker. Han är så välkommen så.

Tråkigt bara när man alltid får höra negativa saker.
Men det skiter vi i!



Jessica hjärtar sin nya lattemaskin!! Åh v...

img_3794 (MMS)

Jessica hjärtar sin nya lattemaskin!! Åh vad gott kaffet blir hihi. Well Well idag har vi inte gjort något speciellt förutom införskaffat denna maskin och storhandlat. Dalila fick vila då jag inte känner mig helt hundra :( vill ju rida in mina nya stövlar! En annan dag helt enkelt. Nu blir det film och torsdagsmys!


Anzantras Lesotho Leeu



Denna sötboll kommer eventuellt flytta in till familjen Ekholm Johansson snart :) Han behöver nya föräldrar och vi ska träffa uppfödaren på lördag :D Åh det ska bli så roligt! Lilla Leo <3 Eller ja, lilla och lilla, han är 71 cm i mankhöjd haha. Bamsehund. Men ska vara huuuur go som helst, inga som helst problem. Roligt!

Nu ska jag åka och köpa en lattemaskin :)

Gårdagens kalla ritt mot ridhuset var gans...

img_3791 (MMS)

Gårdagens kalla ritt mot ridhuset var ganska mysig ändå när solen lös :)