Söndag, trött och jobb

Sitter och fördriver tiden till sjag ska åka till jobbet. Sja köra dit i min och Dennis nya bil! Vi köpte en volvo 740 för någon dag sen som funkar perfekt och är mysig att köra. Vill bara "pimpa" upp den med lite bra ljud och så.

Jag började skolan i torsdags och det första vi får veta är at vi ska börja praktiken redan på måndag! Så fredagen gick åt till att ringa och presentera oss ch eventuellt åka dit. Jag hade önskemål om något lagom   fint ställe, inte som Grans Hotel. Gissa var jag ska? Jo inget mindre än - Stadshuset! Där ska jag vara 3 dagar i veckan i 8 veckor! Så säger min lärare när hon ser min min att "Se det possitivt! Sköter du dig kan du få jobba på Nobelmiddagen." HAHA lixom! Inte en chans att jag skulle göra det. tänk om man spiller eller tappar en gaffel, det vore ju ytterst pinsamt. Men jag ska ge allt jag kan och se om man kan få jobb där sedan. Vore skönt att komma bort från coop.


Nej nu måste jag åka till jobbet.

Hörs!
/J

Fyfan vad jag är bra!



Jag klarade uppkörningen!
Jag fick mitt efterlängtade körkort igår. Inte en enda tabbe gjorde jag, och jag är så stolt över mig själv. Var ute och körde ett par timmar igår (självklart), lånade Dennis mammas bil. Ska lämna den nu idag. Men 10 mil hann jag med igår :)

Nu ska jag äta frukost och åka och handla, sen ska jag leta bil som jag ska köpa. Har fått en kanonlön.

Hare bra!


/Jessica med KÖRKORT! :D



Dagen med stort D


Idag gäller det. Idag ska jag klara det. Kommer inte ha min telefon på, vill inte prata med någon innan. Nås åter efter 16:15 skulle jag tippa på.



Wish me luck!


Hoppas, hoppas...



2 dagar kvar!

Sen ska jag fanimej ha det!

image24









Hemma igen

Då var man hemma igen då. Jag och Dennis har varit ute på landet med Mats och Ellis och bara haft det så sjukt bra. Vi har ätit alldeles för gott, haft mycket fint väder och bara varit. Tillochmed badkrukan Jessica badade i östersjön! Men det typiska är att nu när jag kom hem blev jag sjuk. Jag har fått en hemsk hosta, ont i halsen och förkyld typ. Hoppas det går över snabbt, för på onsdag ska jag nämligen ut till Dalarö och fira Helena som fyller år. Vi ska äta 3 rätters och dricka en massa gott på Mysingen. Så äckliga förkylningen; stick och brinn!

På tal om ingenting så har jag min uppkörning om några dagar, och jag börjar redan bli sjukt nervös. Tänk om jag inte klarar det? Visst, då är det ju bara till att boka om och testa igen, men jag vil inte misslyckas. Jag måste klara det på första försöket. Klarar jag det ska jag iallafall köpa en bil när jag får lönen. Har jobbat som ett arsle nu och kommer få en kanon lön. Men det gäller bara att hitta en bil först, så vi får  se hur allt slutar.

Nu måste jag väcka mitt lilla hjärta som ligger och slumrar i sängen så sött.






Jag älskar dig Dennis