Donkey

Hihi, jag vill ha en åsna :) Bara så ni vet. Gärna en miniåsna.




Hey, det är ju snart jul?

Herre

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3886565.ab

Jag åkte förbi där bara någon minut innan det där hände? :O Obehagligt. Hoppas att alla inblandade klarade sig bra.


Man ska fan inte köra bil...

lyx och lite skitsnack

God kväll.

Kom precis hem från jobbet. Gissa om den här dagen har varit lång? Började jobba 10 i morse, plus att jag hann banka av stallet innan på morgonen. Puh!

Har gjort en kopp te och satt mig i soffan för att somna till en film. Precis när jag sätter mig ner och tar första klunken så känner jag en skön känsla. Jag känner mig avslappnad. Och lite bortskämd, eller vad man kan kalla det. Jo, bortskämd med att kunna sätta mig ner, slappna av och göra ingenting. Det är mycket sällsynt just nu. Det är rena lyxen och jag njuter verkligen av det lilla.

Men jag känner fortfarande att jag vill dra ner på timmarna lite. Vill hinna ha ett liv utöver jobbet. Jag vet att det blir mycket tjat om det här nu på sistone, men det är så jag känner. Och visst, jag väljer ju själv att jobba. Och jag är nöjd med mig själv som ändå pallar trycket. Kan ju meddela att för ett tag sedan hade jag gråtit vid det här laget. Jag hade brytit ihop. Men jag blir starkare och starkare i mig själv för varje dag som går. Och en sak som gör jobbet lite lättare är att jag faktiskt kommer bli rik när jag får lön moahaha! Satt och småräknade lite härom natten. Utan ob och all övertid så kommer jag få sjukt mcyket pengar. Det känns så jävla värt det.. Att få dra ett strå till stacken och tjäna mina egna pengar. Mina egna riktiga pengar.

Ska unna mig en resa till Spanien sen. Med min älskling som för övrigt är där as we speak. Saknar mitt hjärta jätte massa mcyket. Men han kommer ju hem på måndag. Hoppas jag får en fin present då hihi. Hade ju lite problem innan när vi småplanerade lite. Vem skulle ta hand om våra katter? Men nu när bror min bor här så kan ju han ta hand om dem ett par dagar sådär :) Men vi får se hur det blir helt enkelt.

Nu ska jag titta på film. I morgon blir det stallet, sen Globen Horse Show med Emelie igen. Ska bli askul! Vi ska kolla på küren.

Sen kanske systrami hinner slinga mitt hår över en kopp kaffe och massa skitsnack?


Kram!

Kul

Idag var jag på stockholm horse show med Emelie. Gissa omman blir inspirerad? Vill ha min egna fina häst. Nu. Men det får vänta. Annars idag förutom det så blev det stallarna. Först rida RAddan, gick super i början, fram till galoppen kom. Sen blev det katastrof! Haha, så kan det gå. Efter det bar det av till andra stallet för att ta hand och mocka åt Ruffan, som vi kallar henne. En häst vi tar hand om just nu. Kan berätta mer om den stackaren sen :/

Nu ska jag ut och dricka ett glas vin med min bror och Helena. Kommer hem tidigt dock, stall innan jobbet som står på schemat i morgon. Uppgång kl 06, typ.

Tjipp!

Och så dagens uppdatering.

Gissa vem som är tröttast i Sverige idag? Jessica Ekholm är rätta svaret. Var inte hemma förens efter halv 2 inatt. Började som sagt jobba 11, och var klar 00:15 typ. Gah! Så skulle jag köra vår diskare till Västerhaninge där han skulle ta tåget någonstans. Men vad händer? Jo, missade sista tåget precis nör vi kom fram,så snäll som jag är körde jag han till Farsta så han slapp sova på perrongen. Gick upp vid 8 i morse för att hinna fixa naglarna och hästen. Naglarna blev fransk som alltid, men med ett tunt rött glitterstreck precis under det vita på tipparna. Lite juligt sådär inför julborden hihi. Men naglarna i sig blev inte alls lika fina som vanligt. Ser lite "kladdiga" ut... Ska nog tillbaka i morgon och fixa det.

Idag jobbar jag från 15 till 01. Men eftersom julborden kommer dra igång i morgon blir jag nog kvar halva natten och fixar det sista. Så jag hatr laddat med Redbull kan ni hajja :)

Känns lite tråkigt med allt annars just nu. Hinner liksom inte med något. Bara jobb, jobb och mer jobb. Fast vem är jag att klaga? Jag vill ju jobba, men kanske inte såhär hysteriskt mycket. Och så får jag glädja mig åt att det bara 'är december ut, januari blir lugn. Och om jag jobbar ihjäl mig nu så kan jag åka till Spanien över nyår. WOHO!

Men om någon där ute har något bra tips, förutom Redbull som gör att man orkar hålla igång, skriv en rad så skulle jag bli apglad. Nu ska jag bita ihop, sminka mig sen åka.


P.s JAG ÄR INTE BITTER :)


Utkast: Gutten morgon! ...

Oj, såg att det jag skrev igår inte kom upp på bloggen? Aja ett nytt försök då





Gutten morgon!

Har precis ätit frukost och sitter och mentalt förbereder mig på ett 12-timmars pass på jobbet. Ska åka och köpa ett par till jobbskor nu vid 10 bara, fick höra att det är jättebra att byta skor efter halva dagen. I förrgår hade jag så ont så jag haltade sista timmarna. No fun. Ska även slänga ett öga på vinterskor. Behöver ett par till vardags, och ett par till stallet. Ska shoppa lite på fredag om det hinns med. Är ledig då :) Ska också hinna träffa min familj, vännerna, kela med mina katter... Det blir bra det här.

Hittade lite bilder på jobbets hemsida haringeslott.se Har inte hunnhi8t ta några bilder själv. Men i denna miljö njuter jag av att jobba i :)

Baksidan av slottet




I Stensalen (bilden ovan) serverar jag kaffebuffé efter maten. Sjuuukt mysigt!

Att säga ifrån.

Det är något jag har varit urusel på i hela mitt liv. Det är svårt för mig. Jag vill verkligen vara alla till lags, oavsett vad. Vill kunna ställa upp för alla, hela tiden. Och det här har jag haft som ett problem innan. Jag satte alla andra först, och mig själv sist.

Men ibland kommer jag på mig själv. Och oftast så är det i sista sekund innan jag och min vardag brakar samman. Så det här är något jag har försökt att jobba bort. Man måste ta hand om sig själv i första hand, för att i sin tur kunna ta hand om vänner, jobb, djur, you name it. För att om man själv inte mår bra så kan man inte hjälpa andra till 100 %. Så nu på senare har jag verkligen tänkt galet mycket på det här. Jag själv vill må bra, men jag vill ju att mina vänner och familj ska må bäst. Det är en självklarhet för mig. Jag måste lära mig att hitta balansen. Och för att göra det måste jag kunna säga ifrån, säga nej och allt vad det kan vara. Och det har jag gjort nu på senare. Sparkat bort det onda, in med det goda i livet. Och jag mår så bra! Innerst inne i mig själv mår jag bra.

Men jag kom på mig själv idag igen. Var på möte på jobbet. Fick schemat över julborden. Oj. Det var min förts tanke. Oj, har jag tackat ja till alla dessa pass? Crap! Hur ska jag orka?

Fick lite ångest. Kändes konstigt i magen när jag tänkte att jag måste prata med chefen och säga att jag inte kan jobba så mycket. Jag kan inte jobba 6 dagar i veckan, varav 3 dagar är 12-timmars pass. Jag kommer stupa då. Men jag gick och pratade med henne, förklarade läget att det kanske var lite mycket. Kollade om jag kund ebörja någon timme senare bara. Kände att jag skulle vara försiktig ändå. Vill ju ha jobbet kvar. Men hon förstod till fullo och gav mig en hel ledig dag istället. Bara sådär.

Direkt efter så sa jag att hon självklart kan ringa om de skulle sitta i skiten någon dag. Och där kom den dåliga vanan in igen. Jag skulle bara tackat så hemskt mycket och gå därifrån. Men jag kände sen att det var skönt att säga ifrån, att göra som min mage sa. För jag behöver få träffa min familj, mina vänner, få sova ut och få ha ett liv. Åka till hästen och allt vad det är. Det behöver vi alla.


Nu vet jag nte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget... Ville bara skriva lite.


God natt

Förlåt, men jag har gått under jorden

Jag är jätte ledsen. Men såhär får det vara ett tag. Har så sjukt mycket jobb i en månad framöver och kommer knappt hinna hem innan jag ska åka igen. Som idag: kom först hem inatt vid 3, går upp nu för att börja jobba 11-23 (!), sover kvar på slottet för att sedan börja jobba 07:00 på söndag. Och sen mer på måndag. Inte en dag ledigt. Men det blir pengar, jag visar vad jag går för och ska fanimej ha jobbet!

Men det känns. Det känns i kroppen. Har galet ont idag. Men det blir nog bättre när man kommer igång igen.

Nu måste jag packa sov-väskan och sen åka. Ha det gött :)

P.s Gå ut och gör en snöängel åt mig idag!

Yo

Hej hopp.

Sitter hemma och har precis ätit god mat. Har även hunnit åka förbi stallet, tvättat, bytt gardiner och ska städa lite till. Blev bara så hysteriskt trött när jag satte mig ner.

På jobbet gick allt bra. Var ganska mycket att göra så dagen flöt på bra. Var ful som stryk bara haha. Sov hos Izza inatt då jag var barnvakt åt Heaven, för Izza behövde jobba. Kunde lika bra sova där som hemma. Så vaknar jag för sent, glömt hälften av sminket och hinner inte snygga till mig. Men men. Man kan inte alltid ligga på topp!

Usch vad jag inte orkar städa. Måste tömma ur vårt kontor/extrarum/skräprum idag. Bror min kommer över i morgon så då ska han ha det rummet. Som det ser ut för tillfället så får man klättra in :) Sjukt mycket kartonger och bråte som hamnat där.

Nej nu ska jag titta på tv. Eller... Cigg, sen städa så man får sova någon gång.


Hörs i morgon innan jobbet iaf. Tjing!

Kväller

Hej tomtegubbas slår i glasen, och låt oss lustiga vara!


Hittade precis en mysig bild på min mor och mig från studenten.



Natti

Ska upp med tuppen i morgon för att jobba på Häringe. Så jag ville bara skriva god natt! Ska försöka ta ett fint foto på jobbet i morgon så ni får se vilken fantastisk miljö jag jobbar i!

GOD NATT

Soooool

Det är sol ute :) Kan inte bli på bättre humör än vad jag är på nu. Ska snart åk atill Ikea Med Izza, sen ska jag se om min älskade syster har tid att slinga mitt hår? Tror att det här kan bli ganska snyggt. Haha allt är bättre än färgningen innan då jag blev morotsfärgad :)


Nu ska jag pussa lite på min pojk och dra med han till DirektMöbler en sväng.

Stupid?

God kväll.

Ville bara slänga in en rad om att jag inte är så korkad som jag kanske lät i det tidigare inlägget. Blev bara så knasigt i huvudet när jag tänkte på det så mycket. :) Och ja, jag kan allt det där med celcius och farenheit. Men ibland hakar jag upp mig på saker som efter mycket funderingar blir tokigt.

Ett exempel är när jag hänger upp mig på ord. Jag upprepar det gång på gång, och för varje gång man säger det så låter det konstigasre och konstiigare. Mjölk är ett sådant ord. Mjölk. Mjölk. Tänk det ett par gånger, säg det högt ett par gånger. Visst låter det jätte konstigt tillslut? Fast på den biten kanse det bara är jag som är knäpp?

Well well. Min dag har varit helt vanlig. Ätit, åkt till stallet, hästen har tappat en sko och blivit halt :( Åkt hem, fikat med Ditte och Dick, åkt till Peter och Izza och snackat en massa skit där. Jag och Izza ska till Ikea i morgon kom vi iallafall fram till. Ska köpa hem två skrivbord och stolar iallafall. Sen får vi se vad mer det blir.

Efter det ska jag förbi Raddan (hästen), och efter det får vi se vart livet för mig.

En fråga. Det här med noll gra

MMS

En fråga. Det här med noll grader... Kom och tänka på det nu. Noll grader, hur kan det vara noll grader? Det är ju ingenting? Men när termometern visar noll så är det ju ändå grader ute? Tänk på det: noll grader. Haha det är ju stört. Har aldrig tänkt på det förut. Kom bara och tänka på det och ville dela med mig.


Det snöar! :)

MMS

Det snöar! :)


Är huvudet dumt, får kroppen lida.

Hej hej.

Ligger i sängen och mår sisådär. Var ute en sväng igår med Zabine och Helena. Skulle bara bli ett par öl typ. Hum...

Anyways, vet ni vad jag och Dennis köpte igår? :) Jo, vi köpte en 47 tums platt tv. Vårt vardagsrum är snart fulländat. En ny fin tv bänk behövs och så lite fina tapeter. Voila!

Jag vill verkligen bara köpa loss lägenheten, jobba ihop en massa pengar och påbörja renoveringen. Men det får ta den tid det tar.

Well, well, ska vila en stund till för att sedan hoppa i duschen, fixa mig och åka och jobba. Ska bli kul :)

Slutar någon gång ikväll eller inatt. Hörs kanske då. Hoppas ni får en superbra dag! Slänger in lite bilder från när Kim och Melina var över på en fika. Så får ni även en sneakpeak på soffan och bordet. Lovely!



Katterna var lite spännande, lite läskiga :)



Sleeping beauty.


Fredag :)

Fredag idag. Jobbade igår, därav noll uppdatering. Jag trivs verkligen ute på Häringe slott. Alla är jätte jätte snälla och det är typ skitkul där! Men som sagt, leeskigt när det blir mörkt.. Men men fick mitt eget passerkort igår, trodde inte extra personalen hade sånt? Plus att jag jobbar 5 dagar i n'sta vecka, varav lördagen blir långpanna. Alltså 12 timmars pass. Kommer vara sten död på söndag :)

Är ledig idag, men ändå inte. Har lite saker att fixa, plus att jag ska hjälpa Helena och Dennis idag med. Så jag kommer kunna blogga mer under dagen, woho!

Nu är det dags för en omelett och sen snabbdusch. Möta Helena i Västerhaninge kvart över nio.


Hejsvej!!

Natti natt

I morgon är det rätt proppat på schemat. Lämna in bil för byte av bromsskivor, byte till vinterdäck, tvätta bilen, klippa mig plus färga håret, fixa naglarna, hämta bilen, skicka in en massa papper så man får lite pengar att klara sig på, eventuellt ut och ta ett par öl med Dennis, Peter och Izza. Någonstans ska jag försöka hinna tvätta. Högen på golvet börjar likna ett mindre berg. Känns inte okej. Men det är iallafall vad jag kommer flänga runt med i morgon.

Har haft en bra dag idag. Fikat med Kim och Melina (gölliga bilder kommer sen), ätit första lussebullen, svängt förbi stallet, shoppat småsaker som nya ridvantar (dom är typ bäst :), lekt med Dennis, Peter, Izza och Heaven. Kört Izza till jobbet, snurrat runt i stan för att hitta ut. Haha min gps fick typ damp och tyckte att jag skulel åka runt i en cirkel. Men tillslut kom jag hem och nu ska jag mysa ner med Dennis och gosa loss.

Och för Guds skull INTE glömma att mata katterna innan!!

God natt!

Fråga

Vad gör era katter på nätterna om dom inte har mat?


Mina äter på allt, beter sig som odrägliga hundar och härjar hela natten.






Mina katter är så tråkiga!
Dom beter sig verkligen som hundar också, haha. När det ringer på dörren så springer dom dit. Sajko tar olika upphittade föremål i munnen, springer iväg och morrar, dom äter upp allt i huset om dom inte har mat, dom hoppar på en om nätterna. Och dom kommer på komando. Mina kissekatter är nog de charmigaste någonsin. Och det är jag inte ensam om att tycka. Ska försöka filma dom någondag :) HUMOR!

blablabla

God morgon.

Idag händer det inte allt för mycket. Kim ska komma över på morgon/förmiddagsfika :) Efter det ska jag åka till Raddan och rida en sväng. Annars står det nog inte så mycket på schemat.

Ska passa på att städa i ordning här och sätta upp våra nya gardiner.  Kanske åker förbi Ikea och hämtar våra nya saker som vi inte fick med igår, såsom skrivbord, stolar mm.

Ska ta kort på vardagsrummet sen också. Fick ju hem det nya bordet i söndags.Ganska ballt faktiskt :)

Nej nu ska jag ta och fixa till här hemma innan Kimsan kommer förbi!

hejs

Bu.

Så var det en nt vecka igen. Helt sjukt vad tiden går fort. Ursäkta för dålig uppdatering. Smått galen helg, gav inte så mycket tid till att sitta vid datorn.

Det var så kul  att träffa Jenniför igen! Synd att jag som sagt jobbade bara. Men vi hann lek alite iaf. Kändes jätte konstigt när jag lämnade henne vid terminalen igen :/ Men vet du vad Jenniför? Vi ses snart igen!

Jobbet på Häringe slott gick bra. Tack gode gud för att alla är lite vimsiga och hittar lika dåligt som den nya personalen, då dom har nytt kök och allt precis. Så jag hoppade in mitt i smeten typ, stod som ett frågetecken en stund. Sen kom jag på mig själv; Varför står jag bara här? Spring Jessica. Rör på dig, letaq dig fram. Visa at du är självständig och kan jobba själv! Så jag hoppade in, tog det ena rummet som 1:e servis Linda knappt hann med. Och jävlar vad grym jag är haha! Det gick så jäkla bra, med tanke på attjag inte hann få en enda rundvisning, ingenting. Och vet ni? Jag fick skriva på papper på en gång! Fick en helt okej lön också (för att vara restaurangavtal). Ska se till att få jobba så mycket som helst också bara!

Lite läskigt är det där dock. Slott, gamla tavlor, riddar rustningar och en massa grejer. Det sägs ju spöka också? Så länge dom är snälla och håller sig borta från mig så är jag nöjd.

Idag står Ikea på schemat. Om inget oväntat dyker upp såklart. Ska kolla och köpa en massa grejer :) Och måäla om ska vi snart också göra. Dennis hann inte göra det här om dagen.


Nej nu sitter jag mest och tuggar luft.

Hejs!

Jag känner mig rock n roll

Hej hopp.

I morse, klockan 20 över 6 för att vara exakt hämtade jag Jenniför! AH det är så kul att träffa henne igen! Hihi hon pratar med en jättelustig dialekt. Satt hemma hos hennes mamma ett par timmar och pratade en massa innnan jag och Izza åkte hem igen. Gick och la mig vid 9 och vaknade för en stund sedan. Kan lägga till att jag inte kom i säng för ens vid 2, och gick upp halv 6 :/ Så nu ska jag svepa en massa kaffe och göra mig i ordning för att jobba på Häringe slott. Har fått reda på att jag känner iaf 2 st tjejer som serverar där. Det är Tracy och Amanda. Så det är jätteskönt, slipper man känna sig ensam och så.

Sen inatt när jag slutat, vid 01:00 ska jag åka hem och parta vidare med Jennifer och alla tjejerna. Ska bli jätte kul.


Nej nu måste jag göra mig redo och vakna till liv. Ska även diskutera lite med mitt hjärta som ska måla om idag :) Kommer bli asbra, och den hemska blåa väggen ska förintas! Woho!

Tack mitt hjärta!

Jag har världens bästa pojkvän! Det är ta mig faen snart överbevisat. Min lilla gulleplutt har köpt en GPS till mig idag :) Hur snällt var inte det? Han köpte en för ett par dagar sen  och idag fick jag en. SÖTDENNIS!



Kanske ska ta det som en pik men att lära mig hitta? Nä, det är en kärleksförklaring :)




Jag älskar dig min Dennis. Du och jag är bäst!


Nu är vi på gång

Hej hopp.

Kom nyss hem från hästarna. Carinas bil har skruttat ihop så hon kommer ingenstans. Tur som är så finns ju lilla jag till undsättning :) Har mockat och fixat hos båda två nu på morgonen, plus att jag tog morgonfodringen och utsläppet hos Raddan. Så nu är jag igång och det känns skönt. Ska fortsätta fixa här hemma. Jag och Dennis har fått en sjukt bra plan för vad vi ska hitta på med den tomma väggen i vardagsrummet. Det kommer bli så jääkla galet snyggt! Så igår var Dennis iväg och köpte en dekoration, ska man kalla det så? En sak, en pryl, en manick som kommer fylla ut tomheten, se snygg ut och bli lite förvaringsaktig för diverse godsaker :) Spännande va? Hihi. När vi är klara så ska jag ta kort så får ni se. Sen så ska vi hämta vårt nya soffbord inne i stan. Det är lite udda, men ocskå jättefint. Vi vill inte ha allt som alla andra, men jag vill inte ha för udda och konstiga saker heller.

Senare idag ska Kim eventuellt komma förbi på en fika. Så hon kommer nog undra vad den där prylen gör där haha. Ska försöka komma iväg och tvätta bilen snart också. Den är så smutsig (igen) så man får skämmas. Inte okej.

Jenniför kommer på lördag!!! IIIH!

-


Yesterday is history,
tomorrow is a mystery, 
but  today is a gift.
That's why it's called the present

Jag blir så trött

Jag blir snart galen.. Och sjukt trött på folk som är oseriösa och bara driver med en! Skulle ju vara intervju idag med, och vad händer? Jo jag kommer dit, personen i fråga var tydligen på möte (?), jag får en kaffe, sätter mig och väntar. Och väntar. Och väntar lite till. Sen blir jag irriterad på att sitta i Högdalens centrum och titta på läskiga människor, alkisar och luffare över lag. Det var precis det jag såg. Så jag ber om nummret till personen jag skulel möta, ringer upp och han svarar för det första sjukt otrevligt.
"Jessica vem?!"
"Jo vi skulle ha träffats för en halvtimme sen?"
"Eeh.. hum... Okej.. Oj, det måste jag  ha glömt... hmm..."

What the flying fuck? Jaja, gick in och tackade tjejerna för kaffet, passade även på att fråga om de hade haft många som provjobbat, jo en till två om dagen sen i måndags. Känns det seriöst? Nej inte för fem öre. Fick känslan av att det var precis samma spel som det jag precis krigat mig igenom. SUCK! Tack för att det finns idioter som ger en hopp om livet och chanser till arbete, som sedan bara skiter på en., TACK! Men sånna idioter måste det ju också finnas plats för här i livet?

Hur som, känner mig lagom sur igen. Men jag blir lite gladare av att jag var ju på intervju igår på Häringe slott. Tacka vet jag för seriösa människor. Två timmar efter intervjun så ringer hon och undrar om jag kunde jobba lördag. Självklart! Så jag ska ge gärnet, visa framfötterna och mina kunskaper och fixa massa jobb där. Kommer bli extraanställd för kvällar och helger visseligen om det nu blir något, men Jerry (Dennis kusin som jobbar där) sa att om man vill jobba så får man jobba hur mycket man vill. Känns ju bra det med.

En till kul sak är att min lilla JENNIFÖR kommer hem till Sverige på lördag med! Fyfan vad jag saknar henne!


Nej nu ska jag fortsätta med uppdrag städning.

Luft

God morgon.

Idag känns det som en riktigt bra dag. Jag känner mig peppad till tusen. Så peppad att jag skulle kunna ta över världen idag! Se så ett par dagar med sol kan göra.

Idag är det som sagt intervju som står på schemat. Men innan det MÅSTE jag städa. Började lite igår, men det ska dammsugas, torkas golv och tvättas. Snart får man skämmas över hur det ser ut här. Sen efter intervjun ska jag plocka upp Jessica och åka till stallarna. Hon ska rida Jojje först, vilket går suuuperbra :) Efter det ska vi åka till Raddan då det ä rmin tur att rida. Så kanske Jessica rider Peppe också :) Vi får hoppas att Raddan är liite lugnare idag, så vi slipper hennes energibombnedslag.

Raddan, för er som inte vet, hon är ett 20-årigt fullbloldsto med så mycket energi att hon inte vet hur man ska ta upplopp för det. Och att hon är 20 år har hon missat. Raddan tror hon är 5 haha. Sötgreta. Föreställ er den piggaste hästen ni kan komma på, gångra det med 3 så har ni Raddan. Hon är kul ändå, men ibland blir hon för mycket pch man blir småsur. Fast det går snabbt över eftersom hon är så söt!


Well well nog omdet, tror ingen ens är intresserade av hästar som läser min blogg?

Dags för städning

Trött, glad, sur, glad...

Så var man hemma igen. Har precis druckit en kopp te med Dirk och Helena. Dom har lagt intresse på en lägenhet i porten brevid typ, så vi får hålla tummarna på att de kanske kan få den lägenheten. Skulle gissa på att det är sammalika som vår.

Idag har jag sprungit runt på hela kommunen och tillslut hittade jag mina timraporter. Snälla tjejen i receptionen skulle se till att pengarna kommer in så snart som möjligt. Sen ska jag eventuellt starta krig. Krig mot de som blåste mig. Fyfan vad ni jävlas med fel person. Skyll er själva om ni ger er in i det. Pengar in på kontot tack, plus mina papper påskrivna. Det är allt jag begär. Inte ens en ursäkt behöver jag för det fega sms'et jag fick. Det skiter jag i. Men jag ska ha mina pengar!

Puh, nu ska jag sluta vara arg. Var förbi Jenni och Engla på en fika/filmstund. Mycket trevligt! Efter det plockade jag upp Helena och åkte till Raddan som var som en kanonkula idag med. Sjukt jävla pigg är hon så hon vet knappt ut eller in. men ett par dagar till så borde det ha lagt sig.

Nä, nu ska jag plocka lite här hemma sen sova. Intervju står på schemat i morgon! Dags att få ett jobb!

Ny vecka, nya tag

God morgon. Sitter och äter frukost. Behövs en rejäl en, då en ny fartfylld dag snart ska börja. Har en massa, massa som ska hinnas med. Ska fixa en massa papper, leta rätt på massa folk, leta rätt på mina löner (!), köra lite ärenden till L. Sen måste jag hem och storstäda, för det ser ut som fan här. Måste även stooortvätta. Hela vår walkincloset består av massa sopsäckar med tvätt. använder mer än vad jag hinner tvätta upp... Fattar inte hur det går till dock. Jag får skylla allt på Dennis :)

Jag ska också leta rätt på en billig glasputsare. Haha nu när solen ligger på så ser man knappt ut. Tjejen som bodde här innan skulle väl snabbtorka dom åt oss med en trasa och lite medel. Vi kan se var exakt hon dragit trasan. Not that nice.

Nej nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, måste susa iväg.


Legend, legendary.

Skulle ju iväg med tjejerna igår. Tror ni det blev något för min del? Nej! Utan jag låg hemma med magsmärtor så j ag hötll på att kräkas. Anni kom förbi med en stor fanta och en bigmac till mig som tröst :) Så idag lär jag väl få höra vad jag missade? Men är man tjej så är man. Då kan det sluta som det gjorde för min del. Har småont idag med, men inte alls lika farligt som igår.

Senare idag ska jag halka ut på vägarna och åka till stallarna. Jessica ska rida Jojje och jag ska rida Raddan (båda har fått nya skor woho). Men efter det vet jag inte riktigt vad som händer.

Veckan blir väl sammalika som den här; söka jobb, ha ångest, söka mer jobb och fixa en massa pappper. Måste städa och tvätta ågon dag också. Kul. Jätte kul.


Nej nu ska jag ta och vila lite.


Hihi roligaste introt någonsin! Speciellt de första meningarna.

LEGENDARY LEGEND!

Lördag

God dag. För mig är det nästan lite god morgon. Jag, Dessan och Jessica bestämde oss för att gå på Oleary's igår och det blev nog en shot för mycket. Bokstavligen. Känner mig sådär mittemellanlåg liksom. Jag tror att om jag hade struntat i den skulle jag nog må prima idag :)


Ikväll ska jag, Dessan och mickis laga god middag hos Dess, sen ska vi iväg på årets party (sägs det). Gästlista, billig bar och så. I ett industriområde haha! Men det blir nog sjukt roligt. Lille Dennis åkte med Highride ner till Vimmerby där dom har en spelning ikväll. Vill ni läsa en kul artikel om sånagren P - kolla här! Haha det är bara han som kan säga och göra sånna saker i rättegångar :)



Ska hinna förbi stallet innan ikväll också,, ta en tur med Raddan.


Nä, nu orkar jag inte skriva mer.