Beckers färgkarta

Varning för hästinlägg, haha


Min lilla spanska prinsessa fortsätter förgylla mitt liv. Jag kan knappt beskriva hur mycket hon betyder för mig. Hon gör mig glad, hel och lycklig. Och vissa dagar ganska arg, men sånt händer alla. Hon har en sån personlighet som jag aldrig stött på hos en häst förut. Och det kan nog de flesta hålla med om. Hon kan verkligen underhålla en! Utan henne skulle jag nog deppa ihop totalt vissa dagar. Min fina fina Dalila.

Bara det här är ett liitet exempel på alla knasiga saker hon gör. Numer när jag kommer till stallet så förväntar jag mig att hon ska vara röd eller rosa någonstans på kroppen. För det har hon ju som sagt varit de senaste dagarna. Men nu har hon tagit ett större kliv. Hon vill nog se ut som regnbågen tillslut. Jisses.

Det började ju med att jag hittade en rosa rumpa på henne :)



Någon dag senare var hon massa rosa på halsen.


Idag när jag hämtade henne så var hon helt gul på halsen istället. Syns lite dåligt på bilden..


Och efter lunchen idag så var hon Brun/grön /gul på halsen istället.



Och jag kanske har glömt att nämna vad vi tror Dalila var i sitt tidigare liv?

En bäver!!


Kan man inte mer än älska denna underbara häst?


Söndag

Idag är det Globen som står på schemat. YAY! Det här är en av de bästa helgerna på året, när man får åka och kolla på HorseShow. Jag, Kubbe och Carro ska in. Kommer säkert springa på en massa folk man känner. Vi ska kolla på küren bara. Nice. Kanske ska passa på att fönstershopp alite i stan när man ändå är där :)


Var i stallet igår såklart. Skrittade en sväng med Pernille och Dalila var sådär nervigt muppig. Snark. Red lite på volten för att känna om hon var fräsh i benen, vilket hon var. Lite stel och knackig bara. Men det ska bli bra det här.

Hade inte så mycket mer att skriva om idag. Kanske skriver en rad sen.

Tjipp!


Gift

Jag har världens sötaste sötpotatis här :) Igår fick jag en ny, fin Samsung ultra touch av Kubbe! Tusen och åter tusen tack babe :) Hihi den är så jääkla bra! Happy happy! Vänta bara på att din pressent kommer, hihi!


:)



Happy puppy!



pötätä

Hej hopp.

kan börja med att säga att jag har varit vaken sen 03:40 imorse. Och provjobbat sen 06:00. Och det var så roligt! Alla var snälla och trevliga, jobbet var precis lagom ansträngande och det kändes jäkligt bra. Ska tillbaka imorgon igen. Kan man söga att jag fick jobbet då? Kanske. Imorgon blir det pappersskrivning sen är det provanställning i 6 månader. Nämnde jag vilket mysigt ställe det är då? Oj jag har nog aldrig jobbat på nå så mysigt ställe som det här! StoryHotel heter det. Lovely!

Snart kommer Sötpotatis förbi och då blir det filmmys, nu ska jag lira GuitarHero i min ensamhet :D


True true..

Otroligt vad man kan åstadkomma bara man ligger i lite. Eller är det bara ren och skär tur? Ett jävla flyt? Men först får man känna att man lever, det vill jag lova. Och när man minst anar det så löser allt sig. Helt otroligt. Men vi ska inte ropa hej förens jag kommit över ån.

Kan skriva lite snabbt att jag ska in och provjobba på ett hotell inne i stan imorgon. Ska börja kl 06:00. Måste upp 03:50. Jikes! Men det verkar vara ett så mysigt jobb, så det är nog värt det. Ska provjobba som frukost/lunchvärdinna. Alltså inte som servitris. Lustigt det kommer kännas. Vad ska man göra liksom? Se till så alla är nöjda och glada typ. Det ska jag nog fixa :)

Wish me luck, dags att mysa ner och sova med en film.


Dalila är...

7848715b22dbe2c7d8432cf5bbdb2ab5.png

Kolla varifrån!

Dalila är alltid rosa på halsen när jag kommer på morgonen. Hon kliar sig så att färgen på väggen släpper. Kanske ska döpa om henne till darosa? :)


ohja.

Globen bokat. Check.
Vitlöksbröd på morgonkvisten. Check.
Mysig helg. Check.






It's a loveStory..

Okej allihopa, nu håller vi tummarna..!


*Hoppas, hoppas*


Good morning beautiful.

Måste ju få säga att jag ibland, bara ibland, är ganska grym! :D

Ska snart åka in mot handen och lämna en sötpotatis på jobbet, sen åka och ta hand om en lite trasig häst. Hon la fram en liten hälta igår, bajskååårvar.. Får se hur det är idag. Sen hem och stila till sig innan det är dags att bege sig mot stora staden. Håll tummarna för att det blir bra. Kan skriva mer sen när det gått som jag vill haha.

Hursom, kör en dagens låt? Den är sååå fin!



Fo

Ska man skratta eller ska man gråta? Det ska föreställa vuxna människor som jag handskas med. Dålig stil om inte annat att försöka gå bakom ryggen på mig. Det känns lite som att dom sparkar på en när man ligger ner. Passa på medans man inte är på topp och ta det som en ursäkt. Herregud. Men jag tar inte sån skit och det är fan ingen större förlust för min del. Åh jag känner mig så arg just nu. Fan. Fan!

Men som min älskade systrami skulle säga just nu;

This too shall pass!

Be strong.


oj

Ångest!


Min ångest är förjävlig just nu.
Känns som att mitt hjärta ska slå sönder något i min bröstkorg.
Jag orkar inte.
Nu ska jag gräva ner mig..


Home sweet home

Hej hopp.

Kom hem från stallet för ett litet tag sedan. Jag och Carolina bet ihop och trotsade vädergudarna och red på volten i pissregnet. Dalila skötte sig fint, förutom ett oväntat dampanfall i högergaloppen när det blev lite jobbigt. Inge dumt, utan mera bus. Dyngsura blev vi allihop, trots min och Dalilas snygga regnutrustning haha. Som Carro sa, jag ser ut som mördaren i "jag vet vad du gjorde förra sommaren.."

Håller på att lagar lite mat här för övrigt. Inge mer avancerat än makaroner och falukååårv. Gott!
Ska åka och slänga åt hästarna lunch sen och bege mig mot jobbet efter det. Kvällen avslutas som vanligt med filmmys 3000. Sen imorgon ska jag upp med tuppen igen och släppa ut de små djuren. Hoppas, hoppas attd et inte regnar då!

Nej nu ska jag fixa till mig och poppa massa skön musik. Min musik. I mitt hem. Åh jag kommer nog aldrig tröttna på den meningen.

Apartment, I love you!


.

Dags att åk aoch släppa ut hästarna och sedan rida en sväng. Ville bara snabbt skriva en rad så ni vet att jag faktiskt lever.


Uppdaterar mer sen.

Tjing!


.

Fan i helvette!


min bil...

0-3d79f0ec4afbc0bbbf54246e1a010ef3.png

Kolla varifrån!

min bil har blivit utsatt för terror efter att jag kom ut ur garderoben med att jag hade spelat WoW. På andra sidan står det Noob.


Ordbajs

Så, då har pållan nya skor igen och jag är bankrutt haha. Det kostar att ligga på topp sägs det. Jag håller fan med. Men hon stod stilla som ett ljus och blev fin om tassarna igen. Ska dressyra på volten imorgon tänkte jag. JObba igenom henne ordentligt i skritt och galopp framförallt. En del sidvärtes lär det bli också. Ska ta tag och börja träna minst en gång i veckan snart med. Måste bara få ordning på ekonomin så ska allt gå som jag vill.



Jaha, ska åka och jobba om ett tag. Om jag inte missminner helt så är det en ganska lugn kväll. Så då hinner man säkert städa och pyssla lite extra idag. De tblir bra det här. Hade inte så mycket mer att skriva idag. Ska hoppa in i duschen nu och poppa lite piggmusik.

Jag gillar mina högtalare :D Och mina tåliga grannar haha.


snicksnack

Dagens konstanterande: Man blir seg av att sitta i en mörk lägenhet utan lampor.

Memo to self: Köp Lampor!

Annars? Jo, seg som sagt. Har varit hos bushästen och ridit ut en sväng med Lena och Tore. Drog en vända ner på volten och travade och galoppade lite och hon kändes sådär härligt fin igen. Inge rus i galopp, utan bara helt med på noterna. Underbara häst! Ska åka och jobba om ett tag också. Blir ett kort pass då jag slutar 22 redan. Sen hem till min mörka, varma mysiga lägenhet och bädda ner mig till en film.

Jag tror att flytten ut hit till Ösmo gjorde bra för mig. Om vi nu ska vara lite sentimentala och prata känslor också. Jag har aldrig varit såhär lugn och avslappnad hemma innan. Utan har jag inte haft något att göra så har jag lyckats klämma in en aktivitet eller två för mycket iaf. Nu sitter jag här, kollar på massa filmer, pysslar och bara trivs. Och att komma bort från Handen överlag var nog bra. Känner mig så mycket mindre stressad här ute. Loves it. Bara att åka in till Handen får mig att bli stressad och ångesten kommer smygandes. Fast vem vet, kanske får krupp på att bo i bushen om nån månad :)


Särskola i skogarna

Hej hopp.

Dags för att skriva en rad kanske? Kom precis hem från handen/brandbergen. Var och lekte med min fina Sassa igår och tog ett par drinkar. Massa trevligt. Var även ut emed min lilla pålla igår. HAHAHAHA är allt jag kan säga såhär i efterhand. Jisses. Vi lyckades med allt förutom att ramla av, vilket även det var toknära.

*Möta två älgar på för tok för nära avstånd. CHECK
*Få panik över älgarna (älgfobi) och skrika i skogen, smitta paniken på hästen som hoppar omkring. CHECK
*klaffsa runt i massa sankmark och bli jäättejätteblöt. CHECK
*Försöka få över hysterisk häst över ett vattenfyllt dike i över 30 min. CHECK
*Få fet, hysterisk häst rakt på vänsterfoten i försöket att få henne över dike. CHECK
*Tappa känseln i foten. CHECK
*Bli lurad av bushäst som kröp under ett nedfallet träd som jag får i knät och håller på att åka av, men biter strongt ihop och sitter kvar, med trädet i knät medans hästen springer upp i skogen som en mupp. CHECK
*Komma hem allt som allt efter 3,5 timmars tur i skogen med halvt bruten fot, blåmärken och skrapsår på lår, toktrött, tokskitig häst och helt slut själv. CHECKCHECK

Men visst Pernille, det hör vi om snart igen? Haha!

Ska snart ta och svida om och åka ut till stallet igen. Ska nog bara rida lite på volten och känna igenom henne. Hon lär vara ganska slut sen igår, lilla plutthästen. Annars idag blir det bara chillpill tror jag. Filmmys här hemma med en fruktsallad kanske?




Så kan det gå

Jag säger ju att det inte är bra att vara uttråkad. Jag har precis gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra. Nämligen spela Word of Warcraft. Jisses. Ett litet spel. Så mycket att förstå! Man lär ju inte kunna spela det där om man inte har alla hästar hemma Jag fattade knappt nånting alls. Men som tur är så fick jag experthjälp av min töntiga lillebror och lite stöd från msn av Kubbe. Dödade saker och blev level 2, blev utmanad och loosade big time. Där avlutade jag min karriär inom WoW. Man ska sluta medans man ligger på topp sägs det? Menmen nu har jag faktiskt testat spelet och kan med gott samvete säga att det är ett nördspel och inget för mig. Jag är ju trots allt lie coolare, lite bättre. Skratt.

 




Anyways, Engla ringde nyss och frågade när jag skulle hämta henne. Hon har pratat om det här sen vi bestämde det. Oavbrutet tydligen :) Det ska bli så himla mysigt! Hon berättade att hon packat ner Bolt, Bortspolad, en bok, chips, julmust, kritor och massa mer.

Nu är det dags för fredagsmys!


woopwoop

Hejs!

Sitter hemma med mor min och dricker lite te. Har varit ute hos lilla grå innan och busat. Eftersom jag är sjuk och inte ska anstränga mig för mycket så blev det lösbus på volten. Först fattade hon inte riktigt vad jag höll på med, men drog ett par repor sen och busade av sig. Märkte när vi stod inne och pysslade att hon var rastlös, pillade på repen, trampade runt lite och pillade mig i håret och var allmänt söt. Gullehästen.

Ska snart göra mig redo för att jobba också. Men först fika klart med mamma. Imorgon kommer för övrigt bli en supermysig dag! Jag ska få kidnappa Engla hit på filmmys, bara hon och jag. Vi ska äta middag här sen kolla på Bolt bland annat. Älskade lilla Engla <3


Jo juste, ge mig ren fin snö, inge snöslaskregn tack!



D

God morgon, eller god förmiddag.

Hemma idag igen. Fortfarande sjuk, eller, jag har feber på kvällarna och nätterna men under dagtid så går det ganska bra att överleva på ipren. Sitter i soffan och lyssnar på massa bra musik och funderar på att ringa Vårdcentralen för provtagning. Nu kan jag hålla med om att jag varit sjuk stört mycket, så nått kanske är fel? Tar iaf multivitaminer varje dag och har vilat mycket nu sista tiden. Får se hur det blir. Ångesten ska jag kanske också kolla upp.

Annars idag så ska det ju komma ut en tjej och provrida Dalila. Hoppas min prinsessa är på bra humör idag, hon har varit lite upp och ner i humöret senaste dagarna haha. Men det blir nog bra. Ska åka ut vid 2 halv 3 och mocka och så innan och pyssla om henne :) Sen hem och slappa igen. Håller alla mina tummar på att dom kommer gilla varandra. Vore bra om jag kunde ha någon dag ledig, fast jag vill vara hos henne varje dag. Ekonomisk hjälp är ju inte heller helt fel just nu...

Jisses vad fet hon var i sommras! Haha, jag tycker iof fortfarande att hon har lite mage, jag kanske ska ta tillbaka det? Hon ser ju dräcktig ut :D


Ny vecka, nya friska tag

Hej hopp.

Igårkväll lämnade jag lilla byn Ösmo och begav mig mot stora stora stockholm. Eller söder för att vara exakt. Var toklänge sen jag var inne mot stan. Började med att käka på BurgerKing (Donken är fortfarande nr One för mig) sen tog vi en öl på en mysig jazzbar innan bion. Kollade på Inglorious Basterds. Helt okej film, lite för lite händelser bara. Men en hel del vidriga scener, som överraskade må jag säga. Hua hua.. Men en bra film over all.

Satte oss på pendeln, som för onödig info tar exakt en timme från söder till Ösmo :o och jag började tokfrysa. Feber? Japp, vaknade imorse av att jag simmade i mitt eget svett typ. Äckligt! Men ett par alvedon löser allt. Mår skapligt just nu. Har kunnat bädda rent och småstädat hemma iaf.

Ska vila massa idag så jag blir frisk och kan jobba i veckan. Blir mycket film, GuitarHero och godsaker för min del. Mys!


Totte och Pörnille :) Älskar bilden


Paow!

Biomys är bra för själen.

Off we go, then