Fredag, chips och soffa

Så har snart en vecka gått förbi. Var hos Emelie och red i måndags och det var så jäkla roligt! Tisdags hade jag det kraftigaste träningsverken ever! Onsdags och torsdags var vi ute på Station och Olearys och drack och hade trevligt och idag har jag mer eller mindre legat i soffan hela dagen. Var i handen och mötte Sandra och Emelie och käkade på Olearys. Sen åkte vi hit och kollade på Hostel och The butterfly effect. Typ så kul har min vecka varit.

Annars är det ganska lungt. Det har hänt en del, men det löser sig hoppas jag. Dennis kommer hem i morgon så vi ska ut och äta och prata tror jag. Se om vi kan lösa en del problem. we'll see!

Nej nu ska jag kolla på tv och somna i soffan :)

Hörs!


Söndag, jobb och storm

Nu är jag sjukt mätt. Jag, Sofie och Anders har precis svullat taco's och ska kolla på Wallander filmer snart. Det är sjukt mycket storm ute så man blir nästan lite orolig att huset ska blåsa bort. Men vi ska nog stå kvar.

Det var riktigt tråkigt att jobba idag. Sjukt lite folk, så man fick knäppen ett tag av uttråkighet. Skulle jobbat i morgon men tog ledigt. Jag ska åka ut till Emelie och umgås med henne. Vi ska även rida imorgon. Jag har inte ridit på 2-3 år så det ska bli så jävla kul att komma upp i sadeln igen! Kommer nog inte kunna somna bara för att jag vet att något trevligt väntar i morgon haha!

För övrigt är allt bra. Dennis är kvar i Litauen då han inte kunnat åka hem på grund av stormen. Får se när han kommer så man kan reda ut ett och annat... Jag får in min lön vid 12 inatt! Det ska bli så jävla skönt att ha pengar igen. Fick hyfsat bra med pengar också, med tanke på min lilla timlön :) Så det var ju trevligt. Jag ska ta med min kära lillebror på en shoppingrunda nu i nästa vecka också. Kul kul :)

Men men kände bara ett behov att skriva en rad :)

Hörs
/J

torsdag, snö och irrutation

Jag har vaknat på helt fel sida idag PLUS att jag har en äcklig finne så jag kan inte vistas bland folk! Så jag kom inte iväg till skolan. Allt känns bara jobbigt! Gah!

Det har snöat inatt. Det ligger pyttelite snö på marken men därimot så blev det skithalt! Går ju knappt att gå. Jag hade tänkt att övningsköra lite med mamma men jag vet inte om jag vill det längre. Kommer ju halka av vägen eller något liknande. Kom på igår att det är dags att sätta igång lite med körkortet nu. Ska boka körtider på måndagar eftersomjag är ledig från skolan då och så ska jag försöka plugga teori lite varje kväll. Skulle sitta så fint med körkort och egen bil! Det ända som hindrar är min lathet. Ändring på det!

Sen det där med att ha rökuppehåll gick inte som jag ville. Höll mig i två dagar sen pajjade jag det. Äta nyttigare gick väl sisådär. Blev en glass hit och en choklad bit dit efter 3 dagar. Men gå vill jag göra men det har dock regnat eller blåst som fan när jag har haft tid. Men det bli nog bra tillslut.

Nej nu ska jag gå och sura sen plugga lite.

Måndag, sluta röka och motion

Så var det måndag igen då. I morgon börjar skolan. Ska bli lite skönt att ha något vettigt att göra om dagarna igen :) För övrigt så är det dag nummer två jag är rökfri! Fick sån ångest på mig själv i lördags så jag tog min sista cigarett i lördags natt. Ska även sluta småäta, skita i godis och allt sånt onyttigt och börja motionera. Var ute och gick i 1 1/2 timme igår. Ska gå till jobbet idag och så. Känns ganska bra :) Det är mest när man sitter och är rastlös jag blir sådär jobbigt röksugen. Men jag ska hålla mig.  Ska försöka få med mig Sofie ut och gå också så man får sällskap.

Jag ska ta och börja söka nytt jobb nu också. Så man kommer bort från Coop Ångest Forum. Lite bättre är det nu eftersom jag och Sofie jobbar samma helger nu. Men helst av allt vill jag ha ett nytt jobb där jag kan servera eller något liknande. Någon trevlig restaurang eller café vore kul :) Så vi får se hur det går, helt enkelt.

Nej nu ska jag ringa och väcka Della och snart gå till jobbet.

Hörs!


Lördag

Jag är så sjukt uttråkad! Sofie och Anders är ute på landet och har lämnat mig här. När jag vaknade så tyckte jag det var lte skönt att få vara ensam. Började diska, små städa och sen plugga lite teori för mitt kommande körkort. Jag skulle även åkt till coop och jagat rätt på lite mat, men när jag ska gå utanför dörren kom jag på att mitt terminskort inte funkar på helger. Ska köpa plusskort nu den 15 iallafall.  Sen satt jag framför tv'n och bara kände hur trist allt var! De flesta ska typ ut på krogen eller liknande ikväll också. Men lilla jessica har inga pengar kvar så det blir hemma sittande för mig ikväll. Men vrider man lite på det så är det ganska skönt med en vit helg.



Igår var Della här. Vi kollade på The bodyguard och sen satt hon och läste högt ur en sexgalnings blogg HAHA! Vilka sjuka saker den där tjejen höll på med. Det började ganska roligt men ju mer hon läste, ju läskigare och vidrigare blev tjejen. Så kul kan man ha på en fredag utan alkohol :) Och mysigt var det med.

Nej nu får jag krupp! Ska gå och hitta på något.

Morsning!

Love

Jag har saknat dig!

We belong together!