Tuesday

Trött


Tuesday

Tisdag idag då. dagarna bara rinner iväg känns det som. Och så händer det så mycket saker :) I förrgår var vi på Pleasure beach och kollade runt en del.Fy satan säger jag för deras "the big one" bergochdalbana. största jag någonsin sett! usch! Alla åkturer var typ jätte läskiga så jag bangade faktiskt ur och åkte ingen annat är nån 4D bio :) den var häftig den.
the big one

Sen satt vi oss och skulle se nån show eller vad de nu var. Då är det en radiopratare och hans kolega som hostar showen. Dom står och babblar och skojjar typ. och heeela tiden ser jag och della att dom stirrar mot oss. vi sa det att dom kommer garanterat komma fram till oss och babbla typ. Och vad hände tro?
Jo han går mot mig och fråga typ vad jag hette och vartifrån jag var. Jessica från sverige svarade jag och han blev ju som tokig :)
"we've got people from europe! Swedisch girls ladies and gentlemen! I've heard that they are very aloud haha!" Jo självklart skulel dom dra sexskämt om oss.. Efter det säger han "This is ´Blabla´ from Rock FM, sending live from blackpool." HAHA pinsamt! Vi hade precis vart med i radio! Jaja man ska ju hinna med så mycket man kan, eller?

Igår var vi i Preston och shoppade. Igen. Jag hittade så mycket saker, så alla mina pengar tog slut. Köpte bland annat världens finaste stövlar och ett par gympaskor, två par jeans och en massa tröjor och linnen. Bara hoppas att väskan inte väger mer än 20 kilo nu när vi åker hem! Inatt var det typ storm också. Vaknade runt halv 6 av att alla saker typ blåste runt i rummet och att dörren stod och smällde. trodde först att fönsterutan blåst sönder eller nått, men den hade bara blåst upp. Har nyss ätit frukost och så. ska hoppa in i duschen snart och sen får vi se vad vi hittar på. Pengarna är ju slut så det får bli nå gratis grejjer. Gå till parken eller nått. :)
 
parken

Hörs senare! Jessica

In England

allright people, Jess' is in England! Jag har det askalas här borta. Flygresan hit som jag fruktade gick galant. var knappt nervös när vi var på arlanda. sen bar det iväg men en jävla fart och det var stabilt i ungefär en timme. Sen, mina dammer och herrar så åker vi in i en fet turbulens, eller vafan det heter som skaakade planet något fantastskt till och från i ungefär en timme. jag då som aldrig flygit visste ju inte om det skulle vara så eller ej, men della satt brevid mig och såg mycket nevös ut. jag satt tillslut och lugnade henne itsället för tvärt om :)
När vi landade sen så trodde jag en snabbis att vi var på väg ut ur landningsbanan för det var glashalt efter regnet. men det gick bra! sen åt vi iktig engelsk fish n' chip. Mycket gott! sedan väntade en ca 2 timmmar lång tågresa också :(
men men dag två här så gick jag, della och hennes mor till stan och shoppade lite :) jag köpte några linnen, underkläder och så. Spanade efter skor, men hittade inga. Sedan köpte vi cigarette som är SVINdyrt här! Ojojoj köpte ett paket cigg på flygplatsen och jag vet ju knappt va ett pund är, men nä vi sedan räknade om så kostade dom 70 svenska kronor. galet dyrt här, iallafall det. sen var vi typ hemma bara.

Igår var vi ute och festade lite :) Vi gick till en gaykliubb som hette Roxy's eller nått. Där var det transvestiter som sjöng och dansade hela kvällen typ. Fy fan va kul jag hade! Runt 2 gick Karen hem och jag och della drog vidare till den störtsa klubben jag någonsin sett! Såg precis ut så som galna klubbar i filmer, typ Tripple X, den ryska där :) och det visade sig vara en annan gayklubb. men fyfan va sköna människor det va där :) förutom en turk som todde han kunde köpa della och sälja mig till hans 19 åriga kusin som väntade hemma. Usch och blä sa vi och bad han vänligt att försvinna ur vår syn, vilket han gjorde. Vi tog en taxi hem sen och var hemma id halv 5 tror jag (engelsk tid). När vi sätter oss på trotoarskanten för att röka så ser vi att della har tappat en klack på skorna hahah! så de kan gå.
Trasig skodansgolv


idag vaknade vi runt 2 och var bakis. Åkte till stan och såg The grudge 2 på bio! Usch va leeeskig den var. haha kunde knappt titta på allt :) men men Nu sitter vi här och ska glo lite film. Hörs! J

YES!

ENGLAND IDAG!

Ses åter den 3 november :)



Blackpool tower  Street










Söndag

Jag har varit fruktansvärt trött och bakis idag. Blev kanske entvåtre groggar för mycket. Vi satt heam hos mig några stycken och mös typ. Plötsligt märker jag och Della att det blev en krock av olika människor och några satt typ tysta och nervösa. Vi gjorde så gott vi kunde men att mingla och supa alla under bortdet, och gissa vad? Jo det funkade tillslut! Jag hade kul iallafall. Gled ner till valla värdshus vid 1 tiden för att  ta en öl då någras sprit var slut. Haha jag snackade med chefen där och ska komma dit efter min resa och snacka jobb! Skönt att kanske kunna slippa coop ångest forum då! Så vi får hålla tummarna helt enkelt.

Det slog min när jag och Della var ute med Tuva innan idag att vi åker ju förihelvete på onsdag! Så det är bara skola i morgon och tsdag sen smäller det. Ska bli kul att komma bort ett tag. Saknar Dennis nått fruktansvärt också. Pratade med han en snabbis för en stund sen. Får träffa han den 3e sen :) Längtar massor!

vi två



I morgn blir det himla massa farande överallt. Måste till mats och ellis och hämta väskan, åka till della och häma saker där, växla pengar och så vidare. försöka hinna köpa en hårfärg också kanske. Jag ha faktiskt klippt mig :) Klippte upp håret och så. Helt okej vart det.

Nej gott folk, nu ska jag föröka sova eller nått. Har ju sovit halva dagen så nu är jag pigg :( Mycket dåligt.

Hörs!

The joker

Sitter och lyssnar på Stevie miller band - The joker och ska snart sätta fart att städa upp här hemma. Jag försov mig i morse också. Känner av lite lätt att jag skulle behöva mamma som kommer och rycker upp mig på morgonen :) Och när jag försover mig blir jag arg och stannar hemma istället för att komma sent.
Jag ska nog storstäda och piffa till lite idag. ¨Sätta upp saker på väggarna och gå ner med saker till förrådet. Tvätta en massa och göra fint. Måste åka och köpa nya doftljus också, så det blir mysfaktor 10 igen :)

Måste sätta igång nu men som avslutning lite bilder på de vackraste hundarna i världen: Grand danois!

Hörs, J

                      fin                                                                    fin

Äntligen Måndag!

Idag är det måndag. Jag har vunnit en ny dag känner jag. Måndagar är min favorit dag. Efter en slitsam helg på soffan och festande så kan man kliva upp 06.30 på morgonen springa till bussen och inte hinna äta. Måndagar är nog den dag jag älskar mest som så många andra.
Ironin är ialla fall på topp.



Usch nu känns allt jobbigt igen. Det är stökigt och rörigt hemma, maten är slut och klockan är mycket. Har försökt att småstäda lite för att jag vet att jag hatar att vakna upp i en jävla röra. Har tonvis med tvätt att tvätta också. Men men vad är mina problem att klaga över igentligen?

Jag har prov på onsdag också i serveringen. Ansvarsfull Alkoholhantering. Det är inte så lätt som det låter kaan jag berätta. Det är en massa lagparagrafer och skit som står på den mest vridna svenska. Och ett plus i kanten är att jag bara läst en sida av ca 30. Grattis Jessica!

Jag satt och läste igenom min blogg lite innan idag. Haha upptäckte att det mesta på sistone var negativt och jobbigt. Men jag kan säga att det Faktiskt har hänt  en hel del roligheter också! Som i helgen; Jag och Della åkte till Västra skogen och gick på en korridorsfest. Sjukt mycket människor var det! Tänk er att en hel våning med studenter som öppnar sina dörrar och ställer till med fest :) Fick en lättare klaostrofobi känsla när man gick in men fy satan var kul det var. Lördags satt vi hemma hos mig och slappade framför tv'n bara. Och i söndags lurade Ellis med mig och Della i skogen för att plocka svamp :) Så mysig var min helg!

Annars funderar jag på att klippa mig, men vet inte riktigt vilken frisyr jag ska ha. Är trött på frillan man har nu. Fås spana runt lite och se om det finns nått fint. Kanske klippa upp det igen? Jaja....
Gå och lägga mig i vår nya, sköna, ännu större säng nu :)

Over and out

Höst

Det är ta mig fan inte sant! Känner att min höst depp börjar komma smygandes. Jag blir så jävla trött av mörkret och kylan. Gick inte till skolan igår eller idag. Vaknade med känslan av att "Nej jag orkar verkligen inte".

Älskligen kom hem igår! Fyfan va skönt det var att se han efter 2 veckor (L). Så skönt att det var någon brevid en när man somnade och när man vaknade. Någon som ligger där och ger värme och kramas. Mys!  Vi gick upp i morse och åt frukost i mörkret tillsammans innan han var tvungen att springa till bussen. Jag satt kvar och pluggade lite, men som vanligt fastar man framför datorn istället :) Idag ska jag möta della sen och åka till farsta och hämta min älskade mobil! Den var typ trasig innan. Men men hoppas att den ska fungera nu då.


mys



Utöver höstdeppen så känns allt bra nu. Ensamheten är borta. Denis är hemma. Ska snart till England och rocka med Della. Men nu ska jag fixa mig ooch köpa en kaffe någonstans eftersom Fredrik pajjade min bryggare.

Hörs,
J



England

Okej, håll i hatten..!

Jag, Jessica Ekholm som aldrig i hela mitt liv suttit på ett flygplan ska åka till England den 25! Jag får panik bara jag närmar mig en flygplats.! Haha kommer säkert flippa ur och skriva "we're all gonna die!!!" eller nått lika smart :) sen svimmar jag och spyr :P Nej då. Ska bli kul faktiskt. Ska åka dit med Della och hälsa på hennes mamma och morföräldrar där.

Hon ringde för en timme sen och frågade och nu är det bokat :D Galet Jessica, galet.

Well well ska försöka sova lite nu.

Bye bye for now..

Måndag

Så satt man framför datorn igen. Har inte vart i skolan idag för när jag vaknade så hade jag grisigt ont i halsen... men jag var illa tvungen att pallra mig till jobbet och stänga. Var i farsta och lämnade in min telefon igen. Får se om den funkar felfritt sen.

Idag fick jag besked! Älskling kommer hem på Måndag vid 3 tiden :D En vecka kvar i ensamhet bara. Har precis pratat med han. Åker kanske ner dit med han om ett par veckor. Berättade att han kommer vara tvungen att åka ner ganska ofta så då kan jag följa med över helger. Dom har en lägenhet på 320 m2 där i litauen :O Det är galet stort! Skönt att komma bort ett tag också till en nyrenoverad lyxvåning :D

I helgen var ju jag och sofie ute och festade loss. Hade sjukt roligt igen. Började med en öl på Viper room, sen begav vi oss till Mera och Röjde tills stängning. Haha´risigt full man blev sen iaf :)  Vinglade upp för mina trappor och så var det folk här :) Della hade fått bjuda över lite folk hem till mig eftersom jag behövde hundvakt. Så jag hälsade hastigt sen störtade jag i säng och somnade som ett svin. Vaknade på lördagen vid halv 1 och kände mih omännskligt bakfull.. Sånna smällar man får ta.
alkohol :)
Och nu ska jag sova! Såg att klockan tickat iväg en aning.

Over and out!