Work work

Jaha, sitter och hinkar kaffe och laddar inför nattens jobb. Ska ut till Värmdö igen. Och på måndag börjar min utbildning, YAY! Så om 2 veckor är min väktarlicens klar. Så då kan jag börja jobba mer på riktigt. Har en del extra direkt efter utbildningen redan, så förhoppningsvis i januari så blir det massor med jobb. Ska försöka få så mycket nattjobb som möjligt, bättre pengar och sedan blir det inget krångel med att skaffa hundvakt och så.

Annars har jag nog inte så mycket planer för helgen. Men något kul hoppas jag kunna hitta på imorgon.

Juste, hur mysigt är det inte med all snö som kommit? Mysigast är nog den dova tystnaden som blir, och att det blir ljusare ute. Aj löv it.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig klar.

lite regn?

Under allt vatten ska det finnas en stor väg.. Herre!


Ruggväder

Fy bubblan vilket väder vi har! Regn, lite mer regn och sedan lägger vi på massa blåst på det. Inte ens hunden vill gå ut, men det vill hon aldrig när det är dåligt väder haha.
 
Kom nyss hem från Dalarö, var och fikade med en tjejkompis för att sedan ¨åka och köpa en ny jacka. Jag har bara stalljackor, superduperdunjacka, pytteskinjacka eller en väst. Kände att jag behövde ett mellanting, typ fodrad täckjacka, och så blev det. Är sjukt nöjd, nu kan man vara ute i det här mellanvädret utan att antingen frysa ihjäl eller svettas ihjäl :D
 
Ikväll ska vi nog roa oss med att åka till en gds och byta olja på bilen. Den var visst typ helt slut... Slarviga jag som inte kollat på några veckor :/ Ajaj.. Så en sådan kul kväll lutar det mot för oss.
 
 
Min älskade hund!
 

Underbara helg

Snart har helgen sprungit förbi. För min del var det en mycket trevlig helg. I fredags åkte jag och Johan in till söder och åt middag på Jimmys steakhouse. Underbart gott och supermysigt att baa få umgås vi två
Nu ska vi strax bege oss ut på promenad med hunden för att sedan åka och kika på massa saker till båten. Planen är att mer eller mindre totalrenovera den. Och så ska ja förbi stallet också. Full fart!
 
Som terapi för själen <3

smutsig bil?

Jisses det var ingen lek så smutsig min bil var... Åkte och spolade av den direkt efter stallet iaf. Blev lite bättre, orkade bara inte tvätta hela, så en snabb avspolning fick räcka.
Nu sitter jag nyduschad och fin och inväntar min pojk. Ska se vad kvällen har att erbjuda. Ni får hur som ha en trevlig kväll!

fin och lida pin

Nyss hemkommen från gulliga Nicole som fixat mina naglar. Är jätte trött nöjd! Efter det åkte jag vidare till sjukgymnasten där jag fick akupunktur. Inte så skönt, men imorgon känns det mycket bättre. Här näst på schemat står det filmmys.



6 år..?

Oj hoppsan, har jag haft min blogg i 6 år? Suttit och läst igenom inlägg från 2006 haha :) Det verkade vara tider det. Det här är nog den anledningen till att jag behåller min blogg, det 'r så himla kul att kunna ta fram några år senare och läsa och kika på bilder. Värt. Sen är det faktiskt ganska skönt att skriva av sig mellan varven, fastän det oftast blir struntprat och bilder. Men som sagt, sjukt kul att ha kvar såhär flera år efter.

Jag vill ha sommar igen <3

     
 
         

         
         
         
 
Jaja, en bild var från förra vintern, men den är så epic fail :)

Ny Design

Så, nu har jag suttit och googlat, googlat och testat hur mycket saker som helst, men tillslut fick jag nog ordning på allt. Ser väl helt okej ut? Tycker att det är så roligt att det fortfarande, trots uppdatering en gång per halvår, är några som går in på min blogg typ dagligen.Har nog kommit in i en ny blogg period iallafall.
 
I livet så händer det en hel del känns det som. Bytt yrke totalt, jobbar numer som väktare, vilket känns awesome! Häst mår bra, hund mår bra, Johan mår bra. Har en ny bil (ovanligt va?), en Volvo xc70. Sen är det säkert 700 andra saker som borde vara värt att nämna. Jo, vi har blivit med båtar. En modell liten och en modell större. Ska bildbomba imorgon tror jag. Kanske kan klippa ihop ett och annat foto nu när jag nördat med mitt fotoredigerarprogram för att tillslut lyckas med headern all by my self!
 
Nu vill jag faktiskt sova med mina små grisar. Bjuder på en godnattbild på oss :)
 

jj