lördag morgon 04:35

Jupp, så tidigt är det.. Sitter och dricker lite kaffe och ska snart åka och jobba. Jag har sovit om en katastrof och vaknat typ en gång i timmen så jag är inte ens nästan pigg och laddad idag... Men men jag slutar iaf runt 13snåret så då kan jag åka hem och sova.

Tänkte skriva om dagarna som varit, men det hinner jag visst inte. Måste klä på mig och åka. Om jag överlever dagen så skriver jag mer senare :)

första julklappen

Jag dör så mysiga dom är!


24 december

God jul alla fina!
Jag vaknade av att min fina kom in med en julklapp på sängen, han sa att jag behövde dom direkt. I julklappen ligger världens mysigaste tofflor, alla kategorier! Så jag studsade i dom och mös mig upp ur sängen. Frukost med gröt (såklart), julskinkan är i ugnen, hunden är badad och luktar gott. Hon luktade nämligen typ popcorn (?!) igår.. fy fy.
 
Om ett tag ska vi röra oss mot Johans mamma för att fira jul där. Och imorgon bär det av ner till småland för att fira lite jul med min mamma. Vi kan tyvärr inte stanna där nere eftersom jag måste jobba på onsdag. Så det blir en hyfsad roadtrip för en fika haha.
 
 
får bjuda på en julbild på mina favoriter från förra året.Har ju inte hunnit ta några nya än.
 
GOD JUL!

Älskade löptik..







Nu när hon löper är hon extra super mysig :-) skön sovstil för övrigt?

Besök på närakuten..

Igår när jag vaknade hade jag fått huvudvärk from hell. Så fort jag rörde på mig så pulserade hela huvudet. Efter ett tag klättrade huvudvärken ner och satte sig under ögonen, käkbenen och tinningen (låter kanonkul). Kände att nått var på tok och misstänkte direkt bihåleinflammation, så jag fick en snabb tid på närakuten där de konstaterade att det var bihålorna, så jag fick antibiotika och nån medicin för att få ner svullnaderna och minska förkylningen typ. Pigg blev man av dem också, sweet! Så bara nån timme efter mådde jag som en människa igen.

Nu känner jag mig piggare och är laddad på att åka och jobba, förhoppningsvis redan imorgon. Då blir det nog en stor butik här på hemmaplan där jag ska spatsera runt och se till att hålla ställningarna.

Annars idag blir det nog himla lugnt. Johan måste åka och köpa en ny mobil då hans helt har lagt av... Ska kanske passa på att kika på lite grejer då, som tex en ny kaffebryggare.

Tjipp!

hoppsan

Det blev visst en kladdkaka :-)


Dec. 20, 2012

Såhär tycker jag om att ligga hemma sjuk och ful :-(


tips tack

Vad gör man när man är hemma sjuk? Är ganska orkeslös men ändå rastlös.. Brukar som sagt ha tusen saker att göra, nu känner jag mig sådär lagom inlåst. Legat på soffan i ett dygn, snart varning för liggsår haha. Så tips på saker att göra mottages tacksamt!

Min slöa hund är nog ganska nöjd med situationen. Hon ligger här i en hög och snarkar.

myshund!

Jag älskar min lilla gris. Att jag valde att rädda livet på henne är något jag aldrig kommer ångra. Likaväl som jag inte ångrar en sekund att jag valde att bli hästägare. Men just med grisen, så blir det ju mer tid med då hon är med dygnet runt :-)
 
Bortskämd med morgonmys :)

snor..

Fy farao, har åkt på förkylning from hell inatt.. Sov 3 timmar igår, jobbade sedan 13 timmars pass. Har sovit typ hela dagen kan jag meddela. Mår verkligen inte bra så jag ska stanna kvar i soffan och tycka synd om mig själv.

Fy fy fy
.

självskydd

Bläää. Så känner jag för att igår och idag försöka ta mig fram med sl... Vilket skämt! Fick åka med Johan till en tunnelbana imorse, då pendeltåg inte behagar att åka alls mer eller mindre. Min kurs är obligatorisk, varje timme man missar måste man ta ikapp eller börja om på nytt.. Men som det ser ut nu så verkar jag komma fram i tid. Peppar peppar...

Idag ska vi ha självskydd, handfängsel och batong utbildning. Får de hur det går med min superfysik haha. Kommer nog vara helt Slut och eventuellt blåslagen efter idag. Ska se om jag kan ta lite bilder också :-) skulle fan ha tagit bilder u det våra brandövningar.

Sjukt rolig dag!

Oj jisses vilken rolig och fartfylld dag det var idag! Vi har släckt en massa bränder, sprungit brandmaraton, blivit utsatta för stressig brandsituation helt oväntat och tillslut fick vi rökdyka. Otroligt lärorik och framförallt hysteriskt kul dag. Imorgon blir det som sagt liite tyngre, då det står juridik på schemat hela dagen. Sen blir det till att plugga så det inte blir allt för mycket sista dagen innan slutprovet.. Den tabben har jag gjort för många gånger.

Jag är så taggad för min nya yrkesroll som väktare! Let's go!

kursdag 2

Jaha nu sitter jag på tunnelbanan mot kista och ska fortsätta med min kurs. Igår var det nästan bara lagparagrafer.. Svårt! Idag ska vi leka med brandmän hela dagen haha. Hoppas det blir roligt. Imorgon är det juridik hela dagen... Inget annat kul hade jag att meddela så här på morgonkvisten. Mer än att det är tråkigt att åka tåg :-)

julträd!




Mys!

Mys snö! Dock mer snö nu, bilden tog jag igår..