Är i stav med Monicas ponnibus menja som f...

img_0167 (MMS)

Är i stav med Monicas ponnibus menja som får sina tänder fixade. Kul att åka med, man lär sig så mycket. Sen ska jag pyssla om min egna lilla häst och sen hem till älsklingen min och laga middag och städa. Over and out


today.

Hej hopp. Är ledig idag men har en del grejer att fixa. Måste handla lite och städa inför fredag då vi ska fira min födelsedag. Vad exakt vis ka göra vette tusan ännu? Får se helt enkelt. Ska snart skjutsa in mitt hjärta till farsta där han ska fixa lite papper sen ska jag till älskade solsätra och pyssla. Vid 1 tiden ska jag hjälpa Monski köra sin ponnilycka Menja till stavkliniken. Och så ska jag fixa med lite annat smått o gott.

Vad ska ni hitta på? Komma och fira mig på fredag kanske? :) Näe hur spom haver, byxan skaver.. Ska rulla nu. KAnske mobilbloggar semare.


Hajjdou!


Kan dom, kan vi :D



Det där var det gulligaste jag sett!  Haha, kan shettisen, kan Dalila! Pepp, pepp pepp!!

Nu är älskade på sommarbete. Och piggelin ...

img_0165 (MMS)

Nu är älskade på sommarbete. Och piggelin var hon när vi red över. Leka rodeohäst i sandtaget så jag nästan ramlade av var kul! Minst 7 bocksprång på rad gjorde den lilla busen. Aldrig hänt förut :) och hon var så nöjd när hon fattade var vi var påväg! Älskade häst


En ren och fin midsommar att tillägga haha

img_0157 (MMS)

En ren och fin midsommar att tillägga haha


Dalila önskar glad midsommar :)

img_0158 (MMS)

Dalila önskar glad midsommar :)


Helgen plus hjälp sökes

jaha jaha. I helgen är det fullt på schemat. Ska först till stallet och rida min älskade pålla. Efter det hem och svida om till midsommarkläder (vaf*aan ska jag ha på mig?!) och åka mot Hasse och Alexandra. Ska äta middag och så där, sen snabbt tillbaka till stallet och ge kusarna kvällsmat, för att sen åka tillbaka och vara social.  Lördag sen blir det till att gå upp med tuppen, ge pållarna frulle, klä på pållar och sen rida över till betet. YAY! Solsätra, here we come!! som jag längtat <3 Ritten tar kanske 2,5 timmar om vi rider på i hastighet. Lovely. Sen åka och jobba. Puuh! Sen jobba söndag morgon och efter gå på Englas 4 års kalas <3


Juste. Lilla Dalila blir bara ömmare och ömmare om sina tassar för var d ag tycker jag. Ska nog slänga på henne några sulor nästa skoning. Någon som har tips om sånt? Sulor för ömfotade hästar som är bra? PLIIIIIS!


Jag älskar dig


Seriöst folk måste tro att vi gömmer en il...

img_0154 (MMS)

Seriöst folk måste tro att vi gömmer en illegal invandrarfamilj eller nått med all mat vi köper :)


Hej hopp. Här jobbas det på för fullt. Men...

img_0115 (MMS)

Hej hopp. Här jobbas det på för fullt. Men det blir pengar som jag kan spendera på tillexempel vårt nya hem och min häst hihi. Så det blir bra. Och på söndag fyller min älskade systerdotter hela 4 år. Helt sjukt när man tänker på det. Jag var känt det lilla livet i 4 år. Hon kom till världen för 4 år sen. Sjukt. Och hon har blivit så stor! 4 år och säger att hon älskar mig. Där exploderade mitt hjärta lite. Gosgumma. Så är det med det. Och på söndag ska jag även rida över Dalila till betet. Skönt! Får Jon äta upp sig och mysa lite hemma hos mormor Monica <3  awesome. Och nu mina vänner ska jag ta och mysa ner med min karl och sova. Natti


Lägenheten

Näe nu ska jag börja skärpa till mig.. Men som sagt, haft sjuukt mkt att göra, både hemmma och på jobbet. Men nu har jag tid att skriva lite skit hehe.

Kan börja med att min lilla häst mår bra. Hon var lite varm i höger fram och visade liten hälta i veckan. Men nu har hon fått vila och ska skrittas igång. Så det är bra! Jag själv mår ganska bra med. Lite trött och sliten mallan varven, men inget att klaga på. Kubbe mår bra och njuter av sin semester, s¨det är alles gut här hemma.

Har tagit lite bilder här hemma,men OBSERVERA att inget är klart haha.

hall första sovrummet till höger och köket likaså

badrummen rakt fram

 

hall vänster- ena sovrummet och vardagsrummet

 

Sovrummet som inte kommer vara gult känge till

 

 

mitt älskade kök <3

 

 

lilla toan.

 

stora badrummet, in till höger finns också duschkabin och toastolen,

v-rum

v-rum igen.

 

Sista sovrummet får ni se sen. Vår inneboende -"kisse/kattfan" håller på att flytta in så det är lite rörigt just nu.

 

Men det var nog det för nu. Vi har mycket att införskaffa hit hem,mycket att göra. Alla gardiner fick jag upp igår kväll iaf,ska köpa nya sen på ikea med. Och så måla omlite  här o var speciellt sovrummet..

 

Näe nu ska jag äta frukost och åka till min älskade lilla häst. Fr se vad hon hittat på för knasigheter idag. Alltid lika spännande.


Hittade en mycket trött häst i hagen nyss ...

img_0136 (MMS)

Hittade en mycket trött häst i hagen nyss :) råkade väcka (läs skrämma) henne. Det var så klart inte meningen. Stod och kliade pannan en stund och ska snart plocka in henne och mysa lite!


felåt

Ojojoj. Idag tog jag sovmorgon till kvart i 11. Jissesvad jag behövde det! Sitter här uppe i nya lyan och ska äta frukost, och sen gå ner och städa ur den gamla. Bara badrummet och hallen kvar att skura, så det går nog snabbt. Sen ska jag forts'ätta plocka här uppe, och senare åka till stallet. Blir sen till  att somna tidigt då jag öppnar på jobbet imorgon. Och efter det ska jag på kurs :) hihi spännande.


Nu när allt är på plats ska jag blogga mer. blivit sämst på det här ser jag. Sorry!

Hej hopp! Dålig uppdatering nu under flyt...

Hej hopp! Dålig uppdatering nu under flytten, haft fullt upp och lite till. Sitter i stallet och tittar när min Medryttare rider. Ska mysa loss med Dalila sen och efter det åka mot jobbet. Mår sisådär och är jätte trött men det är bara att bita ihop. Vår nya lägenhet är så otroligt fin och jag trivs verkligen! Som sagt ska ta lite bilder när vi fått mer ordning. Har ju inte hunnit få upp allt eftersom jag mått kasst, vArit trött och behövt flyttstäda den gamla plus jobbat. Men det kom er bilder sen. Hoppas allt är bra med er iaf!


Min älskade bror har tagit studenten!!!! F...

img_0121 (MMS)

Min älskade bror har tagit studenten!!!! Fy fan vad han är bra! Åh jag är så stolt! Och så kan jag passa på att meddela att jag och kubbe flyttade in i vår nya 3a igår :) wiiie! Den är såå fin och såå stor. Bilder kommer när vi fått lite ordning.


Snart ska jag och kubbe gå och kolla på en...

img_6807 (MMS)

Snart ska jag och kubbe gå och kolla på en trea här i området. Spännande! Den ska tydligen vara jätte fräsh och fin. Och imorgon tar min älskade lillebror studenten! Åh kommer ju stå där och grina haha! Innan det ska jag hinna ut till Dalila och ge henne lite mat. Och en massa pussar. Plus att jag jobbar sen imorgon kväll. Fullt upp? Ja tack. Nu ska jag fixa lite kaffe


Aaaaah nu är det på riktigt och gjort! Dal...

img_0098 (MMS)

Aaaaah nu är det på riktigt och gjort! Dalila är min <3 min egna älskade häst! åh lyckan är total just nu. Over and out


bildbomb

Dalila

1996
okänd härst.


Min fina lilla andalusier <3












Den här sommaren kommer bli grym!

En av de fina bilderna Zäta tog igår. Unde...

img_0097 (MMS)

En av de fina bilderna Zäta tog igår. Underbart fina blev dem! Ska ladda upp dem här när jag sätter mig vid en data. Idag fick pållan vila. Det förtjänade hon verkligen. Varit awsome den här veckan. Fick beta och äta sin kraft sen åkte jag hem och vi grillade i sällskap av Emelie Andersen. Massa trevligt. Nu ska jag Kika på film och njuta av dagens ledighet.


Nu är det mycket på gång för min lilla hjä...

img_0096 (MMS)

Nu är det mycket på gång för min lilla hjärna. Ska nog döpa om mig till Jessica flyt Ekholm. På tiden av någon månad så har jag fått det bästa jobbet någonsin, blivit hästägare, fått erbjudande pm att flytta till en trea här i ösmo om 3 veckor och håller tummarna för att jag får lyan vid österhaninge. Och jag har så fina människor runt mig plus den finaste pojkvännen man kan önska sig! Livet blir nog inte bättre än såhär! Underbart! Och idag var Zäta med till stallet och red och fotograferade oss igen. Åh vilka underbara bilder ni ska få se sen ikväll. Dalila var hur fin som helst idag. Satte under sig och trampade på för glatta livet. När vi sedan red hem så gick hon och gnäggade hela vägen haha. Sötboll! Mellan gnäggningarna får hon till så söta pip att man nästan smäller av. Älskade lilla häst! Näe nu ska jag fixa mig sen blir det nog grill :)


Min!!!!! Omg!

img_0034 (MMS)

Min!!!!! Omg!


Hej hopp! Idag är jag ledig och det enda ...

Hej hopp! Idag är jag ledig och det enda inplanderade jag har är en fika med monski. Sen får vi se vad jag hittar på. Ikväll ska jag och hjärtat grilla lite. Passa på att umgås när jag är ledig. En annan bra nyhet är att jag nyss ringde på vår drömlägenhet. Och det kommer bli en tvåa ledig om 3 månader! Vi skulle höras om en månad igen för visning och datum! yaaaaay! Nu håller vi alla tummar att jag får bli granne med Dalila och stallet :) hihi. Hoppas mitt flyt håller i sig bara. Men det tycker jag allt. Har även lagt upp bytesannons så jag ska vara ur ösmo innan årsskiftet. Thats it! Lite segt att bo här plus att det är för litet. Men lägenheten i sig älskar jag.! Knepigt. Ja ja nog om det. Nu ska jag ringa en vän och hitta på något när jag ändå är ledig. Hoppas ni får en bra dag!


Mums!

img_0089 (MMS)

Mums!


Tisdag

Hej hopp.

Ja, jag är nog fortfarande chockad. Och glad. Mycket känslor med det här med Dalila nu. Vad som än händer så kommer det bli bra.

Red igår på volten. Carro och lilli ska skola m sig till cowboy's och tränade lite sånt. Jag och Dalila tränade lite programdelar ur LC och LB. Hon var ruskigt fin, förutom högergalopp där det gick undan och jag lyckades inte rida ihop och samla henne. Övergångarna börjar också bli liiiiite bättre, men det är långt kvar. Men igår var hon otroligt följsam och samarbetsvillig. Älskade häst. Så nu siktar vi på debutera lokaltävling (larvigt det låter, men men) efter sommaren. Kommer bli roligt!

Idag har jag medryttare ute, och jag ska åka och jobba om ett tag. Har bara legat i soffan och slappat heeela morgonen, länge sen jag fick vila ut såhär. Suttit och letat en massa byteslägenheter, så nu får vi se om det blir något. Håll tummarna! Är ledig imorgon, men då ska jag träffa Monski och diskutera lite. Spännande! Kan knappt bärga mig hihi.

Jag har ingen dator, förutom Kubbes just nu, därav kass uppdatering. Ska försöka smsa in lite mer uppdateringar iaf.


Nu ska jag fixa matlådan. Peace!