Update from Barcelona, dag 2

God morgon!

Gårdagens resa gick bra, men fan vad länge vi reste kändes det som. Åkte med kvart över 1 pendeln på lördagnatten, flyget gick halv 7 från Skavsta. Men allt gick bra och jag och Malin kunde ta oss fram helt solo haha. Låg och solade vid poolen ett tag efter vi kommit fram, sen gick vi hem och tog ett par drinkar och så. Gick ut på nattlig promenad på stranden och plaskade fötterna. Jisses vilka vågor det kom emellanåt. Somnade sen runt halv 1 (läs däckade av atmattning) och sov i 12 timmar, tills nu. Trött tjej!

Idag ska vi hämta en hyrbill som vi har hela veckan så vi kan glida runt till olika stränder och roligheter. Måste även köpa nytt smink då min ena svarta ögonskugga hade expoderat i sminkväskan så allt blev försört. SUCK!

Annars har vi  det bara underbart här på balkongen men finaste utsikten. 28 grader i skuggan so far. Loves it

Nu ska jag stila till mig och gå ut.

Gästinlägg :)

Hahaha vi är barcelona baby!!! Man kan inte ha det bättre än vad jag har just nu med dig :P

Kram Malin

Shleten? Nej då!

God morgon. Vid 9 tiden slängde vi in handduken och gick och la oss. Nu är jag trött och har massa att göra... Tvätta, packa, tvätta, städa och åka och rida. Men det blir bra. Sen börjar festen igen. Jag och Malin ska in till stan och ta ett par öl innan vi sätter oss på flygbussen. För vi åker ju snart! Så om 24 timmar ligger vi på stranden med en drick och pressar i solen. Fifan vad skönt det ska bli!

Åh, nu ska jag packa min väska så jag inte glömmer något.

Släner in lite bilder från stallfetsen också :)



Födelsedagsbarnen får pressenter


Stora tjejen :)


Sprit är ju alltid bra :)


Haha somliga har kaffemaskiner i stallet :D


Tröttast i stan!


"Beer me!" Malin blev matan med öl och cider av mig igår. Observera att solen lyser och klockan var imorse nånting!

noobs

gutten morgen! klockan är  nu 06:50 och här är festen i full gång :) Mucho rolig kväll om ni frågar mig. vi är fulla o glada och festen är icke! slut än. endast för de gamla gubbarna som ska sova redan nu. haha


vet ni vad det här kallas?
 
SEMESTER!!!

ugga bugga

Hej hopp. Det har blivit lite glest med inlägg på sistone, men jag har jobbat som ett as vaaarje dag. Sista passet ikväll sen är det 2 veckors semester! Imorgon natt; Barcelona baby!

Jag är verkligen taggad till tusen nu. Kommer vara lyckligast i världen när jag får träffa min baby igen. Sen komma bort till sol och bad. Plus att Malin åker med så jag kan shoppa med någon. YAY! Komemr bli bästa någonsin. Plus att vi har bil därnere också. Lovely!

Ighår var det först jobb. Fick åka med rekreationsgästerna till Nynäshamn och promenera lite och sen fika vid strandbodarna. Supermysigt att åka iväg sådär. Sen vard et bara hem byta om, bolaget och sedan stallfest. Lilla Cassi fyllde ju 18 här om dagen plus att Zäta också fyllt år. Trevlig kväll, något för högljud. Juste; för mycket regn och åska också. Såg ut som om någon täde och släckte solen snabbt när det blixtrade. Leeeskigt...

Idag så ska jag hämta min bil, packa resväskan, tvätta, städa, ge nyklar till Linda som blir kattvakt, städa och jobba. Har iof lite tid på mig imorgon med, emn iaf. Skönt att ha det gjort.

Nu ska jag gå över till malin på en nypa friskluft.

Hattfnatt

Hej hopp!

Blir en snabb uppdatering nu innan Simon kommer och ska glo skräckis med mig hihi.

Har jobbat en massa i helgen, varit på middag hos Mats och Ellis (Dennis päron), susat förbi stallet och pussat på min bebis, klädde på henne sitt nya fina flugtäcke som hon fick av Monika, mailat räkningar till Dennis och nu blir det som sagt filmkväll med gotte till.

Imorgon blir det först stallet, ska jobba bebis från marken, sen ska vi ut på äventyr. Senare ska jag jobba. Och så kommer typ resten av veckan se ut innan jag och Malin sticker på lördag natt/söndag morgon. FYFAEN VAD SKÖÖÖNT DET SKA BLI!

Fick en update av Dennis idag. Sol, sol, strålande sol. Solskyddsfaktor massor för att inte bränna sig och så varmt och skönt i havet. Lovely!


Lilla H på jobbet fick en "hatt" av mig idag :)


Fjante, som för övrigt ser ut som en japan, ville inet vara sämre han.

"vilken film tänker jag på?"frågade han när han studsade ut i matsalen såhär.
Kan ni gissa? :)

.

Hej  hopp, hur mår ni? Jag är trött som ett svin, om jag ska vara ärlig.

Sitter i sovrummet och har precis testat en del kläder jag fick av min mamma igår. Ett gäng söta linnen, kjol (som f.ö är asskön!) och kavajlinkande saker :) Mucho gracias.

Ska packa ihop massa saker och bege mig snart. Först till Dalilisen, sen duscha och åka till jobbet. Kommer för övrigt sova kvar där inatt eftersom jag börjar pisstidigt imorgon och slutar halvsent ikväll. Mysigt det med, om man tar med sig ett glas vin till rummet :)

Nä nu sk ajag plocka ihop mig här hemma och bege mig iväg. Måste köpa frukost också.

Hejs


Miss you!

Ja, jag vet. Blev sådär dålig på att uppdatera igen. Men som sagt, det har varit mycket som har hänt överallt och min hjärna har varit fylld med tankar. Lite för mycket har snurrat runt där inne. Men allt löser sig och det känns bttre nu. Förutom att jag saknar min älskling något sjukt! Får lite ont i hjärtat...

Igår hämtade jag hem min bil. Skönt! Resan hem gick också bra. Zabine var en ängel och körde ner mig. Senare på kvällen blev det lite vin hemma hos henne med Jonas, Linda och Fredde. Ganska trevlig kväll faktiskt. Avslutade sådä'r lagom på Vegabarnen vid halv 2. Så idag ska jag till stallet någon gång under dagen. Ska även åka och handla hem både mat till mig plus kattmat. Tråååkigt!



Då åker vi då!

Resan till baby är nu bokad! Åker den 26e, och jag åker inte själv. Nej, Malin följer med mig dit :) Fyfaan vad kul det kommer bli. Ska kanske bila till Milano också. Nice! Borta 26 juli - 4 augusti.

Malin, hoppas du är redo! Hihi!





Underbar nyårsmorgon på balkongen i Barcelona :)

1-0 till Jessica

Idag är jag stolt över mig själv! Som fan!

Var hos läkaren för att ta ut min stav i armen som slulle ut för över ett år sen.. Men jag tog 2 tabletter lugnande och kände av balansrubbningar. Trodde dom skulle funka. Simon hämtar mig och Jessica och vi åker in. Tror ni tablettjävlarna funkade? NEJ, nej och åter nej. Jag ligger och gråter, hyperventilerar och har ångest. Men jag tog mig samman och vi fick det överstökat på en halvtimme. Trodde aldrig att jag skulle fixa det. Förra försöket var ett stoort misslyckande iaf. Men nu är det borta för all framtid!

Jag lyckades hålla panikpngesten borta också. Det här är ett stort framsteg för mig. För er som inte vet så lider jag av dels panikångest (vilket har blivit sjuuukt mycket bättre) och sen extrem nålfobi. Jag svimmar om jag ser  nålar i princip.


Anyways, ska snart bege mig mot min stjärna som jag saknar massa massa idag. Får se vad vi hittar på. Sen ska jag bara hem och vila, kanske städa lite. Eller om man gör det nu? Får se.

Kanske får tillbaka min bil imorgon med. Woho!

Jag orkar inte.

Skit skit skit

Klart det kommer bli dyrt för min lilla plånbok det härmed bilen. Och självklart pajjade båda bakdäcken, så de måste bytas. Just my luck. Känner mig så otursdrabbad just nu. Har ångest. Mår inge bra. Var i helvette ska jag få fram 5000 från? Innan fredag? Plus soppa pengar, och pengar för soppan till lånebilen?

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Ångest ångest ångest

Allt eller inget

Hade som sagt supermysig kväll igår med världens gulligaste Emelie! Sen imorse åkte hon med till stallet för att ha lite lektion för  mig och Dalila. Gick ganska bra tillslut när Lilisen gav med sig. Mycket fin totto! Men efter att ha ridit en timmes lektion så var det inte slut. Najj, utan då kom zäta till stallet och vi skulle rida ut på Perla och Augusta en sväng. Bara att fixa nästa häst och bege sig ut i skogen. Massa mysigt det med. Kände mig duktig som red 2 hästar iaf. Fick skjuts hem av snälla Monika (har ju ingen bil eftersom den står i Enköping) och la  mig i soffan och kollade på vinterviken i brist på annat.


Fina fina Emelie!


Muppen herself *skratt*


Rockstar!

Men sen ringer lilla Daniel och undrar om jag kan köra in han till stan med sin bil. Visst säger jag såklart eftersom han hämtade mig i fredags 10 mil frpn stockholm. Går ut och får en stooor klump av ångest i magen. Ville inte köra bil alls, men det är liak bra att få det överstökat. Gick bra det med  när vi väl åkte, men nu när jag kom hem var jag småskakig.

Vafan, hur svårt ska det vara att komma över? Jag krockade ju inte ens. Inte en skråma på mig, bilen eller någon annan? Suck. Get over it!

Ska glo på någon film till sen blir det till att sova. Ska upp 5 imorgon för att få skjuts av Simon till jobbet. Hejja. Ska även ringa och se när jag får hämta min bil.

Herrå!

Spelkväll med Emelie

Sitter och spelar GH med emelie och dricker diverse goda drinkar, vin och cider. MASSA trevlig kväll må jag säga. Kan slänga upp någon bild på gullEmelie senare. Dagst att leka rockstjärna nu!

Hörs sen.

Och tack till alla gulliga människor där ute!

Nära-döden-upplevelse

Igår var en sjuk dag. Vill bara sudda ut den.Började med att jag försov mig. Fine, det är väl inte hela världen, men jäävligt irriterande. Sedan under frukosten blir det strömavbrott på heeela Almåsa. Bra, bara att sätta igång att diska för hand efter 45 personer. KUL. Någon timme senare så var strömmen igång igen. Men sen på kvällen hände det läskigaste jag någonsin varit med om. Usch jag kommer nog inte våga köra min bil igen!



Har lämnat Jonas i Enköping och är på väg hem. Ligger i 110 på motorvägen. bilen brjar bete sig konstigt, liksom åka åt sidorna lite. Konstigt, det blåste inget och jag höll ratten blixtstilla. Strax efter så börjar den hoppa, precis som när man åker på de där vita markeringarna. Sen small det!

Vänster bakdäck exploderade, av ingen anledning alls! Så i samband med det så tappar jag styrningen och sladdar runt på båda körfälten och folk tutade och väjjde för mig. Är påväg rakt it i räcket på en BRO (!) och ser mig själv åka ut i vattnet och drunkna först. Får panik och tänker att jag vill inte . Bromsar och väjer så mycket jag kan åt andra hållet. Tog ett tag innan bilen bytte riktning. Så är jag påväg in i andra räcket! "Jag vill inte dö, jag vill inte dö" är mina enda tankar. Där får jag storpanik och tokbromsar och svänger igen. Bilen får kärringstopp sen och ca 30 cm ifrån räcket blir bilen stillastående.

30 centimeter! Blir sittandes en stund tills jag upptäcker att halva bilen står ute på körfältet så jag startar bilen igen och ställer den bättre innanför väggrenen. Rasar ut i bilen, kan knappt gå på benen som bara viker sig,letar fram varningstriangel och ringer efter hjälp. Och där kommer chocken. Sätter mig på marken (är kvar på bron, motorvägen) tänder en cigg och börjar gråta och hyperventilera. Ringer Assistance och allt jag kunde få fram var "jag behöver hjälp. Snälla jag behöver hjälp" mellan paniken. Usch. Men när jag sitter där så stannar det en bil och ut kommer ett äldre par som frågar vad som hade hänt och så hjälpte dom mig in i deras bil där jag fick en loka och snytpapper. Damen sa att jag hade änglavakt också. Kanske? Fatta vad som skulle kunnat hänt?!?! Jag sitter bara och skakar. Sen kommer polisen fram och så pratade dom med mig tills bärgaren kom.

Sen åkte min bil tillbaka till Enköping eftersom det var närmaste Mitsubishicenter där. Och jag fick skjuts bort från motorvägen. Sen kom världens bästa Daniel och hämtade en chockad Jessica.

Polisen sa att det ska typ inte kunna hända med mina däck, dom är såpass nya.

Aja, nu är jag utan bil i helgen och måste åka tillbaka till Enköping nästa vecka för att hämta den sen. Och åka över den läskiga bron igen. Usch, jag vill inte.


You scared the crap out of me...


Men jag mår bra, ingen blev skadad återigen och det är allt som räknas.

Jisses vad obehagligt!

Dagen började mycket bra med en ny telefon som jag tokgillar, uteritt med Sassa och Pernille och sen folkrace ¨på Högstabanan. Men sen, då hände det sjukt obehagliga!

Vi har varit på Högstabanan och kikat när Pernille rejsade. Så när vi åker därifrån så ser vi att hästarna vid Högstastallet springer som idioter i hagarna.

"Det är nog en älg", sa vi i när vi åkte en bit längre fram i låg fart om den skulle komma farandes.
Men ICKE!


Ett två tre ser vi två skenande hästar på vägen, rakt emot oss. Utan ryttare på!!! Vi får panik och jag tänker genast till att vi måste stoppa dom! Det är en obelyst smal 70 sträcka där folk åker fortare än så. Men massa kurvor!

Planerar att ställa mig på tvären, men dom kom så fort så jag ställde mig mitt på vägen, på med varningsblinkers och slet upp dörrarna som mer blokering för dom. Bilen kärringstannar för jag hann inte ens lägga ur växlen haha. Jag och Sassa slänger oss ut och sträcker våra armar så långt vi kunde för att få stopp på dom. Får tag i en varsin, varav den stora som Sassus fångade sprang på tre ben då tyglarna trasslat in sig runt ena frambenet. Dom lugnade snabbt ner och Sussie och Malin kom springandes och tog in dom till stallet. Jag och Sassa skulle åka på jakt efter ryttarna, men dom kom springandes på vägen kort därefter.

HERREGUD! Snacka om att vara rätt människor, vid rätt plats vid rätt tid! Nästan så man blir kristen.

Men gud så läskigt det var. Usch! Tänk på vad som skulle kunna hända om det
var någon annan en oss som kom i full rulle! Vi körde ändå mycket långsamt.

Jisses.

Men allt gick bra iallafall, tur det! Slänger in några bilder från dagen iaf.










Jag älskar min häst!

le phone :)

Och nu är den min! Astuff är den :) hihi. Måste dock vänja mig in med den. Men det blir bra det här.


yayayay!

Kolla vad jag kommer köpa imorgon med största sannolikhet :)



Nej, det är ingen iPhone, utan en kopia. Kostar ingen sjuk summa och den ska vara bra. Har googlat massa. Hihi den är sööt!  Måste sova nu.

Jess goes crazy

Okej. Håll i hatten.. Vet ni vad jag har gjort idag?


....trumvirvell....

HOPPAT!  Jag och Pernille byggde upp ett litet skutt på volten idag som vi hoppade. Jag som är den fegisen som jag är tog mig mod och hoppade. Med Dalila som inte är någon direkt stjärna hon heller haha. Men hon var suuuperduktig idag och hoppade superbra. Inga skutta-iväg-med-ryggen-hopp alls. Hihi. Det var så roligt! Det roligaste var att Dalila tyckte det var askul! Det var kanske en 50 cm som högst haha. Modigt va? :D Jag har inte hoppat på massa massa år.



Filmade när jag hoppade sista skuttet. Blev dock jättedålig kvalité så vi skiter i den.

Bättre lycka nästa gång.

Dags att åka till jobbet, och du Gina; Jag var faktiskt på hästryggen ditt snusk :D

Myspyssöndag

God morgon. Igår var det en mycket trevlig dag! Började såklart dagen hos min lilla häst. Jag och Pernille red ut på en supermysig långritt i circus 2 timmar. Knallade runt halva haninge och mös. Sen åkte jag hem och stilade till mig innan jag gick över till Linda där vi grillade och drack lite vin. Underbart gott var allt! Sedan kom Simon förbi och vi åkte och handlade saker till att göra gino (som är det godaste som finns, plus att man kan äta med ganska gott samvete:) och kolla på skräckisen 1408. Ganska bra, mycket flummig. Så det var en mycket trevlig dag.

Nu ska jag hoppa i ridkläder och åka till stallet. Vi ska eventuellt hoppa. Gissa om jag kommer svimma då? GAH! Men Dalila tycker det är roligt så då får man väl offra sig för laget? Grejen är då den att hon hoppar av så taskigt genom att skjuta iväg ryggen med all världens drag så man med nöd och näppe sitter kvar.

Aja, det man inte dör av, gör bara lite ont :D


Mitt i trollskogen gick vi.
Precis efter jag tog bilden så gick Dalila under ett nerfallet träd,
som jag såklart missade och fick i huvudet och höll på att åka av och bli hängandes i trädet bakom henne :)

Haha sånt händer bara idioter i filmer, och såklart mig :)

Mot min underbara häst

Dags för stallet. Såå skönt att det inte är 300 grader varmt ute iaf. Vet inte om vi ska träna på volten idag eller om vi rider ut pålångritt kanske? Vi får se vad Pernille tycker. Haha totte var ju trots allt rodeohäst här om dagen :)

Gotta go, sunshines
(som är dåliga på att kommentera igen:)

Mera!


Fast den här var ju klart snyggare :) Jobbigt läge, vilken vill jag ha? Ska nog läsa lite om dom och se vilken som är mest värd pengarna. Saknar iaf en hel del pengar för denna :/

Kärlek!

Åh, I want it soooo bad! Gah, saknar 800 kronor. What to do?

Ingen som vill köpa något som finns i mina ägor? Jag är öppen för förslag haha



bildboooomb!

Hej hopp.

Vilken lögnerska jag är som lovade bilder på torsdagskvällen. Somnade så fort jag kom hem. Jag, Dennis, Niklas och Simon åkte till Dalarö och grillade på kvällen och spelade gitarr vid en brygga mot solnedgången. Hur mysigt som helst!

Igår var det fika i stallet innan och och Pernille skulle rida. Gullungar, fick en stooor fin "väskpåse" eller vad man ska kalla det proppad med massa saker. Bland annat en fin cava från Spanien, några öl, cider, rom&cola, chips, ölkorvar, godis, PRESENTKORT PÅmCDONALDS HAHA, lotter, en finfin solros, bommulsridvantar och ansiktsprodukter. hAr säkert glömt något.. Tänkte ju inte på att ta kort på den, men slänger upp bilder på diverse från torsdags.


Fint armband :)


Söta svarta örhängen.


Hade min söta klänning, dagen till ära




Hihi töntklubben "Jessica och Jessica" har numer likadana nyckelringar haha


Mitt coola mobilsmycke :) Det är en kass bild, men det är ett blixtlås :)


Världens godaste tårta. Även känd som Calle-tårta.


Solig ros :)


Katterna var heeelt utslagna av värmen!


Vaaaarmt, sa dom!

Fikapaus

Så, nu blev det lite paus i fikandet :) Jenni och Engla har precis åkt hem och Daniel och Jessica skulle ta en paus och åka och bada. Dom kommer tillbaka om ett tag. Har iaf ätit världens godaste "Calle-tårta". Jag pimpade dock upp den med jordgubbar såklart :) Bilder kommer senare ikväll.

Förövrigt så är det sådär kvavt igen, nästan så jag funderar på om det ska komma åska? Uh, leeskigt :/ Himlen ser lite hotfull ut? Well well, no can do!

Ska hoppa in i en iskall dusch och svalka mig lite innan det blir mer tårt ätande :)


Hajjdou!

.




Ja må ja leva, ja må ja leva..!

2/7 - 1988

countdown..

Jaha då var det den sista dagen som 20-åring då? Hur känns det? Svettigt! Haha!

Har jobbat idag, och det var så sjuuukt kvavt så man blev nästan svimmfärdig. Men allt gick så bra så. Har precis varit och handlat så nu ska jag och Dennis städa en massa här hemma. För imorgon står det tårtfika på schemat heeela dagen, då alla kommer mer eller mindre i omgångar, av olika anledningar. Senare på kvällen ska vi grilla och eventuellt ta en öl eller tre. Kommer bli supermysigt. Länge sen vi hade ett gäng vänner över hos oss.

Några timmar kvar, sen fyller jag 21 :) Woho! Eller nått.. haha.


clean

Vad skönt det var att vakna upp i ett inte stekhett sovrum. Men enlight SMHI så blir det soligt igen efter lunch.

Idag har jag massor att göra. Det råkar ju vara så att jag fyller år imorgon så jag måste städa hela lägenheten (behövs), åka och handla och göra tårta och alt vad det är. Kanske inte låter så farligt? Det som är liiite ivägen dock är att jag jobbar 12-20. Mycket tråkig tid, men that's life. Allt kan inte bara vara bra och roligt, right?

Igår hann jag iaf med att rida på morgonen, sen ligga på stranden vid jobbet från 12-14;30. MYCKET skönt! Fick nog lite färg iaf. Sen började jag jobba kl 15. Det var stört varmt i vattnet igår med. 21.5. Visst, nu ör jag prets badkruka, men jag, JAG tyckte det var typ varmt :)

Dags att röjja upp här hemma nu!


Hihi kolla va små dom var! :)

Dimma


Det var crazy ass dimma när jag åkte från jobbet ikväll. Bara så ni vet :)