Secrets :)

Hihi, jisses vad folk blir nyfikna när man talar i gåtor :) Har fått en massa sms, samtal och msn frågor angående mina senaste hemligheter här på bloggen. Men jag tänker inte ropa hej förens jag hoppat över ån. Och alltså inte berätta något i förväg förens allt är klart. But if i does, it's a dream come true. Så nu jobbar jag på det i små steg för att tillslut erövra världen, eller mja, något i den stilen :p

Anyhow, Dalila fick vila idag så kör jag på resten av veckan, istället för att ha vilodag på söndag. Går lika bra det :) Åkte med Pernille till Blåkulla för att kolla när hon red lektion, men det var inställt då hästarna löpt amok och rymt ur hagen, sprungit och skadat sig. Så då fanns det inga hästar för dem att rida eftersom de blev halta och trasiga. Tråkigt! Men bättre lycka nästa gång!

Nu ska jag krypa ner i sängen med Dennis och kolla på film och äta jordnötsringar :)

One way, or another..!

Det går fler tåg. Det hela skulle vara sjuuukt roligt, men jag förstår dig med. Som sagt, det kommer fler tåg och vi får göra det bästa av situationen :) Hur som så kommer det bli bra :)

Kom nyss hem från jobbet. Hade vinprovning och jag blev helt såld på det ena röda vinet. Just nu kommer jag inte ihåg vad det hette, men det finns på systemet för runt hundralappen. Asbra! Ska snart byta om till stallkläder och åka till Lilla Lila :) Hittade lite bilder på henne på bilddagboken och hon verkar vara ett badmonster :) Sötisen.

Efter stallet ska jag hooka upp på en kopp te med Jessica och flamsa lite med henne, I think. Ledig i morgon så jag vet inte riktigt vad jags ka göra då. Städa blir nog prio ett, då jag inte gjorde det igår.



Fina Dalila!

...

Oh, vad glad och pirrig jag känner mig just nu. Jag ska inte ta ut lycka i förväg, det har jag lärt mig, men om det kan bli som jag hoppas på så kommer jag vara den lyckligaste människan på jorden. Jag hoppas att det kommer gå, och jag ska göra allt i min värld för att det ska gå. Visst, det kan bli tungt ett tag, men det är värt det. Man får helt enkelt prioritera. Och sen när bättre inkomst slår tills å är det aslugnt! Oh, hoppas, hoppas

Hej och hå

Ojoj vad tomt det var på inlägg här. Och vad mycket jag har att skriva om. Anledningen till dåligt bloggande är för att i lördags jobbade jag stängning på jobbet, plus att jag skulle börja tidigt på söndagen så då valde jag att sova kvar. Och gissa om ddet var skönt att kunna gå upp 50 min innan man började? Lovely! Men efter jobbet igår åkte jagtill min fina Dalila :) Red på volten och hon kändes jätte mjuk ocj följsam igår. Skrittade ett varv med Pernille och söta Toddvigg sen också. Det är alltid lite roligt med sällskap. Efter det så åkte jag och plockade upp Jessica, och så åkte vi till Dåntorp och fixade Jojjs. Släppte galningen i ridhuset så han fick springa av sig ganska rejält. Sen bar det av hem till Daniel för ett par glas muosserande och nån RedBull/Jäger. MUMS! Så summan av kardemumman var en mycket trevlig söndag.


Idag är jag ledig och enda planen är att åka till Dalila. Sen vette tusan vad man ska hitta på? Städa skulle jag behöva göra, fast det är ju inge roligt :) Får se helt enkelt.


Jo, en sak till. Jag och Daniel gick ju på bio här om dagen och såg The unborn. Ganska kass film faktiskt. Kändes som om man tog en läskig grej från en massa filmer som typ exorsisten, thr ring och slängde ihop till en klishig film. Visst lyckades den får en att hoppa till ibland, men inte mer. Tråkigt.

Vet ni vad?






Min katt måste vara den sötaste i världen när han lipar sådär :)
Och det roligaste är att det verkligen händer varje dag, och han är alltid lika söt :)


Kom hem från jobbet för en stund sen. Allt flöt på bra idag och gästerna gick hem efter middagen. Så det blev till att röja bört allt och åka hem ganska tidigt :) Sitter o soffan och är sådär småseg så jag skulle vilja sova, fast ändå inte. Ska nog dra igång en film och mysa till.

I morgon jobbat jag kväll igen och innan det ska jag till Dåntorp och fixa åt Raddan och Jojje. Varken Jessica eller Carina hade tid i morgon. Får se om jag kan leka superkvinna och hinna med min tredje häst också. Annars är det inte hela världen om hon får vila. Lär ju vara en massa skitkramsnö i morgon vilket innebär styltor som i sin tur leder till att man knappt kan rida. Ble. Men ska jag berätta en bra sak? Nästa vecka kommer det bli varmare. Tillockmed så varmt att det lovas minst 4-5 plusgrader på nätterna och 8 plus dagtid. Så nu får vi hoppas att smhi inte ljuger. Ge mig vår, och det är på riktigt!

Jessica goes 23!


 

Nu blev det en sån där fullmatad dag. Både med bra och dåliga saker. Eller inte dåliga, men jobbiga tunga saker. Men det fixar vi. Jag ska se till att det blir bra för dig! Med alla medel och sätt jag kan.

En rolig sak var iaf spontanbio med Daniel :) Haha, sen en massa cp-ryck i bilen på väg hem. Plus en bubbel på tolvslaget eftersom min FINA FINA VÄN JESSICA FYLLER 23 ÅR NU!



GRATTIS, DIN JÄVLA JÄVEL :)



Det var mest det jag ville säga. Kommer gratta med i morgon!

Snor och lite till

Jag är så snorig! Usch, ni förstår nog inte hur snorig jag är :( Min hjärna är typ överfylld. Blää. Och nyser gör jag hela tiden.

Anyhow, haft en lång men bra dag. Varit på Dåntorp med Jessica, åkte och hämtade Sassa som följde med till Dalila och hjälpte mig där. Sen åkte vi till Jenni och Engla och fikade och pratade strunt. Snabbvisit förbi Mats och Ellis och lämnade lite utav mina pengar i säkerhet (oekonomisk som jag är) och sen förbi Daniel på en kopp te och en film. Och nu, slutligen sitter jag hemma med Dennis och Jonas. Vill man så kan man hinna med galet mycket på en dag.

På tal om Dalila då. Vi skrittade bara idag. Fram och tillbaka på travbanan. Och gjorde en massa volter. Upptäckte ett litet problem nämligen. Påväg från stallet tar det emot, men hon kan slappna av och lunka på. Men när vi vänder och ska gå hem, ja, då spänner hon sig, stressar upp sig och rusar iväg. Försökte vända, men då blev hon som en hal banan. Så då gick vi fram och tillbaka, fram och tillbaka, volta, volta tills hon tillslut kunde slappna av, bli mjuk och följsam, lydig och kunde gå hem. Men det var jobbigt för henne. men det släppte så jag var mycket nöjd.

I morgon så står en del på schemat igen. Rida, luncha hästarna, åka till jobbet och räkna av porslin och glas, hem och äta, och eventuellt gå på bio med Zabine och Daniel. Så hinner man nog klämma in något där emellan :)


Nu orkar jag inte sitta uppe mer, sängen ropar! Tjipp.

Var det måndag, sa du..?

Hua, vilken start på veckan. Jag får en kalldusch av nyheter, pratar med Jessica igår natt som höll på att bli påkörd av en bil när hon var ute och red. USCH! Det var bara någon centimeter ifrån att bilen körde in i bakbenen på Jojjs :/ Och det värsta var nog att föraren inte stannade heller? Utan bara åker vidare. Tänk om Jessica Ramlat ev precis efter och blivit liggandes med brutet ben eller gud vet vad som kunde hänt. Tack gode gud gick allt bra o ch ingen blev skadad!

Solen skiner hur som helst idag och jag ska åka till Lila snart. Hoppas att det inte är en massa kramsnö bara. Ska mysa i solen och jobba lite på volten, om det går. Efter det ska jag åka till jobbet och ha utvecklingssamtal, sen jobba 15-23. Kul. Och jag måste bara få säga det igen, att jag har  verkloigen världens bästa jobb. Och jag menar det. Oh vill knappt åka därfirfån när man slutat. Jag skattar mig lyckligt lottad som har en sån bra arbetsplats ska ni veta. Jag går inte till jobbet på mpndagar med ångest. Jag går dit med glädje.

Så det så! Nu ska jag hoppa i mina smickrande stallkläder och bege mig.

Förlåt mig, men jag kan inte!

Ibland blir jag så trött. Trött i kropp och framför allt själ! Trött på att det konstant ska finnas människor runt om kring mig som inte tänker innan de agerar. Trött på att konstant få vara den "elake" som berättar sanningen, som den andra inte ser. Som är så förblindad av i nyläget; kärleken. Jag har sett det här gå i bitar flertalet gånger innan, och jag vill bara rädda mina nära och kära från att gå i samma misstag igen. Men nej. Så numer säger jag rakt ut vad jag tycker, och det är att jag INTE stöttar idioti, hastiga, PUCKADE beslut som är baserat på enbart egoism. Tänk på människor runt om kring? Och människor detta kommer drabba? Människan kanske är det rätta ordet...

Usch jag får sån ångest, för jag ska ju "egentligen" stötta alla dina beslut, stå brevid din sida i ur och skur.
Men jag är så hemskt ledsen, du vet mycket väl var jag står och jag kommer nog kliva ur ramen helt nu. Jag vill inte ha en massa negativitet runt mig. Förstår du inte att varje bomb du släpper, sänker mig totalt? Du sänker mig! Jag har byggt upp mitt liv så jäkla bra och allt flyter på så jag tänker inte ta det här. Jag ska inte behöva göra det.

Jag kan inte stötta det här.
Jag orkar inte mer.
 
Jag kan inte. Förlåt.



Förlåt

Måndag

Igår var Sassa med till stallet. Hon fick känna lite på Dalila som för övrigt började vara på mupphumör och bara trycka ut bogarna och åla iväg. Men efter en stund blev hon riktigt fin och ordentligt igenomjobbad. Stackars nöt, blev svettig och massa flåsig av typ inget :) Mer av det så ska vi bygga upp en bra grundkondition!

Anyhow, måste göra som alla andra och påpeka det här med snön. VAd är det fråganom? Usch jag vill verkligen inte ha mer snö! BORT! Får hoppas att den inte stannar så länge bara.

Idag så ska jag först förbi min pärla, sen hem, äta, duscha och slutligen åka och jobba. Vi ska sätta oss ner och diskutera min anställning idag. Oh vad jag håller tummarna för att det blir somplanerat! Vore underbart!

Nu äär det dags för frukost och sedan bege sig.

Söt


Dalila

... och det kom blooood..!

Eskilstuna var kul. Massa fina hästar och Emelie gjorde bra ifrån sig. Blev nerpetat från placering av de sista startande. Synd må jag säga. Och kanske ska säga att vi var på tävling där, om ni inte räknat ut det :)

Var förbi Dalila en sväng också. Red på volten och hon var pigg och glad. Men ett tu tre hoppar hon för något i buskarna som jag inte var beredd på och bet mig ordentligt i läppen. Blödde som en åsna och är svullen nu haha. Well well. Ska ut till pärlan i morgon med.

Annars ikväll så blir det nog ett chillpill i soffan, precis som igår. Är sjukt trött eftersom det blev halvsent igår och upp innan tuppen i morse. Men jag klagar inte för det.

Ska krypa ner med Dennis nu. Have a nice Saturday!

.



Off we go to Eskilstuna :)

Home sweet home

Så nu var man hemma från jobbet igen. Är ledig hela helgen nu, igen. Ska passa på att mysa massa extra med Dalila och leka med mina vänner. Hinns ju inte med sånt vardagslyx alla gånger. Så förutom det så har jag noll planer. Och det känns skönt.

För övrigt möttes jag av en städad och ommöblerad lägemhet nu när jag kom hem. Duktiga pojkar! Vardagsrummet ser fräshare ut, en aning öppnare också för den delen. Ska ta ett kort sen så får ni se. Ska även försöka ta en massa bilder i stallet i helgen, speciellt i morgon då Jessica följer med.


Dags att sova. Godnatt!

Vet ni vad?



- Jag är trött!



Zombie

Jag är så trött!! Var hemma från jobbet nångång efter 3 i morse... Vaknar för en stund sen och ska åka till Lilla Lila :) Det gjorde det lättare att komma upp. Sen efter stallet så ska jag hemj och fixa mig, och åka och jobba. Hej och hå.

Haha juste! Inna jag går så måste jag dela med mig av den skönaste norska komentaren evööör! Föreställ er en äldre herre, talar norska typ. Han står och är lagom rund under fötterna vid baren.

"Jag behöver något starkt att dricka." Säger han och kikar på olika wiskeysorter
-Jaha, som vadå?
"Ehm.. hum... " Funderar en kort stund och skiner sedan snabbt till:
"Ett glas apelinjuice!!"


Haha, det var såå jäkla roligt så jag och Helena R höll på att ramla ihop på jobbet!


Gotta go..

Dreams can come true...?

Solen skiner och lyckan sitter kvar. Ska åka ut till Dalila snart, råkade sova en två timmar för mycket. Kanske beror på att jag var hemma från jobbet strax efter 2 inatt? Kanske.

Jag vill skrika ut min lycka till alla, men gör det när allt är heelt klart. Men jag kan säga att från och med nu så har jag nästan fått min döm i verklighet. Att ha en egen häst! Aaaah! Hihi. Ska åka ut till lilla Lila och motionera och mysa i solen.


Hörs sen!

Lycka




Jag är då glad!!!



Regn? Snö? Kombo?! Usch!

Gutten morgen.

Blev precis på lite dåligt humör. Tittar ut och ser snöblandat regn? Jag är så himla trött på det här vädret nu! Snöar det, ja det kan jag köpa, likaså om det regnar. Men ta mig i brasan att jag köper när det är en kombo av båda! Blääh.

Ska snart åka ut till Dalila och rida. Får se vad vi hittar på för skoj. Efter det blir det att laga lunch, dusha och åka till jobbet. Känns konstigt att varit ledig såhär i flera dagar. Så det kommer bli skönt att jobba ikväll igen.

Tänkte lägga upp två fina bilder som Malin tog vid ihopsläppningen av hästarna.


Jasen och Dalila


Sötisen

Fortsättning följer...

Jaha, kan börja med att jag snart kan fortsätta med "Dagens Konstigaste". Min dag har varit så knäpp. Börjar med att jag sätter mig i bilen och åker mot jobbet. Mitt på en 70-sträcka där det är pågående vägarbete så ser jag tre stora vita högar av något, mitt på mitt körfält, plus att det står stilla på motsatta sida. What the hell tänker jag och drar nästan en tvärnit. Jo då är det en gubbe som kör en massa spånbalar på ett öppet släp, och har tappat hälften mitt på vägen. Så där springer han och försöker dra ihop de trasiga balarna och ser lagom stressad ut. Så jag står still och iaktar, kan knappt hålla mig för skratt, så kul såg han ut :) Kommer fram till jobbet, går in och tar en kopp kaffe. Hör ett två tre att det börjar droppa bakom mig. Vänder mig om och ser att det börjar forsa vatten från taket. Galet mycket vatten! Jo, då är det några saneringsgubbar som spolar rör som tydligen inte var täta. Haha! Men dom fick ordning på det tillslut. Åker hem och byter om till stallkläder. När jag kommer till stallet så har tydligen hästarna dragit sönder staketet i hagen och sprungit lösa sen bra stund. Leriga och supersvettiga står dom tillslut inne i boxarna och mumsar på lite hö. Jaha, då var de redan färdigmotionerade :) Så vi börjar med att laga hagen, städa stallet och avslutar med en fika.

Ett tag undrade jag var nästa knäppa sak skulle bli. Men so far ser kvällen ut att avslutas normalt. So far...

Ska snart över till Jessica och dricka te och snacka en massa skit. Efter det ska jag hem och sussa.

Wierdo dag!

4 maj, jag längtar!

God morgon. Har suttit vaken i snart en timme. Känns lite tråkigt att man inte kan sova ut ordentligt när man är ledig. Fast jag blir ju utvilad iallafall!

I fredags blev det lite partaj med Dessan, Jenniför, Linda, Malin och Annie. Började med ett par glas vin hos mig, sen bar det av hem till Linda och slutligen till Oleary's där det var helt okej. Åkte sen vidare på en efterfest mitt i skogen typ haha. Och vi kände oss ganska gamla när vi upptäckte en drös av 16-åringar på dansgolvet. Men det var typ fredagen i korta drag. Kan lägga till en "dagens konstigaste" där; mitt körkort fastade i ett träd haha! Så dennis och Jonas fick komma och klättra med mig. Så det så :)

Igår mådde jag ju som jag kanske förtjänade. Blev liggandes framför tv´n hela dagen, å´kte snabbt till stallet och fortsatte kika på filmer. Men idag ska jag åka och rida Dalila, kolla på ny stallplats åt henne, åka till Dåntorp och fixa och sen vette tusan vad man ska göra. Är ju ledig i morgon med.

Ska äta lite frukost nu, men bjuder på lite bilder.



En långhårig nallebjörn aka Dalila


Min fina vän Daniel var taggad dagen då vi nästan såg Metallica :)


Vaknar upp till de här två snarkande pojkarna. Kul historia där med i korta drag:
Kommer hem från jobbet, Dennis och Jenniför sover på soffan. Går in och lägger mig i sängen, upptäcker att det ligger någon där. Får panik och tänder lampan, upptäcker en Peter. Vaknar nästa morgon av att vi alla tre låg i sängen. Förrvirringen var stor där ett tag.


Daniel och Simon innan vi nästan såg Metallica. Nytt datum byw för nya konserten är 4 maj!

helg

Är ledig tills på tisdag nu. Kommer bli skönt med en ledig helg :) Ska snart susa iväg och fixa hästarna och sen får vi se vad som dyker upp.

Så det så.

Massage

Precis hemkommen från en timmes massage. Och nej, det var ingen sån där avslappnande och supermysig massage. Det var en timme av smärta haha :) Nja, inte så farligt men vi löste upp sjukt mycket knutar, spänningar, försökte rätta till mina axlar som spänt upp sig för högt, rätta ut min snea höft och bäcken och sen tog vi tag i min skeva nacke. Tragiskt att man snart fyller 21 och är trasig överallt. Men jag gråter inte för det! Utan snarare ska jag ta tag i min träning igen, gå på massage minst en gång i månaden plus simma lite för avslappningens skull. Heja heja! Men summan av kardemumman är att jag är jätte trött nu, och att det faktiskt var mysigt när det inte gjorde för ont haha. Tack Mia!

Nu ska jag hinka en massa te och vatten, städa upp lite sen ska Daniel komma över så ska vi spela en massa Ninteno Wii. Har fixat en massa roliga spel nu, fast bäst är ändå Guitar Hero.

På schemat i morgon blir det först stallet. Fick ett bra tips av en kompis att om man fettar in hovarna massor innan man rider så blir det inte lika lätt styltor. För Dalila har som sagt inga snösulor :/ Efter det ska jag förbi Raddan, och sen hem och fixa mig och jobba.

Nej, här blev det ju inga barn gjorda. Dags att städa lite.


Sajko och Killer.
Mina pluttar som små. Nu är de två stoora tjockisar som driver mig till vansinne. Fast det är kärlek!

Never ending snö

Hujeda mig. Nu har det snöat hela dagen. Nonstop verkligen! Och så hörde jag att det har skett över 100 trafikolyckor också. Ajaj... Jag som hade hoppats på att vakna och att slasket skulle vara borta, men icke. Så en uteritt med Dalila gick inte för sig eftersom hon fick dunderstyltor på en gång under de små fossingarna.. Det är nackdelen med att inte ah ridhus, Man blir lite beroende av Moder Jord. Så nu håller vi tummarna att det blir bättre väder, eller iaf att kramsnön slutar vara så kramig :)

Anyhow, ville bara slänga in en rad när jag hade tid. Ska pyssla vidare här nu.


Tjillevippen!

Glader nu

Yepp. Så var man hemma igen. Har jobbat, ridit ut på Dalila en stund, åka till dåntorp och lekt med Jessica och nu sitter jag och Daniel och spelar Guitar Hero World Tour. Daniel plinkar fram på Easy och jag rockar på hard. Typ :)

Så med tanke på gårdagen så är jag glad igen. Lite TVspel kan rädda allt!

Jag trodde det var ett skämt.

Vi sitter på våra plateser i globen. Taggade till tusen och väntar på de försenade förbanden. Strax innan 20:00 så ser vi Metallica komma in, utan sångare. Alla jublar. De tar en mick och börjar ursäkta sig att de tyvär måste ställa in. De skämtar, tänkte jag. De är ett skämt. Snart kommer James ner från taket och en hej dundrandes konsert sparkas av. Men icke. I fullaste alvar så meddelar Metallica att konserten är inställd på grund av att James förts akut till sjukhus.

Gissa om de blev skönt utbuade? Ohja. Men vi skulle spara våra biljetter för en ny konsert för oss senast i maj utlåvas.
Arga som fasiken beger sig alla ut från globen. VÄRDELÖST!! Oh vad jag såg fram emot det här! Men vad gör man? Blir man sjuk, så blir man. Vi får hålla tummarna att han kommer bli bra snart!

Hursom, vi vände en mycket bitter kväll till något ganska trevligt. Men jag håller tummarna för en crazy ass bra konsert när James bli bra igen. Vilket dom lovat.

Nu är det dags att sova. Bättre lycka nästa gång, och krya på dig James Hetfield!!

Metallica ikväll!




-Fuck yeah!



Myshäst

Kom precis hem från stallet. Jag och en annan tjej red runt Kolartorp och mös idag. Dalila var jätte duktig men pigg! Men jag lyckades få fram en fin trav på henne tillslut. Hon ville gärna springa som en symaskin först, men när jag travade brevid Annie så lugnade hon ner sig och kändes fin. Oh, det kommer n´bli så roligt att börja rida henne! Ska nog ut på måndag igen och hoppas att utebanan smält upp. Efter det ska jag rida Babbelur också. Hej och hå.

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen åka och jobba.

Pics

Så nu tänkte jag börja dagen med lite bilder :)



Kockarna har inte alls för lite att göra ibland, nej nej...



"Du ger mig bra vibrationer..!" var nog det som spelades i Killers huvud medan han låg i de skakande maskinerna.
Det är alltså tvättmaskinen som går på fulla varv som shakar upp hans tillvaro :) Nöjd kisse? Japp!

Godkväll

Ville bara säga att kockarna på jobbet har inte allt för mycket att göra ibland. Som idag. Slänger upp en bild i morgon så kommer ni förstå vad jag menar :) Kastar då även in en bild på min sötkiller som verkar gilla "bra vibrationer" haha!

Nu är det dags att sova så jag orkar upp i tid och rida Dalila :)

Tjipp!


Pain

Jag har fortfarande ont i ryggen :( Undrar vad det är som hänt? Hur som så har jag bokat en timmes massage på onsdag hos rygg & ackspecialisten Mia i Västerhaninge. Kommer bli underbart! Ska försöka vara lite extra försiktig tills dess.

Längtar till både lördag och söndag nu. På lördag ska jag rida Dalila igen så nu håller vi tummarna för att det fortsätter smälta bort, och att det inte kommer mer snö! Sen på söndag smäller det ju! Ah, Metallica! Sen jobbar jag måndag till fredag veckan som kommer och efter det får jag en välförtjänad helg ledig!


Usch jag har jätte ont! Nämnde jag att jag hade ont`?

ryggsmärta

Jag har ont i ryggen :( Typ jätte jätte ont! Hade ju massa problem med ryggen, ryggraden och inflamerad ryggmuskulatur förr. Hoppas att det inte är något sånt?

Sitter och äter frukost. Ska snart åka och jobba, vilket ska bli kul.Efter det ska jag se till att träna, var jättelänge sen nu. Och det är inte okej.

Annars ska det bli en lugn dag. Gotta go!

Tictac

Klockan är snart 12 och jag har redan varit vaken i 8 timmar :/ Blee. Sitter och tar det lite lugnt innan jag ska åka och fixa mina trasiga naglar och träna och sen stallet o rida. Ibland är det mycket med det jordiska. Och ha i minnet att jag redan hunnit jobba ett par timmar också :)

Jag och Dennis är i full rulle med lägenhetsköpet nu. Ska fixas en massa papper, ringa en miljon samtal, räkna på massa siffror oxh allt vad det är. Men det blir nog bra i slutändan.


Usch är så seg. Ska ta och stila till mig och åka och fika med Jenni nu. Ses snart, systrami!

Dalila

Oh. Jag var och provred en häst idag. Ett andalusiersto - 95, skimmel. Suupersöt, och superlånghårig haha. Men hon verkade hur mysig som helst och jag blev nog lite kär vid första ögonkastet. Ska ut och provrida i helgen igen om det är bättre väder, och jag längtar. Hon är nästan en kopia av Kingen så jag tror mycket väl att vi kan bli värsta bästa vänner, Dalila och jag. Ska försöka hitta en söt bild på henne sen. Ägaren var också nöjd och trodde och hoppades att vi skulle kunna bli bra tillsammans.

Men hur som, måste sova nu, ska upp innan tuppen själv i morgon. Infinna sig på jobbet lite innan 06:00.

Godnatt!

Sucker

Vet ni vad?
Att betala räkningar suger. Tyckte att jag hade bra med pengar den här månaden, tills jag satte mig ner för 10 minuter sen och betalade hyra, tv, bil och allt vad det är. Blä.

Har en sån där "vuxendag" idag. betala räkningar, göra budget, ringa viktiga samtal, skicka in viktiga papper om lägenheten och allt vad det är. Men när jag är klar med allt det där ska jag åka och ta en tur i skogen med Babbelur och tvätta bilen. Får se om jag hinner fika med någon vän också. Får passa på när man är ledig.

Igår var en bra dag. Först rida ut i solen med Babbeluran, sen åka hem och snygga till sig och åka till stan där vi mötte upp Jerry. Var trevligt att hitta på något med nära och kära sådär. Plus att jag och Jessica fick någon skrattattack i bilen på väg hem. Överdos av socker tror jag :)

Nä, jag har faktiskt inte mer tid att sitat här nu. Dags att fixa en massa :/



Jessica  och Jojje innan de vandrade ut och njöt av solen i skogen :) Tjusiga va?

Ah!

Metallica på Globen söndagen 8/3 here I come! Ah! Nu är biljetterna köpta! Kommer bli asgrymt!


En kul grej till; vi har precis sålt vår Volvo och inkaserat lite mer pengar.

Och ikväll ska jag, Dennis, Jessica och Jerry åka in till Berns och äta middag. Ska bli supermysigt att göra något roligt såhär en söndagkväll. Efter det ska jag eventuellt möta upp Dessan och socialisera lite. Myspys.


Oh jag är så glad nu. Längtar till söndag!

Metallica

Yey! Jag, Daniel, Simon och två av hans vänner ska eventuellt gå på metallicas spelning på Globen nästa helg! Hihi kommer bli ascoolt tror jag. Jag kommer nog köpa biljett imorgon i vilket fall som helst. Ganska dyra, men ändå.

De ni!