Haha taket...

3b08dfbf6650537da07b8e485483a62f.png

Kolla varifrån!

 

Haha taket vid stallet rasade :)

 


Gott och blandat!

Hej hopp.

Gårdagen var sjukt rolig. Började som sagt med middag på en kinarestaurang, vilket var hur gott som helst! Sen bar det av till söder där vi mötte upp en massa av Kubbes vänner. Tog en fördrink där sedan gick vi och spelade biljard. Massa massa roligt. Blev lite efterfest uppe hos Jonas också. Så idag mådde man som man förtjänade... Host..

Ska snart åka till min fina fina häst iaf och pyssla lite. Och efter det blir det att åka till WIllys och storhandla. Behövs, om man säger så!

Ska även sätta mig och säka nya jobb, IGEN! Fick nämligen besked om uppsägning igår, till råga på allt. En månad kvar bara.. Blev lite chockad om man säger så. De behöver kompetent och utbildad personal, och det kan jag ju förstå. Men det kanske de skulle tänkt på vid intervjun? Jaja, det var en sjukt nyttig och rolig erfarenhet. Och det som inte dödar mig, gör mig starkare! Tråkigt att det jag höll tummarna för innan är bara att glömma nu om jag blir arbetslös.

Well well, nu ska jag väcka min tokbakis 25-åring <3

Så det så!


2010-02-26

Grattis på 25 års dagen babe!!

Min fina Jakob fyller år idag. Så det blir middag ute idag och sen biljard, öl o massa trevligt folk ikväll.
YAY!


Måste ta lite nya bilder :)

Tänk om! :)

Åh jag hoppas, hoppas! Kan inte säga just nu vad, kan berätta när jag vet säkert hur det blir.

Det är en dålig egenskap jag har. Otålig som ett barn innan julafton. Och att jag oftast tar ut lycka i förskott innan allt är klart. Måste lära mig att hejda allt. Tåååålamod Jessica, tålamod!



Men håll tummarna för faaen!


jag hatar...

0-22d44e04fa887c008f9f61924093cf41.png

Kolla varifrån!

jag hatar sverige just nu. Inga tåg, tunnelbana eller bussar. Då gjorde jag som resten av stockholm och tog bilen. Dumt val.


Söndag igen då..

Åh, är så nööjd! Tack babe! Hoppar in på bloggen titt som tätt för att se hur fin den blev. Nu blir det ett nöje att blogga igen :)

Vi har precis kollat på film här hemma. Innan det försökte vi gräva fram både min och skolans bil som står här. Min (älskade) bil tog sig ur inskottningen utan minsta problem, trots knämycket snö! Älskade bil! Men skolans gamla bakhjulsdrivna sitter fast som aldrig förr. Kunde  inte ens gräva loss den. What to do?! Måste ju köra in den till skolan imorgon. Ska se om vaktis bil kan dra loss den. För när man väl behöver en traktor i Ösmo så syns inte en enda! Haha så jäkla typiskt.


Juste, sa jag att de skottade fram alla andras dörrar här innan, förutom min? WTH liskom :) Men någon timme senare var min trappa också fin!


Tycker ni får börja kommentera bättre nu, kom igen jag vet att ni vill! :D

Försökte fånga på bild hur nästan insnöade vi var imorse. Det var snö så jag fick putta upp dörren, och sen var det upp över anklarna. Bilden gör knappt rättvisa haha.


21 ferbuari

Nu är jag verkligen less på vinter. Totalt less! Nu har det kommit så myclet snö att jag får sparka upp min ytterdörr för att kunna komma ut. OCh jag måste haffa tag i en traltor idag med då bilen från jobbet som jag tog hem i fredags sitter fast på parkeringen. Så en traktor måste dra loss den och eventuellt ploga upp parkeringen. Snark. Jäkla bakhjulsdrivna skitgrejjer!

Sååå, planen blir nog att stanna inne i övrigt. Några tips på vad man kan göra? Förutom film, om det inte är en sjukt bra sådan. Jag ska inte till stallet alls idag då jag har medryttare. Skulle behöva städa men det orkar jag inte. Vill göra något roligt! Tips, tips, tips!


Näää, ja ä int bitter! :D










Älska nya designen!

Färdigt!

Tadaaa!


Fint va? Tack snälla hjärtat för hjälpen! Vad tycks? JAg gillar den enkla, simpla stilen massa. Men vem vet? Om någon vecka kanske vi ändrar igen :)

<3<3



Ursäkta röran 2.0

Nu bygger vi om igen! Skriker till när det är klart!


mini

Vet ni vad jag har velat ha läänge nu? Och vill fortfarande? En mini laptop!! JAg vill, jag vill! En 10" med bra batteritid. Ingen som har en till övers? Kan byta min vanliga laptop mot en mini!

Snälla!


Det är dags för fredagsmys..!

Hej hopp!

Igår var vi på aktivitetsdag med barnen i skolan. För min del blev det bowling i vårby, vilket var jätteroligt! De hade öppet bara för oss och körde discobowling. Det tog på krafterna och ryggen dock. Så kan det gå. Idag är det en vanlig skoldag, nästan en halvdag för min del. Ledig 2 timmar på eftermiddagen innan jag ska agera skolbuss till 4 barn. Jag är en liten allt i allo :D

Har jag några planer för helgen då? Nej inte direkt. Vill mysa lite  extra med min fina Kubbe, får aldrig nog :) Några tips på en bra film? Sen är det stallet som gäller, och tvättstuga på söndag. Inga galapremiärer, ingen röda mattan, inga kändisfester eller nått för min del den här helgen!

Nu måste jag hoppa iväg och stila till mig lite. Hörs sen!



<3



jag har...

0-57d1c0d037bcf4dc1be765a2a1025fab.png

Kolla varifrån!

jag har hittat en ny kärlek!


Vattensvin!

All I want for christmas..!

Eller till min födelsedag <3

Sötaste djuret evör! GAH! Vill ha en sån :)


Lördag morgon

God morgon!

Vaknade för en stund sedan och har fått i mig frukost. Har sovit som en stock inatt. Skönt vill jag lova! IDag ska jag svänga förbi stallet och hjälpa Carro att kolla på två sadlar till sin häst. Hoppas att någon av dom passar. Ska självklart passa på att mysa med min prinsessa också. JAg ska dock inte rida, för Pernilles kompis Annika ska låna henne idag. Hoppas de sticker på långtur, det behöver hon :)

Annars händer inget nytt spännande. Ska städa fint här hemma till imorgon. Blir nog bara att vi äter nån mysig middag med dessert och myser med varandra. Ska ni hitta på något speciellt imorgon? Tycker att alla hjärtans dag känns så klyshigt.. Men men, det är vad jag tycker. Men visst, lite mer mys kan man ju alltid fixa en dag om året.

Vad ska ni andra hitta på för kul idag? Tycker alla är lite fega med att kommentera..

Ha en fin dag iaf!


Guuud vad jag saknar sommaren!

Jag har en åsnebäver!

Hej hopp.

Har varit hemma från jobbet idag. Mådde kasst imorse med feber och huvudvärk of the year. Bläää. Men nu mår jag skapligt. Har passat på att sova ut imorse, småplocka här hemma och åka förbi Dalila och se om hon blev tokarg över gårdagens pimpning av boxen. Åkte förbi Monica igår och fick lite hönsnät och halm. För visst har jag berättat om hur Dalila saboterat boxen? Nu är det ändring på det! Tette och jag hjälptes åt att designa om heeela boxen med en massa meter hönsnät så att hon inte kan tugga i sig mer. Hängde även upp höt i hönät så att hon ska ta längre tid på sig att äta. Hon är ju ett matvrak och kastar i sig maten annars... Ska även hänga upp två hönät med halm i hagen så pållarna får pilla på det istället för träden.

Har varit duktig och tagit före och efterbilder, så här är dom:

Före


Observera att listerna runt fönstret är kvar...


Lite småtuggat bara..



Efter Dalilas demolering:


Lite mer tuggat, och massa hönsnät.





Var är listerna..?


Nät all over. Och ja, gallret var provisoriskt uppknytet. Sitter som berg nu.
(hon avancerade och tuggade på utsidan av boxen plus allt annat)


Mer näääät.


Ja, såhär ser det ut. Ska ta kort på stackars hagen nästa gång. Jisses... Jag hoppas verkligen att hon slutar någon gång. Dte värtsa är att det smittar ju, så¨nästan alla andra pållar har börjat nu. Undrar mest hur bra det är för hennes mage och tänder?


Finns det någon där ute som haft liknande problem eller känner någon? HAr ni några förslag på vad mer man kan göra?


Tjillevippen!

Mors kors.

Idag var det en ganska rörig dag på jobbet för min del. Fick vicka för ena läraren som var sjuk. Gick ganska bra. Men gissa om jag är trött nu? Höll på att somna på tåget hem haha. Men hjärtat mitt väntade i Handen på mig så vi åkte hem tillsammans, lagade stuvade makaroner o köttbullar och fick umgås. Massa mys! Men nu är jag ultratrött, småfryser och ska nog gosa ner mig i sängen tror jag. Ska ändå upp pisstidigt imorgon och släppa ut de små djuren i stallet innan jag åker till jobbet. Och ge min stjärna en massa morötter o pussar :D Ska eventuellt möta upp Carro sen och åka och köpa en sadel med henne. Jag har varit med och passat ut en del så lite hjälp kan jag nog vara till hehe.

Jaa, det här var en kort uppdatering. Men det var iaf en uppdatering. Jag höll nääästan på att få en kul bild imorse att dela med mig av. Jag till och med tänkte på bloggen när jag såg det hahah! När jag satt på tåget mot jobbet så ser jag en bonde brevid mig med ett par rejäla träskor på sig. Mitt i vintern?! What the hell haha! Skulle precis smygfota, men då satte sig nån kontorssnubbe ivägen :( Mucho lustig karl såg det ut att vara. Hoppade av på södra på köpet. Söderkisar alltså :D

Nej men nu ska jag ge upp. Natti!



Vinterns mode?


Feeelåt.

Nu är jag trött på det här! Jag har varit sjuk i evigheters evigheter nu! Inte okej...

Anyhow, jag suger på att blogga, hemskt ledsen. Men allt rullar bara på nu, inget nytt spännande på g. Dalila mår bra som vanligt, jobbet är jätteroligt och jag stormtrivs, lägenheten mår bra (småstökigt dock) och jag och Kubbe mår bra! Jag är kär som aldrig förr och mår så bra! Det är nog det enda som händer just nu. Jag har äntligen fått min stabila tillvaro med ett måndag till fredagjobb. Loves it!

Om jag piggar på mig under dagen så står det tvättstuga på schemat ikväll.  Vill ut i dagsljuset och hitta på något också. Får se hur dagen blir helt enkelt. Nu ska jag dricka en kopp te och diska lite. Kanske..! :)


Mina fina <3


hej?

It's alive! Ville bara skriva en rad. Kan skriva att min blogg suger just nu. Men jag ska bli bättre på att ta bilder och uppdatera nu när jag kommiot in i en bra vardagsrytm. Blev en hel del att ställa om i och med det nya jobbet.


Men så är det! Och jag kommer skriva mer nu i dagarna :) Glöm inte mig hihi


Min fina bror och jag!