Här är för övrigt min nya rallybil. Mycket...

img_9161 (MMS)

Här är för övrigt min nya rallybil. Mycket nöjd, mycket nöjd. Ligger i soffan och vilar. Hade öppning på jobbet imorse, kom hem och har städat diskat och tvättat hela dagen. Ska upp och öppna imorgon med, sen blir det ledig helg. Kommer bli skönt! Ska nog tillbringa lite extra tid hos Dalila och pyssla om henne. Vill för övrigt köpa hus eller dylikt nu nu nu. Min hyra är svajndyyyr och för samma månadskostnad kan jag lika bra bo i större med egen tomt. Typ. Helst skulle jag vilja ha ett stall med några boxar och en liten utebana hemma på tomten med, men då måste jag no utanför Stockholm för att få rimliga priser. Knepigt knepigt. Vi får se vad framtiden kommer med. Hua vad läskigt vuxen man börjar bli. Freaky..


Kubbes lillasyster Maja :)

img_3732 (MMS)

Kubbes lillasyster Maja :)


Jessica gillar skatteåterbäringen :)

img_5942 (MMS)

Jessica gillar skatteåterbäringen :)


Hej hopp. Ligger i sängen och latar mig. S...

img_2344 (MMS)

Hej hopp. Ligger i sängen och latar mig. Ska ladda mina batterier inför morgondagens jobb. Idag har jag haft ganska fullt upp. Gick upp tidigt med Carro och vi släppte ut hästarna, åkte och köpte kaffe och en bulle (nyttig frukost, jag vet) för att sen åka tillbaka till stallet och mocka och fixa. Isen på volten hade smält så det var mjukt och fint att rida där. Dalila skötte sig strålande och tyckte verkligen att det var kul att få jobba lite. Var ju ett tag sen om man säger så. Skitvinter. Hon var så laddad och kändes riktigt jäkla fin! Kul! Tränade övergångar och vi får verkligen till avbrotten från galopp nu. Men visst fick hon lite damp och vårkänslor mellan varven men laddade på ett bra sätt. Mer sånt tack!


hej!

Ja, ja, ja! Nu är det spikat, Rallybilen blir min hihi. Så jäääkla skön att köra, I love it. Nu ska det bara sättas in en bättre handbroms, nya framlyktor och lite småfix så får jag komma och hämta den. Och ge lite pengar såklart ;) Kanske inte lika kul, men iaf. Och Grattis säger vi till Carro som köpte sin första bil idag, nämligen röda faran till V70 som jag har lånat ett tag nu. Haha, riktig bilbytardag idag :) Kul kul.

Annars då? Jo trött som en åsna, ska precis slänga mig i soffan och somna till en film med Carro och mitt fjärtegull till pojkvän. Sen upp med tuppen igen för att infinna mig på jobbet 06:15. Tungt.. Men sen kommer ledig onsdag och då ska jag släppa ut hästar och sen rida. jag får aldrig en sovmorgon. Aldrig. Men det är det värt. För jag hjärtar min pålla.

Nu; film.


Haha, snyggobild på mig ocg Zäta där vi skulle posa men zäta hann hoppa av och hennes häst gick iväg. Och min backade. Tummen upp!


Här ser den luffigare ut än vad den är :) ...

img_7209 (MMS)

Här ser den luffigare ut än vad den är :) faktiskt fin i verkligheten. Trots att det är en Saab.


Bil, bil, bil..

Jaha.

Förhopningsvis blir det en ny bil för min del. Det lustiga med den bilen är att jag går emot allt ja sagt tidigare att jag inte vill ha. Wierd, huh? Det är en mörkblå Saab 9-5 sedan (fel fel) med ljust helskin (fel). Men det var grymt trevlig att köra, plus att den går som en kanonkula med 300 hästar i :D Wiiiiiie! Snabb snabb rallybil till Jessica! Haha, tyckte innan att 150 hästar med turbo räckte, men den här är fasiken grotesk. Pang sa det på motorvägen och så var man uppe i 130 utan att ha gasat :) Och plus var faktiskt att bagageutrymmet var stort fast det inte var en kombi. Plus att den inte drar så mycket soppa. Och den har dragkrok och drar tydligen transporter klockrent. Kul kul. Sen har vi ju alltid Passaten också som är en stooor kombi. Så det så. Får den ganska billigt också.

Jaja, nog om det. Solen skiner och alla är glada. Jag och Kubbe ska snart åka till hans mamma och äta lite sen lunch/tidig middag (?). Sen ska jag ut till stallet och rida. Var precis där och såg att volten har börjat tina upp så man kan jobba lite där iaf. Efter det får vi se vad som händer. Blir nog en lugn hemmakväll.

Slänger in en bild via luren snart.

Hej hopp. Snart är det helg igen! Woho! Sk...

img_6403 (MMS)

Hej hopp. Snart är det helg igen! Woho! Ska jobba ikväll sen hem och fira ledig helg. Carro och jag ska snart bege oss mot stallet för att rida. Vill bara att all jävla is ska smälta bort så man kan rida ordentligt igen för nu blir det bara att skritta och trava ut på grusvägarna här hemma. Tråkigt! Vill träna igen så vi kan åka och låtsastävla och så. Kul kul! Annars är allt lugnt. Ryggen känns okej, kubbs mår bra och Dalila är vårbusig. Precis som allt ska vara. Och jo, Carro mår också bra :)


Tadaaaa! Vad tycks?

img_2218 (MMS)

Tadaaaa! Vad tycks?


3..2..1.. Nu kör vi! Nu ska vi måla på mig :)

img_9101 (MMS)

3..2..1.. Nu kör vi! Nu ska vi måla på mig :)


Varot ute på promenad med mitt hjärta idag...

img_4571 (MMS)

Varot ute på promenad med mitt hjärta idag. Det blåser något fruktansvärt så hon var inte bara lite fjantig heller. Suck. Sen stod vi och mös i stallet och stretchade massa vilket hon tyckte var myyysigt :)


Tröstshopping

Hej hej hallå. Här ligger jag i soffan och snorar som ett as. Inte okej. Mår sjukt jäkla dåligt, buhu :( Så hästapållen fick vila idag. Men jag kompenserade det med att köpa en ny fin grimma och ett par ridbyxor :) Blå byxor med svart skoning. Hur sköna som helst, nya favoriterna skulle jag tippa på.

Imorgon ska jag inta soffläge hela dagen igen. Ska äta en massa våfflor igen och bara vara. Måste bli frisk och kry nu. Inge mer dålig rygg, inge mer snorhjärna. Mer funka som vanligt på jobb och med pållan. Min stackars medryttare är ju också sjukling nämligen. Dåligt dåligt :/ Men men så blir det ibland.

Nu ska jag drömma mig bort bland all fin hästuttrustning som finns på nätet. Massa vill ha, vill ha!

Dalila <3

jag tycker om min lilla andalusier.

Bara så ni vet :)

'

 


Mina nya älsklingar! <3

img_2459 (MMS)

Mina nya älsklingar! <3


Utsläpp o pms häst

God morgon. Jag har precis kommit hem från stallet efter att ha släppt ut de små djuren. Passade på att mocka och fixa all mat också så att jag bara kan gå ner i eftermiddag och rida. Ganska skönt. Idag händer det nog inte så jätte mycket. Ska iväg till Kkungens kurva och eventuellt köpa nytt träns, eller iaf ett schabrak i någon kul färg, sen laga våfflor eftersom vi införskaffade våffeljärn igår :D Mums! Sen ikväll blir det nog filmmys med mitt hjärta. Han ska upp och jobba imorgon och jag ska ringa runt till en massa sjukgymnaster och ringa min läkare och höra om de såg något på blderna eller om det krävs magnetröntgen.. Snark..

Igår hände det inte heller något speciellt. Var i stallet och skrittade ut en sväng. Det blåste ganska mycket då och Dalila var nervig så ja, gissa hur det slutade? Hon kastade sig i panik när hon såg en man komma gåendes, stopknappen tappade hon på vägen så vi fick styra in i saker för att stanna osv. Men jag vann tillslut och hon lugnade ner sig. Ibland undrar jag verkligen varför, varför, jag skaffade mig ett sto. Tänk så mycket onödiga diskutioner man hade sluppit med en vallack? Fast å andra sidan så är ju det en viss charm med att ha ston :D Pms-djur. Jag började rycka upp manen lite också som blivit hur lång som helst igen.

Nu ska jag fixa mig och åka till Kubbes mamma för lunch och sen Kungens Kurva. Wie!


Hej hopp. Precis kommit hem från en shoppi...

img_1004 (MMS)

Hej hopp. Precis kommit hem från en shoppingtur med hjärtat. Blev 2 par skor och två tröjor för min del. Kubbe fick träningskläder och lite annat kul. Nu är jag dock sjukt trött. Och pissont i ryggen. Blev ju sjukskriven igår från jobbet i 13 dagar och var och röntgade ryggens idag. Väntar på svar så det kommer väl på måndag i guess. Så nu blir det vila vila plus sjukgymnast och smärtstillande tabletter. Woho, eller inte :( Men på tal om annat kul så har jag bokat tatueringstid på fredag. Känns asläskigt. bilden är en hint om vad och hur.. Ni får se sen, jag vet själv inte hur den ser ut ännu, Sandra hålelr på att skissar upp den. Wie!


Tisdag och ledig :)

God morgon. Carro ligger och ylar i soffan och jag försöker planera dagens dumheter. Vi ska försöka komma iväg på en långtur med hästarna, laga lunch, lämna en massa saker här och var, fika med Jenni och Penglan, och sjukt mycket mer. Jag skulle vilja möblera om också..

På torsdag ska jag till läkaren för övrigt. Min rygg håller på att stryker med helt och hållet nu. Köpte ett Back on Track ryggstöd som hjälper där den sitter, men istälet får jag ont över allt där den inte sitter. Suck. Skulle eventuellt behöva en sjukskrivning så jag kan styra upp det här i lugn och ro också. Ryggen ska ju hålla tills jag blir 45 iaf..



Dalila mår bra hon med. Hon har haft lite vintervila här nån vecka men nu ska vi sätta igång med ridningen igen då det inte är omänskligt kallt ute. Ska rycka lite man också, nu är den lika lång som innan ja friserade henne.
Men det var nog allt. Dalila mår bra, jessicas rygg går snart av och Kubbe är sötast i världen. Och Carro har en skruv lös..