Yay

Guitar Hero World Tour blir min date för kvällen :) Ska bli skönt att få lite ensamtid här hemma. Men jag kommer nog törsta efter sällskap senare ikväll. Well well.

Jessica red ut med Babbelur idag. Oj vad glad hon blev av att få se annat än ridhuset! Hon har ju inte haft broddar innan, men fick det igår. Jag har försökt brodda själv men det gick inge vidare alls :/ Så imorgon blir det nog ridhuset till en början och sen en sväng ut. Hoppas på sol i morgon med! Och någon grad varmare.


Dags för yoghurtglass och spel!

Innan kl 12

Ska sammanfatta kvällen:

Mycket trevlig! Lagom av allt, lagon med människor, lagom med förfriskningar och allt.

Tack och godnatt!

Kaplaam!

Hemma igen.

Börjar känna mig småseg. Och är småirriterad också. På både det ena och det sjunde. Sen är det lite jobbigt inför i morgon. Då kommer jag klippa ett band till en människa som alltid har funnits i mitt liv. Alltid. Men är man så dum gång på gång så tänker jag inte stötta eller stå och se på. Vilket personen i fråga vet. Är småkänslig för dumma kommentarer och allt sånt störigt!

Well well, nog med det dåliga och in  med det braiga :) Ikväll så ska jag och Daniel (får se vilka mer sen) fira min framgång på jobbfronten! Åh, är fortfarande superduperglad! Men vad exakt som händer vette tusen. Och i morgon kanske det blir bio med min älskling. Skulle sitta fint då vi knappt träffats på hur länge som helst. Mer bara hej pch hej då.

Juste, om någon skulle råka ha ett guitarhero worldtour till övers, hojta till!

.

Dags att åka på mitt första serveringsmöte på nya jobbet :) Hihi!

Today

Dagens schema:

Stallet om en liten stun (mocka, rida, pyssla, rycka man m.m)
Äta lunch efter stallet
Fika men Jenni och Engla
Träna med Dirk
Hem och tvätta och städa


Inte allt för mycket att göra idag :)

Who's the man? I'm the man!

Hej, jag heter Jessica och jag fick precis ett fast jobb idag!

AAAAAAAHH!! Jag är så GLAD att jag snart spricker! Jag fick världens bästa jobb idag! Just nu är det deltid på 60%, men kommer eventuellt bli 100% framöver. Åh, jag trivs så bra där. Alla är supermysiga, stället är mysigast evöör, allt är bara så bra. Lagom lugnt (stress vet dom inte vad det är), harmoniskt, myspysigt, och gud vet allt. Och papprena är skriva pch klara. Plus härliga personalförmåner såsom solaruim, pool, gym, massagestol och massa mer. I LOVE MY NEW JOB! Inge mer stress och ångest härinte.

JAG ÄR SÅ GLAD! 1-0 TILL JESSICA VS LÅGKONJAN!


Fuckyeah!

För att vi har fler sinnen än synen.

Jag som tyckte jag skulle vara lite hemlig tills allt var klart, men icke!

Ska snart åka och jobba igen. Provjobbar på Almåsa Kursgård nu. Det är ett supermysigt ställe precis vid vattnet som är anpassat efter synskadade bland annat. För den nyfikne så kan man titta där. Det är så himla mysigt! Ska ge gärnet och vara så jävla duktig som bara jag kan vara idag! Jag ska ha det här jobbet och jag har ju stora chanser nu när jag är först ut på prov. Pirrigt är det iallafall.

Nu ska jag klä på mig och åka och köpa frukost to go. Tomt hemma i kylen :/

Hörs sen


nattinatt

Hemma igen. Gick superbra att provjobba! Jag var den första av alla tusen som sökt som de ringde upp och tog på provjobb :) YAY! De har inte ringt fler, utan bara mailat lite. Så jag ska kamma hem det här jobbet, det var så jäkla mysigt! Relaxmusik överallt, doftljus, lugnt och supertrevlig personal. Oh vad skönt det känns. Ska jobba i morgon också hihi.

Efter jobber idag åkte jag och tränade, sen snabbis förbi stallet. Är pigg men ändå supertrött just nu. Märklig känsla må jag säga. Känner mig för övrigt lite underlig och fundersam. Mycket som händer runt om kring just nu. Tjafs hit, jobbiga nyheter dit. Men jag väljer att ignorera det dåliga och sikta in mig på allt det bra.

Jenni, ska försöka komma på fika i morgon eller torsdag. Saknar er massa mycket!

Bada, bada

Kom nyss hem från stallet. Blev en tur barbacka i ridhuset, sen släppte jag tanten lös så hon fick springa av sig. Hon är för stark att rida på det milda hackamoret vi har så jag ska testa ett annat imorgon. Inge kul för någon av oss att sitta och dra i varandra, och inge kul för mig att knappt få stopp på hästbuset :) Efter motionen blev det till att bada svansen, reda ut, fläta, klippa hovskägg och börja rycka manen. Men jag blev på tok för hungrig så jag fortsätter i morgon. Skulle vilja ha en heldag men pyssel i morgon men icke. Först provjobba, sedan träna med Dirk, sen stallet (efter 7). Får se hur mycket vi hinner med.

Nu ska jag dricka en kopp te och hoppa ner i badet.


Babblans fina pannband :)

Ny vecka, nya tag

Idag känns allt lite bättre. Det ena problemet löste sig igår, och tur är väl det?

Försökte gå upp i tid idag. Lyckades väl sådär.. Klockan ringde halv 8, men jag snoozade i 30 min. Ska ju provjobba i morgon och ska vara där kl 08:00. Så då passar jag på att gå upp lite tidigare idag och ska lägga mig jättetidigt. Får inte under några som helst möjligheter missa tiden.

Annars idag så ska jag förbi stallet (såklart), åka och hämta Daniel och hämta hans bil. Sen vet jag inte vad som står på schemat.

Usch jag behöver lite sol känner jag. Pigga på mig lite. Kanske hoppar förbi solariet.

Ska det vara, så ska det vara.

Har haft en halvpissig dag. Känner mig helt matt i kropp och själ. Och när jag började bli på lite stadigare humör så släpps nästa bomb.

Varför är det alltid så att allt dåligt som kan hända, händer på samma gång? Usch jag orkar inte riktigt. Vet inte var jag ska ta vägen just nu.. Helena, kom och rädda mig!


Crap, crap, crap!

1986-01-24



Grattis Dennis på 23-årsdagen!

Jag älskar dig massa, massa, mycket och önskar dig en underbar dag!




Ursäkta mitt oplattade hår, aka pälsmössa

Pärlan!

Herj hopp.

Vaknade för en liten stund sen *sömntuta*. Igår så fick Jessica rida Babbelur. De red barbacka och hon ville testa nya hackamoret (plus att jag hade ont i kroppen efter träningen och inte orkade rida). Hon var lugn och fin, dock lite stark. Plus att hon är superfin i nya tränset. Älskar hennes flickiga pannband! ska ta en bra närbild i morgon, då jag är hästledig idag. Det är typ en silverkedja med pärlor i. Inte så "blingit", utan mer tjusigt. :)


Taggad till tusen!

Efter stallet så åkte jag och Jessica och plockade upp Daniel, gled förbi systemet och sen hem igen. Drack lite vin hemma hos oss, Api kom förbi sen rullade vi till Station. Käkade vårrullar MUMS, och snackade skit. Hoppade förbi Oleary's som verkade ha 45+ kväll. Nästan inga i vår ålder så långt ögat såg! Så bror och jag hoppade in i en taxi och åkte hem, kollade film.

Idag ska vi fira min älsklingsDennis som fyller 23 år! Tänkte skriva ett eget inlägg efter det här till hans ära :)

Ska pussattackera sötbollen nu! 


Kommer aldrig tröttna på denna



Jaded


.


Hemma från stallet. Har gjort äggnudlar med tonfisksås. Massa mummsigt. Fick precis ett röstmeddelande från ett jobb jag sökt. Hon skulle in på möte men skulle ringa upp igen efter det och prata lite. Håller massa tummar nu! Visserligen var det bara på 60% men med möjlighet att kunna jobba upp till heltid. Must have money!

Aja, slänger upp en bild på Babbelur från igår då hon fick busa i ridhuset :)


2 sekunder senare fick hon damp och skuttade iväg :)



Juste, gissa vem som var klantigast i världen i morse? Jo fröken Ekholm såklart! Skulle gå in i badrummet, tänder lampan och stänger dörren samtidigt. Och vad händer? Jo, min tumme är vid gångjärnen på dörren och jag slänger igen dörrhelvettet så min tumme blev totalmos. AJAJAJ sa jag då.Lyckades stänga dörren med tummen i kläm :( Hade så förbenat ont så jag trodde hela tummen, eller iallafall nageln skulle ramla av. Men än så länge sitter den kvar. Har ett fint hack på tumnageln iaf. Gissar på att tummen kommer vara blå under nästa gång jag gör om naglarna. Har ju geleförstärkning med fransk manikyr på.

Michael Jackson - Give in to me

Seriöst.
Lyssna på den hör låten. Hur galet jäkla bra är den inte? Har lyssnat på massa Jackson idag :)


Halvdålig version bara. Gick inte att lägga upp någon annan på bloggen då de är spärrade.

Onsdag

Ja, här hade man överskottsenergi. Har varit i stallet halva dagen, sen åkte jag och bror och handlade och nu har jag städat och pysslat om vårt hem. Håller även på att försöka utplåna mitt berg av kläder som är i förrådet! Haha, det tar aldrig slut! Men skam den som ger sig.

I morgon är det stallet som vanligt, sen träna med Dirk. Ska se om jag får med mig Dennis också. Sen är det fredag! Woho! Efter fredag kommer lördag och då fyller min älskling år. Ska försöka styra upp något skojjs tills dess.

Och det var allt jag hade att komma med...

Badkar

Oj, nu blev det lite glest på uppdatering. Men så får det bli ibland. Igår åkte jag och bror min till Helena och Dirk och drack lite vin, spelade vändtia och Guitar Hero World Tour. Hihi det var massa roligt och trevligt. Idag åkte jag med Helena och hjälpte henne på jobbet, sen har jag tränat med Dirk och svängt förbi stallet. Kom nyss hem från en tefika med JEssica och ska slänga mig i badet för en gångs skull. Jag som var så lycklig över att få badkar när vi flyttade in. Har använt det 3 gånger kanske? Well well.


Hörs i morgon.

Hackamore

God morgon. Klart att jag glömde ta kort igår. Men hästarna var superduktiga. Vi bytte även ut Rabbans bett till hackamore, då hon senaste dagarna vägrat acceptera bettet och typ slängt sig när man försökt tränsa. Så vi red på hackamoret igår och hon kändes superfin!

Ska ut och busa med tanten lite senare idag igen. Ska även söka jobb och sen städa här hemma.

Hoppetihopp

Snart dags att åka till stallet. På schemat står det hoppning! Wohoo, Babbelur kommer bli såå glad :) Jag och Jessica rider fram hästarna så får Carina hoppa båda sen. Är som sagt jättehopprädd. Men vem vet? Kanske tar ett liitet skutt över något sockerbitshinder :)

Efter det så vettetusan vad man ska göra. Kanske kan bjuda över lite vänner på middag.


Sjukt seg. Ska ta med kameran till stallet idag. Dags att klä på sig. Hejs!

Dagen igår, dagen idag.

God morgon. Vet inte riktigt vad jag gör uppe nu?

Igår blev det ingen utemiddag med Dennis. Istället stod jag och Daniel i de kalla 10 minusgraderna med hopp om att vår 740 skulle starta bara vi bytte batteri. Daniels bil är på verkstad så då tänkte han låna vår volvo över helgen. Så vi åker dit och ska byta till vinterdäck och få igång eländet. Med nytt batteri och hoppet uppe så stod vi i nästan 1 och en halv timme och frös. Fyfasiekn jag hade ingen känsel kvar tillslut.

Däcken och batteriet är på plats, vå håller tummarna och startar. Wrooom! Nemas problemas. Åker ner till macken och ska fylla på luft. Plööööh! Den tvärdör. Stressade, sura och sönderfrusna så lackade vi ur, lämnade den för tillfället på macken och åkte till systemet med min bil. När vi kommer tillbaka och ska startkabla så Wroom! Den tokstartar igen :/ Så snabbt som ögat åker vi och lämnar den innan vi blir stående igen. Gissar på glapp någonstans. Men vad vet jag?

Var självklart förbi Raddan igår också. Hon var gaaalet pigg! Gick in i ridhuset och ledde runt henne en stund. Redan där märkte jag hur laddad hon var. Sen var hon skitsur för hingsten red lektion samtidigt. Hingsten går ut, Raddan får spel. Tänker att det kanske blir bättre om jag travar lite? HA! Trodde jag ja. Slänger in en galopp. Bock, bock, studs, studs. Minskar ner till skritt. Då börjar hon trampa och ha sig. När hon blir sådär laddad får man liksom ingen kontakt med henne. Så jag hoppar av och leder henne en stund, leker lite. Inte ens det taggade hon ner av. Så jag gick en bra stund innan vi beslöt oss för att avsluta och gå in igen. Så det kan gå.

Sen åkte vi som sagt till Volvon. Efter det bar det av till Kenny i Hässelby där han hade bjudit över lite människor. Trevligt faktiskt :)


Idag ska vi på familjemiddag hos Dennis farmor och hennes gubbe Calle. Så jag ska snart åka och mocka åt Babbelur och sen åka hem och fixa mig.

That's that for now.

Ät mig





Det här är utan tvekan den bästa, stördaste och hetaste skådespelaren genom tiderna, alla kategorier!

Jag vill

Jag vill jobba.
Jag vill få in rutiner.
Jag vill tjäna pengar.
Jag vill ha något att göra om dagarna.



Om någon vet var det behövs personal så hojta till!

Nattligt inlägg

God kväll.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom det jag gjort under dagen. Jag har iallafall varit i stallet nästan hela dagen. Red Babblan i ridhuset en stund och blev tillslut supernöjd med ena galoppen. Efter den gick det nästan åt pipsvängen så jag travade av tills jag var nöjd, hoppade av och lekte med henne en stund (efter att hon lugnat ner sig). Och tyckte först jag var lite dum i huvudet tror jag. Sen efter en stund så höll hon ett öga på mig konstant och var med i varje liten rörelse. Vi gick brevid varandra, jag tvärnitar (då är meningen att hon hela tiden ska vara uppmärksam på mig och göra samma sak), vi travar och tvärnitar på samma plats. vi skrittar, travar, skrittar, tvärnitar, vi vänder och har oss. Så himla duktig! Till och med när jag skrittade fram på lång tygel så var hon med mig. Kunde vända massa med enbart vikt (liten skänkel ibland) och stanna med endast vikt och röst! Babblan a.k.a speediegonzales, fartdåren m.m gjorde halt med mig på ryggen med endast hjälp av vikt och röst. Gissa om jag blev glad då? :D

Efter det åkte jag och tränade en stund. Gansa skönt såhär i efterhand. Åkte även och handlade på Willy's med min "coach" Jessica :) Kämpade med att bara handla nyttigheter och inge godis eller dyl. Grattis Jessica, vi lyckades. Sprang bokstavligen förbi godiset haha. But hey, I did it.

I morgon ska jag rida och busa med Babbelur, sen eventuellt gå på "date" med Dennis :) Vi har inte träffats på ett par dagar nu då han sover när jag går upp, jag sover när han kommer hem. Så då blir det nog Thai eller Kinamat. Annars så står inget speciellt på schemat alls. Städa bilen vore en idé?

Najj, nu måste jag sova.

Samma tid, samma kanal.

Sol, sol sol!! Åh vilken lycka att vakna mes strålande sol!

Ska ta och klä på mig, åka och köpa nyttig frukost (finns inget hemma), ta promenad med Babblan sen träna. Mitt liv känns lite händelselöst just nu men jag gillar det ändå. En enkel vardag sitter aldrig fel. Och sen blir det extra mycket häst den här veckan då Carina bytt jobb. Men jag klagar inte! Hihi.

Har försökt mobilblogga ett par gånger, men det går inte? Någon som vet varför?

Motion

Idag har jag varit duktig. Eller ja, lite iallafall. Började dagen med att åka till Babblan. Gick en promenad i hennes snabba tempo i 45 minuter och njöt av solen. Efter det skulle jag tränat, men det var smockat med folk så jag hoppade det. Och det var ju lite dåligt. Sen bar det av tillbaka till stallet för att rida Babblan en stund. Och det gick bra trots min träningsvärk!

Har tillochmed ätit nyttigt idag. Lite kyckling med enhalv potatis, bombat med grönsaker, fullkornsmacka med ost, skinka och grönsaker, äpple, banan, froosh och vatten. Men sen efter staller gick det av bara farten (dålig rutin) och jag brände förbi donken och köpte en Bigmac... Suck! Blev lite arg på mig själv när jag väl kom på det. Så min duktiga dag gick åt pipan.

Imorgon ska jag ut på promenad med Babblan igen och sen SKA jag träna, och sen rida på eftermiddagen. Och hitta på något nyttigt till lunch. Lutar mot blodpudding :/ Men men det blir bra det här!


Min pärla fick syn på en massa får på promenaden :)


Jag förstår inte

Vet ni vad? Nu är jag sådär dålig igen. Glömmer kameran hela tiden. I Barcelona var jag ju superduktig på att ta kort och lägga upp, trots att varje bild tog 79 minuter styck. Men i morgon ska jag lägga kameran på dörrmattan så jag inte kan missa den!

Morgondagen ser ut som följande; fixa mina naglar, åka till stallet och rida plus ta en promenad med tanten, åka och träna, åka till stallet igen och eventuellt busa lite med tanten. Funderar på att kanske gå mangas och race'a lite? Får se hur mycket mod jag har i morgon och hur pigg hon är! Efter det är det tomt på schemat. Söka lite jobb skulle sitta fint.

Idag har jag iallafall flängt en del. Stallet och fixa hö på morgonen, åka med Izza till SÖS, åka och träna (suuuperskönt), stallet och titta på lektioner. Vi satt mest och var förundrade över hur underliga människor det finns som handskas med hästar. Vid ett uppenbart "fel" hos hästen (som i grund och botten ligger i brist på respekt, självförtroende och osäkerhet hos hästen) så är det många som skriker, blir arga, sparkar och har sig. Det blir väl inte bättre då? Nej snarare tvärt om! Jag menar, vad skulle du göra om jag satt på din rygg och du inte förstod vad jag ville och du gjorde fel, och jag blir arg, sparkar dig i magen och drar dig i munnen samtidigt som jag skriker? Klart som fan att du lackar på mig och vill få mig att fara åt helvette tillslut. Logiskt tänkande tycker jag. Hästar föds inte dumma och elaka. Dom blir vad man gör dom till. Och har du då en osäker häst så kan man ju börja med babysteps och ge den ökad självkänsla och berömma, berömma och berömma mer! Göra possitiva saker. Gah!

Men jag och Jessica kom fram till att det tydligen inte är så uppenbart. Nej, man ska ju tydligen pumpa hästen med lugnande och sen rida lektion iallafall. Och så kan man ju inte hålla på för evigt? Var vill man komma med det? Vad händer när man slutar rida på lugnande? Jo det blir väl värre. Suck. Men vem är jag och lägga mig i hur andra uppfostrar sina djur?


Hursom. Nej. Jag har inget mer att skriva just nu. Behöver gå ut på en cigg känner jag.


Adios

Kan inte släppa det!

Igår visade Jessica en blogg för mig. Jag kan inte sluta tänka på den! Jag har suttit och kollat igenom den 3 gånger nu bara för att kika på harmonin på bilderna. Det där mina vänner, det är kärlek, harmoni, respekt och tillit. Jag vill verkligen också hitta min egna egna häst att träna och busa sådär med! Oh jag är nog lite småavis på den här tjejen. Det ser ut som en dröm.


Men jag varnar för VACKRA bilder!


http://zahlo.blogspot.com/

Rutiner

God morgon.

Har äntligen lyckats komma upp någorlunda tidigt. Senaste dagarna har runnit iväg och jag har sovit halva dagarna. Inte okej.

Sitter och dricker mitt goda vaniljte och lyssnar på Rix FM som äntligen är tillbaka! Woho! Har sedan en tid tillbaka lyssnat på dem varje morgon, överallt. Jag blir glad av dem :) Ska äta frukost sedan packa gymkläder, bränna förbi stallet och göpra lite höpåsar, kolla vilken tid Carina skulle rida lektion, bränna förbi Izza, åka till SÖS. Beroende på hur lång tid det tar så ska jag träna efter och sen åka till stallet. Känns skönt att ha dagen lite planerad. Ska sätta igång med träningen på riktigt nu med. Måste stärka ryggen framförallt. Och sen stretcha hälsenan mycket, mycket försiktigt!

Hoppas allt är bra med alla er där hemma. Har ni för övrigt tips på hur man får in rutiner i vardagen när man bara slappar hemma?

Flum a'la övertrött.

Idag har jag flängt. Och bogserat en bil för första gången. Fikat med Jessica. Funderat på massa saker. Och nu sitter jag här.

Jag känner mig peppad till en sak, men samtidigt hindrad från en annan. Konstigt. Nej, nu sitter jag och snurrar in mig i tankar.

Jessica, tack för trevlig fika och trevlig pratstund. Det lilla lättade på mitt hjärta och jag blev glad :)


God natt, eller god morgon?

Tottohästen

Slänger in lite bhilder på hästarna. Har ju knappt lagt upp några bilder på dem alls!


Min lilla gameltant. 21 år är hon nu.


Jessica rider barbacka på Jojje för första gången någonsin. Har har alrdig gått utan sadel!


20 årig arbetsplats

Igår efter stallet satt jag och diskuterade med Carina om jobb. Hon berättade att hon jobbat på samma arbete i 21 år nu. Men de skulle byta lokaler och byta chef nu idag. Hon tyckte det skulle bli lite jobbigt när hon suttit i 21 år på samma kontor till att flytta med ny chef och sitta på kontorslandskap, ni vet sånna där små bås bara. Hursom, hon sa att hon antagligen inte kommer orka ut till stallet så mycket den här veckan för man blir ju så trött och matt efter att jobbat på "nytt ställe", vilket jag borde veta haha. Mendet sjuka är att det har blivit lite av min vardag. Hatta runt på tjugoelva olika arbetsplatser, anpassa mig efter dem, lära mig allt det nya. Visst, jag vill också hitta en så bra arbetspkats som man kan stanna kvar på i 20 år. Men samtidigt så har alla olika arbetsplatser, och olika arbeten lärt mig så mycket som jag alltid kommer ha nytta av. Jag vet nog ingen som hattat som jag med jobb. Man blir flexibel, lär sig anpassa sig efter allt och alla, snabbare inlärningsförmåga (ett måste), lär sig läsa av folk på en helt ny nivå och så.

Jag har en konstig vardag. Jag har en lite skev syn på jobb. Men det blir bra. Jag ger inte upp hoppet! Jag vet att jag kan få de flesta jobb jag söker. Sanningen där är att i snitt så hör 90 procent av sig och vill ha mig på intervju men då har jag redan "tackat ja" till ett annat. Som sedan visar sig vara apdåligt och jag blir lurad. Men en vacker dag kommer jag hitta mitt jobb där jag kommer stanna i 20 år. Ska bara hitta arbetsannonser att höra av mig på. Att söka jobb i lågkonjan är inte det lättaste.

Dags att leta vidare! Efter bär det av till stallet, sedan förbi Häringe slott.


Värsta bästa vänner

Dutti sej!

Gissa vad jag har gjort idag? Storstädat, röjt ut massa skit och burit ner det till källaren och gjort det superfint hemma. Och bror min lagade god mat plus efterrätt. MUMMS! Efter maten åkte jag och Jessica till stallet och red. Jag red barbacka, sen släppte vi båda hästarna i ridhuset så dom fick busa av sig. Tjo vad det gick haha! Sen övningskörde Jessica från stallet och åkte runt lite här och var i Haninge. Hon har typ kört en vecka nu och är redan ute i trafiken och är hur duktig som helst! Jag blev galet imponerad vill jag säga. Duktig Jessica!!

Nu blir det svull framför film med Peter och Dennis.

Jag är nog trasig

Iallafall i huvudet. Blev akut sugen på thaimat. iallafall mild sådan. Men inga pengar. Är fortfarande hungrig. Går ut i köket, rotar i alla skåp och lådor. Känner mig lite lat. Hittar äggnudlar. Yes, snart thaimat woho! Hittar dock inget att göra till. Kokar upp nudlarna med buljong. Sugen på vitlök. Slänger i en vitlök. Sugen på stuvad spenat. Tinar spenat, med vitlök. Kryddar, creme fraiche'ar. Blandar allt i en tallrik, på med lite soya.

Voila! En tallrik med uppspydda gröna nudlar (ser det ut som iaf). Tvekade lite på mitt konstverk. Smakar. Och gissa omj det var gott? Super!! Fast inte någon hitt att bjuda på kanske :) Men supergott om man vill ha för mycket vitlök, salt, nudlar och stuvad spenat.


Anyhow. Sitter hemma som ni kanske förstår. Är sjuukt utråkad för ovanlighetens skull. Får se vad som händer sen. Ska städa lite här hemma och lyssna på musik. Måste bedge att jag fasnat för Beyonce's If I were a boy. Hum...

Nej tack

Så var man hemma igen. Tackade nej till jobbet idag! Chefen bara skrek och skällde, alla var typ deprimerade och allt man gjorde var fel."Ställ dig vid kassan så du lär dig den" . Visst, sa jag och gjorde det. Nej då var jag för långsam så han fick damp-panik och bad mig diska istället? What the hell?! Hur ska man kunna lära sig något om man inte får testa och göra? Och jag kan tillägga att jag inte fick en enda genomgång på någon. NADA! Usch jag ruttnade, fick ångest och ville bara hem efter 375e avhyvlingen. Och ena tjejen som var normal sa att hon precis sagt upp sig då han inte är klok i huvudet. Plus att det senaste året har de haft annons ute en gång i månaden efter personal. Kanske inte är fel på personalen kan man väl börja fundera på? Idioti, idioti.

Men jag är glad nu. Slipper gå till en ångestarbetsplats och ångestjobba med ångestpersonal som är ångestapatiska. Nice! Nu ska jag och Dennis dricka kaffe, sen vettetusan vad man ska hitta på. Får se.

..

Så. Nu har jag blivit arg. Precis så jag vill starta mina dagsr. Fint. Sitter iallafall och äter lite frukost, ska snart fixa mig och sen åka och jobba. Känns sådär.

Igår hade jag och Jessica en riktig lallardag. Vi åkte runt, tittade i en massa butiker, lallade, köpte naturgodis, lallade, åkte och tittade på mer saker och lallade vidare. Jessica gjorde sina naglar och sen bar det av till stallet. Babblan hade ingen feber, men tjejen som jobbar i stallet hade också märkt att hon var låg igår. Vettetusan vad det kan vara.

Efter stallet åkte vi hem till oss och käkade tacos med Dennis, Enok, Linda, Izza, Timothy, vilket var supermysigt. Vi drack några drinkar, skrattade och hade skitkul sen bar det av till Oleary's. Och det var jätteroligt!

Nej nu ska jag avsura mig lite sen åka ocj jobba :( Små ångest faktiskt...

Vad i helvette?!

Okej, mongoinlägget som fanns under var inte jag som hade lagt in. Inte heller bilderna på seriefiguren Dennis the mennis. Någon försöker vara så jävla ROLIG och går in på min blogg utan min vetskap?! Jag är skitsur! Vem i hela helvette har gjort det? Inte fan var det jag!! Usch vad arg jag är. Dags att byta lösen.

Man gör intesådär!!

Jag älskar min Dennis

Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna världens bästa pojkvän? Börjar känna mig lite smått bortskämd nu... Idag när vi var och handlade så hoppade jag självklart in på hästavdelningen och kollade på allt. Och då ser jag en MountainHorse jacka som jag har tittat på en längre tid nu hänga med nedsatt pris. Står och inspekterar den och ska precis gå därifrån. Då kommer Dennis och frågar om jag ville ha den. Och så köper han den till mig. Bara sådär! Kanske finns en baktanke haha? Men jag har iallafall världens finaste pojkvän.


Efter det så svängde vi förbi Peter och Izza en snabbis för att sen åka till stallet och inviga min fina jacka. Dennis står och kliar Babblan och hon myser. Ser sen att hon är hängig idag igen och att det rinner vitt slem ur mungipan på henne, vilket det gjorde igår med. Tror lillskruttan håller på att bli sjuk. Iallafall förkyld. Ska ut och ta temp i morgon och se om hon är piggare då. Hoppas, hoppas att hon inte har feber!

ramadamadingdong

Fyfaan vad det är kallt idag! Blä!!

Kom precis hem från stallet. Burr. Var även och provjjobbade idag. Gick väl bra tycker jag. Fick inte mycket till genomgång (ingen alls för att vara ärlig), så jag gjorde det bästa av situationen och högg i lite här och var. Diskade, plockade disk, testade kassan, serverade sallader och så. Inget avanserat. Ska iallafall jobba på lördag igen. Då ska jag ge gärnet och öka tempot lite. Chefen var nöjd över mig idag iaf, och det var ju trots allt första dagen, nollkoll liksom :)

Det blir nog bra det här. Det måste bli bra det här.


För övrigt så har jag kännt mig jättelåg halva dagen. Det är för kallt, för mörkt, för lite kaffe i kroppen. Ingen bra dag. Men Jessica lyckades dra upp mig lite! Tack vännen!

Vet ni? Nu sitter jag bara och klagar och snackar skit.

Bajs

Jag är ganska bra

Smsade precis chefen på mitt eventuella nya jobb. Har suttit halva dagen och funderat på det här jobbet. Det verkar ju roligt och det är ett pysseljobb jag vill ha, men lönen kommer jag knappt kunna betala hyran på. Så jag hörde av mig och sa att det inte kommer kunna täcka min ekonomi och då fick jag svar om att jag kunde få 90 kr istället. Och visst, det är bra av han och höja sig sådär utan att blinka, men det är fortfarande lite för lite. Men i dagens läge kan jag inte vara så kräsen, och det är ju heltidsjobb mitt i lågkonjan, vilket är skiiitsvårt att få tag i. Så jag åker in i morgon, provjobbar och känner efter. Sen kan vi diskutera så alla blir nöjda och glada. Ett par kronor till så är jag ganska nöjd. Men vi får se i morgon.Hoppas att det går bra! Så slipper jag sitta och oroa mig vareviga dag. Could be kinda nice.

Nu är det dags för oboyen och Saw 5! IIIiiiik!


Ps. I rock!

Kallt? Svar ja!

Burr!

Kom precis hem från stallet. Suttit och frysit 3 timmar på en läktare och tittat på massa lektioner. Eller, det var mest mina fossingar som frös. Annars var jag bombad med kläder. Ska definitivt införskaffa mig ett par snowjoggers igen. Jag är sååå sugen på att skaffa en egen häst nu som jag kan träna och tillslut tävla. Jag vill, jag vill, jag vill! Men min ekonomi tillåter inte det just nu. Men snart förhoppningsvis.

Ska göra varm oboy med grädde och krypa ner i soffan och kika på film med mina pluttpojkar (Dennis, Killer och Sajko).

Laater

Hjälp.

Okej. Nu känner jag mig splittrad. Var ju som sagt på intervju precis. Ett café i Nacka forum. Han ville att jag ska provjobba i morgon och eventuellt i helgen. Och visst, det är ju bra. Men lönen... lönen var på 83 kr i timmen! Med min ålder, mina meriter och min kunskap är  jag fasiken värd mer? Jag kan ju inte sänka min lön med 15 kr i timmen. Men samtidigt behöver jag ju ett fast jobb. Men jag kommer knappt få in 10 000 i månaden efter skatt. Känns inge bra alls.

Usch hur ska jag göra? Tror inte ens att jobbet kommer vara roligt. Jag ska fundera under dagen och söka mer jobb.

Blä.

.

Oh vad skönt det är när man vaknar till fint väder. Man (eller iallafall jag) blir så himla glad och får massa energi.

Gårdagen spenderades på följande sätt; födelsedagsfika hos mamma. GRATTIS IGEN MAMMA!! Åkte hem, drack massa goda drinkar med Daniel, Linda, Jonas och Dennis. Mycket trevligt.

Dagen idag ser ut som såhär; Arbetsintervju nu kl 11 (pirrigt)! Ska se till att få det här jobbet! Efter det ska jag hooka upp med Jessica och sen ska vi till hästarna! Åh vad jag har längtat! Min lilla babblan! Och efter det så har jag ingen aning faktiskt. Putsa fönsterna här hemma kanske? Aja vi får se.




It's good to be home!

Home sweet home

Japp. Så var de sista timmarna i Spanien kommna. Sitter och äter lite frukost och ska snart fixa mig och sen väcka Dennis. Det var länge sen jag gick upp så här tidigt nu och det är tokmörkt ute :/

Det ska bli lite skönt att få komma hem igen. Hem till vår lägenhet, katterna, hästarna, familj och vänner, ja allt. Allt förutom kylan. Usch jag tyckte det var svinkallt när vi åkte. 3 minusgrader! Burr! Och nu är det 10 minus? Kommer nog dö. Men det blir bra det här! Nu ska jag fixa mig sen bege oss mot Barcelonas flygplats.

Ses hemma i Sverige igen!


Ooops I did it again..!

Japp. Jag har precis svullat i mig överdrivet mycket mat. Lassagne, pizzahut pizza, glass, kakor. usch vad mätt jag är. Och usch vad jag ska träna när jag kommer hem!

Andra saker jag ska göra är fira min mor som fyller år i morgon, sen på tisdag ska jag på arbetsintervju! Woho!! Mailade innan idag och fick svar nu precis. Så tisdag klockan 11 får ni hålla tummarna!


Ajm full öf fuud and full öf happines!

Sunny day

Idag är det sista dagen här i Spanien. Solen steker och det är supermysigt ute. Såklart! 10 dagar i Barcelona med 2 dagars sol. Well done. Eftersom det är söndag är ju allt stängt idag. Eller, det finns ju butiker och så öppna en bit härifrån men jag ska bara ligga på balkongen och sola tror jag. Försöka få lite färg.

Min älskade Dennis mår bättre idag! Han kan röra på sig och febern är nere. Håller tummarna för att det inte går upp igen, eftersom vi inte kunde boka om biljetterna hem idag. Telefontid i morgon efter kl 10. Vårt plan går 10:45. Så imorgon bär det av till kalla (?) Sverige. Hur är vädret där hemma nu?


Nä nu ska jag och min sorbet gå och sola!




Hard work work!

Det här med semester.. Är det bara jag som äter som en häst då? Och det är tyvär inte mat, utan godis, glass, chokladpuddingar, chips och massa pizza. Och så rör jag inte på mig lika mycket som hemma. Kan ni gissa vad det leder till? Viktuppgång ja!

Fast en märklig sak som också har hänt nu de senaste dagarna är att jag är sjukt träningssugen. Jag vill jogga, cyckla, svettas och få träningsvärk! Och så vill jag självklart till hästarna (det vill jag 24/7)! Oh jag vill träna och bli snygg och smal. Eller, ja, smalare iaf :) Jag har nog aldrig haft ett sånt träningsabstinens förr.


Någon som vill börja träna med mig när jag kommer hem? Rudan har billigt och bra gym

No can do!

Min baby är jättesjuk :( Blir inte bättre alls, snarare tvärt om. Om han inte är lite piggare i morgon måste vi nog till sjukhus. Usch han har legat till sängs sedan nyårsafton. Hostar, massa feber, svettas, fryser, svimmar och kräks. Vet inte vad jag ska göra... Önskar att det fanns något jag kunde göra.

Kom iaf nyss hem från stan. Skulle shoppa men var inte på superhumör. Men det blev två tishor, en kofta och en jättemysig myströja med luddig/pälsig luva. Nästa favoritplagg tror jag. Dock lite för varm för att ha här. Men vi åker ju hem på mådag. Hoppas jag. Vet ju inte om Dennis ens kan flyga hem :/

Ska pussa på min stackars, stackars pojk.
 Fy jag får ont i hjärtat när jag tittar på han :(
Hoppas bara att det inte är något allvarligt!

Fegis

Jag är en fegis. Sitter och överväger om jag vågar åka iväg på stan själv. Vad är det för fel på mig? Det är ju bara att åka! Som Jenniför sa; ta med adressen, skiter det sig och du blir vilse, ta en taxi hem. Så det är min pan idag. Ska tillbaka till min guldgruva och gå crazy!

Ska hoppa in i duschen och pigga på mig bara. Sen ska jag ut och upptäcka Barcelona all by my self.

Poor thing!

God morgon.

Stackars Dennis blir aldrig frisk. Usch, nyss så svimmade han med dunder och brak, sen kräktes han och nu är han däckad i sängen. Vet inte vad det är för fel? Ska försöka ge han lite actimel och andra nyttigheter.

Vår resa blev ju inte alls som vi tänkt heller. Gick en kort promenad igår och köpte kinamat, men sen kom febern tillbaka. Så det blir inget akvsrium idag heller :( Kanske åker till Barceloneta själv och shoppar idag, får se. Vill ju vara med min älskling på semestern, men vi båda vet att det är inge kul att sitta hema för 4e dagen, när jag faktiskt kan ge mig ut på egna äventyr.


Nä, nu ska jag kika på film. Hörs sen


Fredag, feber och rastlöshet

Hej hopp.

Stackars Dennis ligger fortfarande däckad med massa feber :( Så jävla lyckat att få det på semestern också. Planen var att gå på det där akvariet och sen shoppa idag, men icke. Blir att stanna inne för 3e dagen. Känns sådär lagom kul. Visst, jag kan ju gå ut själv och shoppa eller hitta på något, men hur kul är det? Vi skulle ju göra saker tillsammans.

Men vi får se hur dagen slutar. Skulle vilja åka till min lilla guldgruva och shoppa sönder mig. Fick ju en massa tusen extra att shoppa för då nyår blev inställt haha :)

Dags att få Dennis frisk och hitta på något. Åker ju hem på måndag morgon. Jag vill stanna kvar längre, samtidigt som jag vill hem till mina katter, hundar, hästar, vänner och familj!

Dags för lite How i met your mother.


Mys på balkongen på nyår. Sjukt varmt och skönt då!


Vi lunchade på en mysig uteservering i solen :)

Hej och hej då.

Eller snarare god natt. Vi överlevde nyårsafton, om ni undrar. Det vi gjorde var att stanna hemma och somna innan 12. Stackars Dennis fick tokfeber och kunde knappt stå på fötterna. Men han trodde han förstörde hela min semester bara för det och proppade alvedon och föreslog limotur på stan iallafall. Hur gulligt det än var så tackadde jag nej. Vi skulle ha det så mycket mysigare hemma, nergrävda i sängen tillsammans, än att han skulle försöka ge sig ut med massa feber bara för min skull. Tanken var god, men jag ville inte att han skulle bli sämre. Och hur kul är det att veta att han skulle må skit, då skulle jag ändå inte ha kul. Så hummerlimo får bli en annan gång!

Kort sagt så sög både våran jul och nyår. Men vad gör det? Vi har varandra, är på semester och resten av våra liv framför oss tillsammans. Det är det viktigaste. Och det är faktiskt inte så farligt att inte fira högtider med fest och fylla. Eller, kanske lite för stunden, men det går snabbt över. :)

Hoppas ni andra hade en kul kväll iaf!