Prat

Hej hopp.

Har precis varit nere på ica och köpt lite frukost. Ska snart hoppa i stallkläder och åka till pållan min. La ut en annons efter medryttare igår och fick ett bra svar på en gång. En vuxen tjej med lång erfarenhet av hästar och som jobbade oregelbundet som jag. Ska provrida på tisdag eventuellt. Blir nog bra det här.

Annars då? Vet inte om det är ångesten som ligger kvar som ett tryck över bröstet idag eller vad det är. Lustigt känns det :( Kan vara muskelinflamation också, ska upp till apoteket och köpa voltaren och grejs.

Sen i eftermiddag ska jag ut och käka kinamat :) Ska bli så jäkla gott,var ett tag sen nu. Annars händer inte så mycket. Kvällspromenad i Ösmo om väder tillåter. Sen bara vara hemma.

Nej dags att åka till Dalila :)


Min fina <3


Hej ångest?

När man minst anar det så slår den till. Helt utan förvarning. Fick åka hem från jobbet då ångesten blev för mycket idag. Det knepiga är att jag inte vet vad jag har ångest över. Utan jag har bara hårda hjärtklappningar blandat med konstig magkänsla och illamående. Och gråt. Inge kul alls. Jag har inget att ha ångest över riktigt? Allt flyter däremot på så jäkla bra och jag är så nöjd med mitt liv. Vad är det jag missat?

Nu ska jag ta mitt te och krypa ner under filten och kolla på film.

Vuxenpoäng 2.0

Så nu börjar jag bli så vuxen man bara kan. Har betalat hyran, beställt el (kan vara bra att ha), skaffat hemförsäkring och allt vad det är. Ska iväg och betala stallhyran också sen beställa internet. Jisses.

Ska ut i solen med Dalila snart också. Ska bara få i mig lite frukost och mysa klart ´här hemma. Var ju och shoppade en del till hemmet igår och gissa om det blev bra? Om det blev! Nu ska jag bara införskaffa några hyllor, tv bänk och ny hatthylla plus badrumsskåp. Sen är det småpyssel som man kan ta pö om pö.

Nej dags för frukost!





home sweet home!


Tadaa!

Oh nu är jag glad. Min dator lever! YAY! Och jag har fått högtalare och baslåda så jag kan poppa musik. Dubbelyay! Ska beställa internet imorgon också. Sitter ju med Sassas gamla trådlösa som är uppsagt till den sista. Jag har för snälla människor runt omkring mig. Ni anar inte hur tacksam jag är som har så fina vänner som jag har.

Anyhow, ni kan nog inte förstå hur glad jag är i min lilla lägenhet. Har sagt det många gånger innan, men jag är verkligen superglad. Mitt egna hem. Alldeles egna. Underbar känsla. Och det är så mysigt här på kvällarna. Jag vill knappt lämna den haha. Ska shoppa lite gardiner och hyllor nu eftersom jag får lön imorgon. Köpa någon lampa till så man ser lite när det behövs. En till hallen iallafall.

Ville bara slänga in en rad såhär på kvällskvisten. Ska sova snart eftersom jag ska ha morgonfodring i stallet imorgon.



Peace!


Idag saknar...

0-349fe8c453c23d8dad4b43330c6c5376.png

Kolla varifrån!

Idag saknar jag sommaren lite extra mycket.


Så det kan gå

Idag är jag bakis. Bara så ni vet!

Jag har...

7c2091066be8e70581c798e43f5ee888.png

Kolla varifrån!

 

Jag har ett litet kök också. Är du glad nu, jenni? :)

 


Som ni...

0-70da289c51ea41a868ae773cd59f335a.png

Kolla varifrån!

 

Som ni kanske förstår är min data fortfarande död. Därav kass uppdatering. Men iaf. Här får ni en liten bild från ena hörnan i mitt sov/vardagsrum. Kan man ha för många soffor? :) haha den ena ska köras bort i helgen. Men jag trivs som fasiken här i MITT hem. Så det så! Peace.

 


Lilla h...

1a341f2d9d620bcfeeee56c386ce6451.png

Kolla varifrån!

Lilla h är söt när hon är trött :) haha


Hem ljuva hem!

Sitter just nu i MIN lägenhet och dricker te. Flytten igår gick smidigt och jag fick ordning ganska snabbt. Lite småplock kvar sen jävlar! Ska ta bilder och lägga in sen. Nu ska jag åka och släppa ut hästarna.


Jess hjärta sin etta! Jag trivs redan såååå bra och den är så mysig!

:)

Ja, det kan nog hända att det här är världens bästa måndag. Lite tråkigt med vädret dock. Men what the heck!

Ska snart åka iväg till Dalila och hoppas att det slutar regna så vi kan t aen promenad. Efter det är det dags att åka hem och snygga till sig och åka till Ösmo. Ösmo är det nya svarta, the shit, där allt händer, ja hur många mer uttryck finns det? Haha nej men skämt o sido, det kommer bli bra det här. Folk måste bara fatta att det inte är 10 mil bort och att det finns både motorväg och pendeltåg hela vägen haha.


Det var nog allt jag hade att skriva om just nu.

Hörs senare? Om vi gör!


Snart så.

Tjipp tjopp!

Ligger sjuk i feber sedan förrgår natt/igår morse. Låt tokdäckad igår och idag är det ganska ostadigt. Pendlar upp och ner. Ryggen gör cp ont också. Pricken över i't var igår när jag kände av min dumma bröstmuskel som lätt blir överansträngd och inflamerad. Det känns lite som att hjärtat ska explodera när den sätter igång. Men om jag bara vilar så försvinner den på en gång. Inte muskeln kanske, men värken haha. Så nu känns den iallafall som vanligt igen. Bra skit.

Ska ligga nerbäddad resten av dagen och kolla på film, dricka te och blåbärssoppa varvat med alvedon. Måste bli bättre så jag kan jobba imorgon kväll och sedan börja packa ihop mina sista saker på ´Vallavägen. Sen nästa vecka bär det av. Till MIN egna etta i Ösmo, MITT förstahandskontrakt med MINA saker. Min oas, där ingen kan säga till mig om något! Kan knappt föreställa mig den känslan. Mer än att den kommer vara underbar. Mitt eget hem! Känner mig som ett barn som väntar på julafton. Det hela har ju gått så fort så little by little börjar det sjunka in och jag fattar att det händer. Och den som väntar på något gott, väntar ALDRIG för länge! Haha.

Nej nu ska jag mysa ner mig här igen. Bilder på lyan utlovas så fort jag har nycklarna i handen!


När Liten var mindre :) Brist på bilder då min data är död..


JAG FICK...

0-3a59b71b619d43066f36278b206991c0.png

Kolla varifrån!

JAG FICK DEN! skriver kontrakt på måndag! Fuck yeah!


Pirr!!

Oh vad fin den var! Det kommer bli jättebra om jag får den!
Håll alla tummar som bara finns nu. Ringde innan, utan svar.
Men lämnade ett meddelande att jag ville absolut ha den.

Iiih nervös!!!


Mina 32m2 <3

Seriöst. Är jag skönast eller är jag skönast?

VEM ska kolla på lägenhet med förstahandskontrakt imorgon? Och tacka ja eller nej direkt efter? JAAAAG!


Seriöst. Nu dör jag nog av lyckorus.

Hejdå!

Ludd Ludd

Kan vi hålla tummarna allt vad vi bara kan nu, tack?



Hej hopp. Sitter just nu och gör ingenting. Jo letar lägenheter såklart, men förutom det, nada. Funderar lite kring olika saker. När ska jag åka och byta till vinterdäck? Det snöade idag.. När ska jag hitta en lägenhet? När kommer jag få fast tjänst på jobbet? Kommer jag få det? Ska jag åka och rida? Ska jag sparka sönder min dögdator som slutade funka igår? Ska jag tvätta bilen? Ska jag sälja bilen och köpa en billigare och casha in stålar? Ska jag gå en promenad? Åka och träna? Ska jag göra fruktsallad till eventuell filmkväll ikväll?

Mycket som snurrar runt idag. Så är det väl ibland. Har iaf inte kommit fram till ett enda svar så jag ska fundilura här en stund till. Och fortsätta ringa angående en lägenhet. Wish me luck, det kan behövas!


This makes me happy :)


Dagens låt


Korn - Right now


.



Snälla, snälla! Ge mig en lägenhet!


I've got a feeling

It feels so right, so it can't be wrong! I am happy anyway.




Ska snart ner till tvättstugan och mögla. Efter det ska jag till stallet och leka med Pernille och hästarna. Hoppas på bättre väder idag eftersom igår började det tokregna och hagla isbollar stora som tennisbollar. Ajaj sa både jag och Dalila. Så det blev inge mer arbete än en liten skrittur. Så det kan gå.

Vet inte ens varför jag skriver just nu? Har inget att säga? Aja, lite ordbajs har väl ingen dött av? :)

Dags att tvätta!




Söndag

God morgon, eller god förmiddag. Bestäm själv :)

Vaknade upp här för en liten stund sedan. Somnade ganska tidigt igår vilket nog behövdes. Har varit pisstrött i flera dagar nu. Och ibland behöver man ladda upp batterierna ordentligt.

Helgen är snart slut och jag har inte gjort något märkvärdigt alls. I fredags kom det över lite folk hit och tog ett par glas. Det var massa trevligt eftersom hälften hade jag inte träffat på ett bra tag. Kul, sa Jessica! Och igår åkte jag, Sassa och Walle (sassas pojk) till Värmdö där Sassus skulle kakla ett kök hos sina gudföräldrar. Vi fick även middag som var suupergod! Åkte väl hem därifrån vid 9 snåret och sen somnade jag som en bebis här hemma.

Idag vet jag inte riktiogt vad jag ska hitta på. Ska såklart åka ut till min fina fina häst och busa, har även insläppsfodringen ikväll. Ska även gå och boka en tvättid. Skumt det ska bli att tvätta i tvättstuga igen, har ju tvättat hemma när det har passat mig innan. Haha dagens ilandsproblem kanske? :)

Well well nu ska jag hitta lite frukost och springa ner till tvättstugan.


Ooops

Bad Jessica...!

karaktär, vad är det?

:)


Pics

Kom ju på att vi tog nån bild igår med. Länge sen jag la upp nya bilder nu. Så, här får ni!






Bjuder på den :D


Uggabugga

Igår var en mysig dag! Lekte med hästen och mina fina vänner. Satt här sen och drack ett par glas vin och flummade runt. Trevlans värre. Idag mår jag dock lite som jag förtjänar, men det tar vi inge extra för.

Ska snart stila till mig för att sedan åka och jobba vid 16.

Hade nog inge mer att säga. Jo en sak till. Den här låten. Seriöst.

Den är grym!


Jenniför


Jessica hjärta Jenniför.
Leker med min fina flicka från norge ikväll :) Kan inte bli mer än bra!


What can I say, what can I do?

Hej hopp.

Sitter här på min lilla säng (läs madrass) och är så mätt så jag snart smäller av. Kinamat blev det idag och det satt finfint! Har redan hunnit vara både hos hästen, fikat med Sassa, lämnat in bilen för att spänna någon av remmarna i motorn och ätit. Här näst på schemat står det arbete. Jobbar med lilla H ikväll så det blir kul oavsett vad <3

Jahapp. Annars då, kanske ni undrar? Jo jag bor hos Sassa, det är mysigt. Jag mår bara bra. Känns som att jag och Dennis gjorde rätt för varandra genom att bryta upp. Ingen av oss mådde bra i det hela och det är lika bra att bryta snyggt innan man blir osams och allt skiter sig. Jag hoppas vi kommer kunna umgås som vänner en vacker dag. Just nu kan det kanske bli lite väl. Men jag mår bra och det här känns bra. Det är det som räknas. För i slutändan så är det bara sig själv man har. Och man ska ta hand om sig själv.

Så ni vet. Nu ska jag sluta vara sådär allvarlig och hoppa lite på Sassus Madrassus. Have a nice day everyone.



It feels good!




Burr..

Att det ska vara så satans jäfla kallt på morgonen då? 
 
:(









sassa är...

0-746332b0fd1aa8684757a2f3fcc7f1a5.png

Kolla varifrån!

sassa är söt :)


Så det så!

Hej!

Sitter just nu i Sassas vardagsrum där jag numer tillfälligt bor. Mycket mysigt faktiskt. Ska ta någon dag här att bygga ihop sängen bara. Ligger på en av madrasserna än sålänge. Tråångt! Den andra är kvar i förrådet och väntar.

Idag har jag varit hästchafför åt Emelie och Kingen som tävlade på Hufvusta. Allt gick så bra så! Duktiga Emelie och Kingen och duktiga Jessica som kopplade på släpet och kärde till andra sidan stan. Jisses.

Ikväll blir det ett möte med min vän Jägermeister. Ska också bli massa trevligt :)Vad ska man annars göra när regnet vräker ner där ute? :) Haha.

Nä nu ska jag snygga till mig och sen åka och handla.