dator och vanligt nummer ur funktion

Oj oj oj... Nu är det såhär att min data är super attackerad av virus och jag har nytt tillfälligt nummer till mobilen så jag har inte kunnat mobilblogga heller. Jisses. Men nu har jag ändrat så jag kan uppdatera via mobilen. Tänk när blogg.se släpper en bra blogg app till luren? Lovely.
Jag jobbar numer på stora Ok vid coop forum och det går hur bra som helst. Dalila mår mycket bra och jag och Kubbs mår prima. Allt flyter helt enkelt. Imorgon är jag ledig så då ska jag jobba igenom lille grå nere på volten. Red ut idg och hon var ganska nipprig, sådär jobbig som hon kan bli om hon (läs jag) legat på latsidan ett tag.. Rädd för allt, lyssnar inte och hittar på saker som att hon idag var rädd för bilar (?). Inte så spännande.. Så imorgon ska vi använda hjärnan!
Och nu ikväll ska vi mysa ner i soffan med chips, dipp och nya karatekid filmen. Sweet!
Men iaf, jag/vi mår bra. här kom en uppdatering. Och mer kommer!

Sitter på jobbet och fikar lite innan jag ...

img_3935 (MMS)

Sitter på jobbet och fikar lite innan jag hoppar på mitt sista pass här nere på lilla macken. Imorgon börjar nya äventyr med nya människor på stora ok vid Coop. Känns riktigt bra nu faktiskt. Hade lite ågren innan men efter vissa saker så känner jag mig mer taggad än någonsin inför flytten dit. Och de är så glada där nere över att jag kommer imorgon :) lilla pållan min mår bra också iaf. Var ute igår och busade på ängarna med Pernilles medryttare. Massa kul sa Dalila och ville galoppa jättesnabbt! Imorgon hoppas jag på bättre väder så vi kan busa ännu mer :)


Torsdag = ledig!

Tjollahopp!

Sitter och äter frukost. Det består a havregrynsgröt, grönt te (istället för kaffe) och sen en multivitamin. Har börjat ett nytt, förhoppningsvis nyttigare liv. Men det är inte lätt att sluta med koffein eller socker ska jag meddela. Inte ett jäääkla dugg! Kan få ryck och vilja trycka i mig massor med godis och tänker "ingen behöver få reda på det.." Men den enda jag lurar då är mig själv försöker jag påminna mig om. Hela tiden. Och det har gått ganska bra. Förutom ogår då det blev ett wienerbröd och en stor latte. Bad bad bad JEssica! Men men nya friska tag idag!

Ska snart prommenera till stallet och pyssla om min lilla äögonsten lite extra idag, Var ju inte ute någonting alls igår och nu saknar jag henne fruktansvärt. Nördigt va? :) Var iväg till Hööks igår och införskaffade mig nya stövelstrumpor, ridvantar (mina har fått ben, igen) och en grooming bag..? Hette den så? Mycket smidigare än en ryktlåda i plast som jag har nu :) Endast 49 kr på hööks också, tack så mycket! Ville åka hem med så mycket mer än så men fick hejda mig. Buhu..

Nej nu ska jag gå till stallet och mysa med Lille grå <3

Min söta mamma och min söta häst :) Förra vintern.


hej

Jaha, hej hej.
Ligger och latar mig i sängen fränför MTV maraton av Teen mom. Mycket spännande faktiskt. Men jag har inte slappat hela dagen. Gick upp halv 7 och släppte ut hästarna, mockade och fixade allt i väntan på Zäta och Jessica. Hann smörja upp alla mina lädersaker också och gosa med lille grå i hagen. Blev ett mycket lugnt pass i skritt och lite trav på volten eftersom Dalila och min ena medryttare gick omkull i fredags! Dalila blev rädd för något och välte med henne på. Sjuuukt läskigt! Medis fick hjärnskakning endast tack gode gud! Usch tänk vad som skulle kunan hända med 500 kg över sig... tack gud! Dalila klarade sig bra hon med,. hon kändes lite stel och öm om baken bara som om hon sträckt sig bara. Därav har vi bara tagit det lugnt nu.

Imorgon sätter kvällsveckan på jobbet igång vilket innebär endast ledig på torsdag. Så full rulle blir det! Och nu har jag tappat fokus och vill fortsätta glo på tv.

Peace!