Hemma

Jaha, då har en veckas ledighet börjat. Känns lite småkonstigt. Vad gör man när man är ledig då? Ska nog försöka fixa lite här hemma, dvs packa upp alla kläder, sätta upp resterande lampor och så vidare. Sen får vi se vad som händer och fötter. I morgon ska jag iallafall sitta barnvakt åt Engla. Jenni ska iväg på nått möte så då blir det primetime med Liten. Hihi ska bli kul. Men ja, för övrigt så har jag noll planer. Ska försöka vila så mycket jag kan. Får se hur det går med den saken :)

Well well ska börja pyssla här hemma och så.



Hare gött!

Juste

Ge mig bra tips på min nya design? Kan inte bestämma mig :/

Smygliftaren

Idag var det då sista dagen för min del att jobba i stallet. Allt flöt på superbra med de nya tjejerna. Vi visade hur vi hade våra rutiner så att allt går snabbt och så vidare. Sen när vi skulle ut och ge morgonhöet så kastar jag på mig en massa Ikeakassar proppade med hö, precis som vanligt. Lägger dock märke till att den ena påsen kändes lite tyngre än vanligt. Jaja, tänkte inte mer på det utan slängde upp den på axeln och knatar ner till hagen. När jag kommer ner dit så ställer jag påsen på marken, och vad ser jag då? Jo ena kissemissen har smygliftat med mig i den tyngre påsen. Haha så där låg den och sov och var alldeles nyvaken med sovgegga i ögonen och allt. Och inte det minsta besvärad över att jag burit iväg henne. Och inte hade hon bråttom med att kliva ur påsen heller. Så jag fick mig ett gott skratt i morse. Och gissa? Jo, jag var duktig och kom på att jag kunde fota det hela. Ska bli bättre på att ha mer bilder i bloggen.







Nu ska jag dricka upp mitt kaffe i höstsolen och hoppa in i duschen. Jobbar lunch på jobbet idag.

Gästinlägg

Hej!

-  Vet ni vad, Jessica har fått för sig att jag skall skriva ett gästinlägg!
Förstår faktiskt inte poängen med det, men det kan säkert vara kul!

Förresten, ska själv skaffa mig en blogg idag, ska nörda och skriva av mig lite jag med. Underbart!


Vet ni en sak till, Jessica är en av mina bästa vänner, finns faktiskt ingen tjej som är så grymt snäll, som man alltid kan lita på.




Love you!

Mysmysmysmys med sooool!

Jag blir så glad när solen är framme och värmer så mysigt. Får liksom en helt ny energi. Allt som kändes marigt och jobbigt i morse är som bortblåst nu. Så för att mysa lite extra i solen tänker jag åka ut till RaddanPaddan och slänga på ett fleecetäcke och lunka ut barbacka och bara mysa! Det är nog det bästa sättet man kan njuta av en fin höstdag. Nästintill obeskrivligt.  Sen ska jag hem och hjälpa Dennis att röjja av det sista sista i gamla lägenheten för att sedan kunna lämna in nycklarna i morgon. Och i morgon är det även sista dagen för min del i stallet. Ska bli skönt att kunna fokusera på ett jobb, istället för 3.

Sen ikäll ska jag nog ta ett glas vin och spela lite GuitarHero. Åkte förbi Mats och Ellis igår och hämtade upp det.

Nej nu känner jag mig supermysg, blir lite varm Oboy på balkongen sedan åka och lunka med tottohästen


Ha en supermysig dag mina vänner. Ut och njut av solen!



Golla

Har köpt en ny datorväska. Jag älskar den! Så nu slipper jag en gamal ful kontorsäska :)

Hihi, tjusig va?




Funderar

Jag vet inte hur jag vill hja min blogg. Vet inte vilka färger, mönster, inget. Nada. Noll. Zero. Tycker att min är lite för platt, kan man säga så? Den är för enkel tror jag. Vill ha lite mer krummelurer för att piffa upp den. Kan någon ge mig en snygg design? Jag kan skänka bort min då, höhö.

Ska fundera lite på det här. Nu ska jag ta och vila. Börjar jobba 16 idag.

YAY!

Sitter vid min nya fina bärbara dator nu :) Woho! Så nu ska det bli andra bullar här på bloggen. Jag har min egna bärbara nu. Skönt. Kommer bli superlätt att slänga upp bilder också för den delen. Har både minneskortsläsare och blåtand. Ska eventuellt designa om bloggen också. Har småtröttnat lite på min.

Well well, ska fixa mig och åka och jobba.

Tjipp!

Uppe med tuppen

Ja, nu ska j ag åka till jobbet. Stallet då. Sen vid 9 ska jag hem och duscha för att sedan åka till Da Capo och jobba vid halv 11. Ska bli jätte kul!


Gotta go!  hajj då

Yummie!

Måste bara säga att Willy's tiramisuglass (stavas det så?) är SJUKT god! Tiramisu över huvud taget är galet gott. Loves it. Underbart med en kopp kaffe.

Nu bär det av till stallet igen


Hajjdou!

Söndag

God dag. Har precis kommit hem från Willy's, Åkte dit med Della för att införskaffa lite mat till huset. Skönt. Efter det tvättade vi Dennis bil, skulle tvättat min med men det blev försent. Nu står Dennis och ska laga köttfärssås och jag ska hacka ihop en sallad snart. Tar mig tid att blogga lite emellan.

Jag har en god nyhet att dela med mig av. JAG FICK JOBBET! Jag kommer jobba heltid på ett och samma ställe nu. Inget mer gå upp klockan 5 varje dag för att hinna med att jobba på 2-3 ställen för att i slutändan knappt få ihop till hyran iallafall. Fyfasiken vilken lättnad. Så på onsdag börjar jag på mitt nya jobb, restaurang Da Capo i Brandbergen. De har rustat upp restaurangen ordentligt så nu är det superfint och mysigt där. Inte lika risigt som jag kom ihåg det.

Jag var ju där i fredags och provjobbade. Alla var supersnälla och roliga, jobbet var alldeles lagom och det gick bra. En sak finns det dock, som jag ogillar. Men det är bara att bita ihop och agera proffesionellt. Det ska inte få sumpa min jobbchans alls. Eller, snarare den personen. Och jag vet att du kikar i min blogg ibland eftersom du visste att jag sökte jobb där. Så snälla; jag har inte glömt det som har hänt. Försök inte bli vän med mig. Klart vi kommer bli tvugna att kommunicera på jobbet, men that's it! Tack igen.

Men hur som haver, grattis till mig och mitt nya jobb. Nu ska jag hacka ihop en sallad i mitt älskade stooora fina kök ;)


Bajj bajj

mobilbloggar. Håll i hatten! J

MMS

mobilbloggar. Håll i hatten! Jag har klippt av mig håret haha :) blev jätte nöjd faktiskt. Della, bra kompis som hon är klippte kort kort med mig idag. Så nu är vi hur tjusiga som helst! Tänkte bara slänga in en liten bild på det. God natt


Dagen idag.

Eller, jag kan ju börja med att nämna hur det gick igår. Jag var uppe på restaurangen, pratade lite och kom överrens om att jag ska provjobba på fredag. Blir han nöjd (vilket jag kommer se till att han blir), så är jobbet mitt! Heltid i brandbergen. Liten mysig krog. Kommer nog bli bra.

Idag så var jag och jobbade en sväng i stallet, blev klara snabbt så jag åkte förbi Della. Fick en kopp kaffe, s¨snäll som jag är så erbköd jag henne att få vistas i mitt sällskap i centrum idag. Måste gå på jahkt efter serveringsbyxor. Men först ska vi äta lite lunch.

PLING! Maten är klar, hörs sen!


Buhbye!

Uppdate

- Hej jag heter Jessica och jag ska iväg på arbetsintervju ikväll.

Haha, japp. Ska upp till närkrogen i Brandbergen och söka heltid som servitris/bartender. Är väl kanske inte drömjobbet, men det blir ett jobb och stålar. Så håll tummarna att jag får det! Och om jag ska vara ärlig så vill jag hellre jobba påen närkrog i förorten än en tjusig restaurang inne i stan. Det blir en helt annan stämning liksom. Inte lika stelt och smörigt, om ni förstår. Så jag hoppas, hoppas att jag får det.

Jag älskar vårt nya fina hem, måste bara få tjata lite till om det hihi. Börjar bli hemtrevligt nu också. Jag vill bara få upp gardinerna, sen är jag nöjd.

Kan uppdatera om Sajko också. Han mår bättre nu. Igår reagerade han på smärtstillandet genom att kräkas en del. Vi ringde vetten som sa att vi skulle hoppa över den medicinen och se om han blev bättre. Skulle han bli dåsig och tappa matlusten idag så kunde detvara blödningarna som blev större. Men tack gode gud så har han ätit och varit någorlunda pigg idag. Han har ju själklart ont och haltar omkring, men det ska nog bli bra.

Nej nu ska jag ta och dricka lite kaffe och fundera på allt och ingenting.

Over and out

Oj




- Hej, jag heter Jessica ocxh jag är jättetrött!



Oj oj oj... Var ska jag börja?

Okej, nu har jag en del sjuka saker att berätta. Eller sjuka... Whatever, jag har en del att dela med mig av. Here we go!

För det första, jag sitter i vår nya fiiina lägenhet!! Ah! Jag älskar den! Den är perfekt! Och det är lite inbott nu. >Men har sjukt mycket kvar att packa upp. Och det tänkte jag göra idag då jag är hemma från jobbet. Och nu ska jag berätta anledningen.

Vi fick nyklarna i lördags så då flyttade vi in då. Jag jobbade och flyttade samtidigt haha. Hur som haver, vi fick över i princip alla våra saker, lite smågrejer kvar. Katterna flyttade vi över sist av allt. Och gissa om dom blev sura? Ohja! Killer blev nog surast haha. Hur som haver, igår så skulle jag, Dennis och Della åka till Ikea för att shoppa in massa saker till våra nya hem. Då Della inte har någon mobil så ställde jag upp ett fönster så att jag kunde höra när hon ropade. Tänkte inte mer på det förens det hemska hände.

Ett två tre så är Sajko ute och går på fönsterbrädan, som jag inte tänkte på var hal och sluttade neråt. Dennis får syn på han och ska hjälpa han in. Då händer det. Han rasar ner mot asfalten, från tredje våningen innan Dennis hinner få tag på honom. Han skriker, jag får panik och springer ner för att kolla hur det gick. Han är där nere helt chockad, skrikande och sprang in i en buske när han såg mig. Fan, fan, fan var det enda som gick runt i mitt huvud. Ren panik. Dennis kommer ner och hoppar in i buskarna så att jag kan få tag på honom.

Vi går upp, och då märker vi det. Han hoppar omkring på tre ben och har jätte ont. Vi ringer runt helt hysteriskt efter kattbur och efter akut veterinär. Får en tid på Södra djursjukhuset¨på deras akutmottagning, och packar ner Sajko i en flyttkartong. Väl inne så tar det ett tag innan veterinären kommer och tittar på honom. Känner, klämmer, tittar. Jo, tassen var nog bruten. Men var var hans urinblåsa? Hon kände den inte riktigt. Berättade att inre organ lätt går sönder när de faller på höga höjder. FAN! Inte någon operation, tack. Han får inte vara så trasig.

Han får en spruta med lugnande så vi kunde röntga magen och tassen. Och vi fick vänta. Och vänta. Vi var ju helt beredda på att lämna in honom, åka till Ikea, hämta honom senare. Men det var ju en akut. Så det tar tid, kommer in sjukare fall emellan och så vidare. Efter tre och en halv timme konstaterade hon att vår älskling hade brutit benet på två ställen och fått små inre blödningar i lungorna. Så han fick tre sprutor till och vi fick recept på medicin han ska äta i en vecka. Ett smärtstillande och en mot blödningarna.

Så nu ska han ta det lugnt och vara under uppsikt i ett par dagar. Skulle han bli dålig i magen eller hängig så skulle vi åka in igen. Då kan blödningarna blivit större och farliga :(


Så håll tummarna för vår trasiga älskligskatt Sajko att det läker bra nu!





Ska packa upp det sista här nu. Bajj Bajj

4 dagar kvar!

Sen flyttar vi. Fyfasiken vad tiden går fort! Vill bara ha söndag nu. Och ha nyklarna till vårt nya hem.

Hur som haver, tänkte uppdatera min för tillfället tråkiga blogg en snabbis.


Jobb; jobbar på i stallet, nere på Rudan och så vidare. Inte många timmars ledighet, men det blir stålar!

Livet; har varit / är småsjuk titt som tätt. Febrig och snorig om varannat. Men jag är glad ändå. Nästan :)

Hästarna; har inte hunnit vara så mycket ute hos Raddan i nya stallet, pga jobben, men var förbi idag och hon såg ut att må bra. Har ju varit skadat ett tag nu. Jojjepojje red jag för första gången här om dagen. Eller, en kort tur i skogen blev det. Så steg ett är nu avklarat! Ska ut ikväll också och ta hand och motionera honom ett varv.

Haha, ja det var mitt meningsfulla liv för tillfället. Så snart jag blir ledig och fått ordning på lägenheten ska jag bjuda över alla mina nära och kära på mat eller fika. För jag har inte glömt er! Och tack för att ni står ut med att jag typ gått under jorden. Snart bara 2 veckor kvar, sen blir allt nog bättre!



Jennifer, jag saknar dig!

Rubrik

Haha kommer intye på några bra rubriker längre.



Jag har kollat på massvis med datorer idag. Hittade ett par stycken jag blev förälskad i, men har inte riktigt den budgeten om man säger så :) Kan förhoppningsvis beställa hem en i morgon iaf, en helt vanlig bra bärbar. Så nu håller vi tummarna.

Annars så sitter jag nere på jobbet just nu. Är stört lugnt här idag. Jag har hunnit vattna blommor, fixa bort och duka upp 2 konferenser städa, tvätta och småpyssla lite. Duktig Jessica. Sen efter detta bär det av till stallet för att kvällsfodra.

Kan tjata lite till om att jag läääängtar tills flytten! Så nära nu. Och jag längtar efter vår soffa.

Nej nu blev det ett tråkigt inlägg igen. Ge mig något att skriva om!


Hej hopp!

Vill ha!

Jag vill ha en bärbar dator nu! NU! Orkar inte sitta hemma utan tv, musik, dator, inget. Bara stirra in i en vit vägg. Inte allt för kul. Så om du sitter med en bärar dator som du inte vill ha, skrik till. Jag köper den här och nu.

Blä

Nu får jag skämmas

Fy vad dålig jag är på att skriva! Men jag kan berätta varför. Största anledningen är att jag inte har någon dator för tillfället, andra är att jag jobbar 7 dagar i veckan, två pass om dagen hela den här månaden ut. Måste fiska in lite pengar. Men jag lever, mår bra (sjukt trött, men det är en annan femma), och så vidare. Familjen Lamb Vass har nu äntligen fått flytta till sin nya stoora lägenhet på Valla. Wohooo nu är vi nästan grannar :) Vi flyttar den 14e. Inte långt kvar nu. Nej men så livet det springer på iallafall. Jag tycker att det är ganska skönt att ha massor att göra. Har en tendens att bli småstressad av att vara ledig haha. Stört men sant.

Hur som haver, byxan skaver... Jag ska ta och göra lite nytta nu. Och försöka kasta in ett inlägg lite oftare kanske?