Dennis högra hand, och lite annat strunt :)

Idag agerar jag Dennis högra hand, och hans personliga driver, haha. Men för tillfället är det ganska tråkigt och jag har inget att göra :( Så då packade jag upp hans dator och bloggar lite. Är ledig idag och i morgon från jobb, men jag ska hjälpa Della och Timpa med flyttstäd och röj i lägenheten idag, och i morgon bär deras kartonger iväg till det nya hemmet på Vallavägen. Så vi blir nästan grannar. Innan idag så var vi iväg och köpte vår nya fina drömsoffa som är leveransklar om en dryg månad. Det är nog den skönaste soffan, alla kategorier. Jag som är så fattig har knappt råd att köpa ny soffa, men what the heck! I love it, så då får jag leva på hopp och drömmar i en till två månader. Man får ju offra och prioritera liksom.

Om två veckor flyttar vi också. Jag, Dennis och Della var uppe i lägenheten för någon dag sedan och tog mått så soffan skulle få plats. Kände då hur bra allt kommer bli. Och längtan blev större. Men snart smäller det.

Hästarna har fått ligga på hyllan nu i ett par dagar för min del. Jag har jobbat från tidig morgon till sen kväll, så det har inte funnits någon tid :( Saknar de små kräken! Åker kanske förbi och pussar lite på dem senare idag. Raddans ben är inte helt läkt ännu, och Jojje är på bättringsvägar. Sjukt smal, men som sagt på bättringsvägar. Så när all flytt och så är klart är jag nog back on track igen.

Nu har jag faktiskt inge mer kul att skriva. Om ens något av det här var kul för er? Well well...




Lite nyfiken på vilka det är som läser min blogg? Har lite fler unika läsare än tidigare. Vilka är ni?

Hej. Hej..

Tänkte bara skriva en rad. Snart har jag tid att blogga ordentligt igen. Det här gör ju ingen nytta.


Hej svej!

Jag orkar inte riktigt.

Nej, det gör jag inte. Men jag har nog kommit till det stadiet att jag inte blir förvånad längre. Jag menar, det var väl en tidsfråga? Jag, eller, alla hade nog väntat på det här. Förr en kort tid sen hade jag brytit ihop, gapat och skrikit. Men inte nu. Jag biter ihop. Vet inte om det är bra eller dåligt? Men just nu känner jag mig tom. Lite ledsen också kanske. Mest ledsen för att min älskade lillebror blev så ledsen. Men jag förstår han. Han känner sig nog som jag gjorde för ett tag sen. Men jag har mitt hem, min borg att komma hem till. Mitt och Dennis. Han kommer ingenvart.

Nej nu känns allt så jobbigt. Varför i hela helvete var det nödvändigt för? Vad är det för fel med att vänta? Varför gör du såhär? Du säger att vi går före allt i livet, men jag vet inte om det är så mycket sanning i det. Du ljuger för dig själv, och för oss. Men jag tänker inte stå brevid dig den här gången. Jag gör inte det. Den här gången får du ramla ner själv, när du inte lyssnar på oss eller ser den stora röda lampan blinka.

Nej, jag orkar inte riktigt. Var bara tvungen att få ur mig lite känslor.









Lillebror, jag älskar dig! Du gör mig så stolt, du är så duktig. Kom ihåg att Storasyster alltid finns här. Det är fan du och jag mot världen. Om vi bara har varandra så klarar vi oss. Jag kommer alltid stå vid din sida och vara stolt upp över öronen över dig! Kom ihåg det!


Svettigt AB

Håller på att fixar väggarna och dylikt i lägenheten just nu. Ska besiktiga den på torsdag och vi jobbar hela veckan sen. Så då fick jag ta tag i det nu i helgen. Izza var förbi och hjälpte mig döda den stora bokhyllan som inte under några omständigheter gick att skruva isär. Suck.  Så det blir till att köpa en ny helt enkelt. Så ett par glas vin och pizza så var humöret på topp igen. Nu när jag ändå är i farten så passar jag på att packa ner massa skit som vi inte kommer behöva under 3 veckor. Och jag kan säga att det börjar bli tomt. Jag har fyllt 3 kartonger med diverse och burit ner i förrådet, burit ner mattor, bord och så. Dragit in garderoberna i mitten och spacklat. Och nu väntar jag på att det ska torka så jag kan måla där inne. Tog då tillfället i akt och rensar allt skräp i sovrummet och ska snart skruva ner sängen och tömma där så det går att måla. Hade vi inte haft besiktningen nu på torsdag så hade jag väntat med allt eftersom jag måste packa ner allt för att ha ordning samtidigt. Men nu får det bli som det blir. Men den 14e kommer nog snabbare än man tror.

Vi får leva i kartonger ett par veckor. Ingen idé att flytta runt skiten liksom?


Blää!

Jag sitter inne på Dennis jobb och töntar mig. Ska köra ut honom till Arlanda snart. Han ska ner till Danmark och hälsa på en kompis och gå på kräftskiva. Jag vill också äta kräftor! Men jag ska hem och snickra ner mäler och hyllor för att sen öppna en flaska vin och måla om. Izza kommer eventuellt förbi och hjälper mig. Gulle du! Tar sån jävla tid att göra allt själv, plus att det är skit tråkigt att vara ensam :)

I morgon är det fredag! Wohoo vad inte roligt. Har nämligen inget kul alls på schemat, förtom att packa måla och så. Och vara utan Dennis. Men men det blir nog bra.

Nej nu blev det ännu ett tråkigt inlägg, är nog i bloggtorka.







Tack för att du finns Jenni

När jag blir stor...

....så ska jag bli såhär duktig!Jag ryser varje gång jag ser detta! Underbart!




Ångest?

Fick en liten ångest attack innan idag. För mycket känslor på en och samma sång. Så efter lite hysteri, prata med Jenni i telefon och en städattack så kändes allt lite bättre.

Idag blev det chinabuffé med Ditte, städa inför ommålningen och så mat och fika hos Jenni och Engla. Självklart en massa pussandes med Liten också. Stora lilla Engla! Så nu kom jag precis hem och ska mysa ner mig i sängen med min Dennis och kika på film. Tidig uppgång i morgon då RaddanPaddan ska flytta.

Ska se om jag lyckas få över bilderna från kameran i morgon också.

Så god natt gott folk!







Iiiiik! Vi flyttar snart :) Blir så glad varje gång jag kommer på det. Vår fina nya lägenhet står och väntar på oss. Och hoppas vi kan köpa drömsoffan vi hittade på Mio möbler. Ska börja packa nu de närmaste dagarna också. Ville bara skriva det.

Natti!

Hej och hå

Känner att det var dax för ett inlägg, lite snabbt sådär. Kom precis hem, katterna jagar getingar som flygit in (tack), ska fixa en bra playlist och sedan börja röjja här hemma. Riva runt allt, sedan måla. Måla, måla, måla. Två rum är det som ska fixas. Men men. Vi flyttar ju snart! Woho!

I morgon blir det flytt av skadad Raddan. Carina hoppade igår (modig tjej) och Raddan blev alldeles till sig och krashlandande in i ett hinder så hon rev upp ett ganska äckligt sår på bakbenet. Blödde ganska friskt med. Så in i stallet och lägga om det. Idag hoppar hon tydligen omkring på 3 ben. Klanthäst! Men hur som haver, i morgon flyttar vi henne till ett annats stall vid Österhaninge kyrka typ. Blev ju lite knepigt när Jojje kom hem och Carina bara hade en boxplats men två hästar. Så nu flyttar vi henne i morgon, eftersom hon är skadad och behöver stå inne i box om nätterna. KUL!

Nej mina vänner, här blir det inga barn gjorda! Ska börja riva runt här hemma nu.

So long!

Gutten morgen

Jag är så jävla dålig. Tror ni inte att jag lyckades försova mig idag då? Jo! vaknade kvart i 11 i ren panik, sprang ut till bilen och gasade ner hit. Men jag kom ner i hyffsad tid. Som tur är så brukar det inte vara folk här direkt på morgonen. Och jag brukar aldrig försova mig! Men men man är ju inte mer än människa.

Har inte så mycket mer att skriva om just nu, hörs senare under dagen :)

God kväll,

Eller god natt kanske det blir? Kom precis hem från spelningen ute på Dalarö, dom var sjukt bra må jag säga. Tog lite bilder, men det är inte mycket att hänga i granen. Slänger eventellt upp dem i morgon. Åkte hem direkt efter, är sjukt seg. Plus att jag jobbar i morgon :( Kände inte för att stanna och kolla på Dogge direkt *skratt*

I morgon så är det då jobb, stall, hem och städa en massa massa och efter det får vi se vad klockan blir. Har jag tur så hinner jag kanske hitta på något innan sängdags. Menhur som haver, ska sussa nu.


Over and out!

Sitter nere på jobbet...

...och gissa om jag har mycket att göra? Svar nej. Men jag hoppas det trillar in lite människor snart. Tills dess så tänkte jag blogga lite och sen städa och göra fint här nere.

Var uppe tidigt dag och var i stallet vid 8. Red Raddan och det gick sådär, fick sjukt ont i ryggen när hon stod stillastående i gallop och studsade. Ajaj... Och här om dagen höll vi på att ramla av. Hur ska detta sluta? Tror att vi är inne i en dåligperiod. Men skam den som ger sig! Trodde inte från början att vi skulle passa över huvdtaget. Men vi kämpar på. Hon ska ju flytta till ett stall vid österhaninge kyrka nu om någon vecka. Jojje kommer stå kvar på Dåntorp. Jag och Carina kommer ta en häst var i veckan för att ha det så organiserat som möjligt. Kommer bli askul, för det känns nästan som att ha egna hästar nu.

Well well nog om de små liven. Ikväll då? Jo då blir det rock n roll för fulla muggar! Highride spelar ju. För er som inte vet så är det mina kompisars band. Bra skit, om man får säga så. Kommer vara chafför och nykter också.

Är ledig hela nästa vecka också. Men då står det sjukt mycket saker på min Att-göra-lista. JAg ska bla; måla om 2 rum hemma, packa, hästarna, söka jobb, städa, jobba ett par timmar eventellt, hitta på något mys med Dennis (L) och sen finns det säkert en miljon andra saker som jag redan glömt ^^

Najj nu ska jag kika på lite bloggar och sedan städa.

2008-09-04

Då är det två år sedan jag började med den här bloggen. Töntigt va?

Fredag

Så, då var man hemma igen. Ska snart sova, tidig uppstigning i morgon. Ska ut till hästarna på morgonen, sen jobba. Ska försöka komma ihåg att ta kort på hästarna i morgon med, för de som är intresserade. Efter det så ska jag på Highride's gig ute på Dalarö Stand Hotel. Kommer bli tok kul!

Det här med jobb btw, har just nu 2 jobb som jag väntar svar från. Kan inte säga vad det är nu, men vi får se hr det blir. Allt löser sig om man ligger i och har lite tålamod.

Och på tal om tålamod så är det inte ens en månad kvar tills vi flyttar! Hihi så jävla kul! Och jag älskar lägenheten. Blir aldelles varm av att tänka på vårt nya hem. Allt är verkligen superfint. Men tiden går ju som sagt fort när man har roligt :)

Nu ska jag ta och sova, god natt!

Gah!

Det finns inga jobb till mig! :(


Jag måste ha en heltid, eller liknande så jag kan betala hyran. Flyttar ju om en månad... Jag kan ta vad som heslt i princip. Städ, kassa, you name it. Give me!


Lösenord


Kommer sätta lösenord på min blogg ett tag framöver. Tåkigt, men så får det bli.

Vill ni ha lösenordet så maila [email protected] så får ni självklart det!


Tjipp!

Syskonkärlek




Jag och Lillebror <3

I'm so happy!

Woho! Gissa om jag blev glad idag när jag kom ner till jobbet och packade upp datorn för att slå på en film. Ett två tre så säger datorn att den hittat ett trådlöst nätverk. Så de hade tydligen varit nere i morse och fixat det. Så nu kan jag hitta ¨på ännu mer tidsfördriv på nätet :)


En del har hänt på sistone när det gäller stallet framförallt. Vi var ju ner till skåne för att hämta upp Carinas andra häst Jojje *humor*. Kommer ner till en asfin hästgård och tjejen verkar supertrevlig och var duktig på att rida. Sen efter en stund går vi ner till hagen för att kika på hästen. Och jag kan säga såhär, det var det värsta jag sett i hela mitt liv! Hästen hade magrat av som ingen annan och vi kunde räkna revben, halsen var borta och det fanns ingen rumpa alls. Han såg ut som de stackars hästarna man ser på Cops typ. Vi meddelar att vi åker hem med han på en gång, och båda vi var i chock så det blev ingen diskution alls. Och resan hem var ju inte som på räls heller. Foderstopp till att börja med. Det såg ut som om hästen höll på att dö! Sen stannar vi efter en stund till, då hade foderstoppet blivit bättre, men då stog han och skakade och frös. Självklart, han har ju inte ens ett gram fett kvar på kroppen! Ska ta kort på han idag så ska ni få se :( Usch, usch usch. Men vi ska polisanmäla och stämma byxorna av henne.


Så senare idag kommer en veterinär ut och ska dokumentera och se så han inte tagit stryk av att magra av så snabbt. Vi får hålla tummarna.

Well well hoppas ni får en bra dag iaf!

Paow

Full rulle, kanelbulle. Hinner inte med att sitta framför datorn så mycket just nu. Många bollar i luften, men det trivs jag med. Kom nyss hem, ska sova nu för tidig uppgång, wohoo:p

Nej men jag lever. Mycket att stå i som sagt, men så kommer det vara ett tag framöver. I've got my life back.



Tro på dig själv
Lita på din inre styrka
Du är starkare än du tror

Stress

Så var man uppe igen. jobbade nästan 12  timar igår. Ska snat åka t och jobba lte till. Sen vid lnch nångång åker jag och carina ner till skåne för att hämta hennes andra häst. Hihi jag kommer nog börja rida den med då. ska vara med en dressyrhäst. Så det behövs lksom två som åker ner. Tar ju x antal timmar att åka ner med ett släp, ännu längre när det står en häst i, så det är bra med tv¨som kan kan köra. Så vi ses i morgonbitti!





Sen vill jag säga; GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HELENA! HIPP HIPP HURRA!

06:48

Det är precis vad klockan är just nu, och jag sitter och äter frukost med mina katter. Ska snart åka till stallet för att jobba lite. Behöver verkligen varenda krona just nu :) Men jag känner mig oerhört pigg och glad!


Igår var en mysig dag. Kalasfirande hemma hos Jenni med Calles UNDERBART goda chokladtrårta, kaffe och trevligt sällskap. Och en överlycklig Jenni. Efter det åkte jag över till Sandra W och grillade. Tidigt i sängs dock.

Nej nu hinner jag helt enkelt inte skriva mer. Ja jo, ja! Blev hermanenten bra Della? Call you later babe.


Ciao

...för det är ingen vanlig dag...

...för det är Jennis födelsedag HURRA HURRA HURRA!!



Grattis systrami på 26-års dagen.

ibland går inte hissen hela vä

MMS

ibland går inte hissen hela vägen upp :) kom ju på att jag kan mms'a in bilden på mina fultuffa stövlar. Så här ser de ut iaf.


Look, it's raining!

Känns som om de flesta börjar dagen med att skriva något om regnet. Så jag vill ju inte vara mycket sämre. Det har ju faktiskt regnat konstant 3 dagar. Men ndet behövdes kan man ju säga. Och det är okej så länge den där hemska åskan håller sig på ett ordentligt avstånd. Måste passa på att tjata lite om Raddan också. Tog in henne från det hemska vädret igår och slängde på ett feecetäcke så hon fick torka. Ska ut om en stund och eventellt slänga på regntäcke och släppa ut henne igen.

Sen ska jag ner till mitt jobb och göra ingenting i regnet. Jag gisar på att det kommer ner 3 personer idag. Så jag är väl förberedd med filmer för en hel armé!

Nej nu sitter jag bara och tuggar luft här. Slänger upp en bild på mina fultuffa gummistövlar jag införskaffade igår lite senare. Ska bara fatta hur blåtanden på datorn funkar.

BAJJ

Juste

Kan tilläga att Statoil har ringt nu för ett par dagar sen, och jag fick inte jobbet. det hade kommit färbi nån kille som jobat på statoil i 4 år innan, så det blev ju hur smidigt som helst för dem.

Men jag har nog eventuellt en backup plan. Men vi får se om någon vecka eller så.


sjuk, sjuk

Igår kännde jag mig så risig att jag inte kunde jobba. Utan jag åkte ner till jobbet och satte upp en lapp: Stängt pga sjukdom. Sen åkte jag hem igen och sov, sov och sov. Vaknade för en stund sedan och mår inge vidare idag heller, är febrig och svettig och seg. Vet inte om jag ska åka och jobba iaf eller stanna hemma och vila. Visst, mitt job är inte superjobbigt, men man ska ju helst göra inget när man är sjuk.

Jag skulle behöva åka och titta till Raddan också, och hoppas att hn är bra i benet så jag kan rida! Bara lunka ut i skogen en sväng. Får se hur allt slutar. Hoppas alvedonen kickar in snart så jag kan hoppa in i duschen.


Förbannelse

Ja, det är vad jag tror att jag har fått. En riktig förbannelse. Så fort jag ska få en veckas ledighet börjar jag känna mig risig. Det har varit så hla sommaren nu, och den här veckan slår det inte heller fel. Ligger hemma och mår febrigt typ. Tråkigt. Ska vila ikväll och se om det blir bättre.

Skulle åkt ut och tittat till Raddan idag, men det regnade så mycket att jag helt enkelt inte orkade. Får kolla om hon är halt i morgon istället. Är iaf galet ridsugen nu.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Krya på mig!

Den som inga byxor har...

Jag är arg! Usch, vad arg jag är. Sitter nere på jobbet. Ett två tre ser jag att det sitter en gubbe och sover vid ett av borden här ute. Jag går fram och knackar lite försiktigt på axeln och frågar hur han mår. Mummel är det enda svar jag får. Frågar om han vill ha vatten, han nickar. Går ut och pratar med Della i telefonen, och när jag sedan kommer in så har gubbjäveln inga byxor på sig. Jaha, ska jag prata med han själv eller ringa efter polis/väktare? Jag står ju själv och ska inte ingripa ensam då. Så jag ringer polisen på 11414. Blir satt i kö. KÖ KÖ KÖ! Efter 18 minuter lägger jag på och upptäcker att äcklet inte har kalsonger på sig längre. Utan bara en skjorta. Ringer 112, blir satt i kö igen! Vad i hela helvette!!!! Jag sa att jag står ensam i ett café och har ett fyllo utan något som helst som täcker hans privata egendommar. Tack för den säger jag bara. Jag skulle ha hunnit bli nerspöad, knivskuren ch dödad medans jag satt i hos polisen.

Jag ska hur som helst ta upp det här med chefen. Vill inte jobba en dag till om det skulel hända något och jag blir utan hjälp. Aldrig. Då ska jag ha livsersättnng på lönen, vilket skulel bli massor. Jag känner mig så äcklad.

Hur som helst, eftersom jag inte får någon hjälp så går jag fram till fyllot själv. "Ursäkta, men jag måste be dig att gå eftersom du är så alkoholpåverkad och går omkring utan kläder". Mummel, mummel och åter mummel. Karl var så full att han inte ens kunde prata. "Antingen så tar du dina saker och går nu, eller så ringer jag polisen så att dom kommer och hjälper dig". Jag upprepar det ett par gånger, sedan går han utan sina skor, sin mobil och spritpåsen.


Inte konstigt att det händer så mycket grejer när polisen inte har tillräkligt med personal som kan svara i telefonerna och ingripa. Men som tur är så hände inget. Tack gode gud!