Ha

Okej Della, den här är till dig :) Haha inte vackert, men iaf! Slänger upp en toksöt bild på Sajko med HIHI



image97




Sjungom studentens lyckliga dag..

Nu ni! Idag är det mösspåtagning, valborg, onsdag, hjälpa sassas mamma dag, jobba. Full rulle helt enkelt. Då vi har mösspåtagning på valborg tror jag att de flesta kommer vara apraka innan 5 idag. Ska bli spännande att sitta på jobbet idag :/ Men jag fick order om att blir det de minsta oroligt där nere så ska jag låsa dörrarna, stänga och gå hem. Men Sassus kommer sitta där nere med mig iaf :)

Ska försöka ta bild från idag så ni får se mig med mössan på :) Speciellt Della! Så håll utkik runt halv 2-2. Allt det här k'änns så jävla bra!  Och jag fick ha min mottagning nere på Rudans Center med. Så nu ska jag bara planera, planera och planera. Sakta men säkert börja köpa in alla saker med. Efter mottagningen knatar vi hem till mig och grillar på baksidan vid fint väder och festar vidare :)

Påtal om jobbet, så kommer jag och Jessie få jobba som små as hela sommaren. Det kommer nog bara bli vi två som ska täcka upp hela juni, juli, augusti. Vi har öppet 7 dagar i veckan 11-17. Så det är ju inte allt för långa tider, men iaf. Ska nog sätta oss ner idag och diskutera det.

Nu ska jag busa lite med världens bästa katter, spela GuitarHero sen bege mig ut.


BajjBajj

Studenten 2008 - Bättre sent än aldrig!

Igår kom jag på att det är dags att planera min student. Vilka som ska komma, vad jag ska bjuda på, VAR vi ska vara mm. Så jag gick upp till chefen och snackade lite om att låna lokal nere vid jobbet. Hur perfekt vore inte det? Jag springer ut nere på Rudan den 5 Juni, lyx att ha mottagningen där nere med. Men hon lät bara possitiv till det och skulle höra av sig i veckan. WOHO! Satte mig ner med Ellis senare också och pratade om hur mycket av allt jag ska köpa och när. Ellis är nämligen bäst på att planera och räkna :) Så med lite av hennes expertis så kommer jag ha den bästa studenten någonsin.

Men det kommer nog bli både stressigt och roligt att styra upp allting själv. De flesta andra har nog någon som gör det åt dem, men jag ska styra min själv. Men ska man få något bra gjotrt, ska man göra det själv. Kanske...

Och i morgon är det premiär för min mössa :) Då jävlar! Ska försöka komma på en bra frisyr till den med. Tror inte jag har lagt upp någon bild på den va? Nej, tror inte det. Då så, såhär ser den ut!


           

Tjusig va?



Nej nu ska jag plugga lite snabbt sen gå till skolan. Annars händer det inte mycket idag. Jobba och kanske hinnas träna med. HurtBulle AB håller i sig.

Tjingeling!


God kväll

Är hur seg som helst och vaknade för en liten stund sen efter en nap. Jag, Sassa och hennes mamma var ute och tog några öl igår och hade det ganska trevligt. Knatade hem vid 2 eftersom jag skulle upp tidigt idag. Vid kvart i 8 studsar Jennifer in och hojtar att vi har bråttom till tåget. Följde med henne till Idol auditionen idag. Så det var bara att kliva upp, på med lite kläder och solglasögon och springa till tåget. Väl framme så var det typ sjukt mycket folk så vi ställde oss i kön. Och vi stog, stog lite till, och ännu mer. Vi var där strax innan 10, och stod i kön som knappt rörde sig tills klockan var runt 2. Då bestämde vi oss för att sätta oss i gräset tills kön blev mindre. Men tror ni att det hände något? Nej. Så vid 3-halv 4 så berättar de att man kan ta en nummerlapp inför i morgon och komma tillbaka då. Så i morgon vid 9 gäller det igen :) Hoppas solen skiner i morgon med bara.

Så idag blev det en mysig dag i solen med massa allsång med idol sökande!




Annars har det inte hänt så mycket mer. Jag och Sassa har tränat som HurtBullar AB den här veckan, och det är galet skönt må jag säga. Men nu har vi vilat i 2 dagar för att bli av med träningsverk haha.

Min lilla Killer Piller har ju blivit kastrerad också. Skönt för han tror jag. Men gud vad jag tyckte synd om han när han kom hem! Han var typ full och hög på samma gång, vinglade omkring här hemma med en tratt runt halsen då vi öronmärkte han med. Det såg ganska kul ut haha. Han gick två steg rakt fram, 6 åt sidan för att sedan ramla omkull på ryggen. Och så gick han in i alla bordsben och dörrkanter med tratten och fattade inte varför han satt fast. Snuttegull! Men nu är han pigg och glad och som sig själv.

I nästa vecka händer det massor kan jag också meddela. Skola på måndag och tisdag, mösspåtagning på onsdag (wohooo), åka till finland på torsdag för att hjälpa Sassas mamma flytta dit. Jag ska köra stor skåpbil med grejerna i Finland! Haha hur galet kommer inte det att bli? För det första så är promille halten för fylla där på 0,5 och är man inet typ full då? :/ Sen kör de som idioter där har jag hört. Men jag kör ju stor bil så störst går först, right? Sen åker jag och Sassa hem igen på fredag kväll och är tillbaka i Sverige på lördag morgon.

Men så ligger det till :) Nu ska jag ta och hämta sassus för att åka till henne och packa ihop inför flytten efter Finland.

So long!

Fredag!

Woho! Äntligen fredag!

Tänkte precis sätta mig ne roch uppdatera lite om vad som hänt p¨å sistone, ser dock att klockan är massor.

Måste kila en stund, återkommer om nån timme.

Strålande sol!

Jag älskar solen! Massa, massa, massa!

Har lite brådis just nu men ville bara berätta det :) Hoppas resan gick bra för Vass/Lamb också.

Min älskade Killer kommer snart hem från kastreringen med. Jag måste hinna mysa med han också.

Gotta go!

Countdown

Så försvann ännu en helg. Jag har haft ganska kul ändå :) Druckit en aning för mycket vin kanske. Känner att kroppen verkligen tar stryk av det :/ Men som sagt, är huvudet dumt, får kroppen lida.

Sitter hemma och började småstäda och fastade vid datorn. Jag måste städa och skura golv känner jag. Och i morgon är det tvättid efter att jag kört familjen Vass/Lamb till Skavsta flygplats. Sedan på tisdag ska min lilla elsklo-kisse kastreras. Usch han kommer hata mig för att jag lämnar bort han för det. Känsn lite jobbigt må jag säga, men vi får hålla tummarna för att allt går bra med KillerPiller.

Kom även på att det är inte ens 2 månader kvar i skolan. Det är typ 47 dagar, med helger inräknat har jag för mig. Helt galet! Har inte tänkt på det på det viset. Jag måste bara slå mig själv på käften, bita ihop och vara där. Jag menar, hur svårt ska det vara? Det är ju bara några dagar till, sen aldrig mer. Nej, skärpning fröken Jessica!

Nej nu ska jag poppa musik och göra det riktigt fint hemma.


Adios!

fredag

Solen skiner :) Woho!


Igår var det en mycket lång dag. Först åkte jag med i baksätet när Sassa övningskörde med körskolan. Det var jätte kul och hon är jätte duktig! Du har snart körkortet, gumman. Efter det åkte vi hem till mig, spelade lite Guitar Hero innan vi åkte ner till mitt jobb. Och nere på jobbet så tittade Malin förbi, efter henne kom mamma. Vi satt på baksidan och solade lite och snackade skit när det inte blåste.

Efter jobbet så åkte jag snabbt som ögat bort till Tungelsta för att kika ´på hästen. Det jag inte vet är att hon har mailat mig om att de eventuellt ska flytta till Tumba och att det inte var någon idé att titta på henne förens jag visste om jag skulle vilja rida i tumba. Så där står jag och Sassa och hittar inte en kotte. Kikade på hästen i boxen dock, hur söt som helst! Så det var lite tråkigt att de kanske ska flytta. Men jag sa att om de flyttar så kommer jag varken ha råd eller tid att åka, men om de stannar så vill jag mer än gärna träffa dem.

Efter det åkte vi till Ekeby för att hälsa på Emelie. Jag fick en klump i magen när vi åkte in på alén mot stallet och tittade ner mot KingKongs hage. Det kändes sjukt jobbigt att vara där, ledsamt lixom. Så vi smyger runt för att se så vi inte skulle träffa M som äger hästarna. Kusten såg klar ut, så vi hoppade ut. Men ack så fel vi hade. Där kom M traskandes med sin vovve. Jag fick ont i magen, visste inte hur jag skulle bete mig, hon såg lite nervös ut också. Men jag tror det är för att hon skäms. Jag hoppas hon skäms! Sättet hon agerade på när hon blev arg på mig i telefon och tog mitt liv ifrån mig var omoget och orättvist. Men sånna smällar får man ta här i livet.

Hon hälsade iallafall, pratade lite precis som inget hade hänt, unghästen mådde jättebra och var tjusig nu. Inte ett ord om Kingen. "Har ni vart nere och hälsat på hästarna?" Den frågan fick mitt hjärta att gå sönder och jag satte mig i bilen. Jag orkade inte gå ner och titta på han. Hemskt. Men men för övrigt gick det bra :) Vi träffade Emelie och snackade skit en stund.

Idag är det ju fredag! Jag är inte i skolan :/ Vaknade för sent och är för trött. Well well. Senare idag ska jag kanske följa med familjen Larsson på Tv-inspelningen av parlamentet. Haha ska bli ganska kul. Får se om jag pallrar mig iväg bara. Annars blir det en lugn helg. I morgon ska jag följa med Sassa när hon ska kika på en häst, dock i ösmo typ. Ska bli kul ändå.

Nej nu måste jag äta lite frukost.

Bajjbajj

Back in the game?

I morgon ska jag åka och titta på en häst ute i västerhaninge/tungelsta. Den är dock halt så jag kan inte rida, men jag ska hälsa på och så. Hoppas, hoppas att det är någon jag skulle komma överrens med! Det var ett par stycken andra som också skulle kika, men hon skulle ta den tjejen som passade bäst med hästen, vilket är bra att de inte endast går på hur man rider. Hoppas jag har en chans!

Känns så himla bra! Så håll tummarna på att jag får tillbaka mitt liv!

image89
Fin va? Ser lite arg ut bara :) Dålig vinkel tror jag.


Det roliga är att jag fastar oftast för skimmlar :) Det brukar funka hur bra som helst, konstigt nog. Jag kan rabbla upp en massa skimmlar jag ridit och haft :)


Men jag ska inte ropa hej, föräns jag har hoppat över ån.

Miss you...

HIttade lite bilder på King kong. Saknar han något förjävligt! Blir alldeles ledsen när jag tittar på bilderna, tänker tillbaka på hur han såg ut när jag började, till hur han ser ut nu. Han har blivit så sjukt fin! Och nu sitter någon annan på min Baby och kanske inte förstår honom fullt ut. Jag och kingen kände varandra. Sjukt bra. Usch jag får ont i hjärtat när jag tänker på han!

Jag saknar dig skrutten :(

   
Här står Sassa med min skruttis när vi åkte till Blåkulla och red program.

image88


Jag älskar dig!

Fuckers, so happy together!

God morgon, god morgon. Nu sitter jag här och smuttar på lite te. Är ledig från skolan idag eftersom det är tävlingar i servering, och jag tävlar inte :) Skönt med lite ledighet när det är fint väder ute! Det är så mysigt med vår och allt. Välbefinnandet stiger till tusen.

Förutom att skriva så sitter jag och tänker på lite allt och inget. Skulle vilja flyga bort någonstans för en vecka elelr två. Och jag Behöver inte åka till turkiet eller thailand. Skulle vilja åka tillbaka till England. Mysiga England. Är lite (elelr ganska mycket) Avis på Della med familj som åker på snart. FUSK! Men jags ka spara ihop en slant och sen åka iväg efter studenten och sommaren. Känner inget behov av att lämna sverige under sommaren.

Satt och kikade på Dellas blogg och hittade de här bilderna. Hur mysigt hade inte vi det? Skulel nästan behöva lägga upp alla bilder så ni förstår :)

Men men nog om det.

Måste berätta att vi köpte en ny soffa igår! Och priset kan inget slå.  250 kronor! Jag skojar inte. Vi råkade svänga in på en second hand butik här i haninge och så såg jag denna fiiiina soffa och blev kär! Så vi slog till och köpte hem den. Gav den gamla svarta skinsoffan till min gylliga lillebror. Han fick även vår gamla svarta tv bänk och ett glasbord på svart stomme. Så nu är hans rum sjukt fint :) 

Såhär ser den ut

  

Tjusig va? :)


Too much junkie business

Ännu en helg har rusat iväg och jag hann inte skriva en rad. Har blivit lite halvtaskig på att uppdatera, men så blir det när man har fullt upp :/

Måste säga att världens bästa Della var med mig och Sandra på Oleary's igår! Hur kul som helst :) Såklart drack hon bara läsk efetrsom hon ammar. Hoppas du hade kul, gumman.

Känner att den här helgen har varit lite för mycket. För mycket av allt. Förmycket dricka, för mycket vakna timmar och i och med det så blev det väldigt lite sömn för fröken Jessica. Känenr mig som en zombie. Blä. Men jag måste ändå håll amig vaken till ikvälls å att jag kommer upp tioll skolan i morgon. På tal om det så måste jag sätta mig och plugga idag med. Och skriva ner Jojjes intervjuer.

Nej nu har jag skrivit ett par rader, det får räcka. Måste få lite mat i magen nu, sen bänka mig med Guitar Hero.

Kan meddela att jag rockar så galet att jag kör på hard nu :) Sug på den ni!

Ryck

God morgon. Jag har inte den blekaste om varför jag är uppe redan. Kan meddela att jag vaknade av mig själv för en halvtimme sedan och kan inte somna om. Så nu sitter jag här och tänkte plugga lite, eftersom jag inte hann det igår. Så kanske var det mitt undermedvetna som väckte mig så jag skulle hinna plugga?

Helgen har flytit på som vanligt. Fredags blev det ost, kex och vin kväll hos Jessica. Men som vanligt somnade jag som en tok på hennes soffa :) Sen i lördags så var jag först med Jessica och tittade på en lägenhet i Sågen, som för övrigt var mycket trevlig! Efter det så hade jag inga speciella planer alls. Mötte Dessan sen vid 3 tiden och hon var full som  en kastrull :) "Jag vaknade typ full och så fortsatte jag dricka för att slippa baksmällan". Klockrent gjort! Så Hon bjuder in mig och Sassus på fest hemma hos henne sen iaf. Så visst, jag hade ju ändå en flaska vin höhö. Allt flyter på jätte bra, sjukt roligt hemma hos henne. Och det där att jag bara skulle dricka min flaska vin var ju ett skämt! Så där sitter vi tills halv 5 då det är dags att traska hem, eftersom Dessan skulle upp till jobbet vid 9 :O

Och hur mådde jag i söndags? Jag har aldrig sovit så mycket på en dag. Visst, jag var bakis, men inte sådär äckligt bakis så man knappt kan andas eller äta. Så vi kanske ska kalla det sjukt sliten? Hur som haver så sover jag bort heeela dagen, förutom när jag beställde hem en vidrig pizza som jag inte åt och när jag och Dennis åkte till macken för akut behov av chips! Men men, är huvudet dumt, får kroppen lida!

Igår kom jag iväg till skolan, lite sent men bättre det än inte alls. Efter skolan åkte jag och Dennis och köpte lite nya saker såsom; en ny matta, nya gardiner och lite småsaker. Jag kommer hem och får en galen idé. Jag ska vårstäda! Så jag och Dennis vände upp och ner på hela lägenheten i princis och jag tänker inte ens berätta hur mycket skit vi slängde! Alla Det-här-kan-vara-bra-att-ha-sakerna åkte i soporna. Hur skönt som helst. Möblerade om lite när vi ändå var i farten.

Men så kan det gå. Nu ska jag ta och plugga och sedan göra mig i ordning för skolan :)

Tudiloo!

Välkommen hem!

Igår kom Jennifer hem från Thailand! Gud vad jag har saknat henne. Åka iväg i 2 månader sådär, inte okej :)

Men nu är du hemma!

Trasig, igen.

Det här är inte sant. Jag är trasig. Igen! Har muskelinflamation i bröstmuskeln för andra gången. Det gör sjukt ont när tabletter och spray slutar verka. Då hugger det till som en stor knut i bröstet. Hoppas det går över snart. Jag lir lite orolig samtidigt, för när jag var inne på akuten sist för detta och inte visste var det var så sa de att jag hade symtom för propp i lungan (?!). Och vi har ju propp i släkten. Så ja, det känns ju mindre bra. Har det inte gått över om 5 dagar efter min kur så ska jag kolla upp det.

Well well. Annars då? Jo fröken Jessica var i skolan både idag och igår! Woho :) Trodde först att jag skulle ha galet mycket att plugga igen, men icke. Fick dock reda på att både jag och Sofie saknade 50 poäng för att få slutbetyg, vilket är skolans fel och de har slarvat och klantat. Så det blev lite oro och diskutioner i skolan idag, men vi kom på en lösning. Vi måste ju hoppa på en kurs för att ens kunna få de där 50 poängen. Och det finns ju inte en chans att vi hinner plugga upp en hel kurs på under 2 månader. Så vad gör vi? Jo vi hoppar på Idrott B nu i sluttampen och ska typ bara promenera och få en närvaro. gör vi det så blir det iaf ett IG, som också är ett betyg. Så nu ska vi kämpa för att få ett IG hahaha! Så jävla bra. Eller kämpa och kämpa, anstränga oss lite så att det blir ett fint slutbetyg sen den 5 Juni. Det är galet nära nu.

Har varit sjukt duktig annars idag med. Satt hela dagen på jobbet och pluggade Svensk språkhistoria idag. Ganska kul faktiskt när man väl fattade något. Så ni kanske läser sveriges nästa språkforskares blogg? Who knows :)

Min tjusiga studentmössa har ju kommit nu också :) Bara den är en stor pepp just nu. Men jag ska fixa det här. Jag är duktig, jag kan och kommer fixa det. Jag är bara lite lat.

Sen var det väl inte så mycket mer? Ska försöka hitta min minneskorthållare så jag kan putta in en massa roliga bilder på datorn. Sajko och Killer har busat bort den :/

Nej nu ska jag köra hem Sassus som sitter med jackan på och ser otålig ut :)

Bajjbajj

Mer kärlek



Bullet for my valentine - Scream, aim, fire!



Amy Winehouse - Rehab


Jag är kär





Renegade five - Running in your veins

here we go

Så nu verkar allt funka igen. Får testa och se. Sitter hemma och orkade inte knata iväg till en tretimmars lektion i samhällskunskap :/ är totalt oinspirerad fortfarande. Men men.

Jag måste bara säga att den bästa saken i mitt liv står just nu i mitt kök. DIKSMASKINEN! Ojojoj så uppskattad den är. Den är snabb och tyst, rymmer mer än förväntat, kostade typ ingenting. Och det bästa; Jag behöver aldrig mera diska! WOHO! Det här är total lycka. Så nu är det superrent och fint i mitt kök :)

Helgen som vart har det hänt lite olika. Bland annat så har ju Jessica fyllt 22 år. Så i torsdags shoppade vi i Haninge C Då jag bland annat köpte nya, snygga solglasögon och en skinnjacka. Jag är så nöjd med båda dem sakerna. Supernöjd där med! Sen i fredags jobbade jag lunch på Stadshuskällaren, slutade runt 6, tog ett glas vin och en öl på Centralen med Sofie, åkte hem till Sassa där jag snabbt däckade av utmattning. Jag har aldrig varit så trött efter ett jobbpass. Kom på att det står ju i andra inlägget haha. Well well.

Sedan lördag. Jag hämtar upp Jessica efter jobbet för att sedan hjälpa henne att fixa en massa inför kvällen. Så vi gjorde sallad och pysslade massor.  Sen vid 7-8 kom hennes vänner över och det skålades med Bålen hon och Dennis gjort, åts av pajer, sallad, ost och kex och en massa annat sjukt gott! Och jag hade verkligen sjukt trevligt!

Söndag. Vi åkte till Södertälje och hämtade vår bästa vän Diskmaskinen. Efter mycket om och men får vi tillslut igång den. YAY! Sen åkte vi och handlade mat. Så igår tillagade vi en massa god mat med tanke på att vi inte behöver disk a efter oss moahaha. Så nu slits servisen med hälsan kan jag meddela.

Och så har vi tisdag. Dagen Idag. Ska jag pallra mig till skolan? Det borde jag. Orkar jag det? Nej. Jag ska även jobab sen ikväll med. Det är skönt. Så vad ska man hitta på nu då? Leta ny häst kanske? Svar ja.

Over and out