Ryck

God morgon. Jag har inte den blekaste om varför jag är uppe redan. Kan meddela att jag vaknade av mig själv för en halvtimme sedan och kan inte somna om. Så nu sitter jag här och tänkte plugga lite, eftersom jag inte hann det igår. Så kanske var det mitt undermedvetna som väckte mig så jag skulle hinna plugga?

Helgen har flytit på som vanligt. Fredags blev det ost, kex och vin kväll hos Jessica. Men som vanligt somnade jag som en tok på hennes soffa :) Sen i lördags så var jag först med Jessica och tittade på en lägenhet i Sågen, som för övrigt var mycket trevlig! Efter det så hade jag inga speciella planer alls. Mötte Dessan sen vid 3 tiden och hon var full som  en kastrull :) "Jag vaknade typ full och så fortsatte jag dricka för att slippa baksmällan". Klockrent gjort! Så Hon bjuder in mig och Sassus på fest hemma hos henne sen iaf. Så visst, jag hade ju ändå en flaska vin höhö. Allt flyter på jätte bra, sjukt roligt hemma hos henne. Och det där att jag bara skulle dricka min flaska vin var ju ett skämt! Så där sitter vi tills halv 5 då det är dags att traska hem, eftersom Dessan skulle upp till jobbet vid 9 :O

Och hur mådde jag i söndags? Jag har aldrig sovit så mycket på en dag. Visst, jag var bakis, men inte sådär äckligt bakis så man knappt kan andas eller äta. Så vi kanske ska kalla det sjukt sliten? Hur som haver så sover jag bort heeela dagen, förutom när jag beställde hem en vidrig pizza som jag inte åt och när jag och Dennis åkte till macken för akut behov av chips! Men men, är huvudet dumt, får kroppen lida!

Igår kom jag iväg till skolan, lite sent men bättre det än inte alls. Efter skolan åkte jag och Dennis och köpte lite nya saker såsom; en ny matta, nya gardiner och lite småsaker. Jag kommer hem och får en galen idé. Jag ska vårstäda! Så jag och Dennis vände upp och ner på hela lägenheten i princis och jag tänker inte ens berätta hur mycket skit vi slängde! Alla Det-här-kan-vara-bra-att-ha-sakerna åkte i soporna. Hur skönt som helst. Möblerade om lite när vi ändå var i farten.

Men så kan det gå. Nu ska jag ta och plugga och sedan göra mig i ordning för skolan :)

Tudiloo!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback