orolig

God morgon. Sitter här hemma och dricker mitt morgon kaffe. Min dumma hund fick ett märgben igår som vi misstänker att hon fått i sig, då vi inte hittat benet så jag är massa orolig :-( men hon verkar må bra, magen verkar funka osv. Veterinären rådde oss till att ge henne sparris igår, vilket hon fick. Hoppas det går bra, läskigt om det fastnar stora vassa benbitar i magen!

Idag är det planerat att träna, åka till stallet, möte på en salong ang naglar och sedan jobba. För jag lovar, det är det enda jag gör just nu. Dygnet runt känns det som. Men det är kul och så blir det säkert ännu roligare när nästa lön kommer ;-)

Imorgon kommer det upp lite nya naglar också.




vinter lek!

Dags att leka med nya leksaken



kontakt

Fick en bra fråga, hur får man tag på mig om man vill fixa naglar? Jo, antingen via telefonnummer 0707893569, helst sms då jag ofta jobbar natt och kanske sover, eller mail på [email protected] så svarar jag illa kvickt :-) Befinner mig i Haninge/Stockholm. 

Alla hjärtans dag

Hej hopp. Antar att alla har haft en sån där extra mysig och gullig dag idag :) Själv sov jag fram till 17 (trött som faen efter nattens jobb), vaknade när min fina kom hem och så blev det fika med svärmor samt en pizza till middag (frukost för min del). Inget speciellt idag alls. Men det behövs inte när jag har världens finaste människa att leva varje dag med, mysa ner i soffan osv med. Vi är alltid kära, behöver inte spexa på det :p Eller nått..

Jaja, nog om det. Sitter iaf på jobbet och taggar för en ny natt. Än så länge är det lite drag, vilket är skönt. Är lite irriterad dock, skulle ju vaknat i tid i eftermiddag och hunnit träna, men nej nej :( Så det blir till att träna imorgon efter jobbet, oavsett hur trött jag är! Diciplin! Jag har ju fått lite nytt proteinpulver nu också, ska fan tagga massor och bli så snygg! Eller iaf fit och stark höhö..

I övrigt hade jag nog inte så mycket att skriva om, mer än att jag ville uppdatera en rad :p

update

God morgon. Sitter och mysdricker mitt kaffe och väntar på dagens första nagelkund. Ska bygga ett nytt set och sedan laga en tappad nagel idag. Efter det ska jag bege mig till gymmet. Jag är så sjukligt övertaggad till att träna nu, längtar varje gång jag åker därifrån tills jag får komma tillbaka ;) Jag ser till att kolla på bra inspirationsbilder varje dag för att komma ihåg; tålamod, tålamod, kämpa, kämpa.Sakta men säkert kommer man se resultat. Jag inbillar mig att jag känner mig pyttelite starkare redan :) Jag började du träna pga min sabbade rygg. Började med sjukgymnast 1 gg/vecka och fick akupunktur. Nu får jag träningsprogram var annan vecka som vi gör uppföljning på och bygger vidare på. Ruuligt!

När lönen ramlar in ska jag shoppa lite snygga träningskläder. Allt blir ju lite roligare när man har fina kläder ;) Likadant i ridsporten. Där är jag en riktigt matchningsbög haha. Men men..

I övrigt händer det inte så mycket. Eller jo, jag fick bli inlagd på sös ett dygn på observation förra veckan, det var spännande. Vaknade mitt i natten och låg dubbelvikt i sängen och kände att något i magen hade gått sönder. Fy fan i helvete vilken smärta. Och det stämde, hade 1 trasig cysta och en till som var på väg att gå sönder när jag kom in.. skönt! Plus att det ledde till blod och vätska i magen som skvalpade runt och orsakade mer smärta..

Men det löste sig bra och idag mår jag bra!

nails