Smärta

Boom. Min kropp fick en chock igår. Jag jobbade på Stadskällaren och det var nog bland det värsta på länge. 210 gäster, 3 rätters, 5 personal, 1,5 timmar. Så det var ruskigt snabba puckar och hysteriskt tugnt. När man jobbar så där så blir musklera typ bortdomnade efter en stund. Och då ska man INTE göra tabben att sätta sig ner. Ja vet det så väl. Men ack så dum man är. "Bara 5 minuters vilopaus?" Och då smäller det. Dina fötter börjar pulsera, din rygg svider, armarna är som spagetti och du vill bara sätta dig ner och gråta. Och då kommer du på; Allt inför morgondagen ska dukas upp. Det ska möbleras om, putsas beskick och ena med det sjunde. Blä!

Men trots detta så tycker jag om mitt yrke. Alla trevliga människor man jobbar med, alla trevliga gäster, allt. Jag tror att det är jag som är lite för otränad plus lite gnällspik också haha. Men som sagt. Jag älskar mitt yrke.

Idag ska vi fira Jessica som fyllde 22 år i torsdagsch  :) Så jag ska åka förbi henne senare och hjälpa till med förberedelser. Sen jävlar! Då blir det vin för hela slanten. Plus en annan sjukt bra sak till. Vi får hem diskmaskinen idag! Den är så sjukt efterlängtad! Så never, ever att jag diskar igen haha.

Nej nu måste jag ta och fixa i ordning mig och hoppa på min lilla sandrus som sover

Tudilo!

Nu ska vi se.

För det första; GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JESSICA! Hoppas du får en riktigt fin dag :)

För det andra; Jävla SKIT vad saker kan gå åt helvette! Varför kan det inte bara flyta på bra? Nej allt ska gå dåligt och jag ska till och med behöva bli av med min älskade Kingen :'( Det börjar nästan bli ironiskt allt det här :/


Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit Skit

27/3 - 08

Äntligen! Lön! Wohoo!



Skriver mer sen :)

Blä

Sassa ligger och sover här bakom mig så jag får skriva tyst. Väck inte den björn som sover :) Jag själv vaknade för nån timme sen. Åkte snabbt iväg och köpte mat till mina söta katter och sen mjölk så jag kan göra kaffe. Och nu sitter jag här.

Igår hände inte allt för mycket. Jag jobbade, åkte upp till Mickis och Ante och spelade spel sen, åkte till Donken sen hem. Kände mig jätte låg igår igen. Jag kände mig riktigt ledsen utan att ha den blekaste om varför. Mycket märkligt. Idag känns det bra dock. Men jag funderar mer och mer ifall jag börjar bli deprimerad. Kan inte komma på att det skulle kunna vara något annat. Jag tycker att allt bodre kännas lättare nu när det är ljust ute också, men nej nej. Får se om det känns så här ett tag till så får jag kolla upp det. Kanska har vitaminbrist? I don't know.

Idag då? Jo jag ska nog fortsätta tvätta och pyssla lite, jobba och sen har jag noll idéer. Kanske åka till stallet ikväll? MYS! Hoppas Jenni mår såpass bra så att hon och Engla kan kika förbi :) Kom på att Della kanske tittar förbi med. Det är ju onsdag och hon skulle träna hos mig då.YAY!

Nej nu ska jag.. göra något nyttigt.. host..

Ta en nypa frisk luft :)

Hajj do!

Gutten morgen.

Solen lyser och jag blev nästan lite glad när jag vaknade. Tills jag såg att snön låg kvar. Visst, det är fint och småkul med snö. Men jag är inget större fan av det. Det blir skitkallt, HALT (!), Och så får man massa snö i skorna så blir man blöt. Jag tycker att det mesta är elände. Fast jag ska vara lite possitiv med snön. Engla kan åka pulka! Kul kul. Ska försöka kolla om Jenni och Pengla kommer förbi jobbet idag. Det blir ganska mycket jobb nu på lovet. Först är det som vanligt tis-tors nere på Rudan Center, sen ska jag eventuellt jobba hos Dennis tis, ons. Sen på fredag ska jag jobba på stadshus källaren igen. Ska bli så roligt att jobba där igen. Plus att Sofie kommer också jobba då :)  Hoppas att jag är ledig i helgen iallafall, eftersom Jessica S fyller år på torsdag och ska firas på lördag.

Det blev en mysig dag/kväll igår med. Vi köpte hem en platta med burkläsk och massa godis först och kollade film och lite serier. Sen knatade jag ner till Daniel som satt och skruvade ihop en skohylla :) Efter det åkte vi ut och sladdade lite i snön moahaha! Sprang på Mickis och Ante vid vår parkering också, så de bjöd hem oss till spelkväll. Woho! tänkte jag. Så jag, Danne, Dennis, Jessica S, Mickis och Ante spelade Vem vill bli milijonär och jeopardy. Hur trevligt som helst.

Well well, ska samla lite kraft till att tvätta och städa lite. Kan behövas, om man säger så.


Buhbye!

Mysmysmys

God morgon. Sitter i köket och dricker en stor kopp te och äter lite frukost. Funderar på vad man ska hitta på idag. Jag vill åka ut till stallet, men ångrar mig så fort jag kikar ut genom fönstret. För det snöar. Snö, snö, snö! Go away! Man blir så handikappad i stallet när det är kallt och snö. Det blir sjukt halt plus att man fryser ihjäl och kan inte röra sig. Då tappar man humöret och blir arg på onödiga saker och det brukar sluta med att jag inte rider alls. Så de blir inget stall sålänge det snöar. BLÄ!

Igår var en himla mysig dag. Först åkte jag, Sassa och Della (observera Della utan Alexian) till ikea. Della skulle köpa med en massa saker till hemmet och jag och Sassa kikade på massa saker och längtade till deras korv och pizza moahaha. När ja och Sassa sedan lämnade av Della så åkte vi till vällingby för att hämta Dennis. Och när vi är hemma igen ringer Sassas mamma och säger att ena bilen har gått sönder och att vi ska möta upp henne. Då hade växellådan pajjat på ena Volvon.¨Så då fick vi köra in en grabb till Huddinge eftersom Tuija inte kunde det. Och dit vi skulle var dte inte lätt att hitta till. Vi snurrade runt i säkert en halvtimme 40-minuter innan vi hittade rätt. Och äntligen kunde vi ännu en gång försöka åka hem för att plocka upp Tomie och Kirre för att sedan åka till Della igen och fika, äta och spela massa spel. Sjukt mysigt var det så jag hoppas vi gör om det snart i veckan kanske? :)

Efter det åkte jag och hämtade min trötta mamma från jobbet i trollbäcken typ. Hon hade jobbat från 07:30-22:00 Så hon var sådär lagom pigg. Körde hem henne och efter det körde jag hem Sassus.

Om man bara ska sammanfatta gårdagen så innehöll den en jääkla massa bilåkande, mycket mys och trevligt sällskap. Plus en halvgod kebabrulle :) Hoppas att det kan bli lite lillmysigt idag med kanske?


Nu ska jag dansa sol-dansen.

Adjö

All I hear is bla bla bla

Sitter nere hos Daniel och ska göra mig lite lillfin. Ska på släktkalas med Sassa och hennes familj. Ska bli trevligt. Sitter och är hungrig. Och förrvirrad. Mest förrvirrad. Men jätte hungrig med haha. Vet verkligen inte vad jag ska göra med allt. För ena sekunden känns allt käpprätt åt helvette, andra känns det som vanligt. Knepigt det där :/

Var över hos familjen Vass Lamb innan idag och drack en kopp kaffe och snackade skit. Fick även ärva lite kläder av Della. Så tack ännu en gång :) Efter det åkte vi till stallet för att ta King kong på en tur. Och hur gick det? Inge vidare. Vi hade jätte lite tid och Kingen var på bushumör och sprang upp mot skogen när vi ropade på han. Sen sprang han och kompisen Klas och busade. Så vi stod där i snön och kikade på när de flängde runt och bestämde oss för att åka hem och rida i morgon i stället. Skulle blivit för stressigt annars. För Sassus hade glömt att vi skulle iväg innan vi åkte dit. Så kan det gå.

Nej nu ska jag fixa mitt tryne innan vi ska åka.

So long!

Det här är inte okej.

Jävla idiot! Jag orkar inte mer. Jag går fan snart!

Höjden av slapphet

Sitter nere på jobbet där det är hur lugnt som helst. Igår hade jag en massa besök av bland annat Della, Alexian, Timothy, Jenni, Engla, Danne och Sassus. Eller vadå bland annat, det var dem som kom förbi och fikade. Så igår hade jag jätte mysigt. Lekte även med Della och lilla Alexian på förmiddagen också. Sen framåt kvällen kände jag mig låg och ville bara gräva ner mig. Men men ibland har man sämre dagar.

Idag var jag morgonpigg och åkte förbi mamma där jag hämtade Tuvisen för att sedan traska förbi Jenni och Engla för att dricka kaffe och snacka skit. Vi tog även en promenad i solen slash skuggan. Mysigt kändes det iallafall. Sen får vi se vad som händer och fötter ikväll. Antagligen inte allt för mycket.

Sen är det lov för min del också. Fast jag har som sagt inte varit i skolan så värst mycket på sistone. Får ångest bara av att tänka på det. Tycker att det borde vara ganska lätt nu eftersom studenten är så nära nu. Men jag har tappat all motivation. Så det kan gå. Kommer nog få en flyttkartong med restarbete sen sista veckorna. Men det skulle vara skönt att se konkret vad det är jag måste göra för att fixa betygen i de sista ämnena.

Nej nu ska jag ta och göra lite "nytta". Haha jag tycker det är så kul att jag verkligen har det skönaste jobbet någonsin. När jag gör nytta så gör jag typ ingenting. Vattnar blommorna, tar betalt av de få gäster som dimper ner, och småstädar ungefär. Så man ska absolut inte klaga!

Bye for now


I just don't know what to do with my self.

Blä. Idag är en blä'ig dag. Det är snö ute istället för gräs och fina blommor, Jag vill åka till stallet men har ingen bensin, jag vill tanka men är mer eller mindre bankrutt. Jag borde gå till skolan idag, men jag har fastat i en ond cirkel. Jag har varit borta en hel del och halkat efter, men samtidigt haft det jädrans skönt med att bara jobba och sen göra det man tycker om. Så det är jobbigt att komma tillbaka in i matchen. Och mindre lockande. Då blir det endast skola, jobba, stallet, sova, skola, jobba, stallet, sova... Då hinner mna ju inte leka med kompisar elelr nått.

Så det är nog dags att råna en bank och fly landet med nära och kära :) Bort från snön och alla krav. Jag vet inte om jag är på ett extra gnälligt humör idag, men såhär känns allt. Deprimerande va?

Idag ska jag iaf åka förbi Della  och Alexian en sväng. Har ett "ärende" i jordbro så då åker jag förbi dem också. Ska träfaf dem ikväll med så det blir dubbelt så kul :) Sen har jag skola vid 1, men jag har inte gjort något av de som ska vara färdigt idag. Så om jag känner mig själv så blir det ingen skola. STUPID ME! Sen jobbet. Hoppas Jenni och Engla kommer förbi idag också. De var där igår och fikade. Gullisar.


Nej här blir det inga barn gjorda (har alltid undrat över det uttrycket), dags att slänga sig i duschen och sen bege sig ut och leta possitiva saker. Happy thoughts, happy thoughts! 

Ha en trevlig dag!

Crossfade - Cold <3




Det här är den bästa låten genom tiderna. Alla kategorier! Ville ha originalvideon men det gick inte. Så detta får duga. Det är ju trots allt låten vi vill höra :)

Ännu en gratulation!

Grattis till körkortet Zabine :) Fyfan vad bra du är! Nu måste vi ut och åka snart.


Annars är det tisdag idag. Och en massa snö är det ute. Det som står på mitt mindre roliga schema är att köra inm Dennis till jobbet, åka tillbaka till skolan, sedan ner till jobbet och försöka få över någon på en fika, sen vill jag nog hitta på något kul. Biljard kanske? Vem vet. Hur som haver så måste jag kila nu.

Men Grattis igen Zabban!

Wohoo!

Jag har blivit faster! Min storebror och hans tjej fick sin Freja i morse på Kristians födelsedag.


Så dubbelt med grattis till Er!







Måste susa till skolan.

Nära skjuter ingen hare

Länge leve Guitar Hero III :) Jag, Sassa och Daniel har suttit och spelat det i hur många timmar som helst nu och jag kan stolt säga att jag börjar bli duktig. Men nu börjar mina ögon och mitt huvud strejka mot spelet. Så här näst på schemat står det filmtittande. Mysfredag utav bara den!

I morgon så vet jag inte rikigt vad man ska hitta på, förutom att jag är bjuden på middag hos Mats och Ellis. Det ä r nog morgondagens höjdpunkt.

Ja jo juste haha! Jag och Daniel åkte upp till macken för att vi behövde redbull till hans Jägermeister och vad händer? På vägen tillbaka kände jag mig lite för lagom gas-glad. Ett två tre säger Daniel åt mig att sakta ner farten lite. Han misstänkte att bilen bakom som precis körde om en annan bil var en civilpolis. Mycket riktigt! Jag åker så lugnt och fint som man bara kan över de hemska guppen på vallavägen, blinkar in på parkeringen och parkerar sedan. Allt medans bilen nära följer efter. Så jag hinner knappt stänga av bilen och kliva ur föräns en polis stod med brickan i allra högsta hugg. "NOOOO" tänkte jag och såg mitt körkort segla iväg. Och det roliga är att jag inte ens hade det med mig, vilket jag alltid annars har. Och under hela dagen har jag tänkt att jag kommer nog bli stoppad BARA för att jag inte har det med mig. "Kan vi få se ditt körkort, tack?" Jag stammar fram att det ligger uppe i lägenheten precis brevid. Så då blir det korsförhör om vem jag är, var jag bor, vad min mamma heter och när hon är född, när pappa är född och bor (vilket jag inte har den blekaste om), namn och personnummer på ett syskon och bla bla bla. Efter mycket om och men får de fram i telefonen att jag har körkort och då får jag blåsa. Nemas problemas. Sen efter allt så sa han attd et bara var en "vanlig" rutin kontroll. Så jag kunde tillslut andas ut när jag förstog att de inte tänkte ta mitt körkort för fortkörning. Sen frågade dom vad vil skulle göra sen åkte de vidare.

Kan säga att jag aldrig varit så skärrad och skakig som när vi kom in haha. Men en läxa lärd. Jag ska aldrig mer ens åka 52 km på en 50 väg! Och aldrig mer glömma körkortet hemma! No way.

Så tack och adjö för nu.

Men iallafall. Idag är det fredag. Jag ska nog bara sitta hemma och mysa och kolla på film tror jag. Ekonomin tillåter inte så mycket annat just nu :/ Ska nog försöka tvätta lite till idag också.Ska bara skrapa ihop ork till det.

Sen ska jag försöka ta reda på när min studentskiva är. Jag har noll koll, Sofie har noll koll haha. Men snart vet jag, Della :) Har ett svagt minne om den 8e maj, men vad vet jag? Det enda jag är säker på är att den 5 juni är jag den gladaste människan i hela världen! Då är jag klar med skolan fo'evah! och det är knappt 3 månader kvar. Hurra!

Nä, nu ska jag fixa och dona lite här hemma.

Later


Stick

Jag blir så jävla trött. Jag är trött på människor som tar en förgivet, som håller för öronen när man pratar med dem, vänder på exakt allt man säger och totalt spärrar sig som ett argt litet barn. "Tänker inte se, tänker inte höra" funkar inte riktigt i verkliga livet. Och när det sedan är en konflikt så drar man inte in andra människor i det. Inte en annan vän, inte sin pojkvän. Starta inet en konflikt om du inte vågar lösa den med personen i fråga! Det kallar jag idioti.

Det här gäller inte bara en viss person utan kan stämma in på en annan människa som finns i mitt liv också. Men jag är så trött på det här. Att bara bli tagen för givet, inte få någon uppskattning och att inte bli hörd i det jag säger. Flera personen har sagt att jag måste stå på mig och inte ta emot en massa skit från andra. Och det är precis vad jag tänker göra. Och gör. Men vad händer? Folk klarar inte av det och så blir man osams och ena med det sjunde. Men det skiter jag i just nu. Jag ska ta hand om mig själv så jag mår bra. Mår inte jag bra kan jag inte ställa upp för mina vänner och se till ett dem mår bra. Och jag har haft det jävligt jobbigt den senaste veckan och har inte energi att lägga ner på catfights. Så tack för mig!

Frets on fire

Jag har ett jätte kul spel på datorn :) Det är precis som Guitar hero bara att istället för att ha en gitarr så använder man tangentbordet. Hur kul som helst var det :) Så det är ett tips att skaffa hem.

Nu ska jag städa och sen spela lite Frets on fire!

Buhbye

Torsdag

Så var det torsdag igen. Det regnar och är grått ute. Mindre kul. Men idag ska jag hämta min älskade TuvaLuva och ta med henne till stallet så ska hon få springa som aldrig förr :) Tuva älskar att vara med i stallet och hälsa på hästarna. Kingen tyckte om Tuva med, vilket var jätte gulligt när de ville bussa tillsammans haha. Efter det måste jag dock hem och städa *hata hata*. Men men det känns alltid bra när man är klar Och ser resultatet. Ikväll blir det till att sitta och jobba nere vid Rudan, ska se om jag kommer ihåg att ta med mig lite plugg dit ner kanske?

Well well nu ska jag försöka få i mig lite frukost sen bege mig och hämta min vovve.




Ta en dag i tagen och lev fullt ut

Take two. Action!

Nu känns det lite bättre. La mig och vilade/sov en liten stund med katterna. Hoppas att det blir bättre, ska ju ner och jobba sen.

kan passa på att säga att igår ikte jag och köpte en ny ruta till bilen. Nu återstår problemet att få fast den, men det får någon annan fixa. Sen är den nästan hel igen! Fick även ett lock till kylarvätskan eftersom jag drullade bort det en dag och fick silvertejpa när jag upptäkte det. Snällt av han på bildemonteringen, tycker jag.

Nu ska jag laga lite lunch och sen fixa mig  till jobbet.

Aah!

Ännu en dag som kommer gå åt helvette. Har vaknat på totalt fel sida idag. Känner mig bara jättearg :( Satt mig i köket och skulle äta frukost och plugga lite, så fick jag panik och kastade bort alla böcker på golvet. Och vad trodde jag att det skulle leda till? Ingen aning, men så gjorde jag. Känner mig fortfarande arg och ledsen, och jag har ingen aning om varför. Så i och med detta så gick jag inte till skolan, kommer inte gå på dryckeskuinskapen senare heller.

Jag vet int eriktigt vad jag vill i en viss situation som jag har hamnat i. Kan vara det som tynger mig också.Blä!!

Just nu vill jag bara bli påkörd av ett tåg eller något i den stilen. Eller så går jag bara ut på en promenad och försöker bli gladare.

.



Vad blir nästa steg?
Hur kommer det sluta?
Bra eller dåligt?
Jag orkar inte mer snart.


Varje gång vi försöker blir det ju bara fel :(

Yay!

Det regnar ute idag. Men jag är jätte glad ändå! Jag har äntligen kunnat sova ut i ett par timmar :) vaknade för en 30 minuter sen kanske och gick och la mig vid 2-3. Hur skönt som helst. Känner mig som en ny människa.

Idag ska jag åka förbi Kingkong och eventuellt rida, sen blir det nog bio och en matbit ute på stan. Annars vet jag inte vad jkag ska hitta på. Njuta av att jag är pigg och utvilad kanske? Hell yeah!


Nu måste jag fixa iordning allt som ska, hörs senare.

Beroende

Jag är beroende av flera saker. Och inget av grejerna är vidare bra :/

1. Ciggaretter
2. Kaffe och Redbull (koffein)
3. McDonald's (helst Driven)
4. Socker
5. Facebook (tog bort den innan men är fast igen)
6. Köra/åka bil

Lite så ser mina vanor ut haha. Har tänkt en hel del på att det snart är dags att planera att sluta röka, sluta dricka kaffe och så. Ska bleka tänderna i samma veva så då måste jag ju sluta så de inte blir fula igen :)

Hur som haver, igår var jag, Jessica, Sassa och hennes mamma nere på värdsan och drack lite. Var en helt okej kväll faktiskt. Träffade Dessan där nere också, så jag kanske ska leka med henne ikväll, efter att jag hämtat Daniel vid båter igen. Så innan det ska jag försöka få upp Sassa ur soffan och se om vi kan bli människor igen.

Over and out!


Sunshine through my window

Igår var en mycket märklig dag. Mycket gap och skrik, mycket stress men även en hel del skratt. Sassas gubbe David skulle åka till fjällen igår och jag och Sassa går i farsta centrum och shoppar. Ett två tre bryter hon ut i panik och gapar om att hon har inga nyklar med sig och att david ska åka om  40 minuter plus att han redan var borta vid sitt jobb inne i stan. Och hon kände inte riktigt för att vara utelåst tills på söndag och ha katten ensam, vilket man kan förstå. Så alla vi blev jätte stressade och gapade och skrek, jag skrek att jag vägrar åka mitt inne i stan vid den tiden och hej och¨hå. Tillslut blir jag skitsutr och kör in iaf. Vi åker fel ett par gånger, vilket jag hade räknat med. Tillslut kom vi fram och vi parkerade. Då var jag så stressad så jag skakade haha. Plus att klockan var jätte mycket och jag skulle vara på jobbet innom 20 min. Men allt löste sig hur bra som helst efter ett par utbrott från oss alla. Efter det bestämmer vi att vi ska spela biljard och ha kul. Och som alltid så åkte vi en del bil också. Har Davids Audi över helgen och sassa älskar att åka bil.

Kommer hem vid 3 inatt och möter Peter, Izza och Dennis apraka i köket. Full volym på musiken och whiskeyn i högsta hugg. usch usch..  Men jag gick och la mig med musik i öronen och somnade frammåt 4 kanske. Och gissa när jag vaknade idag då? Jo sjääääälvklart halv 9. Vad fan i hela helvette är det för fel på mig? Jag kan inet sova längre. För att orka med dagarna så lever jag på kaffe och redbull (sorry mamma :)

Men idag åkte jag ut till stallet och tog en mysig skogsritt med Kingen i solen. Hur skönt som helst. Och nu sitter jag här. Och skriver om absolut ingenting haha.

Well well ska ta och fixa mig sen köra Daniel till Viking Line båtarna.

Adjou!

Så kan det gå

Varför i hela friden kan jag inte sova som en normal människa för? Varför? Jag går och lägger mig mer eller mindre mitt i nätterna hela tiden, och vaknar UTAN väckarklocka vid 7. Det är inget som låter eller stör, utan jag bara vaknar såhär tidigt :/ kan vara bra ibland, som när man har tider att passa, men idag? Nej tack.

Hade planer för hela dagen idag, som sket sig. Så nu sitter jag i det läget när man har haft en plan på hela dagen tills nu när jag inte har ett smack att göra fram  tills klockan 3 då jag ska ner till Rudan och jobba. Vad ska man då hitta på? Mitt huvud står typ still förutom den stoora blinkande skylten som skriker STÄDA! TVÄTTA! Men hur kul är det på en skala? Vill typ åka och spela biljard eller umgås med någon. Där kommer ett "problem" till. Jag är bil lös-lös just idag. I min plan så ingick även att jag skulle åka till Gröndal och hämta Davids Audi då han åker till Fjällen, men allt bara sket sig idag.

Så nu återstår en hel dag helt utan planeringar att fylla ut. Vad hittar man på då`?




Ajm så bård

Sitter nere på jobbet, igen. Idag är det hysteriskt lugnt må jag säga. "Skönt, då hinner jag plugga lite", tänkte jag. Tjena! Kollade på uppgiften och höll på att dö av uttråkighet bara jag läste den. Så jag hittade på tusen andra saker jag behövde göra här på jobbet, som att damma av överallt och sedan surfa lite på datornn i hopp om att få motivation till att börja med arbetet. Men förgäves. Detta innebär att jag kommer få sitta upppe ikväll/natt vare sig jag vill eller inte. Går lika bra det.

Mamma kom förbi snabbt och spelade lite vändtia med mig och drack en kaffe. Sen var hón tvungen att åka hem och laga mat. Men Sassa och Daniel ska komma förbi och leka lite. YAY!

Nej nu sk ajag jaga rätt på en kopp kaffe.

Hajj do!

Gutten morgen

God morgon. Vaknade här för en liten stund sedan. Känner mig fortfarande lite upprörd efter gårdagens tjafs med D. Men det ska inte få förstöra min dag.Solen lyser ju trotts allt! Hoppas att den stannar framme hela dagen nu också.

Igår åkte jag, Della och Alexian till Farsta Centrum för att små shoppa lite. Jag var på jakt efter skor, tunika och lite småprylar. Och grejen är då den att när jag planerar att shoppa så kommer jag alltid hem tomhänt! Jag har inte den där naturbegåvningen som tjej att hitta en massa fint. Men igår lyckades jag hitta en massa tunikor som jag tyckte om! Skulle nog vilja ha allihopa, men min ekonomi är inte lika med superbra. Så det blev en svart jättesöt och sen en grå superskön tunika med luva. Plus ett par leggins. Så jag lyckades kamma hem lite tjejpoäng igår.

Alexian var hur duktig som helst, och Della var modig som inte ens tog med vagn. nej det blev bara ett bärsele. Duktig tjej!

Idag så står det skola och jobba på schemat. Ska igentligen sitta på en tre timmars Samhällskunskap just nu, men det struntar jag i. Jag tar papper och gör på jobbet istället. Jag står inte ut med vår vidriga lärare. Usch!

Så nu ska jag koka lite te och mysa med mina myskatter.

Hej hopp

Oh no!

Kul. Jättekul. Var i hela friden kom snön ifrån?  Jag vaknade nyss och trodde inte mina ögon när jag såg snö på träden. Så jag går upp och kikar ut genom fönstret. Jo det är sant. Snö på marken. Ångest? Våren var ju nästan här och solen värmde så skönt på dagarna. Men vad ska man förvänta sig av det svenska vädret? Får hoppas attd et försvinner snart...




Jag vet inte vad som har hänt med mina sovrutiner de 3 sista dagarna. Jag har kommit i säng ganska sent, vaknat till och från under nätterna för att sedan vakna klarvaken vid 6-7 tiden. Och jag orkar dessutom hålla igång en hel dag med den lilla sömn det blir. Jag fattar inte riktigt.

Helgen har flytit på helt okej den med. Fredags blev det Oleary's som ledde till att lördags blev det endast filmtittande och en sväng förbi donken för min del. Igår hjälpte jag och Sassa Dennispå jobbet och innan det hann jag förbi stallet. Så en helt OK helg för min del.

Idag blir det stallet först, sen ska jag försöka köpa nya skor och kanske någon mysig kofta eller tunika. Får se vad det blir för fynd :)

Nu ska jag jaga rätt på frukost.

Tjingeling!

Blä

Kommer ihåg nu varför jag nästan blev nykterist. Fyfan vad jobbigt det är att känna sig så här seg och efterbliven, plus att kroppen är helt ur funktion. Det enda som verkar fungera i min kropp just nu är hungern. Måste få i mig mat omgående! Ska kila till värdshuset och köpa pizza så fort de öppnar. Blä för bakfyllor!!

Igår så satt jag, Sassa, Carro, Paulina, Zabine och malin hemma hos mig och förkrökade lite. Sen gick vi till valla där det var bombaderat av 70+ människor. Vi svepte en varsin cider och tog taxi till olearys. Och fy bubblan vad full jag blev :( Gjorde säker bort mig en hel del men, men det gör inget :) För jag var säkert sötast, bäst och vackrast igår (alkoholens bieffekt). Så idag blir det nog till att kolla på en massa Two and a half men och kanske någon film.

Nu ska jag vänta på att klockan blir 12 så jag får mat i mig.

Simma lugnt