jag såg...

11276ef7469307489afe9c972f59cf1c.png

Kolla varifrån!

jag såg tydligen en halo igår :) ganska kass bild, men jag körde bil när jag tog den.


Snart så.

Jahapp, så var det nyår imorgon då. Jag har inga storslagna planer då man bara blir besviken ändå. Nej så jag och Kubbe ska hem till Sassa och Walle och äta middag och dricka lite gott. Sen får vi helt enkelt se vad som händer. Testade kläderna för ett tag sen också så det blir bra. Ska ääääntligen få använda klänningen som jag köpte till förra nyåret, men som aldrig fick bli använd. Så nu ska den få se världen :)









En del av de jag kommer ha på mig imorgon. Bl.ir nog bra i slutändan... Nu ska vi snart gå till tvättstugan sen spela castle crashers på xboxet. Asroligt spel! Skriver en rad i morgon.

Tjipp!


Snark.

Men för i helvette..!


Det ni!

Idag fick jag med mig Kubbe till stallet. Och det var massa mys att få visa helt och hållet vad det bästa med livet är. Och att han faktiskt gillade att vara med i stallet och mysa med Dalila. Hihi. Låter bilderna berätta hur det gick.


Mina två hjärtan <3


Putsa putsa!


Tadaaa! :)


Och så skrittade dom ett varv sen upp till stallet!


GOD JUL!



God jul!


God ju och sånt

Imorgon är det julafton. Jag har typ noll julkänsla. Lustigt. Har iallafall varit och stoooorhandlat idag och busat med min pålla på morgonen. Hade Sassa och Walle över här inatt för spelkväll. Böev spelnatt-morgon då vi aldrig gick och la oss inatt haha. Så här sitter jag, vaken sen igår morse. Starkt jobbat! Har städat också ja.

Ska snart mysa ner med film eller spel snart. Och lussikatter, julmust och kanske en svätt glögg. Får se om julkänslan kommer till mig?

Lite bilder från min dag iaf. Duktig tjej!




Glad häst


En ledsen Totte släppte inte ögat från oss.


Snömonstret Tore <3


Kärlek!


Bebispäls :)


Stooorhandlat


Taz-mania!



Älskar slutet <3


It's the end..!

Inte hänt mycket här. Inge jobb. Massa snö. Massa kärlek. Massa glädje. Massa lycka.

Var ute hos min plutta idag, precis som vanligt. Passade på att busa i den höga snön. Hon har ju inte gjort så mycket de senaste dagarna så hon är lite flippig i huvudet. Men idag fick hon ta i när vi pulsade snö i full fart. Massa roligt sa hon!

En annan sak är att Dalila och Totte tyvär gjort slut. Och inte på eget bevåg. Nej nej. Dom har gått över gränsen nu med sin kärlek till varandra, speciellt Totte. Dom kan inte vara utan varandra. Man kan knappt rida iväg om inte den andra är med. Totte blir hysterisk och stressad om Dalila är kvar i hagen. Jävla nötter dom två. Nej så jag och Pernille fick nog! Så vi har bytt hage på Dalila som verkar ta det gaaanska bra. Lite cp när vi red och hon bara ville springa  till Tottes hage där han skrek och sprang som en annan blådåre. Totte tar det hårdare. Igår slet han sig vid insläpp och sprang till Dalila och stod där så nöjd. Likadant i morse. Fast 2 gånger. Med Lena på släp. Till sommarbetet kommer dom stå i olika kommuner. Undra hur det ska gå? Haha. Men detta är slutet på deras kärlekshistoria.

Skönt!


Ho ho..?




Var är alla snöskottare och sandbilar?


-Inte i Ösmo iallafall!


Tänk om jag hade ett litet litet ridhus, umpa umpa falleralleraaaa

Okej, ingen har väl missat snökaoset som dragit in över Sverige senaste dagarna? Men idag är det ju galet! Jag kommer knappt ut genom min ytterdörr på bottenvåningen för all snö. Jag ser knappt ut för all snö som är på mina rutor. Tåge´n härifrån går knappt och jag har nada bensin i min lilla bil som jag inte ens lär hitta på parkeringen bland all snö.. Jisses. Så att ta sig ut till hästen idag lär bli ett projekt. Dom har varnat massa folk i ösmo/nynäs att stanna hemma eftersom plogbilarna knappt själva kommer fram i snön.









Idag får bli en städa-hemma-dag. Ska se till att laga någon god middag lagom tills min antagligen frusna myspojke kommer hem efter jobbet. Om han nu kan ta sig ut hit då haha. Sen blir det nog mer varm oboy och någon säsong av Big Bag Therory <3


kolla så...

0-1c94df8397f1dae14d895455b71d9f0b.png

Kolla varifrån!

kolla så fina dom blev. Goda om inte annat :)


NamNam.

0-196dbed9e9bd21cf3ddd91f4afc134c1.png

Kolla varifrån!

NamNam.


idag är...

0-c8b3ddf0f3a3d25a98ed464c5fbcc8.png

Kolla varifrån!

idag är vi, jag och Ruu hos helena och fikar. Blev lite bak också hihi. Bilder kommer snart


är hundvakt...

0-1451403c9bb6e8c7ea3f145ba3958981.png

Kolla varifrån!

är hundvakt till söta Ruu idag. Han är så söt så jag spricker :)


lk

Dåligt uppdaterat, jag vet. Har inte så mycket att skriva om just nu bara.

Återkommer när jag har nå vettigt att skriva om och kanske nån bild!

Tjing!

Movie, movie, movie

Hej hopp!

Här är allt precis som vanligt. Inge spännande har hänt, alls. Sitter och väntar på att bror min ska komma förbi så ska vi se What's lova gotta do with it, filmen om Tina Turner. Den är så jääkla bra!

Sen blir det att kliva yupp med tupparna imorgon och släppa ut hästarna och sen rida ut med Tette. Ska sedan möta upp Rachel och träffa hennes lilla chihuahua som jag eventuellt ska ta hand om på dagarna medans hon jobbar. Mys! Senare på kvällen blir det kinakäk med Solsätragänget. Lördag blir det eventuellt lussefika i stallet och en vända in till Söder för att leka med Kubbes vänner. Söndag vet jag inte riktigt ännu. Smått fullt upp iaf.

Om någon letar medryttarhäst så skrik till btw. Jag är på jakt efter lite hjälp med min pärla. Skriv ett mail vid intresse på [email protected]

Hejs!

min babe...

7a78f3dd307c03682feb1914de4af95b.png

Kolla varifrån!

min babe är en riktig Pudding ibland :)


jag glömde...

-9a40b26c52cfad03ff5a07f4101964b.png

Kolla varifrån!

jag glömde visa den fina juldekorationen dalila fick här om dagen. Gissa hur länge det tog innan hon åt upp den? Någon minut haha!


Yatzy!

God morgon!

Har varit lite dålig på att uppdatera, sorry för det. Helgen har flytit på. Fredags lekte jag med Helena efter att det var en tjej ute och skulle kolla på Dalila för eventuellt medryttarskap. Satt hemma hos mig och mös. Trevligt! Igår var det en annan tjej ute och kolladepå min stjärna, och efter det åkte jag hem och fick pizza :) Somnade en stund och vaknade vid 9 tiden. Jag och Kubbe bränner till Coop för att köpa julmust och godis. Vi kom även hem med ett Yatzy och en kortlek. Så min lördag blev Yatzyspel med julmust och sockerkaka haha. Börjar man bli gammal om man sitter hemma så en lördag? Avslutade hela kvällen med en film. Massa massa mys.

Ska snart åka till stallet igen. Även idag ska det komma en tjej och kolla på Dalila. Sen får vi se hur jag gör och vem jag väljer. Svårt svårt... men det var min helg i korta drag.




what to do?

God morgon.

Ännu en gång blir det ett inlägg om min fina häst. Som har en mycket dålig vana. Eller beteendestörning. Hon äter upp allt trä. Utan dess like. När jag kom till stallet imorse så hade stallägaren varit snäll och skruvat upp en metallskena runt hela boxen. Tusen tack för den! Men iallafall. Jag har smort in hela jäkla boxen med krubbnix och hon äter ändå. Innan började hon bita på andra ställen istället bara, nu tror jag fasiken hon har börjat gill anixen, för hon äter vid den iaf? Lustig häst. Jag har fått lite knep som att lägga in granris, hänga upp en pinne och så. Ska testa allt. Det är inte roligt längre när hon försör så mycket. Även i hagen biter hon på träd, stolp, ja allt.

Här är bara lite bilder på hur hennes box ser ut. Snark!










och så trädet i hagen:



Jag vet att det är en beteendestörning som oftast uppkommer när hästen är stressad/understimulerad, är ute för lite, för lite kompisar och allt vad det är. Men Dalila är ute från 7-8 på morgonen till efter kl 8 på kvällen. Ingen stress under fodringarna, hon har sin hagkompis, aktivitetsboll i boxen... Varför biter hon så frenetiskt för?

Aja nu ska jag verkligen gå i krig med det här och försöka vänja av henne. Kan ju inte vara hälsosamt att äta så mycket träd :)

 

 

 


Ja må han leva, ja må han leva..!

Grattis bror på födelsedagen!
Och grattis till lägenheten!


Bild från förra året


Önskelista :)

Här om dagen kom jag inte på en enda sak jag ville ha i jul. Nu kom jag på sjukt mycket saker. Kolla så fint jag gjort, haha. Ja jag har lite tråkigt :)


kapaow

Jessica har finbesök av Jenniför :) Hon kom förbi igår och sov kvar. Massa mys! Vi ligger fortfarande hemma och slappar och jag har inga större planer alls, Dalila har vilodag så inte ens dit ska jag. Blir en mysig hemmadag bara. Kanske åka förbi storebror och tigga till mig en fika i hans nya lägenhet. Det kan bli dagens plan. Check.

Nu är det dags för lite Ben&Jerrys och Guitarhero! Yay!


Sist min fina var i sverige :)


dutt dutt

Dags att åka till stallet och släppa ut de små djuren. Vilken färg tror vi Dalila är idag då? :) För övrigt så står inget på schemat, om jag inte får tag i en tvättid. Dumma bokningssystem här, min dutt ville inte funka :(

Dags att åka!