Valborg

Idag är det valborg. Idag är mitt öga mer svillet och kliar. Svider småskönt gör det också. Tjusig tjej!

Ska snart köra ut bror min till Dalarö, sen ska jag överlista alla människor och gå på bolaget innan lunch, hämta mina ridstövlar och sen till Dalila. Ska lämna stallhyrapengar och mocka. Rider nog senare idag.

Igår föresten så var Helena med till stallet.. Jag fick låna Perla till henne så vi red ut i skogen. MYSIGASTE ävör! Helena var så jäkla modig att hon till och med galopperade på travbanan med oss! Ska nog låna Perla fler gånger så hon kan följa med.

Anyhow, inga planer för dagen annars. Men inatt ska jag var apå Kingstown inne på söder där Dennis och Timpa ska spela. Ska in och dricka lite vin innan :) YAY.

Jo juste, ska ju till jobbet sen också oc inventera alkoholen. Mindre kul, men måste göras.

Gotta go.

Tjipp!

Bitterfitta? Aldrig!

Vet ni vad jag kom på?

Det är Metallica på måndag!

Ska snart åka och jobba. Kom på att jag knappt bloggade något igår så då skriver vi en rad nu :)
Igår gick jag och Dennis upp med tuppen för att lämna in min bil på service 07:00. Efter det åkte vi hem, tog en kopp te och kollade nyheterna. Bilen var klar vid 10, därefter åkte jag och fiade mina naglar, sen småhandlade jag lite till hästen och sen bar det av till jobbet. Gick bra på jobbet, var pisslugnt och bra. Men när jag kom hem inatt så upptäcker jag en stor blå picup-truck på min p-plats. Jag blir förbannad och ringer och kollar vem det kunde vara.  Ingen som vi kände iaf. Så då ringer jag störningsjouren och kollar vad fasiken man ska göra? Jag ville bara hem och sova, inte leta bilägare´! Jag tar regnummer, går hem och söker på det. Får upp ett företag med ett mobilnummer. Ringer. Väcker en stackars herre som svor över sin son som lånat bilen och precis håller på att flytta in i barackerna. Haha, så då fick jag hans nummer och ringde och bad han flytta på sin bil och skaffa en egen ruta.

Att man kan vara så bitter när man är trött? Nu skulle jag aldrig vara så otrevlig mot pojken :) Snarare, ja stå du där sålänge, jag kan stå här... Suck.

Nej nu sprang tiden iväg, ska tvätta mitt röda öga och åka och jobba. Efter det ska jag rida ut med Dalila och sällskap av Perla, den söta islänningen i stallet.


Aj?

Jag har ont i mitt högra öga?! Det ömmar om man kliar/trycker/drar på det. Så är det lite svullet också. Why oh why?

Vad fasiken kan det vara? :( Ajaj...

Blir en osminkad Jessica till jobbet och resten av veckan. Kul. Jättekul!

uggabugga

Jag är helt slut i både kropp och själ nu. Har jobbat 9-16, åkt förbi Ellis på en snabbfika, åkt hem och nytt om till stallkläder, varit ute och konditionstränat Dalila vilket hon gillade :) Galopperade massa och det var superroligt. Åkte hem och betalade räkningar, diskuterade ekonomi med Dennis, åkte med Jessica till Coop som för övrigt har en ny hästavdelning? Spännande. Priserna kändes lite översatta, men de hade det mesta vanliga prylarna. Imponerande.

Skulle köpa lite småprylar till hästen, men jag tänkte ta en vända till Eko och Lillhästen i morgon. Kanske blir nya skor plus byxor? Will see..

Jo jag lämnade ju in mina ridstövlar för lästning också, Klara på torsdag. Kommer bli så skönt att slippa bortdomnande vader sen haha!

Time for some sleep.

Nöjd Dalila äter gräs :)

MMS

Nöjd Dalila äter gräs :)


Grilla

Hej hopp. Kom precis hem från överallt. Var först i stallet och fixade. Sen när Pernille och Cassandra kom så red vi först ut i skogen en sväng, sen galopperade vi på travbanan så hästarna fick springa av sig lite. Avslutade på volten där Dalila kändes jättefin. Efter det betade vi de små liven en stund och Dalila har börjat brunsta, så hon visade upp sig som en tok för Totte, skvätte lite lagon äckligt framför näsan på han haha. Äckelhäst.

Åkte därefter förbi Coop och införskaffade mig lite strösocker och mjölk. Bränner förbi Daniel på en cigg och så skulle vi tydligen till Willy's också eftersom vi ska grilla här hemma. MYS!

Nu kom Daniel så dags att starta grillen :D


hejs!

-.-

Så var det söndag igen. Igår när jag kom till stallet så upptäckte jag att Dalila gått 6 dagar i rad, så då fick hon vila igår. Men jag fixade allt som behövde fias sen åkte jag till Dåntorp och hookade upp med Jessica som hade varit ute på mystur i skogen. Åker hem till Daniel och våldgästar som två dårar. Jag och Daniel bestämmer oss för att vara nyktra och bila runt från fest till fest typ. Men vad händer? Jo jag blir på cp humör, tappar all glädje och bara ruttnar ihgop. En riktigt dålig dag blev det. Men vi tog oss iväg tillslut och det kändes lite bättre. Men jag var inte så social så vid 12 tiden var jag hemma igen. Rörig dag. Japp.

Idag ska jag till Dalila som vanligt, sen kanske jag ska möta upp Emelie, annars så blir det nog lugnt.

Skriver kanske en rad sen.


Kort

Här sitter jag inomhus när sole steker där ute. Skämms!

Igår blev det lite ändrade planer. Vi åkte aldrig till Almåsa, utan traskade förbi Linda en sväng och gick sen till Station. Helt okej kväll. Gick hem vid halv 2 och pratade massa med Daniel. Det var kvällen i korta drag.

Ska åka till min pärla senare idag och rida.Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, om man ska ut och galoppera lite, eller jobba på volten? Eller en kombo? Aja, vi får se vad det blir.
Annars ikväll har jag noll planer. Vill mysa med Dennis och gå ut och äta typ. Men vi får se vad han har för planer.




-Snart 4 år för oss baby!

Happy puppy

Idag är jag glad! Har haft en mysig dag, och mysigare blir den. Har varit ute i skog och träsk med Dalila i sällskap med Monica och Perla. Mucho glad polle. Mucho glad Jessica. Har precis duschat och ska göra mig lite fin. Sen ska jag och Daniel till mitt jobb och antagligen bada och dricka lite vin. YAY! Efter det får vi se vad som händer.

Dags att snygga till sig.

Ha en underbar fredag folk!


Bjuder på en egopic

Sämst..

Usch jag vill bara glömma gårdagen. Helst nu. Jag blir så irriterad på mig själv bara jag tänker på det.

Jag vet att jag är duktig inom det yrket jag har, alltså servering. Och jag vet att andra vet det också. Jag älskar verkligen det jag gör, men igår vet jag inte vadc som hände. Eller inte hände, kanske?
Kan kort och gott säga att allt som kunde gå fel, gick fel, och det som jag inte gjorde fel, gjorde jag inte alls. "Oj, här kommer eran soppa, men ni har inga skedar?" "Oj, här kommer er dessert, men ni har inga dessertskedar?" "Oj, hade jag inte beställt fram maten?" "Oj, var inte ljusen tända?" "Oj, hopppsan där hade jag sönder ett glas! " "Ojoj där tappade jag nästan all dessert". Ungefär så bra gick det för mig igår. Var så arg på mig själv! Vad fan gick fel?! Gah! Jag ville typ dränka mig i vattnet eller åka hem och skämmas, men jag skärpte till mig och gjorde allt vad jag kunde efter middagens katastrofer. Och det slutade bra. Thank god!

Anyhow, ny dag, nya tag. Är ledig hela helgen nu så jag ska njuta av solen som värmer massa skönt där ute. Ska snart oka och ge Dalila med vänner lite lunch hö. Ska nog rida lite senare idag. Sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag äta lite frukost.

Sol, sol, strålande sol!

Igår var jag rätt trött i huvudet efter jobbet. Mycket att göra osv. Men så kan det gå! Åkte ut till Dalila sen med noll energi eller inspiration i kroppen. Men väl ute så blev jag ganska glad igen och så bestämde vi oss för att rida ut barbacka med Totte, Perla och Augusta. Skrittade ut en 50 min kanske och det var så trevligt så! Ska jobba igenom böjning och ställning idag på volten.

Efter det så ska jag jobba. Daniel och Jessica kommer ut senare och ska simma och eventuellt ta ett glas. Och från och med i morgon och hela helgen är jag ledig! Fredag, lördag och söndag är jag ledig. Ska bli asskönt att ha lite långledigt. Ska passa på att vara ute i det fina vädret en massa, leka med min häst, mina vänner, grilla och pussa extra mycket på min Dennis.

Nu ska jag hoppa i stallkläder och bege mig.


Slidestop!

Nöjd

Kom precis hem från stallet. Var som sagt på Blåkulla med Dalila idag. Det gick mycket bättre den här gången och Dalila såg trevolig ut. Hejja hejja! Ska snart sova för att stiga upp och jobba i morgon. Efter det kan ni nog gissa vad som händer..? STALLET :) Haha, mitt liv går på rutin nu. Kliva upp, läsa bloggar, stall eller jobb, jobb eller stall efter det, hem pussa på dennis, läsa bloggar sen sova. Ibland hinner jag med att leka med kompisar också. Men vet ni vad? Jag tycker om mitt liv som det är just nu. Kan nog inte bli mer nöjd med allt.

Jag har (utan inbördes ordning) :
* Världens bästa jobb
* Riktigt fina vänner
* Min älskade, älskade Dennis!
* En nästan aldelles egen häst (så nära det kan bli)
* Tak över huvudet
* Och självklart min underbara bil som tar mig överallt.
* Juste, två knasiga katter som sätter guldkant på min vardag.

Loves it.


En till som älskar livet

ord

Det är rätt tungt att jobba till 2 på natten för att sedan gå upp klockan 7 dagen där på. Bara så ni vet.

Ska snart åka och jobba. Efter det ska jag  till stallet och fixa Dalila. Pernille ska låna med henne till Blåkulla idag igen :) Så det ska vi hitt apå idag.

Nu ska  jag föna håret!

Tjipp!

Vila

God morgon. Gick upp för en halvtimme sen. Gissa om det var skönt att sova ut? Underbart! Sen att solen skiner också är ju inte fyskam.

Sitter och äter lite frukost, ska snart klä på mig och åka till stallet. Vi ska ju löshoppa alla hästarna i stallet idag (det står 5 hästar där, inte 30) och Dalila ska få gymnastikhoppa lite. Vi ska även fika efter det i solen. MYS! Efter stallet har jag inga planer alls. Eller jo kanske. Byta till sommardäck, tvätta bilen och umgås med Dennis. Typ så.


Nu ska jag åka, och jag tar med mig kameran!

Hur ska detta sluta?

Gah! Jag är så matt. Ännu en händelserik dag. Bleh...

Daniel och Jessica kom ut till jobbet och tog ett par glas vin, och en flaska skumpa haha. Vill lägga ett speciellt stort tack till Daniel. Tack! Vad skulle vi gjort utan dig? Tacksam som få är jag just nu. Plus trött som en åsna med tanke på att jag knappt sov inatt.

Var ju ute hos Dalila innan jobbet också. Red ett par varv på travbanan och Dalila älgade gladerligen på i friskt tempo, sen red vi lite på volten så hon fick galoppa lite :) Så det var iallafall bra med den här dagen.

Nu ska jag sova. Sooooova..!



Nyfiken på ett flertal nya läsare..? Hej hej iaf!

Tom Cruise som ni aldrig sett han tidigare

Gulliga Dennis försöker få en på lite bättre humör :)

Det här är asroligt! Gissar att ingen sett Tom Cruise såhär :)

Enjoy!


Rädsla

Herregud. Jag är så trött! Jag har knappt sovit en blund inatt. Var hemma från jobbet lite innan 3.
Det hände sjuka saker igår och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag är ändå imponerad över att jag faktiskt inte släppte allt och åkte hem. Nej jag bet ihop och stannade med Simon. Men som sagt, jag har aldrig varit så rädd i mitt liv, tror jag. Och så står ännu en kväll framför fötterna på mig. Hajjar inte hur mina nerver ska palla det här? GAH! Men händer en liknande sak idag, bara en, då springer jag fortare än kvickt. Antagligen.

Ska snart ut till min fina, fina häst och försöka slappna av lite. Ska nog galoppera på travbanan.


Jag vill sova!

. . . . . . . . . . . . . . .

Trött. Seg. Måste till stallet. Känner mig opepp. Ska jobba ikväll. Blir nog bra. Behöver tvätta bilen. Laga lunch. Börja träna igen. Simma på jobbet kanske?

Precis sådär känner jag mig just nu. Bleeeh. Superseg och lat rent av. Vill bara sitta kvar här i soffan resten av dagen. Men nej nej. Ska åka och pussa på min häst, kanske blir lite piggare och gladare då? Hoppas.

Idag tycker jag att alla ska heja lite extra på min vän Jessica som ska åka halkbana och är lite nervös. Det kommer gå asbra, Jess! Jag hejjar på dig!

Måste röra mig nu.

HAHA

Det här är nog det roligaste jag sett på länge!

HAHAHA

Ni måste kolla! :D

Dressyrprisutdelning på annan nivå :)

Det kliar i fingrarna nu

Oh, inom 2 år så ska jag vara stolt ägare till en Ford Mustang Fastback från 60-talet. Hade ett mål på 5 år förut, men dragit ner på tiden. Skulle vilja ta ett lån idag och hämta hem henne i morgon, men det är rätt dumt. Så det är bara till att spara så mycket jag bara kan, sen är hon min! Oh!


155 000 kr, fint va?

Ingen som känner att de har överskott i kassan och vill stödja en ung tjej med stora drömmar?

Inte..?

Yes

Nyss hemkommen från teatern i stan. Det var jättetrevligt att hitta på något som man inte brukar, eller till och med inte har gjort innan. Men en sak kom vi alla överrens om; nästa gång blir det en kortare teater. Denna var på 3 timmar och 40 minuter! Haha gissa om jag fick träsmak i rumpan tillslut? Men i pausen så hittade Issa (jessicas kompis) en hög med kuddar, så vi tog en varsin och satte oss på resten av tiden. Mycket bra gjort sa rumporna.

Imorgon ska jag ut till Dalila som för övrigt var lite trött men duktig idag. Ville inte riktigt vara med mellan hand och skänkel. Men hon jobbade på bra tills det blev jobbigt haha. "Sikta mot stjärnorna" är nog hennes motto :p Jessica fattar!

Efter det ska jag åka och jobba några timmar på kvällskvisten. Annars en lugn dag. So far.

Nu ska jag mysa ner med Dennis och sova.

Godnatt!

Deklarerat med söta katter

Gutten morgen majj fränds!

How's it hanging? Jag är trött, märks det? Ska snart ringa och väcka Jessica så vi kan åka till våra hästar.

Ska nog städa lite här hemma sen efter stallet, sen möta upp mina fina vänner och gå på teater ikväll. Jag har faktiskt aldrig gått på teater (teatrar i skolan räknas väl inte)? Det ska nog bli mysigt.

Har precis varit duktig och deklarerat, ni har inte glömt det va?

Jaha, tom på ord igen. För trött för att blogga... Men jag har söta katter :)


Som sagt, värsta bästa vänner :)


Sajko diggar tvättkorgslocket.

Höme

Taco och filmkväll hos oss med Daniel, Jessica, Jonas, Linda sen självklart min Dennis och jag :) Myspys. Imorgon blir det teater också. Hej och hå. Ska även till min fina Lila imorgon.

Nu ska jag laga mat me de andra.

Hejs

Mys i trollskogen

Åh, jag har haft en sån bra dag! Vaknbade vid 8 tiden i morse och låg kvar i sängen till 11 snåret och kollade på tv. Efter det åkte jag ut till Dalila och fixade där. När Pernille kom bestämde vi oss för att rida ut en sväng. Det blev en tur till Vega och Kvarntorp. Planen var att rida förbi Dennis föräldrar, men de var på landet. Men dit red vi och sen hoppade vi in på en skogsstig på vägen hem som nästan var så igenvuxen den barea kunde bli. Massa fallna träd, vattensjöar, lervällingar och fan och hans moster :) Men hästarna skötte sig jätte bra. Skönt att veta att Lila inte bryr sig om pendeltåg, grävmaskiner, fyrhjulingar (som brände och sladdade i rumpan på henne) och allt vad vi sprang på. Men hon var glad och blev tillochmed lite sådär full i fan och ville rejsa haha. Men feg som jag är så passade jag på det. Men Pernilles syster ska låna Lila på måndag så då ska de ut och rejsa. Hoppas Dalila blir nöjd då.

Hur som, efter det så mötte jag upp min saknade Sofie på en kaffe hos mig. Och när hon åkte så krashade jag i soffan och mös. Nu har jag förflyttat mig till sängen och ska kolla klart på filmen här.



Min fina stjärna och jag.


Nä, hade nog inge mer att berätta.

Tjiptjop

Nu var jag sådär dålig på att uppdatera. Så vilken tur att jag vaknade tidigtr idag och bara ska ligga och slappa och vila tills lunch? Då hinner jag berätta vad jag har hittat på de senaste dagarna.

I torsdags skulle jag ju som sagt leka med Daniel och Jessica. Men jag var så sjukt trött så det enda jag gjorde var att skjutsa in dem till Kngsholmen och sen åkte jag hem och bokstavligen krashade i säng. Helt utmattad! Igår var jag trött igen, men orkade göra lite iaf. Först ut till Dalila såklart, longerade henne och hon betedde sig lite utav en kossa haha. Men som sagt; man kommer långt på att vara söt. fter det åkte jag till Jenni och Engla där jag träffade Rocky och fikade. Vi passade på att ta en glass ute i solen såkklart :)






Sötaste ngen i heeela världen! Snygg hon var i min keps :)



Efter det åkte jag hem och fixade mig innan vägen ledde ut till Dalarö där vi grillade hos Helena och Dirk. Mcho trevligt! Blev dock crazy ass trött igen så jag åkte hem med Stefan så jag var hemma precis vid 12. Ganska lagom ändå, tycker jag.

Men hur som, idag skiner solen, ska passa på att vara ute idag och mysa med Dalila. Ska nog ut och galoppera med henne idag. Träna lite kondis iaf.


Mys 1.0

Sitter hemma i min ensamhet. Var precis hos Dalila och red en sväng. Fick till en ASBRA högerfattning (det är hennes svåra) och hon kändes superfin. Så det blev ett kort men effektivt pass. Gissa om jag var nöjd? :)


Glömde jag säga att jag sitter hemma vid vårt nya köksbord? Jo det gjorde jag nog. Jag och Dennis köpte ett nytt fiiint ekbord idag. Hela köket fick en annan stämning när glasbordet försvan. Lovely! Så nu har jag tänt en massa ljus, lagar lax med pesto, spenat och vitlöks-ska-vi-kalla-det-sås? Och potatispré till det. Så snart ska jag äta det här i min mysfaktorlägenhet. All by my self. Känns riktigt trevligt med lite egentid.

Efter att jag myst klart och börjar bli uttråkad ska jag leka med Daniel och Jessica. Får se vad vi ska hitta på.

Nu ska jag avspisa min mat.

hejs!

...

Jag.. är.. trött..!

Ska snart åka och plocka upp Jessica och lämna henne i stallet, sen åka till jobbet. Jobbar till 16 idag, sen är jag ledig fredag och lördag :) YAY!

Sitter och undrar var solen är? Inte fasiken är den här, utan vi har regn, och kaaaallt. Känns inte okej alls. Vill iaf ha lite uppehåll när man är ledig. Får se hur det blir med den saken.

Inga storslagna planer alls för helgen. Leka med min Dalila, forstätta städa och göra massa fint här hemma sen får vi se. VAd ska alla andra hitta på?


Så börjar vi dagen med en dos sötma. Lilla Extra i höstas (dennis mammas vovvsing)

Vet ni vad? Nu måste jag gå.


Nej, juste! Vi ska köpa ett nytt köksbord i ek idag :) YAYAYAY. Som jag har längtat. Snart ser köket ut precis som jag vill ha det. Den här blåa väggen ska dock fortfarande få sig en omgång. Men sen så. En sak i taget :) Sen bloir det Ikea vid lön för att tookshoppa!


Nu ska jag gå.

Hejdå

Som en stolt mamma!

Pernille lånade ju Lila till blåkulla igår. Gissa om jag känner mig som en stolt mamma nu? Hon gick raka vägen in i transporten, utan en suck. Stod stilla hela vägen dit, liiite lite skärrad när vi kom fram (småsvettig och skakade liiiite bara) kliver ur och promenerar snbällt brevid mig när vi spanar om det nya området. Sen går hon raka vägen in i ridhuset och gör sitt. Bryr sig knappt om de andra hästarna. ÅH! Dyktig Dalila. Ska kanske vara med på en tredagars kurs på Blåkulla i sommar. Ska kolla idag om det finns platser kvar bara. Håll tummarna att vi kommer med.

För övrigt ska jag åka till stan nu och hämta min fortfarande fulla vän Daniel :) Han har varit på Riga kryssning och lät sådär lagom vid liv nyss. Efter det blir det stallet och sen hem, duscha, äta och sen jobba.

Skriver kanske en rad sen, people!


FlängJessica

Så nu var man hemma igen. Har som sagt varit på Ikea och MartinOlsson med Alex från jobbet. Införskaffade lite nya glas and so on. Sen lämnade jag ett skoskåp (?) till Kim som beställde det från Ikea :) Och nu ska jag svida om till mer hästiga kläder och åka till min Lila. Pernille ska låna med henne till Blåkulla och ha med henne på en lektion ikväll, och jag ska självklart filma och ta massa kort! Så nu ska jag åka och fixa i stallet och försöka få henne så ren som möjligt :) Kan nästan slå vad om att hon har rullat sig massa, bara för att! Haha, sötisen.

Hörs av ikväll? Absolut!

Enjoy the rest of the day people

Shopping

Dags för Ikea och MartinOlsson med jobbet. Ska införskaffa nytt porslin och nya saker till baren :)

Hörs sen!

Promenad med Daniel

Gissa om jag har haft det mysigt idag, so far! Jag fick med mig Daniel till stallet för att gå en promenad med mig och Dalila i solen. Promenerade i ca en timme och snackade massa skit. Supermysigt! Och vet ni vad? Jag kom ihåg att ta lite bilder hihi.


Min spanska skönhet och jag :)


Kramas massa i solen :) Snygg min Jessica, snygg min!


Kramas mer.


The CoolCrew!


Min pärla och jag.


Såhär mysigt har vi haft det. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa lunch och sen röra mig mot jobbet.

Helgen is över

Det har varit en bra helg på jobbet vill jag säga :) Vi har bland annat haft en grupp äldre damer och herrar som var så nöjda med helgen så innan de åkte hem idag samlade de ihop oss i personalen och sjöng en tacklåt på finska :) Hihi snacka om att ens hjärta smälte! Men gissa om jag är trött idag? Ohja... Har precis gjort ett desperat försök på att bli pigg med Berocca, koffeintablett och lite godis. Ska precis byta om och åka till Dalila. Vet inte om jag ska rida ut eller ge mig tusan på galoppen? Svårt val det där.

Igår hade jag suupertrevligt hemma hos Helenas familj. Vi grillade och drack lite vin. Sen åkte vi hem till Helena och däckade, iallafall jag. Så jädrans trött vid 10 tiden. Så jag och hennes katt Lazy hoppade i säng och mös loss. Sötkatt!

Anyhow, ska kila innanregnet kommer tillbaka. Har inga roliga bilder att bjuda på idag, men det kommer nog snart.

:)

Årets första grillkväll ikväll. Kan det bli mer vår än så?

Vill man inte vara fin...

...så kan man rulla i massa blöt lera!




Hon ser mycket liten ut eftersom jag står på en höjd och tar kort :)


Kul att någon var nöjd iallafall. Tog en timme att få henne hyffsat ren. Och vad gör hon när jag släpper ut henne? Jo, hittar den blötaste leran och RULLAR igen! Suck. Men vad säger man? En smutsig hst är en glad häst haha.

Sitter i soffan med en godispåse och är skönt trött. Ska snart hoppa i säng för att börja jobba i morgon kl 7. Eller typ nu.

tom på ord...

God natt! :)

Tlööött..

God morgon. Vaknade här för en stund sen. Ska sminka mig och gå och äta frukost. Ville bara skriva en rad att jag lever iaf.

Idag är det fredag, hoppas ni hittar på nå kul sen! Jag ska träffa Emelie och hon sk amed till Dalila sen. YAY!

Gårdagen i bilder


Katterna myser i solen


Årets första tusselago, ursäkta skräpig bild :)

Vi var och fikade på Ben&Jerry's i tyresö


Jessica var asnöjd, vill jag lova!

Jag var också supernöjd. Ser här ut som ett litet cancerkid dock, men det gör inget!

Vi var ju på StockholmsRidhus också. Jessica provred en supersnygg Frieserkorsning, som var lite speciell. Men efter en stund såg de ut att komma ganska bra överrens, och Jessica ska dit och rida nästa vecka igen. Dumma mig tänlte inte på att ta bilder :(

Anyhow, ska snart ut till Lila, sen hem och fixa mig och packa lite saker och åka till jobbet. Kommer sova kvar där, eftersom jag jobbar slut (stängning) bikväll och börjar 9 i morgon plus att vi kommer ha crazyass massa att göra i morgon. Så det är min plan. Men datan följer med :) Så jag kan slänga iväg ett inlägg inatt :)

.

Full rulle på denna dag är det rätta ordet. Men kul har jag haft. Nu är jag dock tröttare än tröttast och ska sova.

Skriver och lägger upp bílder i morgon.

God natt!

Happiness in a bag



SOL! Oh, jag blir så glad!

För övrigt så kommer det bli en asbra dag idag. Ska ut och mysa med min pärla Dalila, sen hem och städa och vänta på Jessica. Sen bär det av till Tyresö för att ta en fika på Ben & Jerry's fiket, och efter det rullar vi till Stockholms Ridhus där Jessica ska provrida en frieserkorsning hihi :) Och om solen stannar så kommer den här dagen äga.


Jag och Zabine för ca 100 år sen :)