<3


Finaste!

Underbara älskade!


Du är bland det finaste jag vet.
Du har verkligen tagit en stor plats i mitt hjärta!
Jag har en sån tur som hittade dig!






Men ingen kan någonsin ta större plats än min Dennis.
 Han är det bästa som någonsin har hänt mig.
Utan dig skulle jag rasa ihop.
Jag älskar dig!


Uteritt

Vad mysig den här morgonen kommer bli! Jenniför kom ju till Sverige igår :D Och idag ska vi få låna Perla så att vi kan rida ut tillsammans. YAY! Ska snart plocka upp henne så ska vi köpa frukost och äta i solen. Mysigt värre va? Ska se om vi hittar ner till Rudans ängar kanske, gjorde ett tappert försök själv igår, men red nästan vilse haha. Ska kolla med Monika efter rätt väg.

Men det är min dagsplan. Dags att röra sig. Efter detta så ska jag jobba vid 15. Hörs kanske senare, eller imorgon.


Perla är en sötis :)

Overkligt

Jag skriver som alla andra idag, ifall någon inte skulle ha läst det.

Michael Jackson, the king of pop,  har gått bort. Han avled i går när han fick ett hjärtstillestånd. Läkarna vet inte riktigt varför än. När jag läste det här så kändes det overkligt. Jacksom har ju alltid funnits där, en legend kan väl inte gå bort? Sen har jag förvisso haft turen att inte varit med om många nära dödsfall. Så hela situationen kring döden känns overklig för mig. Jag förstår nog inte. Det hela känns bara så konstigt, att någon som alltid funnits, helt plötsligt inte finns mer. Jag får inte in den tanken i huvudet.



Ska snart hoppa i svaaala ridkläder och åka ut till min prinsessa för ett morgon dressyr pass. Efter det ska jag hem och fixa mig, sen jobbar jag. Måste även berätta att det blev ändrade planer för stallplatsen. Alla vi på solsätra förutom Cassi kommer flytta till Herrhagen. Jag stod ju där med Raddan ett tag förra höst/vintern. Ska bli så himla kul att vi kan flytta tillsammans! Åh, jag är så glad! Så slipper man ha ångest över att man blir helt ensam och övergiven någonannanstans. Underbart!

Nä dags att åka till djuret.

Juste, det är ju löning idag. Woho!

What to do?

Usch jag har ett sånt dilema. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår!! Nu är det noll frisyr och blont. Och inte superblont såklart, utan mer gyllene/ask/blont. En fin färg, men osäker om jag passar i den... Har en brun fin färg hos Jenni som jag slänger i om jag int eär nöjd om ågon dag heller. HELP!

Sen är det ju då det här med längden. Långt vs kort. Båda har sina för och nackdelar. Aja, får fundera ett tag till och tjata sönder mina stackars vänner.


Dagens i-landproblem helt enkelt!


Gummiapa

Vilken bra dag jag har haft! Först åkte jag och lekte med Jenni och Engla. Drack kaffe, åt glass i solen och lekte i sandlådan. Brände mina axlar lite dock. Efter det åkte jag och lekte med Daniel. Vi rullade ut till Ekerö för att Daniel skulle bada och jag fick sola och mumsa jordgubbar :) Efter det åkte vi hem och jag körde mormor till Vikingterminalen för hon ska tillbaka hem till Finland.Tråkigt, har knappt hunnit träffa henne :/ Men men så kan det gå. Sen bar det av till stallet där Dalila stod sadlad och klar. Tack snälla Pernille! Så vi red uppe på volten och Dalila var massa fin. Vi red en del tempoväxlingar och avbrott/igångsättningar. Duktig Dalila.

Nu sitter jag hemma och har svullat Donkenmat. Usch jag måste på riktigt sluta äta sånt. Spara på vikt och pengar då..

Anyways, imorgon är det naprapat klockan 9, sen soooola, kolla stallplats på Herrhagen med Pernille och Monika, sen rida på kvällskvisten så det inte är för varmt.

That's all for tonight folks! Ska kika på Jerry Springer och Cheaters nu.

Hejs






Haha, Dalila och sina cirkuskonster! Gummiapa är vad hon är, eller vad säger ni?
Har en massa mer tokiga bilder.

Sunshine!

Gissa om jag har sovit som en stock inatt? Svar ja! Har haft lite sömnproblem ett tag nu, men det verkar blivit bättre.

Igår var jag först förbi stallet på morgonen och red ut barbacka på Dalila i skogen. Hur mysigt som helst i morgonsolen! Hon var lite småtöntig och hoppade till för obefintliga saker, men det gör inget. Där fick jag balansträning haha. Efter stallet åkte jag hem och duschade och bytte om och åkte och jobbade. Hur skönt som helst att komma tillbaka till jobbet! Kalla mig galen, men så är det.

Idag är jag ledig och ska ut och njuta av solen för en gångs skull tror jag, sen rida såklart. Ska se om jag får med mig någon som vill rida ut en sväng :)

Have a nice day,


Jessica och Perla

Home sweet home

HEMMA!

Någon som har saknat mig? Inte..? nehe...


Hursom, har haft det så himla mysigt på landet. Hade prima väder, inge regn, mysiga solnedgångar vid vattnet och allt. Massa trevligt sällskap och sen såklart all den sjukt goda maten. Kan nog ha gått upp 30 kilo nu, utan överdrift haha. Men så är det; på landet så gör man två saker och det är mysa och äta och äta. Sen äter man lite till.

Har dock inte tagit några bilder, det är mindre bra. Får ta bilder på annat idag istället.

Nu ska jag gosa loss med katterna, sen åka och pussa på min Dalila! Som jag saknat henne!


Jess hjärta landet

Nu ska jag och mitt blonda hår åka ut till Norrtäljes skärgård och bara mysa hela helgen! Kommer hem igen på söndag eftermiddag/kväll.



Jag älskar att vara på landet!


Juste, bild på frojlan kanske kommer senare hihi

Blondie

Okej, nu är jag "guld/honungsblond". Hihi blondare kommer det bli imorgon när jag slänger in slingor. Och det ser fan bra ut. Att jag är ljus/blondhårig alltså. Modigt Jessica, modigt! Men bild kommer upp när det är helt klart. Positiva reaktioner so far är ett bra betyg, don't you think?
 
Har lekt med jessica i stallet idag, sen lekt med Daniel hos Helena sen avslutade vi kvällen hos Daniel med lite vin. Är det semester så är det. Pratat om allt mellan himmel och jord. Trevlans!

Imorgon ska jag rida ut med Pernille och mysa. Sen är det torsdag som innebär... LANDET! Oh vad jag längtar.

Nu ska jag mysa i soffan med Dennis och en film.


God natt!

HÖHÖ

Vad gör man en sen måndagskväll om man inte har något bättre för sig?

Blir blond kanske?

:)


De ni!!

booom

Haha, vad ni läsare gick mangas igår! Kollade på min statistik och det är 4 ggr så många sidvisningar som läsare :) Den om väntar på något gott...

Idag ska jag som sagt leka med Jessica, vi ska åka och shoppa lite hihi. Älskar rea! Efter det ska vi avfärga och sen färga mitt hår. Hoppas hoppas att det blir bra! Senare vid 2 tiden har jag tid his naprapat och efter det ska jag såklart till Dalila. Håller tummarna för att vi slipper regn idag.




3 dagar kvar till landet :)

Phust!

Så var vi klara med målandet! Blev askalas. Passade på att pyssla vidare och ramade in biolderna jag förstorade förut. Slänger in bilder så ni kan se, orkar inte skriva så mycket mer.


Observera en smygande Killer till höger <3


Ny kökslampa kommer imorgon.


Storleken är A4 :)


Min baby!
Måste också säga att jag shoppade lite idag. Köpte avfärgning/blondering för att bli av med konstiga pigment i håret, ska färga mellanblont efter det. Köpte även nya jodpurs och ett par helskodda ridbyxor. Grått såklart :)
Skönt att slippa se en massa hästbilder för en dag? :)

Snart så!

Så, nu är första lagret på :) Kommer måla en eller två gånger till. Sen så! Hihi Snacka om skillnad!



Moahaha

Fuck you blåa äckliga köksvägg,you're goin'down!


Sen välkomnar vi en fin (förhoppningsvis) grön vägg!
Efterbild kommer senare


Åh jag får psykiska besvär av den här äckliga väggen.
Nya köksstolar är på ingång också :)

Buhbye!

I min ensamhet..

Kalla mig långsam, men jag har precis kollat på en av de roligaste och sen en av de absolut finaste jag någonsin sett!

Sista videon är så bra att jag vill gråta!






Ångestattack 3.0

Here we go again! Idag fick jag en panikångestattack. På jobbet. Mitt under lunchen. Bra planerat av kroppen va? Inte ett jävla dugg. Började med att jag blev snurrig, mådde konstigt. Satte mig ner ett tag men det gick inte över. Tjejerna på jobbet hämtade filt och solstolsmadrass så jagf kunde lägga mig på golvet och då small det. Får svårt att andas, tårarna sprutar och paniken kommer. Försökte att tänka på andningen hela tiden så jag inte skulle börja hyperventilera. Det skulle resulterat i att jag svimmat och skapat mer kaos på jobbet. Hyperventilerar en stund, men får tillslut kontroll. Fy, jag hade nästan glömt hur jobbigt det är! Hur jävla risig man känner sig efter. Känns som om man blivit påkörd av ett tåg. Pinsamt blir det ju också, fast jag vet att jag inte behöver känna så.

Det värsta är att jag har ingen aning om varför jag får attackerna. Finns noll samanhang. Nada. Hade man vetat vad som orsakar så kan man ju undvida det, men icke. Fick lov att åka hem tidigare för mina gulliga arbetskolegor. Tusen tack för hjälpen tjejor!

Ligger iallafall nerbäddad i sängen med en kopp te och tända ljus. Ska ta det så lugnt jag bara kan idag. Min älskade Dennis kommer hem från Barcelona ikväll också. Saknat min plutt!



Jävla ångestjävel!




bild lånad av expressen

kort och gott

Trött. skulle sova för 2 timmar sen. Glad. Träffat Emelie och Emelie. Fick hjälp med Dalila. Duktig häst! Hämtat ut mina bilder. Slänger in bild när jag ramat in och hängt upp. Tagit insomnings/orodämpande naturläkemedel för att kunna somna någorlunda i tid, vrider och väder på mig halva natten innan jag somnar annars.

Jobba imorgon, rida lite och eventuellt tömköra som avslutning.

Sen; SEMESTER! Åker till Dennis familjs landställe på onsdag eller torsdag. Kärlek
Dags att sova...


Tjipp!



Inga nya bilder idag :/


:)

Tack snälla Annika för tipset på sidan, den var jättebra! Billigt också :) Så nu väntar jag på att få hämta 5 fina förstorade bilder att rama in, bland annat på Dalila och mig, Sakjo och Killer och såklart på mig och Dennis. Mucho, mucho nöjd Jessica!

Kommer nog bli beroende av den där hemsidan? Jaja, så kan de gå. För er som kanske undrar så tipsade Annika om Crimson, en sida där man superlätt och billigt kan framkalla bilder och tavlor precis som man vill ha dom. Plus att man bara kan hämta dom själv inne i stan, då sparar man ju pengar på porto och emalage.

Har även hunnit småshoppa lite på Hööks idag med Zäta. Blev torrschampoo till Dalila, GRÅ benlindor (dom andra ser för blå ut), sporrem i läder, stövelstrumpor, tvål plus ask och världens bästa läderfett.

Nej, dags att sova!

Dumma, dumma!

Blä! Här sitter jag och är glad, ska förstora upp bilder till en tavla på mig och lila och så går det inte? WTF?! Gick för övrigt inte att förstora upp några bilder jag hade på datorn heller. Skitgrejer. Om någon vet var man kan förstora förutom på Fuji's hemsida: LET ME KNOW!

Ska snart åka till stallet såklart. Ska hinna rida och leka med Zäta, sen kanske jag åker med Pernille till blåkulla. Fick en ledig dag idag så jag vet inte vad jag ska göra riktigt.

Dags att bege sig :)


Kärlek


Jag och min stjärna


Jag har en sån tur att jag har dig!

Dalila


För att hon är bland det vackraste jag vet!

Tillsammans med en häst, är livet som bäst!

Idag var Zäta med i stallet och fotade lite. Vi började på volten och sen red vi ner på ängarna och busade lite. Helt fantastiskt mysigt! Kommer eventuellt fler bilder här någon dag framöver. Ska fortsätta kolla film med Lillebror nu.


Peace!


Wrooom!


Allahopa :p


Kärlek all over




Pluttan!


blabla?

Hade en trevlig kväll igår. Synd bara att musiken var aningens för hög under spelningarna så jag har typ ont i ena örat. Well well! Det andra som var skitkul var att Lillebror följde med in och tog ett par järn haha. Invigde även mina "nya" pumps från Barcelona igår, fick lite småont efter ett par timmar. Bättre lycka nästa gång.

Idag ska jag till stallet och rida Dalila. Får se ifall jag är hurtig nog att rida ett pass och sen tömköra senare ikväll. Har inga planer för dagen annars, kanske är fyllechaffis.

Nu ska jag hoppa på Dennis så vi kan åka och hämta... Nuggets! MUMS!


Daniel, Simon och Lillebror i bilen på väg in till stan.

HAHA


Skorna är finare in real life!

Håll i hatten!

Jag ska in till stora staden ikväll. Jag, Simon, Daniel, Malin, Dennis och Jerry ska åka till biljardpalatset och kolla på en arbetskolega som ska spela med sitt band. Ska bli coolt, då han är synskadad. Kommer bli askul!

Så nu sitter jag med ett glas mousserande och äter youghurt haha. Kom på att man kanske ska äta innan man går in i dimman? Bra drag.

Nej nu ska jag vara lite social mot Simon.

Hoppas ni andra får en kul fredag och grattis till alla som tar studenten!!



England 06 kanske?

HIPP HIPP HURRA!!

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!




fYFAN VAD STOR DU BLIR NU :)

Dalila






Jag tycker om dig!

Det ni!

Var på kliniken med Lilisen idag. Gud så duktig hon var (förutom när vi skulle lasta, då kunde hon likabra bli korv höll vi alla med om). Brydde sig inte ett smack om röntgenmaskinen eller nått. Visserligen hade hon fått en liten dos lugnandem men vi fick beröm. Vetten på kliniken såg som TUR var inga konstigheter på plåtarna på Dalilas rygg. THANK GOD! Men Marianne, vår vanliga veterinär ska också kolla på bilderna och så får vi se vad hon säger. Ska iaf jobba henne mycket från marken nu ett tag, och sen ska vi sätta fart och börja träna så vi nån gång kan börja småtävla. Roligt!

Måste passa på att berätta hur otroligt cool jag faktiskt är. Har bara kört en liten släpvagn tigigare(1gång), men idag så hämtade jag, backade massa och körde Dalila till kliniken fram och tillbaka. Otroligt skönt att vet att man kan det nu, då kan jag åk aoch träna och tävla när det passar mig, och slippa leta skjuts. Duktig Jessica!

Imorgon är det min tur att kolla upp ryggen. Ska ju som sagt åka till en naprapat i morgon, och jag hoppas dom kan göra något åt ryggen. Jag börjar få sådär cp ont som jag hade för ett par år sen, till och från. Men jag ska fixa mig den här gången.

Sammanfattning:
Gick bra hos vet, såg inget dåligt HURRA!
Kört transport med häst för första gången :)
Laga min egen rygg i morgon.

Bra skit! "Jessica gillar detta"


Stavkliniken

Hej hopp.

Igår var det en massa varmt, och idag regnar det? Ganska skönt ändå kan jag tycka, att få lite svalka emellan varven. Har varit uppe ett tag nu, kört bror min till Dalarö, åkt och kollat vad man kan göra åt alla mina REPOR på bilen som någon jävla människa åstakommit. Bajs!!! Blir till att polera bilen och kontakta försäkringsbolaget. Men men. Det kommer gå bort.

Jag ska snart åka och byta bil med Dennis eftersom Dalila ska till Stav-kliniken idag och röntga ryggen. Hoppas allt går bra. Känner mig lite nervös, av flera orsaker. Jag och Monica ska köra dit. Ingen av oss har kört häst förr (haha, kaos, tur att Lila är snäll och står som ett ljus) och sen vad dom säger om ryggen sen. Hoppas det bara är någon muskelinflamation och inget allvarligare. Lilla hjärtat mitt! Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Städa lite här hemma kanske.

Dags att stoppa något i magen och sen bege sig.

Wish us luck!


Jag säger bara en sak...

SVETTIGT!