Hallå?

Nu blev alla sådärdåliga på att kommentera igen? Fegisar!

:)











Min baby är hemma igen! Saknat Dennis i massor.

hard work with lil'bro'!

God morgon. Vaknade för en 45 minuter sen, gissa om jag känner mig utvilad? Svar ja. Jag har någon form av automatisk väckarklocka i huvudet så jag brukar alltid vakna någonstans mellan halv8 och 9. Lite drygt att vakna så tidigt när jag jobbat till klockan 2 på natten :/

Ska snart åka och mocka till min lilla häst. Sen ska Malin låna henne och rida idag. Tråkigt bara att vi måste ta det lugnt tills på tisdag, men dom får hitta på några bus i skogen eller nått. Blir bra det där. Sen ska jag jobba, och min älskade lillebror ska jobba med mig ikväll! Ska bli skitkul att ha med han, så dom får se hur duktig han är och eventuellt kan jobba extra i sommar :) Vi kommer jobba i svartkrogen ikväll, sen blir det att stå i baren.

Dags att stila till mig nu och åka. Ville bara skriva en rad :)




Lillebror!

Rebeller

God morgon!

Vad skönt det var att vakna och se att det inte regnade. Keep up the good work. Kan snabbt berätta hur min gårdag var. Började med att jobba 6-2, hade dock sjukt ont i ryggen så jag var ganska handikappad :( Men jag passade på att boka tid för naprapat som ska återställa min vanställda rygg. Åh, jag kommer bli så glad om jag slipper ha hälften så ont efter! Kosta vad det kosta vill. Hursom, efter jobbet åkte jag och gjorde mina naglar, vilket var gudaskönt! Höll på att somna haha. Åker hem, byter om, susar och hämtar Pernille (hann ta en snabbcigg med Jessica innan) och åker till stallet. Vi fick börja med att laga hagen ena islandshästen hade pajjat. Sen när jag ska hämta Dalila från andra hagen så ser jag att hästarna rymt igen! Suck! Dom sprang omkring ett tag, sen satte dom fart mot travbanan och dumma som dom är så sprang dom in i sommarhagen där vi kunde stänga in dom. Brainiacs! När vi tillslut kom in i stallet var det dags att testa alla nya saker hihi. Glömde jag tillägga att jag köpte ett nytt fint Lyckås träns på vägen? Kanske. Men superfin blev hon i det.

Red sen en sväng i regnet uppe på volten och fokuserade mest på min sits och att hon skulle böja sig och ta min innerskänkel.Gick ganska bra, kan inte kräva för mycket av henne innan vi varit på Stavkliniken och röntgat ryggen på henne. Haha, trasig häst, trasig Jessica :)

Efter stallet bar det av hem och inget mer spännande än så hände. Ska snart åka till stallet idag igen, sen jobbar jag 15-slut. Imorgon ska min lillebror jobba med mig, woho! Ska bli jätteroligt!

Ska pussas lite med Dennis som ska åka till Göteborg om ett tag. Kommer inte ses förens på söndag, buhu!

ksksksks!

Jäkla mobilblogginlägg som aldrig kommer fram :(
Skulle visa bild på väskan jag fick av syster min.

Aja, ska kika film nu. Tjipp!

Morgonsnack

Yes, solen har knappt gått upp och nu ska jag bege migtill jobbet. Först kasta i mig en snabb macka... Ganska "fullspeckad" dag idag; jobba 6-14, tvätta och städa bilen efter det, nageltid 14.30, lämna Jessica på Dåntorp samtidigt som jag hämtar Pernille hemma hos sig, åka till stallet och motionera djuren och slutligen lämna Pernille och hämta Jessica.

Gårdagen sprang också snabbt iväg. Var iväg efter jobbet och småshoppade lite :) Länge sen vill jag lova.
Det blev:
Ny stalljacka, svart
Benlindor, grå
Bakskygg, svarta
Nya lädertyglar
Strumpor, beige/grå

Skulle införskaffa ett nytt träns, med det jag ville ha fanns inte kvar :(

Ska försöka hinna förbi idag och köpa ett Lyckåsträns, väst och en Gougetygel, då Dalila blivit rekomenderad det av veterinär. Förklaring; Dåligt musklad över rygg, blir trött när man rider, sliter upp huvudet, blir mer öm. Tygeln låser inte henne men hindrar från att springa och titta på himlen.


Gotta go!


Hur många behövs för att rengöra ett badkar? Haha

Bomb

Mysdag idag. lekt cowboys med fina westernutrustningen till hästarna, ända tills Pernilles läder inte gick att korta, så uteritt med vanliga sadeln, men andra tjusiga cowboysar tränset. Även ridit i vår nya SUUUPERSKÖNA Countydressyrsadel. Satt som klistrad i den och superbra stöd. Loves it! <3

Orkar inte skriva, bombar med bilder;


Ibland är jag mindre ren och fin..


Men idag var jag ren och glad för gräshagen!


Pipen jag och Pernille räddade för ett par dagar sen.


Cowboys i kvällssol. Lovely!


Underbart!


Fin i westernträns
(Observera Pernilles ben:)


Pluttan!


Underbara sadeln! <3

Tugga luft? Jepp!

Jahaja... Vad ska man skriva idag då? Att jag är trött kanske? Att solen skiner, ifall någon skulle ha missat det? Vad jag ska göra idag? Haha svårt att gissa va? Trumvirrvel.... STALLET! Ska eventuellt åka och hämta nya sadeln idag också. Hoppas att den ligger som en smäck nu. Very happy Jessica i sånt fall. En fin, skön dressyrsadel. YAY!

Efter stallet vet jag inte vad som händer. Som vanligt. Bleh.

Känner mig helt omotiverad idag.





Juste, note to self:


Veterinär tis kl 16

Paj paj paj

Hej och hå. Har precis bakat en äppelpaj och slängt på kaffe så vi ska fika här snart. Hade anningens för mycket margarin och aningens för lite mjöl, så smuldegen flöt ut. Så det kan gå. Men jag har smakat på den och den var sjuuukt god ändå.

Ikväll blir det nog bara att kramas med soffan och kika på film, har utsläppet i morgon i stallet.

Bjuder på en bild från igår. Observera hur duktig jag är på att dra ihop hakan så fejset inte hamnade med på bild. Tappra försök till att gömma sig haha





Hello säxy! ^^


Funny

Fyfasiken vad kul det var igår! Tack alla för en mycket trevlig kväll! Bilder kommer upp så snart "fotograferna" lagt upp dem. Vi hade som sagt vårfest i stallet igår där vi grillade och mös. Jessica och "vår vän Daniel" (som alla kallade han för igår) kom också förbi och socialiserade. Så sjuka saker som hände på kvällskvisten :) Måste lätt göras om!

Mår skapligt bra idag, fick precis min bakismat som består av McNuggets meny plus en chokladmuffin. MUMS! Sen hoppas jag att det slutar regna, eller iaf regnar lite mindre. Ska åka och rida såklart och jag tycker att det är tråkigt att bli blöt.

Nu ska jag fortsätta återhämta mig.

Ventilation

God kväll.

Ska agera fylletaxi inatt så jag ska försöka hålla mig vaken tills sent. Good luck have fun. Var ju uppe med tuppen också. Men vad gör man inte för sina vänner? :)

Dagen har varit lååång idag. Var och släppte ut hästarna i morse, sen väåntade jag in Pernille så vi kunde fortsätta med sommarhagen. Åkte iväg vid 1 och handlade fika och fikade med en massa folk som stått i stallet tidigare. Mucho trevligt. Sen harvade jag och Zäta både volten och travbanan. Kollade när Pernilles syster red, sen plockade jag upp Jessica som fick rida på Dalila idag. Såg mycket trevligt ut när dom hittade knapparna på varandra :) Pigg och glad Dalila idag! Och Jessica tyckte hon var supertrevlig och berömde oss för stora framsteg. Tack!

En annan sak som ligegr och skaver på min insida som jag måste få ventilera ut, men jag tänker inte nämna namn.

VÄX UPP!! Agera för din ålder, snälla. Ta till dig det man säger åt dig istället för att sätta taggarna utåt och bita tillbaka som en 8åring, om ens det? Jisses, jag blir alldeles matt av blotta tanken på hur barnslig du är just nu. Du är så överdramatisk så det är skrattretande. Skärp till dig och lyssna på dig själv, det är fasiken patetiskt! Och en sak till, sms bråk?! What the FUCK! Kan du inte ens prata i telefon med mig? Du är en vuxen individ för guds skull. Känns inte okej att slänga på luren i örat så fort det blir en diskution.

Sluta dra till med drastiska saker som att säga att du kommer flytta härifrån snart, och "vad har jag någonsin gjort för att förtjäna din förakt och hat?". Skärpning!


Ni betyder mycket!












fullt ös

Idag bli rdet full fart i stallet. Vi ska bygga klart sommarhagen plus röja på logen där vi tänkte ha gårdsfesten i morgon. Så är nog inte hemma för ens senare ikväll. Jessica kanske ska komma ut och rida min Dalila! :) Kul!

Dags att åka tillbaka till stallet nu (redan varit där och släppt ut hästarna och mockat).


Ha en fin dag!


baow

Är trött. Ska snart upp och släppa ut hästarna. Tänkte skriva en rad och visa att jag lever :)

Dagen som sådan:

*Lucha hästarna
*Fika med Monika
*Åka till Lillhästen, hittat en dressyrsadel :) YAY!
*Tillbaka till stallet, hittat en radio DubbelYAY!
*Fixat alla hästar i brist på annat (alla 4)
*Pernille kom, vi vällte höbalar
*Börjat stolpa sommarhagen
*Räddat pippifågel (mer om det i morgon)
*Åkte hem och lekt med Daniel och Jessica en stund
*Eventuellt hittat 3 boxplatser till oss på Solis :)

blah... Ska sova nu, ögonen hålls upp med tandpetare, typ.

God natt!


Fiiin fölis från Stav


En till fölis


Prestige Silver star till salu!
(kontakta mig för mer info)

.

God natt

No stress

Sommarvärme i söndags, och regn och kallt igår? Man slutar aldrig fachineras av Sveriges väder.

Igår hände inte så mycket. Åkte och lunchade hästarna, personalmöte efter det, hem och vila en stund, stallet vid halv 6 tiden, rida ut en sväng i regnet, sen hem och somna till en film. Jag tycker att det är ganska skönt med sånna dagar ibland. När man liksom inte har ett skit att göra, inga tider att passa. Dock inet för ofta för då skulle jag bli så galet uttråkad.

Sitter iaf här och äter frukost i min ensamhet. Ska åka till jobbet om en halvtimme typ. Jobbar till 16, sen ska jag till min fina Dalila som ska åka till Blåkulla idag. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran!

Annars så händer det inget speciellt i veckan. Förutom fredag då, när vi ska ha lite vårfest i stallet med grillning och allt :) Kommer bli galet trevligt tror jag!

Dags att sminka sig lite. Hejs!

Sommarvärme

Idag har det varit en mycket hästig dag :) Först red vi ut runt hela rudanområdet med Jessica på Perla, Totte och Pernille och sen zäta och Augusta. Lite race och mys i en skön kombo i sommarvärmen. Åkte sen till Dåntorp där Jessica tog en sväng på Babbelur :) Toktanten var så nöjd så efter. Kom hem för en stund sen och ska laga lite laxpasta och sen mysa ner oss i soffan och glo på film. Jessica ska för övrigt bosätta sig lite hos mig den här veckan. Hennes lägenhet ska målas om så då får hon krasha på soffan här. Roligt! Ska försöka hästa en massa medans hon ör här då, så ska hon få testa Dalila också hihi.

Tog lite taskiga bilder med min sugiga kameramobil. Bättre det än inget kanske? Måste lära mig att ha med mig min braiga digitalkamera istället. Suck...


Mys!


P & T


Z & A


Min gris!


Socka sejjen!


Alla barn samlade :)


Babbel och Jessica pessica


Igen


Vårstädning av, ja... allt?

Jisses vilket vårrus jag har haft i kroppen. Varit i stallet heeela dagen och fixat. Började med att smörja upp alla träns, byta till ett annat vardagsträns, hittade westernträns och pysslade om all utrustning. När jag skulle hänga in allt såg jag att skåpet var smutsigt. Så ut med allt på golvet och gjorde rent. Passade då på att rensa ur skåpet också på en massa bråte och onödiga ting :) Så när det var rent och fint så var det dags att motionera djuren Skrittade ett varv på banan sen släppte jag Lila i galopp eftersom hon var barnsligt pigg igår. Och springa fort, det kan hon :) Sen lekte vi seriösa leken på volten också där Dalila inte alls ville vara med. Kastade bogarna både till höger och vänster. Ett stort plus i kanten är att hennes högergalopp är hur fin som helst nu! Lite mer muskler och ork så kan vi snart samla ihop den till pirruetter haha.

Efter motionen skulle jag och Pernille vårstäda hästarna. Så´fram med schampot och bli blöt. Saknades dock en lång vattenslang, men jag improviserade med en kort snutt som fick duga. Men gissa om dom blev fina sen? Svar ja! Kan gissa på att de letade upp den dammigaste högen i hagen sen och rullade. We'll see.

Åkte och handlade på Willy's efter en heldag i stallet. Min plan var också att storstäda här hemma men batterierna i mig tog slut nu tror jag. Ska ta en kopp te på balkongen och se om jag får mer krafter.

Nu blev det ett halvlångt inlägg, hoppas ni orkade läsa :)


Dalila den Fina


Min Elskling! Kärleken till dig blir bara större och större.
Du gör mig glad!



 Ser ut som en arabkorsning, men är en spansk prinsessa!

Bild från idag

Klar

Vet inte riktigt vad jag tycker om att gå upp såhär tidigt? Jag vill tillägga att mitt hår är uppsatt, sminket är på och likaså kläderna. Det enda som ska på nu är skjorta, skor jacka sen väskan. Hua hua.

Lite gladare blir man iaf av solen. Den skiner som aldrig förr och ska göra det hela helgen tydligen! Oh vad skönt! Jag som blir ledig nu. Ska till Dalila sen, efter det vettetusan vad jag ska göra.

nattinatt

Mötet idag gick bra. Passade på att snoka runt och kika på allt och inget när vi var där. Kommer bli asbra tror jag! Äldre stall med moderna funktioner om man säger så. Täckes torkrum, uppvärmd sadelkammare, fikarum, omklädningsrum, toa, vattenslang med varmvatten, ja allt fanns med. Fin volt som skulle bli ännu snyggare snart, och skrittavstånd till ridhus. Visserligen fullt på kvällarna oftast, men jag rider ju nästan alltid dagtid. Perfa! Så efter betet så kommer jag och Dalila, malin! Håll ut!

Dags att sova nu, ska upp innan tuppen imorgon. Jippi..! ehöm... Ja, god natt folket!

kort och gott

Känner mig blä'ig idag. Ska byta om och åka och pyssla om min plutthäst. Sen ska jag på stallmöte i nya stallet som vi flyttar till efter sommaren. Pirrigt må jag säga. Har lite blandade känslor över flytten sen. Jag stormtrivs verkligen på Solis, efter såhär kort tid, så jäkla synd att det ska läggas ner. Bokstavligen.

Hoppas de i andra stallet är lika snälla, roliga, knäppa och härliga!

..

Oj vad minj statistik går upp och ner om dagarna?

Öm rygg

Oh vad jag har sovit ut! Sällskynt att jag sover till längre än 9, oavsett när jag går och lägger mig. Kom iaf hem från jobbet efter 2 och sovit tills nu. LOVELY!

Ska ut och fixa min lilla häst som verkade ömma i ryggen igår? Fpr kika på det. Stackars bebis! Efter det ska jag hälsa på Jenni och engla, och sen tillbaka till stallet och rida en förhoppningsvis långtur med Zäta. Kommer bli supermysigt. Är ni på rudans freesbeegolfbana så lär ni se oss hihi :)

dags att klä på sig och börja dagen.

Zäta, vi ses snart!

Tottos

Så var man hemma en sabbis mellan stallet och jobbet. Var jättetrevligt att rida i sällis med Zäta. Kul att rida pluttig islandshäst också för den delen :) Haha tölt är en konstig gångart kom jag iaf fram till.

Bjuder på en bild så kanske vi hörs sen!


Mys!



Fina Perla som har två olika ögonfärger. Här skymtar vi det blå bakom all kalluffs!


Jakten på hästarna :)

Jahapp, lånar man ut sin häst får man låna till sig en massa andra haha. Dalila ska åka med Pernille till blåkulla idag så jag och Zäta ska låna Totte och Perla och ta en tur i solskenet. MYSIGT!

Dags att plocka upp frukost på vägen och åka och mocka.

Ha en underbar dag!


11/5 - 09

Jessica & Dennis 11/5 - 05

Fyra hela år för oss idag!


Jag älskar dig så att ord inte ens kan beskriva. Du är mitt allt, luften jag andas.

Utan dig vore jag inte hel.


Jag älskar dig

Jag tycker om dig!

Hej hej!

Kom precis hem från stallet. Blev glatt överraskad när jag kom dit och såg att allt var fixat åt Dalila. Pernille hade fått någon typ av damp eller liknande i morse och mockat alla hästar, plus fixat deras käk. Tusen tack, din dåre :) Satt där för mig själv en stund innan hela truppen blev samlad och jag fick höra en del. Bland annat att två gamla inackorderade hade stulit alla bommar från stallet. Vad är det för jävla idioti? Två vuxna människor har då smygit dit när stallet varot tomt och plockat med sig rubb och stubb. Fjanteri må jag säga. Så vi satt och fikade och snacka de gojja ett tag. Sen red vi ut en sväng med de små liven och avslutade på volten. Jag hade gett mig fan på att vi skulle galoppera massor och bra idag. Och det gick bättre än väntat! Duktiga hästen! Så det är bara till att fortsätta kämpa så kommer det bli asbra. Nästa steg att ta tag i är min sits i galoppen. Har den svagheten att jag tippar framåt, vilket jag hatar. Blä på mig. Men det kommer också bli bra.

Ska precis sätta igång och städa lite innan jag hoppar i sängen  :) Hoppas ni andra haft en bra dag!


Jag tycker om dig!

(bild lånad av Annika)

Världens sötaste systerdotter

Hej. Jag lever fortfarande. Ville bara säga det eftersom jag inte bloggat på ett tag.

Jag ska snart åka iväg och jobba. Jobbar 10-16 idag, så efter det ska jag till min fina Dalila. Och så ska jag försöka hitta åka till Jenni och Engla också. Hade för övrigt mitt längsta telefonsamtal med Engla igår :D Hon frågade vad jag gjorde och berättade att hon kollade på E.T. Och att hon älskade mig!! AAAH! Mitt hjärta exploderade nog 100 gånger i rad när hon sa det. Gullunge Engla! Sen skojade hon en del med mig haha.

Har igentligen inte så mycket mer att säga. Jo att Jag och Helena visst tog en mysig promenad i solen här om dagen. Likaså igår. Idag ska jag jobba igenom galoppen ordentligt på henne. Hej och håå.

Nu ska jag klä på mig och åka till jobbet.

Hejsvej!


Jag älskar dig med, lillskit :)
(bild ca 1 år)

I'm on a role

Gutten morgen!

Sitter och äter frukost. Ska snart hoppa i stallkläder och åka och rida. Helena skulle ha följt med idag på en tur i skogen, men hon skulle jobba istället. Trist. Så nu ska jag stressa dit och fixa till två tottos och sen får vi se om jag hinner motionera båda. Hejja hejja!

Efter det ska jag bara hem och duscha, sen bär det av till jobbet igen. Fyfan vad det var kul att vara tillbaka på jobbet. Jag var taggad som få haha!

Nej nu måste jag rusa.

Ha en bra dag allihopa!

Today i'm not pigg... not even nära.

Sammanfattning av dagen i mycket korta drag:

* Vaknar på tok för tidigt
* Åker senare iväg med baby och köper ny tvbänk plus dynor till balkongsstolarna
* Luncha hästarna
* Hem och skruva ihop tvbänk, pyssla lite med hemmet
* Möta upp Tomie för en snabbfika (massa trevligt)
* Åka till stallet och mocka och fixa mat
* Åka till Länna och hämta kinamat
* Stallet, äta maten plus rida
* Nöjd med Dalila som gick som klocka, nästan. Det tar sig!
* Hämta Daniel och åka till söder för att hälsa på Jessica (massa trevligt)
* 23:00 blir jag gaalet trött och vi åker hem.
* Och nu sitter jag här...

Japp, så såg dagen ut. Fläng och flams. Imorgon blir det luncha hästar och fixa åt Lila. Ska bara ta en promenad och beta eftersom hon ska vila i morgon. Sen ska jag jobba. Känns som tusen år sen sist, men det ska bli skönt och framförallt roligt att jobba igen.

Time for sleep, mina vänner. Sov så gott!

Jag får inte nog

God morgon! Hur står det till?

Har precis varit inne på livemetallica och laddat ner ljudet från konserten. Fyfan. Vill titta igen!

Gårdagen rann snabbt och smärtfritt förbi. Städade och fixade en massa här hemma igår, bland annat balkongen. Nu kan man sitta där ute och mysa. Bra va? Sen åkte jag och Daniel till jobbet och solade och simmade. Det var hur skönt som helst. Efter det åkte jag till stallet och gjorde iordning Dalila för Blåkulla. Pernille lånade henne igen, och Dalilas trav speciellt var hur bra som helst! Min duktiga häst!! :)

Oh får rysningtar av att lyssna på spelningen :) Herregud.

Idag ska jag baka paj med min vän Tomie! Efter det ska jag självklart ta hand om min pärla. Annars har jag iga planer. Jo, städa lite till och eventuellt köpa ny TV bänk. Ska iaf åka och titta på den nu vid 10.

Hörs vi sen? Klart vi gör!




Haha sköningar :)




Fight fire with fire :)

Ge mig mer!




Metallica levererade nog.

Okej. Gårdagen var galen. Det var en sån störd känsla att stå där och se och höra dem i ett fullsatt Globen. Dem kompenserade bra för att de fick ställa in förra konserten och drog fler gamla godingar som vi i publiken fick sjunga med till. När de körde låten One trodde jag att jag skulle smälla av, av lycka. Men nej, det gjorde jag nästan under Nothing Else Matters. Fyfan säger jag! Fy fan! Perfekt. Jag stod med gåshud och tårar som smög sig på. Alla stod, tände mobiler och tändare och sjöng med. Lovely.

De bjussade även på en humoristisk tisha till alla fans. På baksidan drev dem med magsjukan James fick av ostronen och hade gjort om Seek and destroy till Sick and destroy haha. Sköningar!


Bild lånad av Stefan Forsell / Expressen. James Hetfield




Bild lånad av Stefan Forsell / Expressen. Världens främsta trummis Lars Ullrich.






Funny!

-

Bajs!

:(

Miss my friend, but it's a lovely day anyway!

igår var det en lång dag med en massa blandade känslor. Började ju dagen med att hjälpa Jessica att flytta. Det var jättekul att se hennes nya mysiga lägenhet mitt på Götgatan :) Men samtidigt så kommer jag ju sakna henne. Visst, det är inte långt till söder, men de här spontana tekvällarna blir kanske lite svårare. Men vi får se. Jag får börja hänga mer på söder helt enkelt haha.

Hursom, halvägs genom flytten fick jag världens huvudvärk så jag nästan ville kasta mig i en betongvägg. Fyfasiken! Så jag satt i bilen och höll på att avlida under det sista flyttlasset. Åker hem till hästen sen och longerar och promenerar. Lilla Lila var så duktig och verkligen jobbade ¨på avslappnat och sträckte sig ner i formen. Stolt Jessica vill jag lova. Promenerade lite varstans sen så hon fick röra lite mer på sig, sen betade vi en stund. Efter stallet så hoppade jag förbi Daniel så åkte vi och köpte lite naturgodis och slängde på en film. Mysmys.

Vet ni för övrigt vad som händer idag? Om några timmar?


...


Gissa? :)


METALLICA!!! Fuck yeah!



Kom på det mitt i flyttlasset igår haha! Oh det ska bli så jäävla bra. Ska dricka ett par öl hos Daniel innan, sen vid 5 så rör vi på oss.

Lovely.

Nu ska jag leta upp regntäta kläder och åka till min pärla Dalila. Ska jobba igenom henne på volten idag. Får se hur det går :)


Gotta go!


På våran gata i staaan...

Idag flyttar min vän Jessica bort från Haninge (snarare huset brevid mitt) ända in till söder. Kommer kännas astråkigt, men jag är glad för hennes skull! Som hon har tjatat och kämpat för det här :) Så nu ska jag åka och köpa frukost, sen bär vi av med flyttlasset.


No time for blogginlägg just nu. Ville bara säga att jag kommer sakna Jessica. Hon var så lättillgänglig :) Nu ska hon leka svårflörtat och flytta till söder. Bajsunge!


Långritt

Gissa om jag är slut? Har varit på långritt med Pernille idag. Red till Dåntorp och muppade runt lite där. Allt som allt tog det över 3 timmar. Känner mig rätt mör i rumpen nu ska jag meddela.

Kan berätta mer sen.


Juste, ni som inte vet så har jag även ett konto på bilddagboken.


Klicka här för att komma dit


Hej säger Dalila

Dalila 1/5-96

Idag upptäckte jag att vi hade ett födelsedagsbarn i stallet. Min fina Dalila fyller nämligen 13 år idag. Hon fick ett par extra pussar och en ny fin box. Flyttade ner henne till den nyare delen av stallet idag. Vi tog en skrittsväng med Pernille och Totte också. Myspys.

Just nu sitter jag och Dennis i soffan och ska enas om vilken film vi ska se. Ska ha myskväll, han och jag. Passar mig perfekt idag eftersom vi ska iväg på långritt i morgon. Ska rida till Dåntorp och säga hej :)

Hörs sen!


Grattis häst!

Pizzamys

God dag. Usch jag har sovit jätte konstigt inatt. nIngen aning om varför. Så det kan gå.

Igår hade jag en ganska trevlig valborg. Var först hos Daniel och drack lite vin och hade trevligt, sen vid 11 tiden åkte jag och Dennis och plockade upp Izza, så åkte vi in till söder och kollade/lyssnade på Dennis och Timpas spelning.Var askul att träffa dåren Izza igen.

Idag ska jag till min Dalila och mysa. Får se om jag kan köra bil senare eller om det blir en härlig promenad. Sen har jag nog inga planer alls faktiskt. Leka med Jessica är nog det enda.

För övrigt så beställde vi precis hem pizza. Jag har inte ätit pizza sen gud vet när. Så för min del blev det en pizza med spenat, mozzarella, vitlök och parma typ. Hur gott lät inte det? :)

Ska kika film nu, höres senare!